Search

Τι λένε τα ζώδια για την Τρίτη 23 Ιανουαρίου

Η Αφροδίτη κάνει την εμφάνιση της στον Αιγόκερω και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 16 Φεβρουαρίου. Στον αισθηματικό τομέα σοβαρές και ώριμες θα είναι οι βλέψεις, οι προσεγγίσεις θα πατούν πάνω σε μία σταθερή συναισθηματική βάση. Όσοι διατηρούν μακροχρόνιο δεσμό δεν αποκλείεται να συζητήσουν για το θέμα της δέσμευσης ή της αποκατάστασης, θα παρθούν σοβαρές αποφάσεις που θα έχουν όχι μόνο παροντικό αντίκτυπο, αλλά και μελλοντικό.

Στις περιπτώσεις που γίνουν καινούργιες γνωριμίες θα έχουν τη δυνατότητα να προχωρήσουν σταθερά και να καταλήξουν σε δεσμό. Σε θέματα οικονομικής φύσης ανοίγματα θα υπάρξουν για διεκπεραιώσεις και τακτοποιήσεις, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συμφωνίες και διαπραγματεύσεις. Οι επιδιώξεις θα είναι ώριμες και σκεπτόμενες, στόχος θα είναι η σταθεροποίηση και η κατοχύρωση.

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο και εξάγωνο με τον Δία σε θέματα επαγγελματικής φύσης θα υπάρξει δυνατότητα για βελτίωση. Τα χαρακτηριστικά θα είναι ορθολογισμός, ώριμος τρόπος σκέψης και μεθοδικότητα. Οι παρορμητικοί χαρακτήρες θα καταφέρουν να οριοθετήσουν την ανυπομονησία και τη ορμητικότητα τους, θα μπορέσουν να κινηθούν σκεπτόμενα. Όσοι αναζητούν καινούργια εργασία θα πρέπει να συντονίσουν τις προσπάθειες τους, θα υπάρξει δυνατότητα για να βρουν κάτι ουσιαστικό και αξιόλογο.

Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Ερμή ενδεχομένως να υπάρξουν προβλήματα στις συζητήσεις και γενικότερα στον τρόπο επικοινωνίας. Δύσκολη θα είναι η συνεννόηση, ίσως κάποιοι να νιώσουν πως δεν μπορούν να τους αφουγκραστούν. Τα λόγια θα πρέπει να είναι ξεκάθαρα και να έχουν σαφήνεια.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η ανάγκη να επιβάλλεις τις προσωπικές σου απόψεις τους γύρω σου ενδέχεται να επηρεάσει αρνητικά τις σχέσεις σου καθώς επιδιώκεις να τους κατευθύνεις με τρόπο που δεν θα γίνει αποδεκτός. Είναι σημαντικό να καταφέρεις να ξεπεράσεις τους φόβους σου γιατί αυτοί σε υποκινούν.

Η διάθεση να κυριαρχήσει σε όλα τα επίπεδα στην καριέρα σου μπορεί να σε φέρει σε σημαντικές διαμάχες με τους ανωτέρους σου που καλό είναι να αποφύγεις. Προσοχή στο παρασκήνιο που μπορεί να υπάρχει καθώς δεν θα λειτουργήσει υπέρ σου. Φρόντισε να ακούσεις την διαίσθησή σου γιατί αυτή θα σε καθοδηγήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Φρόντισε να μην δυναμιτίσεις την ατμόσφαιρα στη σχέση σου γιατί αυτό θα λειτουργήσει αρνητικά και θα απομακρύνει το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία που θα σου κεντρίσει την προσοχή, οι φόβοι σου όμως μπορεί να λειτουργήσουν αρνητικά και να προκληθούν εντάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, νιώθεις πιο χαρούμενος από ποτέ καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να συζητήσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου που μπορούν να σε γεμίσουν αισιοδοξία και θετική διάθεση. Τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει σε μελλοντικά σχέδια που σου δίνουν την ευκαιρία να εξελιχθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Οι φιλοδοξίες σου είναι πολλές καθώς βλέπεις ότι μπορείς να ανταποκριθείς και ότι προκύπτει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυτό θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για μοναδικά σχέδια που θα είναι άκρως αισιόδοξα και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για την προσωπική σου ανάπτυξη σε επαγγελματικό επίπεδο.

Το θετικό πνεύμα κυριαρχεί και στη σχέση σου καθώς δεν αφήνεις περιθώρια να νιώσει το ταίρι σου ότι δεν είχε δίπλα του κάθε στιγμή. Αν είσαι αδέσμευτος/η έχεις την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσεις σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς και αυτό είναι βέβαιο ότι θα τραβήξει τα βλέμματα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, επιδιώκεις να ισορροπήσεις τις σχέσεις με πρόσωπα σημαντικά στη ζωή σου, όμως δεν αποκλείεται να υπερβάλλεις στις απαιτήσεις σου ή να μην έχεις ξεκάθαρη εικόνα των πραγμάτων, θέλοντας να ωραιοποιήσεις τις καταστάσεις που βιώνεις. Προσπάθησε να λειτουργείς ρεαλιστικά γιατί η απογοήτευση αργότερα θα είναι μεγάλη.

Οικονομικά ζητήματα που πιθανά εκκρεμούν έρχονται και πάλι στο προσκήνιο και δημιουργούν ένταση και άγχος. Είναι σημαντικό να μπορέσεις ειλικρινά να ξεκαθαρίσεις πως μπορείς να κινηθείς για να βρεις την καλύτερη δυνατή λύση καθώς αυτό θα διευκολύνει τις συναλλαγές με τα πρόσωπα που εμπλέκονται.

Απέφυγε τη νευρικότητα και τις αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα με το ταίρι σου και προσπάθησε να βρεις την χρυσή τομή που θα ικανοποιήσει τις ανάγκες και των δύο. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία που δείχνει να είναι ιδανική για σένα καθώς φαίνεται να βρίσκεις το ιδανικό έτερον ήμισυ και να συμπληρώνετε ο ένας τον άλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, οι ανασφάλειές σου είναι αυτές που καλείσαι να αντιμετωπίσεις καθώς μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα τόσο στις συναναστροφές σου όσο και στην ψυχολογία σου. Άφησέ τους φόβους σου στην άκρη για να μπορέσεις να ξεπεράσεις τα οποία ζητήματα καλείσαι να διαχειριστείς.

Μπορείς να δώσεις λύσεις σε οικονομικά ζητήματα τα πιθανά σε απασχολούν και έχουν σχέση με τρίτους. Ανατρεπτικά γεγονότα όμως να δοκιμάσουν τις αντοχές σου και θα σε προκαλέσουν. Οφείλεις να κρατήσεις την ψυχραιμία σου απέναντι σε όποια αλλαγή που θα σε αιφνιδιάσει για να μπορέσεις να έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Το πάθος είναι έντονο όμως ο εκνευρισμός που νιώθεις ιδιαίτερα το απόγευμα μπορεί να οδηγήσει σε ατέρμονες κόντρες με το ταίρι σου. Απέφυγε τα ξεσπάσματα λόγω ζήλιας που δεν θα είναι εύκολο να διαχειριστείς. Ο αδέσμευτος είσαι εσωστρεφής και νευρικός και δεν αφήνεσαι σε πιθανή νέα γνωριμία.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου να περάσει όμορφα με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον σου και μην αφήνεις πιθανές φοβίες που έρχονται στην επιφάνεια να σε επηρεάσουν. Οι εμμονές είναι κακός σύμβουλος και μπορεί να οδηγήσουν σε συγκρούσεις που είναι αχρείαστες.

Η εμμονική συμπεριφορά σε καθημερινά ζητήματα δεν θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από υποχρεώσεις και ευθύνες, αντίθετα θα αυξήσει κατακόρυφα τη νευρικότητα. Προσοχή γιατί αυτό μπορεί να επηρεάσει αρνητικά κοινωνικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν. Η ένταση θα ανατρέψει τη θετική έκβαση τους για αυτό να είσαι προσεκτικός.

Η ένταση δεν αποκλείεται να επηρεάσει και τη σχέση σου για αυτό μετουσίωσε τη νευρικότητα σε πάθος για να μπορέσεις να ξεφύγεις από πιθανές χοντρές. Αν είσαι αδέσμευτος/η, οι προσωπικές σου ανασφάλειες θα παίξουν αρνητικό ρόλο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, περνάς σε μία περίοδο όπου η κοινωνική καταξίωση και η αυτοπροβολή έχουν μεγάλη σημασία για εσένα για αυτό δεν θα διστάσεις να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που μπορούν να σε βοηθήσουν στον συγκεκριμένο τομέα της ζωής σου.

Πάρε τις απαιτούμενες πρωτοβουλίες που θα βοηθήσουν τις συνεργασίες σου να ξεπεράσουν τα οποία εμπόδια υπάρχουν και να επικεντρωθείτε με τους συνεργάτες σου σε κινήσεις που πρέπει να πραγματοποιήσετε για να πετύχετε το καλύτερο δυνατό για εσάς. Η θετική σκέψη θα συμβάλει στο να επικρατήσει η καλύτερη δυνατή ατμόσφαιρα σε πιθανές συζητήσεις για νέες συνεργασίες.

Μπορείς να απολαύσεις μοναδικές στιγμές χαράς, και πάθους με το ταίρι σου αιφνιδιάζοντας θετικά τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου και ανανεώνοντας την ατμόσφαιρα στη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η κεραυνοβόλα γνωριμία μέσα από το ευρύτερο φιλικό περιβάλλον μπορεί να απογειώσει την ψυχολογία σου και να σε γεμίσει αισιοδοξία.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, σου δίνεται η ευκαιρία να επικοινωνήσεις με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού του περιβάλλοντος καθώς είναι αυτά που σε γεμίζουν χαρά και αισιοδοξία. Προσοχή γιατί δεν αποκλείεται να γίνεις αδιάλλακτος στις απόψεις σου και αυτό να χαλάσει την θετική ατμόσφαιρα που έχει δημιουργηθεί μεταξύ σας.

Είναι προτιμότερο να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις και συμφωνίες καθώς αυτές μπορεί να εξελιχθούν σε σκληρές κόντρες με πρόσωπα που συνεργάζεσαι. Προσπάθησε να μην γίνεις επικριτικός και εκδικητικός αφού αυτό θα είναι αρκετό για να δημιουργήσει εκρηκτικές καταστάσεις σε επαγγελματικό επίπεδο.

Η ένταση που σε διακατέχει επηρεάζει σημαντικά τη σχέση σου καθώς δεν αποκλείεται να επιδιώξεις να πληγώσεις το ταίρι σου σε πιθανές συζητήσεις που έχετε. Καλά θα κάνεις να το αποφύγεις. Ο αδέσμευτος δύσκολα θα δείξεις εμπιστοσύνη σε νέα γνωριμία καθώς οι ανασφάλειες θολώνουν τη σκέψη και την συμπεριφορά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η καθημερινότητα δυσκολεύει λόγω του έντονου προγράμματος σου και δεν αποκλείεται να εκδηλώσεις με απότομο τρόπο τα συναισθήματά σου λόγω της πίεσης. Προσπάθησε να ξεφύγεις από τις εμμονές καθώς αυτό θα οδηγήσει σε συγκρούσεις με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι και έχουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου.

Οι πολλές υποχρεώσεις δεν αφήνουν περιθώρια για να πάρεις ανάσες και καλά θα κάνεις να βρεις ένα μέσο εκτόνωσης που θα μπορέσει να σε βοηθήσει να ξεφύγεις από την οποία ένταση. Διαφορετικά οι συγκρούσεις στο εργασιακό περιβάλλον θα είναι δυσάρεστες και θα παίξουν αρνητικό ρόλο στην πορεία σου.

Η ένταση της καθημερινότητας δεν αφήνει τη σχέση να κυλήσει ήρεμα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν αντιπαραθέσεις που θα επηρεάσουν εσένα και το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν είναι εύκολο να επικράτηση έντονη διάθεση για φλερτ λόγω της κακής ψυχολογίας και των αμφιβολιών για τον εαυτό σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, νιώθεις έντονα την ανάγκη να απομονωθείς από όλους καθώς έρχονται στο μυαλό σου καταστάσεις του παρελθόντος που σε επηρεάζουν. Καλά θα κάνεις να δείξεις αυτοκυριαρχία καθώς δεν αποκλείεται να ξεσπάσεις σε κοντινά πρόσωπα και να προκαλέσεις ανούσιες εντάσεις.

Η καθημερινότητα ανατρέπεται από γεγονότα που σε επηρεάζουν σημαντικά και σε ψυχολογικό επίπεδο. Προσοχή καθώς αυτό μπορεί να αλλάξεις τα δεδομένα σε συναδελφικές σχέσεις. Παράλληλα ο έντονος συναισθηματισμός δημιουργεί θολή εικόνα στα πράγματα και τα λάθη είναι πολύ πιθανό να προκύψουν.

Είναι σημαντικό να δείξεις εμπιστοσύνη στο ταίρι σου καθώς οι ανασφάλειές σου μπορεί να οδηγήσουν σε ψυχρότητα και αποστασιοποίηση. Ο αδέσμευτος καλείσαι να διαχειριστείς επιστροφές προσώπων του παρελθόντος με ψυχραιμία καθώς πιθανές σπασμωδικές κινήσεις θα οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, αφήνεις πίσω τη μοναχικότητα και την ανάγκη να κλειστείς στον εαυτό σου και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να περάσεις όμορφα με την παρέα σου δείχνοντας ποια αυτοπεποίθηση και πίστη σε αυτό που είσαι. Φρόντισε βέβαια να περιορίσεις την εγωκεντρική σου διάθεση γιατί είναι αυτή που θα ενοχλήσει.

Πάρε πρωτοβουλίες σε ότι αφορά νέες συνεργασίες και συμφωνίες που θέλεις να πετύχεις καθώς φαίνεται ότι έχεις την ευκαιρία να δημιουργήσεις τις καλύτερες δυνατές συνθήκες. Μην διστάσεις να εκφράσεις τις όποιες διαφωνίες σου γιατί η καλή διάθεση επικρατεί και θα γίνουν αποδεκτά τα αιτήματα σου.

Μπορείς να εκφράσεις αυτά που ζητάς από το ταίρι σου καθώς υπάρχει η καλή επικοινωνία και η κατανόηση για να μπορούν να γίνουν αποδεκτά. Ο αδέσμευτος κεντρίζεις το ενδιαφέρον πολλών με την θετική σου διάθεση και την ανάγκη να δείξεις ότι μπορείς να έχεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η εσωστρέφεια μπορεί να κυριαρχήσει ιδιαίτερα από το απόγευμα και μετά και να σε βάλει σε μία διαδικασία απολογιστικού χαρακτήρα που δεν βοηθά να βγεις από τους δαίμονες σου. Η τέχνη είναι αυτή που θα μαλακώσει την ψυχολογία σου και μπορεί να ισορροπήσει την διάθεσή σου καθώς έχεις ανάγκη να ταξιδέψεις πνευματικά.

Παλιότερες υποθέσεις οικονομικής φύσεως έρχονται στο προσκήνιο και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για να δώσεις οριστικές λύσεις που θα είναι άκρως θετικές για εσένα. Φρόντισε να τακτοποιήσεις ότι ζητήματα σε απασχολούν για να μην νιώθεις ότι έχεις εκκρεμότητες που σε αγχώνουν.

Το να εκφράσεις στο ταίρι σου ότι νιώθεις ότι σε προβληματίζει θα είναι ιδανικό για σήμερα καθώς φαίνεται να μπορείς να βρεις λύσεις μαζί του που θα σε ανακουφίσουν σημαντικά. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να ασχοληθείς με πρόσωπα από το παρελθόν που επιστρέφουν και επιδιώκουν να επικοινωνήσουν μαζί σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, δεν είναι εύκολο να ξεκαθαρίσεις τις σκέψεις σου και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε αποφάσεις που είναι λανθασμένες. Άφησε την ημέρα να κυλήσει μακριά από δεσμεύσεις και κινήσεις που μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο σε όλα τα επίπεδα. Αφιέρωσε χρόνο σε καθημερινά ζητήματα που φαίνεται να απαιτούν λύσεις.

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε συμφωνίες και συζητήσεις, καθώς φαίνεται να μην είναι εύκολο να αντιληφθείς τι είναι αυτό που οι άλλοι προτείνουν. Η τάση του να αυταπατάσαι μπορεί να σε ωθήσει σε λανθασμένα συμπεράσματα και απαιτήσεις που δεν είναι εύκολα πραγματοποιήσιμες.

Είναι σημαντικό να μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις ζητήματα που εκκρεμούν στη σχέση σου καθώς αυτό θα σε πλημμυρίσει ασφάλεια. Ο αδέσμευτος νιώθεις έρχεσαι κοντά με πρόσωπο που σε εμπνέει και σου δίνει την αίσθηση της οικειότητας. Αυτό θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από τραύματα του παρελθόντος.

Μοιραστείτε το