Για τις καλύτερες «Ενεργειακές ιδέες & λύσεις» εμπιστευτείτε τους ειδικούς στην Αλεξανδρούπολη

Τις πιο έξυπνες ΙΔΕΕΣ και τις πιο εύστοχες ΛΥΣΕΙΣ σε όλα τα θέματα εξοικονόμησης ενέργειας που μπορεί να σας προκύψουν, τις δίνουν οι συνεργάτες  Γαβριήλ Τσαταλμπασίδης & ο Γεώργιος Ζαχαρής στο κατάστημα «Ενεργειακές ιδέες & λύσεις», που δημιουργήθηκε με σκοπό να σας διευκολύνει και να σας καθοδηγήσει στις καλύτερες επιλογές. Η πολυετή εμπειρία καθώς, η συνεχής επιμόρφωση αλλά και οι συνεργασίες με τις πιο αξιόπιστες εταιρείες στον χώρο είναι το μυστικό για να σκέφτονται για εσάς, με γνώμονα το συμφέρον σας.

Προσφέρουν τα πιο ολοκληρωμένα επαγγελματικά αλλά και οικιακά προγράμματα σε συστήματα θέρμανσης ψύξης, ηλιακής ενέργειας, υδραυλικών εργασιών και εγκατάστασης φυσικού αερίου, ειδικά σχεδιασμένα για υψηλή απόδοση και πάντα με τα καλύτερα υλικά που εγγυόνται μακροχρόνια ποιότητα .

Επίσης εφαρμόζονται ολοκληρωμένα συστήματα θερμομόνωσης και θερμουγρομόνωσης  που εξασφαλίζουν την χαμηλότερη εξοικονόμηση ψύξης και θέρμανσης δημιουργώντας τις ιδανικές συνθήκες στο εσωτερικό περιβάλλον του κτηρίου και παράλληλα την προστασία τους από τις δυσμενείς κλιματολογικές συνθήκες και μηχανικές καταπονήσεις.

Μην ξεχνάτε ότι το κατάστημα «Ενεργειακές ιδέες & λύσεις», συμμετέχει στο πρόγραμμα « Εξοικονομώ – Αυτονομώ» αναλαμβάνοντας εργολαβίες μόνωσης με πιστοποιημένα συστήματα που καλύπτουν πλήρως τις απαιτήσεις του προγράμματος.

Οι σωστές επιλογές στα άριστης ποιότητας υλικά προσφέρουν την άμεση εξασφάλιση εξοικονόμησης  ενέργειας με αποτέλεσμα την γρήγορη επιστροφή των χρημάτων της επένδυσης, αλλά και των συνθηκών στο εσωτερικό του χώρου που προσφέρουν ευεξία και χαλάρωση.

Παρέχονται επιπλέον εξειδικευμένες υπηρεσίες όπως, θερμομόνωση εξωτερικής και εσωτερικής τοιχοποιίας, ηχομόνωση τοιχοποιίας, στεγανοποίηση και υγρομόνωση ταρατσών και δωμάτων καθώς και στεγανοποιήσεις βεραντών και υπογείων.

Επισκεφτείτε το κατάστημα για ακόμη περισσότερες πληροφορίες, ιδέες και λύσεις!

 

Μοιραστείτε το