Τι λένε τα ζώδια για την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθείς, τα χαρακτηριστικά θα είναι συναισθηματισμός, ευαισθησία, κατανόηση και αποδοχή. Στις συζητήσεις θα υπάρξει δυνατότητα για συνεννόηση, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για επανασύνδεση και συμφιλίωση. Βελτιώνονται οι σχέσεις, ευκολία θα υπάρξει στην εκδήλωση των συναισθημάτων, οι εξομολογήσεις και τα αποκαλυπτικά λόγια θα δώσουν μία πιο ουσιαστική ώθηση στις σχέσεις και στις επαφές.

Έκταση θα έχει η φαντασία και η πνευματικότητα, κάποιοι χαρακτήρες θα καταφέρουν να βγάλουν στην επιφάνεια την καλλιτεχνική πλευρά της προσωπικότητάς τους. Στον αισθηματικό τομέα στις περιπτώσεις που γίνουν καινούργιες γνωριμίες οι συναναστροφές θα είναι θερμές ίσως και κάπως ρομαντικές. Τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν ευχάριστα, να συνεννοηθούν, να μιλήσουν ανοιχτά για θέματα που δημιουργούν άγχος και αβεβαιότητα.

Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Δία τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, λύσεις θα βρεθούν σε επίμαχα ζητήματα, τα χαρακτηριστικά θα είναι ευστροφία, διαίσθηση, ευρηματικότητα. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης θα υπάρξουν ανοίγματα για βελτίωση, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για προσεγγίσεις, διεκπεραιώσεις, συμφωνίες. Τα συμβάντα θα βοηθήσουν να διορθωθούν λάθη και αστοχίες που έγιναν κατά τις προηγούμενες μέρες, βελτιώνονται οι σχέσεις και οι συνεργασίες.

Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Ερμή και σύνοδο με τον Ποσειδώνα θα υπάρξει ένα είδος συναισθηματικής έντασης, στις συζητήσεις απαραίτητη θα είναι η αυτοσυγκράτηση. Δεν αποκλείεται να βγουν απωθημένα, ωστόσο αν οι διαθέσεις είναι συγκαταβατικές θα υπάρξει δυνατότητα για συνεννόηση και θετική αλλαγή. Καλό θα είναι να αποφευχθούν οι έντονες εξάρσεις, οι αντιδράσεις θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες και όχι παρορμητικές.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα δημιουργεί έντονα προβλήματα επικοινωνίας στο οικογενειακό περιβάλλον. Προσοχή σε καταστάσεις που επανέρχονται στο προσκήνιο για να δώσεις λύσεις και στις συζητήσεις που μπορεί να μην εξελιχθούν με τον τρόπο που θα ήθελες.

Πρωταγωνιστείς σήμερα στο επαγγελματικό περιβάλλον και αυτό δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να λάβεις την αναγνώριση που σου αναλογεί. Αυτό μπορεί να θυμάμαι οι θετικές εξελίξεις και σε ότι αφορά τα οικονομικά σου καθώς δεν αποκλείεται μία αύξηση ή κάποιο μπόνους που θα σε ικανοποιήσει απόλυτα.

Αξιοποίησε την ημέρα για να δείξεις την έντονη ανάγκη που έχεις για να είσαι κοντά στο ταίρι σου καθώς το πάθος και η αισιοδοξία κυριαρχούν και πρωταγωνιστούν στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει πρόσωπο που επανέρχεται για να σου τονίσει ότι δεν έχει κλείσει αυτός ο κύκλος της ζωής σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, οι ανασφάλειες μπορεί να σε επηρεάζουν και να οδηγούν σε εντάσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Άφησε τη διαίσθηση να σε καθοδηγήσει και μην επιτρέψεις πια να εκνευριστείς με καταστάσεις που μπορεί να μην υφίστανται. Δώσε στον εαυτό σου τον χρόνο για να ηρεμήσει.

Αξιοποίησε τη δυνατότητα που σου δίνεται για να τακτοποιήσεις οικονομικά ζητήματα έχοντας το ένστικτό σου σαν βασικό όπλο. Είναι γεγονός ότι δεν πρόκειται να σε προδώσει και θα σου δείξει τον δρόμο που πρέπει να κινηθείς. Έτσι θα καταφέρεις να βγεις κερδισμένος χωρίς εντάσεις και αντιπαραθέσεις.

Επικεντρώσου στο πάθος και τον έντονο αισθησιασμό που μπορεί να υπάρχει στη σχέση και μην αφήνεις τη ζήλεια να πρωταγωνιστήσει επηρεάζοντας αρνητικά την πορεία της. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να προκύψει νέο πρόσωπο που θα απογειώσει τα συναισθήματα και θα σου δημιουργήσει έντονο καρδιοχτύπι.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να εκφράσεις με δυναμισμό την προσωπικότητά σου. Επιδιώκεις να διεκδικήσεις αυτό που σε κάνει να νιώσεις σιγουριά και ασφάλεια, κάτι που θα γίνει ευδιάκριτο στο περιβάλλον που κινείσαι.

Η αποφασιστικότητα που δείχνεις και οι αποτελεσματικές ιδέες σου θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην προσωπική σου επαγγελματική πορεία. Είναι γεγονός ότι τα πρόσωπα στην καριέρα σου σού δείχνουν εμπιστοσύνη και αυτό μπορεί να ανοίξει μία περίοδο έντονων συζητήσεων για τις οικονομικές απολαβές.

Όμορφες στιγμές σε κοινωνικές υποχρεώσεις θα σε φέρουν πιο κοντά από ποτέ με το ταίρι σου και θα επικοινωνήσεις έντονα την ανάγκη σου για σταθερότητα. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον που θα απογειώσει την επικοινωνία και τον συναισθηματισμό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η ένταση είναι διάχυτη από το πρωί καθώς καλείσαι να διαχειριστείς τις ανασφάλειές σου που γίνονται άμεσα εμφανής. Είναι σημαντικό να αξιοποιήσει στην ημέρα για να ξεπεράσεις καταστάσεις του παρελθόντος που σε ταλαιπωρούν και όχι για να κοντράρεις της με φιλικά πρόσωπα που μπορεί να διαφωνούν με τη στάση σου.

Αξιοποίησε την ευκαιρία που σου δίνεται σήμερα για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες οικονομικής φύσεως που μπορεί να σε ταλαιπωρούν και να σε αγχώνουν. Απέφυγε να κάνεις κινήσεις που αφορούν σχέδια σου καθώς δεν αποκλείεται να συγκρουστείς με πρόσωπα που συνεργάζεσαι.

Η καχυποψία και οι αμφιβολίες που εκδηλώνονται στην προσωπική σου ζωή δεν αφήνουν ανεπηρέαστο το ταίρι σου και είναι πιθανό να δημιουργηθεί ένταση μεταξύ σας λόγο τις περίεργες διαθέσεις σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν είναι πιθανόν να αφεθείς σε νέα γνωριμία καθώς δεν μπορείς να κατασταλάξεις στο τι πραγματικά θέλεις.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η μέρα δημιουργεί σύγχυση και αυταπάτες σε σχέση με φιλικά πρόσωπα. Φρόντισε να μην δείξεις εμπιστοσύνη σε αυτούς που μπορεί να υπόσχονται πολλά. Παράλληλα είναι απαραίτητο να είσαι εγκρατής σε αυτά πού υπόσχεσαι εσύ καθώς δύσκολα θα μπορέσεις να ανταποκριθείς.

Προσοχή σε στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις καθώς σήμερα δεν ενδείκνυται για να πάρεις πρωτοβουλίες με θετικό πρόσημο. Οι ψευδαισθήσεις μπορεί να οδηγήσουν σε λανθασμένα μονοπάτια. Η απογοήτευση δεν θα αργήσει να έρθει αν δεν συγκρατήσεις την ορμή σου και δεν πάρεις το χρόνο σου.

Η ανάγκη για προσωπικό βηματισμό μέσα στη σχέση μπορεί να θολώσει την σκέψη σου και να δημιουργήσει προβλήματα στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία που θα δημιουργήσει πρωτόγνωρα συναισθήματα, όμως είναι απαραίτητο να μην αφεθείς ευθύς εξαρχής γιατί αργότερα μπορεί να πληγωθείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με καθημερινά ζητήματα που μπορεί να σου δημιουργούν νευρικότητα. Φρόντισε να αξιοποιήσεις την ημέρα προς όφελός σου ασχολούμενος με γυμναστική ή άσκηση που θα σε βοηθήσει να εκτονωθείς.

Οι πολλές υποχρεώσεις μπορεί να σε αγχώνουν, όμως έχει στην διάθεση να εργαστεί σκληρά για να ανταπεξέλθεις σε ότι έχεις αναλάβει. Πιθανές αλλαγές την τελευταία στιγμή θα σε εκνευρίσουν. Καλά θα κάνεις να μην εγκλωβιστείς στην ένταση καθώς αυτό θα οδηγήσει να χάσεις τον πραγματικό στόχο και τις επιδιώξεις σου.

Έχεις την δυνατότητα να εκφράσεις στο ταίρι σου όλα αυτά που σε ενοχλούν και έχουν δημιουργήσει ρουτίνα στη σχέση, φρόντισε να περιορίσεις τον εκνευρισμό που θα δημιουργήσει εκρηκτικές καταστάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από την επαγγελματική σου ζωή μπορεί να επιστρέψει πρόσωπο που θα ανατρέψει τα δεδομένα της καθημερινότητάς σου.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η μέρα φέρνει στην επιφάνεια φόβους και απωθημένα του παρελθόντος. Ανακαλύπτεις την δύναμή σου και μπορείς να ξεπεράσεις ότι πιθανά επηρεάζει την ψυχολογία σου. Φρόντισε να κινηθείς διαισθητικά για να εντοπίσεις τους πραγματικούς λόγους των ανασφαλειών σου.

Μην διστάσεις να κλείσεις ζητήματα που εκκρεμούν σε επαγγελματικό επίπεδο και σου δημιουργούν άγχος. Πιθανά εμπόδια και καθυστερήσεις στα σχέδιά σου μπορούν να ξεπεραστούν αν αφουγκραστείς το ένστικτό σου και εμπιστευτείς την κατεύθυνση που σου δίνει.

Εκπλήξεις μπορεί να απογειώσουν το πάθος και το ρομαντισμό στη σχέση δημιουργώντας ιδανική ατμόσφαιρα για δύο που θα απολαύσεις με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από το παρελθόν διεκδικούν και πάλι να μπουν στη ζωή σου δημιουργώντας έντονες συναισθηματικές αναταράξεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η μέρα σε οδηγεί σε ξέφρενα γλέντια και διασκέδαση καθώς θέλεις να απολαύσεις κάθε στιγμή με την παρέα σου. Οι υπερβολές θα χαλάσουν την όλη ατμόσφαιρα για αυτό φρόντισε να είσαι εγκρατής και να μην χάσεις το μέτρο.

Η δημιουργικότητα χαρακτηρίζει την ημέρα για αυτό δεν θα διστάσεις να πάρεις πρωτοβουλίες που θα ανοίξουν νέους ορίζοντες στα επαγγελματικά σου. Καλά θα κάνεις βέβαια να είσαι εγκρατής σε αυτά που περιμένεις καθώς πιθανότατα να εξιδανικεύεις τους οποίους στόχους θέτεις και τελικά να απογοητευτείς όταν διαπιστώσεις ότι δεν είναι ρεαλιστικοί.

Ο αισθησιασμός και ο ρομαντισμός μπορούν να κυριαρχήσουν στην προσωπική σου ζωή, φρόντισε όμως να αποφύγεις υποσχέσεις που δεν είναι εύκολο να κρατήσεις το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που θα ανεβάσει κατακόρυφα την αυτοπεποίθησή σου, δεν αποκλείεται όμως να μην είναι ειλικρινής και ξεκάθαρη μαζί σου για αυτό μην δείξεις εμπιστοσύνη ευθύς εξαρχής.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η ένταση που κυριαρχεί θα επηρεάσει τις σχέσεις με το οικογενειακό περιβάλλον και δεν αποκλείεται να οδηγηθείς σε σφοδρούς καυγάδες αν δεν καταφέρεις να συγκρατήσεις τα νεύρα σου. Φρόντισε να συγκρατήσεις πιθανά συναισθηματικά ξεσπάσματα και να δεις με ωριμότητα και ψυχραιμία τις όποιες επιπτώσεις από αυτή τη συμπεριφορά σου.

Οι κόντρες με συνεργάτες πρωταγωνιστούν αυτή την περίοδο, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρχουν χτυπήματα κάτω από τη ζώνη που θα σε ενοχλήσουν έντονα. Προσπάθησε να αποφύγεις ανάλογες συμπεριφορές και δώσε όλη σου την προσοχή στο να εξελίξεις τα επαγγελματικά σου σχέδια με θετικό τρόπο.

Αφοσιώσου στο ταίρι σου και στο χρόνο που μπορείς να περάσεις με αυτό καθώς θα σε βοηθήσει να βρεις την αυτοπεποίθηση σου και να νιώσεις σίγουρος για τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει αιφνιδιαστικά ανεβάζοντας κατακόρυφα το πάθος και τον αισθησιασμό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η μέρα δημιουργεί ένα ιδανικό σκηνικό με πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντος. Μπορείς να απολαύσεις την κατανόηση και την συμπόνια τους, φρόντισε να μην δώσεις υποσχέσεις που δεν είναι εύκολο να κρατήσεις γιατί είναι βέβαιο ότι θα εκτεθείς.

Επιφυλακτικός θα πρέπει να είσαι σε πιθανές σε εμπορικές συμφωνίες που σε ενδιαφέρουν καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να σε εξαπατήσουν ή να σου δώσουν λανθασμένες κατευθύνσεις που θα έχουν σημαντικό κόστος στα επαγγελματικά σου.

Σήμερα θα κυριαρχήσει ο ρομαντισμός και θα αποφύγετε τις σημαντικές αποφάσεις που μπορεί να είναι λανθασμένες για τη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η μπορεί να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα σε ενθουσιάσουν, να θυμάσαι όμως ότι τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, καλά θα κάνεις να μην δείξεις απεριόριστη εμπιστοσύνη από την αρχή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, σήμερα επικεντρώνεται κυρίως στην προσωπική σου ζωή. Το απόγευμα σε γεμίζει κέφι και χαρά. Δεν αποκλείεται να αδράξει την ευκαιρία και να δεις οnline καλλιτεχνικές εκδηλώσεις που σε βοηθούν να ξεφύγεις από τη ρουτίνα ανακουφίζοντας την ψυχολογία σου.

Είναι σημαντικό για εσένα να ξεχωρίσεις στο επαγγελματικό περιβάλλον για αυτό δεν θα διστάσεις να βοηθήσεις και να δείξεις την γενναιοδωρία σου σε πρόσωπα που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτό. Προσοχή σε υπερβολές που μπορεί να ενοχλήσουν έντονα και να δυσκολέψουν τη συνεργασία.

Μοναδικές στιγμές πόθου και αισθησιασμού μπορείς να βιώσεις σήμερα με το ταίρι σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να χαρείς κάθε στιγμή μαζί του. Αν είσαι αδέσμευτος/η πολλοί μπορεί να είναι αυτοί που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους καθώς μαγνητίζεις τους πάντες με την γοητεία που αποπνέεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, η μέρα δεν αποκλείεται να σε φέρει αντιμέτωπο με ζητήματα στην προσωπική σου ζωή. Είναι απαραίτητο να ξεφύγεις από πιθανή καχυποψία, παράλληλα καλά θα κάνεις να καθησυχάσεις το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου ώστε να ξεπεράσει τις δικές του ανασφάλειες.

Σήμερα σου δίνεται η ευκαιρία να προχωρήσεις σε εμπορικές συναλλαγές και συμφωνίες που έχουν πολλά να σου δώσουν. Είναι απαραίτητο να ξεπεράσεις τις ανασφάλειές σου και να δει με αισιοδοξία το μέλλον καθώς μπορεί να υπόσχονται πολλά σε επαγγελματικό επίπεδο.

Νιώθεις την ανάγκη να επικοινωνήσεις αυτά που σκέφτεσαι στη σχέση σου, προσπάθησε να μην μπεις σε διαδικασία αντιπαραθέσεων με το ταίρι σου λόγω της ανάγκης να επιβάλεις τα δικά σου θέλω. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία που θα σου κεντρίσει την προσοχή, το πάθος να δημιουργήσει έντονο καρδιοχτύπι και φόβο.

Μοιραστείτε το