Νίκος Γρηγοριάδης: Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αλεξανδρούπολης με την παράταξη “ΑΡΧΗ” του Στ.Σταυράκογλου

Ο Νίκος Γρηγοριάδης, έχει διανύσει αρκετά χιλιόμετρα στο θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Διετέλεσε επί δύο χρόνια Αντιδήμαρχος καθαριότητας, για έναν χρόνο Πρόεδρος Κ.Α.Π.Η. Αλεξανδρούπολης, για έναν χρόνο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρούπολης, για τέσσερα  χρόνια Πρόεδρος Πολιτικής Προστασίας.

Για πέντε χρόνια, ο Νίκος Γρηγοριάδης, ήταν επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, και συμμετείχε στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΙ.Α.Α.ΜΑ.Θ. για τέσσερα χρόνια, εκπροσωπώντας το Δήμο Αλεξανδρούπολης.

Ο Νίκος Γρηγοριάδης, αποφάσισε να συμμετέχει εκ νέου στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές στις 8 Οκτωβρίου 2023, ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, με την παράταξη “ΑΡΧΗ” για το Δήμο Αλεξανδρούπολης, που ηγείται ο Σταύρος Σταυράκογλου.

Ο Νίκος Γρηγοριάδης, είναι 53 ετών .

Είναι κάτοχος κολεγιακιού πτυχίου Διοίκησης Επιχειρήσεων. Από το 2012 μέχρι σήμερα, είναι ο Γενικός Διευθυντής του Αγροτικού Συνεταιρισμού Αλεξανδρούπολης, Σουφλίου, Φερών, Σαμοθράκης .

Επι 19 συναπτά έτη, ήταν μέτοχος και διευθυντικό στέλεχος σε μεγάλη αλυσίδα σουπερμάρκετ, ενώ ασχολήθηκε και με την εστίαση για 10 χρόνια, ως ιδιοκτήτης καταστήματος.

Ο Νίκος Γρηγοριάδης παράλληλα, είναι ενεργό μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Καππαδοκών «Τρεις Ιεράρχες» και ήταν ιδρυτικό και διοικητικό στέλεχος Α.Ο. Καππαδοκών.

Αγαπάει τον αθλητισμό, ό,τι σχετίζεται με τον αγροτικό τομέα, ενώ το ενδιαφέρον του συγκεντρώνουν τα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου.

Είναι έγγαμος με δύο παιδιά.

 

Μοιραστείτε το