Αντίστροφη μέτρηση για το διεθνές τουρνουά Tennis Europe Junior Tour AXD!

Από 24 έως και 29 Οκτωβρίου, θα διεξαχθεί στα δημοτικά γήπεδα του Ομίλου Αντισφαίρισης της Αλεξανδρούπολης, μία από τις μεγαλύτερες αθλητικές οργανώσεις που έχουν γίνει ποτέ στην πόλη μας!

Στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος “Tennis Europe Junior Tour”,αθλητές και αθλήτριες U14 από διάφορες χώρες του κόσμου, συνοδεία γονέων, προπονητών, συνεργατών και παραγόντων του αθλήματος, θα συμμετάσχουν στο τουρνουά και θα αγωνιστούν στις εγκαταστάσεις μας!

Μοναδικοί αγώνες και εγγυημένο θέαμα, από ποιοτικούς αθλητές που θα πλαισιώσουν σε λίγα χρόνια τα επαγγελματικά ταμπλό της παγκόσμιας αντισφαίρισης!

Ταυτόχρονα, θα δοθεί η ευκαιρία σε όσους το επιθυμούν, να αλληλεπιδράσουν με αθλητές και προπονητές, εμβαθύνοντας έτσι τις γνώσεις και την εμπειρία τους γύρω από το αγωνιστικό τένις και τις διοργανώσεις αυτού του επιπέδου. Αξίζει να σημειωθεί, ότι νικητές Tennis Europe στα πρώτα τους βήματα, έχουν αναδειχτεί μεγάλα ονόματα του παγκοσμίου τένις,
μεταξύ των οποίων η Steffi Graf, ο Novak Djokovic, ο Rafa Nadal και ο Στέφανος Τσιτσιπάς!

Καλούμε τον κόσμο της πόλης να στηρίξει αυτό το συναρπαστικό τουρνουά, να παρακολουθήσει από κοντά τους αγώνες και να αγκαλιάσει τους επισκέπτες, αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά το πόσο φιλόξενοι είμαστε!

Συνδιοργάνωση: Δήμος Αλεξανδρούπολης.

Είσοδος ελεύθερη για το κοινό.

Οι προκριματικοί αγώνες για είσοδο στο κυρίως ταμπλό, θα διεξαχθούν 22 και 23 Οκτωβρίου στα ίδια γήπεδα.

Λεπτομέρειες σχετικά με το πρόγραμμα και την πορεία των αγώνων μπορείτε να δείτε εδώ:
https://te.tournamentsoftware.com/tournament/C984CB10-AFCA-44BD-9CAF-
5E47C0A94109

Μοιραστείτε το