Τι λένε τα ζώδια για την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο, πρωτοποριακός θα είναι ο τρόπος σκέψης, νέες ιδέες θα κάνουν την εμφάνισή τους, θα ακουστούν καινοτόμες προτάσεις. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης απαραίτητο θα είναι να οργανωθούν οι ενέργειες, το κλειδί της επιτυχίας θα είναι ο συντονισμός και η μεθοδικότητα. Οι αναβλητικοί χαρακτήρες θα πρέπει να αποφύγουν τις καθυστερήσεις, η οποιαδήποτε αναβολή θα έχει αρνητικές επιπτώσεις.

Σε κοινωνικό επίπεδο ανοίγματα θα υπάρξουν για γνωριμίες, θα μπορούν να αξιοποιηθούν είτε επαγγελματικά, είτε φιλικά. Στον αισθηματικό τομέα οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες, θα υπάρχει άνεση. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για έναρξη σχέσης, ωστόσο ενδεχομένως οι αρχικές επαφές να είναι κάπως χαλαρές ή απρόσωπες.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Δία και τον Ουρανό, οι επαναστατικοί και αντικομφορμιστικοί χαρακτήρες προσοχή στις υπερβολές. Δύσκολο θα είναι να αντιμετωπιστεί η ρουτίνα, ίσως κάποιοι να θελήσουν να κάνουν την υπέρβαση, ωστόσο οι συνθήκες ενδεχομένως να μην είναι ευνοϊκές για ριζικές αλλαγές. Στον εργασιακό χώρο καλό θα είναι να αποφευχθούν οι εντάσεις και οι έντονες αντιπαραθέσεις, οι ρήξεις θα φέρουν προβλήματα που στην πορεία θα είναι δύσκολο να διορθωθούν. Έμφαση θα πρέπει να δοθεί στις σχέσεις προσωπικές και επαγγελματικές, δεν θα πρέπει να μπουν σε κίνδυνο οι συνεργασίες.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη είναι μία θετική όψη, θα βοηθήσει στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησης, οι ενέργειες θα είναι δυναμικές. Οι μεθοδικές επιδιώξεις θα έχουν θετικό αποτέλεσμα, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για βελτίωση.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα στρέφει την προσοχή σου σε οικονομικά και αισθηματικά ζητήματα. Η μέρα τονίζει πιθανές ευθύνες που έχεις αναλάβει και λειτουργούν πιεστικά στην ψυχολογία σου. Προσοχή γιατί η κατήφεια κάνει έντονη την παρουσία της.

Οικονομικά θέματα σε απασχολούν έντονα και μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά την ψυχολογία σου μετά το μεσημέρι. Θα καταφέρεις όμως να ξεπεράσεις δυσάρεστες σκέψεις και απαισιοδοξία και θα σκεφτείς με μεθοδικότητα πως μπορείς να δώσεις τις καλύτερες δυνατές λύσεις για εσένα.

Τα συναισθήματα γίνονται εντονότερα από ποτέ και δίνουν ώθηση για να βιώσεις όμορφες στιγμές με το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου. Απόλαυσε το πάθος και το έντονο ρομαντικό στοιχείο. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξουν νέα πρόσωπα που θα νιώσεις ασφαλής και σίγουρος μαζί τους.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, μην επιστρέψεις σε πιθανές ανασφάλειες να κυριαρχήσουν καθώς θα σε οδηγήσουν στην απόλυτη νευρικότητα. Οι σχέσεις με τους γύρω σου και κυρίως με φιλικά πρόσωπα μπορεί να διαταραχθούν. Καλά θα κάνεις να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό και να αφήσεις στην άκρη την αδιαλλαξία που θα δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα.

Οι συνεργασίες σου μπορεί να εξελιχθούν ιδιαίτερα θετικά αν δείξεις αποφασιστικότητα και βούληση για να υπάρξουν οι απαραίτητες ισορροπίες. Σημαντικές ευκαιρίες μπορεί να προκύψουν που καλείσαι να τις αξιοποιήσεις καθώς θα ανοίξουν μπροστά σου νέους επαγγελματικούς δρόμους.

Μην επιτρέψεις στην ένταση της ημέρας να επηρεάσει την προσωπική σου ζωή καθώς μπορείς να περάσεις μοναδικές στιγμές με τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η η αισιοδοξία και το πάθος που αποπνέει λειτουργούν σαν μαγνήτης για νέα πρόσωπα που θέλουν να μπουν στη ζωή σου και να σε κερδίσουν.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η μέρα σε βοηθά να εκφράσεις όλα αυτά που σκέφτεσαι και σε καταπιέζουν από παλιότερες καταστάσεις. Η λογική και η ωριμότητα που δείχνεις εντυπωσιάζουν τους γύρω σου και σε βοηθούν να λειτουργήσεις πιο ρεαλιστικά από ποτέ.

Σου δίνεται η δυνατότητα να κλείσεις θέματα του παρελθόντος που μπορεί να λειτουργούν πιεστικά στην ψυχολογία σου και σε οικονομικό επίπεδο. Η λογική προσέγγιση στα πράγματα θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από τον έντονο συναισθηματισμό και να ακολουθήσεις με σταθερή συμπεριφορά ένα δρόμο που θα σε βοηθήσει να οριστικοποίησης τις οποίες καταστάσεις.

Απωθημένα και ενοχές έρχονται στην επιφάνεια και μπορεί να απασχολήσουν τη σχέση σου, φρόντισε να εκφράσεις τις ανησυχίες σου καθώς είναι βέβαιο ότι το ταίρι σου θα τις καταλάβει και θα σε βοηθήσει να ηρεμήσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει πρόσωπο από το παρελθόν που θα επιδιώξει να επιστρέψει για να ξεκαθαρίσετε ζητήματα που εκκρεμούν μεταξύ σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με κοινωνικές υποχρεώσεις που πιθανά έχουν έρθει στο προσκήνιο. Η κατανόηση θα πρέπει να είναι κυρίαρχο στοιχείο καθώς μπορεί να γίνεις σκληρός με τους γύρω σου και να τους απογοητεύσεις με τη συμπεριφορά σου.

Είσαι αφοσιωμένος για να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε ότι έχεις αναλάβει στην καριέρα σου. Είναι σημαντικό όμως να αφήσεις τον εκνευρισμό και την αυστηρότητα στην άκρη καθώς το πιθανότερο είναι να σε οδηγήσουν σε συγκρούσεις με ανώτερους σου που δεν θα ευνοήσουν τα σχέδιά σου.

Οι πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν σου αφήνουν τον απαραίτητο χρόνο για να δώσεις στην προσωπική σου ζωή, πρόσεξε γιατί μπορεί να γκρινιάζει το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η από τον επαγγελματικό περίγυρο είναι πιθανή νέα γνωριμία που θα κεντρίσει την προσοχή, η ωριμότητα και η λογική θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην όποια πορεία υπάρξει.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, επικεντρώνεις το ενδιαφέρον σου σε επαγγελματικά σχέδια και κοινωνικές υποχρεώσεις που μπορεί να απασχολούν μεγάλο μέρος της ημέρας. Η μέρα μπορεί να προκαλέσει εντάσεις και ψυχρότητα με πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στο περιβάλλον σου.

Οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις μπορεί να λειτουργήσουν πιεστικά σε ψυχολογικό επίπεδο. Προσπάθησε να μην απογοητευτείς από εμπόδια που μπορεί να προκύψουν και να ξεπεράσεις γρήγορα την απαισιοδοξία που μετά το μεσημέρι μπορεί να σε ταλαιπωρήσει για λίγο.

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις το μεσημέρι καθώς μπορεί να γίνεις αυστηρός με το ταίρι σου και να προκληθούν κόντρες μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η μην απομακρύνεσαι από νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει μέσα από τον επαγγελματικό χώρο λόγω των έντονων φόβων σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, νιώθεις έντονη ανησυχία και ανασφάλεια χωρίς να μπορείς να εξηγήσεις από πού προέρχεται. Φρόντισε να χαλιναγωγήσεις τους φόβους σου καθώς δεν θα είναι δύσκολο να εμπλακείς σε συγκρούσεις και εντάσεις εκτονώνοντας τα νεύρα σου στους άλλους.

Είναι σημαντικό για εσένα να τακτοποιήσεις οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους που πιθανά σου δημιουργούν άγχος. Το ένστικτό σου είναι αλάθητο και αυτό είναι κάτι που πρέπει να θυμάσαι σε πιθανές συναλλαγές και συζητήσεις που μπορεί να προκύψουν σήμερα. Εμπιστεύσου το και δεν θα χάσεις.

Μην επιτρέψεις στη ζήλια να κυριαρχήσει στη σχέση σου οδηγώντας σε ακραίες καταστάσεις την προσωπική σου ζωή. Μετουσίωσε την ανησυχία σε πάθος για να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η αναστάτωση μπορεί να σου προκαλέσει νέα γνωριμία άμα τη εμφανίσει της καθώς σου γεννά πρωτόγνωρα και έντονα συναισθήματα.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η μέρα σε βοηθά να ισορροπήσεις πιθανούς φόβους και ανασφάλειες που νιώθεις και σε αναστατώνουν. Μπορείς να εκφράσεις με ρεαλισμό στα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου ότι σε ανησυχεί καθώς είναι βέβαιο ότι θα δείξουν κατανόηση.

Διαίσθηση και μεθοδικότητα εναρμονίζονται και μπορούν να σου δώσουν σημαντικές επαγγελματικές και οικονομικές λύσεις που θα σε βοηθήσουν να πάρεις ανάσες και να αφήσεις πίσω σου το άγχος. Αξιοποίησε την ημέρα για συζητήσεις οικονομικού χαρακτήρα που μπορεί να έχουν θετικά αποτελέσματα για σένα.

Νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να εκφράσεις το πάθος και τα έντονα συναισθήματα που τρέφεις για το ταίρι σου. Μπορείς να απολαύσεις το χρόνο και τις συζητήσεις μαζί του που θα λειτουργήσουν ευεργετικά στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που θα σε αναστατώσει και θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για κάτι σημαντικό και σταθερό στη ζωή σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις υποχρεώσεις που μπορεί να σου έχουν δημιουργήσει άγχος. Ο εκνευρισμός μένει στην άκρη καθώς πιστεύεις σε αυτά που μπορείς να καταφέρεις χωρίς συγκρούσεις.

Εργασιακά ζητήματα σε απασχολούν έντονα καθώς θέλεις να κλείσεις με αγγαρείες και υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Εάν σου δοθεί η ευκαιρία για οικονομικές συζητήσεις αξιοποίησε την κατάλληλα καθώς μπορείς να στηριχτείς στην προσφορά και την εργατικότητα σου. Αυτό θα λειτουργήσει θετικά για να πάρεις οικονομικές ανάσες.

Άλλαξε τη ροή της καθημερινότητας στην σχέση σου και αφιερώσουν στο ταίρι σου με πάθος καθώς αυτό θα λειτουργήσει ευεργετικά για την σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο μέσα από τον εργασιακό χώρο μπορεί να κάνει την εμφάνιση του και να αναζωπυρώσει το πάθος δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για να επιστρέψει δυναμικά στη ζωή σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, ασχολείσαι κυρίως με ζητήματα της καθημερινότητας που μπορεί να σε πιέζουν. Η μέρα μπορεί να σε κάνει αυστηρό και απόλυτο με τους γύρω σου. Η συναισθηματική πίεση είναι έντονη.

Οι αυξημένες υποχρεώσεις στη δουλειά μπορεί να σε απογοητεύσουν ή να νιώσεις ότι δεν είναι δυνατόν να ανταποκριθείς σε ότι έχεις αναλάβει. Δείξε ψυχραιμία και ωριμότητα γιατί γρήγορα θα μπορέσεις να βρεις την αυτοπεποίθησή σου και να δρομολογήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ότι θέλεις να διεκπεραιώσεις.

Μην επιμένεις σε λεπτομέρειες της καθημερινότητας που μπορεί να επηρεάζουν δυσάρεστα τη σχέση σου και να προκαλούν γκρίνια. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν είναι εύκολο να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή αφού η ψυχολογική και σωματική κούραση σε οδηγεί να απομονωθείς στον χώρο σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να περάσεις μοναδικά με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Η γενναιοδωρία και η αυτοπεποίθησή σου μαγνητίζουν και δημιουργούν ιδιαίτερα θετικό και αισιόδοξο κλίμα στην παρέα που θα βρεθείς.

Η αποφασιστικότητα που δείχνεις σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου σε βοηθά να πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες προς τη σωστή κατεύθυνση. Το έλλειμμα εγωισμού είναι ευδιάκριτο και αυτό θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα από τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι στα επαγγελματικά σου, κάτι που είναι αρκετό για να δώσει νέα ώθηση στην καριέρα σου.

Εκφράζοντας τα συναισθήματά σου είναι βέβαιο ότι θα ικανοποιήσει στο ταίρι σου και θα καταφέρεις να χαρείς κάθε στιγμή μαζί του απογειώνοντας το πάθος και τον αισθησιασμό. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει, η κοινή αντίληψη των πραγμάτων θα σας φέρει πιο κοντά και θα δημιουργήσει έντονα συναισθήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, θέλεις να αφιερώσεις χρόνο σε πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος. Το απόγευμα μπορεί να φέρει στο προσκήνιο θέματα που σας απασχολούν. Προσοχή καθώς η αυστηρότητα και η απολυτότητά σου δεν θα βοηθήσουν στο να υπάρξουν λύσεις.

Η έντονη κυκλοθυμία και η απολυτότητα που σε διακατέχει μπορεί να επηρεάσουν αρνητική την επαγγελματική σου ζωή. Οι κόντρες που μπορεί να προκύψουν θα οδηγήσουν στο να πάρεις αποστάσεις και να ψυχρανθείς από πρόσωπα που παίζουν καθοριστικό ρόλο στην καριέρα σου. Απέφυγε τις εντάσεις.

Ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα μπορεί να απογειώσουν τη σχέση σου, αρκεί να μην επιτρέψεις σε σκληρά στοιχεία του εαυτού σου να επηρεάσουν αρνητικά. Αν είσαι αδέσμευτος/η νιώθεις την ανάγκη περισσότερο να αναθεωρήσεις κάποιες συμπεριφορές και αυτό δεν αφήνει περιθώριο για φλερτ.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, άφησε στην άκρη την επιθετική και συγκρουσιακή σου διάθεση καθώς αυτή θα επηρεάσει σημαντικά την οικογενειακή σου ζωή και θα οδηγήσει σε σφοδρές κόντρες. Προσπάθησε να ηρεμήσεις και να μην είσαι παρορμητικός στη συμπεριφορά σου γιατί θα πληγώσεις πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα.

Οι σπασμωδικές πρωτοβουλίες που μπορεί να πάρεις σε επαγγελματικό επίπεδο μπορεί να σε εκθέσουν, καθώς κυριεύεσαι από νεύρα και κυκλοθυμία αφήνοντας τη λογική στην άκρη. Σκέψου καλά πριν κάνεις την οποιαδήποτε κίνηση καθώς είναι σημαντικό να μην εκτεθείς και να λειτουργήσει θετικά στους οποίους στόχους έχεις.

Νιώθεις ότι μπορείς να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου και να αφιερώσεις χρόνο μαζί του που θα σε βοηθήσει να ισορροπήσεις και να ξεφύγεις από τη νευρικότητα. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου μπορεί να υπάρξει νέα γνωριμία που θα εξελιχθεί πολύ ευνοϊκά στη ζωή σου.

Μοιραστείτε το