Τι λένε τα ζώδια για το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου

Ο Ερμής σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό, στις συζητήσεις θα υπάρξει δυνατότητα για να τακτοποιηθούν οι υποθέσεις που αγχώνουν και δημιουργούν αβεβαιότητα. Απελευθερωμένος θα είναι ο τρόπος σκέψης, θα ακουστούν καινούργιες προτάσεις, οι τεκμηριωμένες απόψεις θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν σε πρακτικό επίπεδο. Στην άκρη μένει η διστακτικότητα, φεύγουν οι ενδοιασμοί, θα υπάρξει διάθεση για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών.

Η αισιοδοξία σε συνδυασμό με τον τολμηρό τρόπο σκέψης θα δώσουν την ώθηση να γίνουν δημιουργικές ενέργειες που θα μπορούν να αλλάξουν τα αρνητικά δεδομένα. Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια θα έχουν τη διάθεση να συζητήσουν ανοιχτά και να λύσουν τις παρεξηγήσεις. Για τους ελεύθερους άνοιγμα θα υπάρξει για καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες, απελευθερωμένες και δυναμικές.

Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Άρη και τετράγωνο με τον Πλούτωνα προσοχή στα συναισθηματικά και ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα. Θα υπάρξει ένα είδος εσωτερικής έντασης, ενδεχομένως τα συναισθήματα να είναι αντικρουόμενα, ελλοχεύει κίνδυνος για εξάρσεις και ξεσπάσματα. Ίσως κάποιοι να προσπαθήσουν να επιβληθούν ή να επηρεάσουν με τρόπο απότομο ή νευρικό, καλό θα είναι να αποφευχθούν οι πιέσεις, οι αντιπαραθέσεις και οι μνησικακίες.

Το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη είναι μία θετική όψη, ευκολία θα υπάρξει στην εκδήλωση των συναισθημάτων. Τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να συνεννοηθούν, να κατασταλάξουν και να πάρουν από κοινού ουσιαστικές αποφάσεις. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για καινούργιες γνωριμίες, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για προσεγγίσεις, φλερτ και έναρξη σχέσης.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ,  το πρωί σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις του παρελθόντος που μπορεί να σου δημιουργούν έντονα κυκλοθυμία. Το απόγευμα ανεβάζει την ψυχολογία σου κατακόρυφα.

Τακτοποίησε οικονομικά ζητήματα που αφορούν την ακίνητη περιουσία σου και μπορεί να σε απασχολούν εδώ και καιρό. Προσοχή βέβαια σε κυκλοθυμικές τάσεις που θα σε εμποδίζουν να δεις ξεκάθαρα πώς πρέπει να κινηθείς στα επαγγελματικά σου. Προσπάθησε να εμπιστευτείς τη λογική και το ένστικτό σου για να μην υπάρξουν καυγάδες.

Διαφωνίες με το ταίρι σου μπορεί να επηρεάσουν τη σχέση σου ιδιαίτερα το απόγευμα και να οδηγήσουν σε αποστάσεις και σκληρότητα, προσοχή. Αν είσαι αδέσμευτος/η μοναδικό προβλέπεται το βράδυ για εσένα καθώς μπορείς να φλερτάρεις και να κερδίσεις το πρόσωπο που κερδίζει την προσοχή.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η μέρα μπορεί να προκαλέσει εντάσεις με πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντος λόγω καταστάσεων του παρελθόντος που έρχονται στην επιφάνεια. Το απόγευμα σου δίνει την ευκαιρία να κλείσει υποθέσεις καριέρας που σε απασχολούν έντονα.

Μπορείς να αξιοποιήσεις την ημέρα για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και υποχρεώσεις στην καριέρα που σου προκαλούν άγχος. Είναι απαραίτητο βέβαια να είσαι ξεκάθαρος σε συζητήσεις που μπορεί να συμμετέχεις καθώς οι παρεξηγήσεις μπορεί με ευκολία να αλλάξουν τα δεδομένα και να δημιουργήσουν προβλήματα στις συμφωνίες σου.

Η μέρα δεν ενδείκνυται για συζητήσεις καθώς πιθανότατα να υπάρξουν παρεξηγήσεις και νεύρα που δεν θα επιτρέψουν σε εσένα και το ταίρι σου να επικοινωνήσετε χωρίς προβλήματα . Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να υπάρξει, προσοχή όμως γιατί εκνευρισμός και σκληρότητα δεν αφήνουν περιθώρια για θετικές εξελίξεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η μέρα στρέφει την προσοχή σου σε οικονομικά ζητήματα και σε ότι αφορά τις συναισθηματικές σου ανάγκες. Καταστάσεις από το παρελθόν μπορεί να σε αιφνιδιάσουν δυσάρεστα και να σου δημιουργήσουν ιδιαίτερη νευρικότητα.

Ανατροπές μπορεί να υπάρξουν σε οικονομικές συμφωνίες ή επιχειρηματικές κινήσεις που σε ενδιαφέρουν λόγω αποκαλύψεων που έρχονται στην επιφάνεια. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να μην οδηγηθείς σε μετωπικές συγκρούσεις με τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι καθώς είναι πιθανό να οδηγηθεί σε λάθη.

Καλά θα κάνεις να αφήσεις στην άκρη την οποία καχυποψία μπορεί να σου προκαλεί το ταίρι σου, λόγω αποκαλύψεων που έρχονται στο φως από το παρελθόν και σε επηρεάζουν. Θα είναι πολύ εύκολο να δυναμιτίσεις την ατμόσφαιρα.. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο έρχεται αιφνιδιαστικά στη ζωή σου και φέρνει στην επιφάνεια απωθημένα και ενοχές που πρέπει να διαχειριστείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η μέρα σε καλεί να στραφείς στα σημαντικά πρόσωπα που σε περιβάλλουν στη ζωή σου. Η έντονη και επαναστατική σου διάθεση μπορεί να οδηγήσει σε ριζικές αλλαγές τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Προσοχή στις συγκρούσεις.

Ξαφνικά ζητήματα μπορεί να προκύψουν σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου που καλείσαι να διαχειριστείς με ψυχραιμία. Οι παρεξηγήσεις είναι πολύ πιθανές για αυτό φρόντισε να κρατήσει χαμηλούς τόνους και να εξετάσεις τα καινούργια δεδομένα που μπορεί να έχεις με ψύχραιμη και ώριμη μάτια.

Αλλάζεις τα δεδομένα για το ταίρι σου και αυτό δεν αποκλείεται να ενισχύσει τον εκνευρισμό και την διάθεση να αντιπαρατεθείτε έντονα μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέες γνωριμίες έρχονται αιφνιδιαστικά στη ζωή σου, είναι απαραίτητο να ελέγξεις πιθανές τάσεις φυγής και έντονες αντιδράσεις που θα δημιουργήσουν προβλήματα.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με φιλοσοφικές αναζητήσεις και πνευματικά αντικείμενα που κεντρίζουν την προσοχή. Προσκλήσεις από πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος είναι πολύ πιθανό να προκύψουν, απόλαυσε κάθε στιγμή διασκέδασης που θα σου δοθεί.

Θα μπορούσες με μεγάλη ευκολία να μην εργαστείς σήμερα καθώς αυτό που επιθυμείς είναι να διασκεδάσεις και να χαλαρώσεις. Τίποτα όμως δεν μπορεί να σε πτοήσει για αυτό θα χαρίσεις χαμόγελα και αισιοδοξία στο επαγγελματικό περιβάλλον, κάτι που θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι.

Η αισιοδοξία πρωταγωνιστεί στην προσωπική σου ζωή και μπορείς να περάσεις μία μέρα χαράς και ξεγνοιασιάς απολαμβάνοντας την παρέα του προσώπου που έχεις επιλέξει στη ζωή σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον δεν αποκλείεται να προκύψει νέα γνωριμία που θα σας φέρουν πιο κοντά οι κοινές πνευματικές ανησυχίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η μέρα σε βοηθά να τακτοποιήσεις θέματα της καθημερινότητας που εκκρεμούν. Αφήνεις το άγχος στην άκρη και επικεντρώνεσαι με θετική σκέψη για να δώσεις λύσεις που θα σε ανακουφίσουν.

Σου δίνεται η δυνατότητα να πραγματοποιήσεις συζητήσεις οικονομικής φύσεως που μπορεί να εκκρεμούν εδώ και καιρό με ανώτερους σου. Είναι σημαντικό να διεκδικήσεις με ηρεμία και αυτοπεποίθηση αυτά που αξίζεις καθώς είναι τα στοιχεία που θα σε βοηθήσουν να κερδίσεις το καλύτερο για σένα.

Οι φόβοι μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση σου αν δεν βρεις ισορροπία μέσα σου και δεν αφεθείς στο πάθος και τον αισθησιασμό που θα μαλακώσουν την ψυχή σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να επιστρέψει πρόσωπο που θα σε αναστατώσει και με την παρουσία του θα σε βοηθήσει να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου σε προσωπικό επίπεδο.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η σημερινή μέρα δεν αποκλείεται να φέρει στην επιφάνεια ζητήματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις που θα σε προβληματίσουν. Αξιοποίησε τις στιγμές για να περάσεις όμορφα και ξέγνοιαστα μακριά από εντάσεις και αντιδικίες.

Η ασυνεννοησία και η νευρικότητα κυριαρχούν στις συνεργασίες για αυτό θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε συζητήσεις και συμφωνίες σήμερα. Είναι προτιμότερο να αφήσεις το χρόνο να περάσει χωρίς σημαντικές αποφάσεις που μπορεί να παρθούν πάνω στον παρορμητισμό και να οδηγήσουν σε συγκρούσεις.

Μην επιτρέψεις στη νευρικότητα να κυριαρχήσει και να χαλάσει την όμορφη ατμόσφαιρα στη σχέση σου. Απέφυγε σημαντικές συζητήσεις που μπορεί να δημιουργήσουν ένταση. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία καθώς γοητεύεις τους πάντες στο πέρασμά σου και δεν μπορείς να αφήσεις κανέναν αδιάφορο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, μπορείς να ασχοληθείς με οικονομικές υποθέσεις που σε απασχολούν έντονα. Το απόγευμα σου δίνει την ευκαιρία να αντιληφθείς γρήγορα και δυνατότητες υπάρχουν ώστε να επωφεληθείς της κάθε κατάστασης.

Αξιοποίησε πιθανές ευκαιρίες που σου δίνονται για να προχωρήσεις σε επιχειρηματικές κινήσεις και οικονομικές συμφωνίες που μπορεί να αποβούν υπέρ σου. Το ένστικτό σου θα μπορέσει να σε καθοδηγήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αρκεί να το εμπιστευτείς. Συζήτηση στο επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να ευοδώσουν.

Προσοχή σε εντάσεις που μπορεί να προκύψουν μέσα στη σχέση λόγω του πάθους και της καχυποψίας που δεν είναι εύκολο να χαλιναγωγήσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η μπορεί να προκύψει νέα σημαντική γνωριμία που θα προκαλέσει αναταράξεις και θα δημιουργήσει έντονα συναισθήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η μέρα ενισχύει την ανάγκη σου να επικεντρωθείς σε θέματα υλικών και συναισθηματικών αναγκών. Το απόγευμα μπορεί να οδηγήσει σε παράλογες συμπεριφορές λόγω εγωκεντρισμού που θα ενοχλήσουν τους γύρω σου.

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολήσουν έντονα, καθώς μπορεί να εκνευριστείς με μεγάλη ευκολία με τα πρόσωπα που έρχεσαι σε επικοινωνία. Προσοχή παράλληλα και σε περιττά έξοδα πού θα γίνουν για να απολαύσεις τις στιγμές χαράς, όμως αργότερα θα διαπιστώσεις τα προβλήματα που έχουν δημιουργήσει στον προϋπολογισμό σου.

Οι ανασφάλειες και οι φόβοι σου μπορεί να εκδηλωθούν με απότομο και εριστικό τρόπο στο ταίρι σου και να οδηγήσουν σε σφοδρές συγκρούσεις που καλό είναι να αποφύγεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει πρόσωπο που θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον, όμως οι σπασμωδικές σου κινήσεις θα λειτουργήσουν ανασταλτικά στην όποια εξέλιξη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, έχεις την ευκαιρία να περάσεις χρόνο με πρόσωπα από το οικογενειακό περιβάλλον. Η τρυφερότητα και η ζεστασιά που νιώθεις μαζί τους είναι απαραίτητη για εσένα αυτές τις μέρες. Προσοχή σε συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις.

Δώσε όλη σου την προσοχή σε οικονομικά ζητήματα σε σχέση με ακίνητη περιουσία καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να κλείσεις τις καλύτερες δυνατές συμφωνίες. Φρόντισε να ισορροπήσεις την ψυχολογία σου γιατί δεν αποκλείεται να επηρεάσει σημαντικά τις σχέσεις με πρόσωπα του επαγγελματικού περίγυρου.

Ένα ρομαντικό βράδυ για δύο θα είναι ιδανικό για εσένα και το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στη ζωή σου καθώς θα λειτουργήσει ανανεωτικά για την σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η η κυκλοθυμία και η μελαγχολία δεν αφήνουν περιθώρια για να αφεθείς σε πιθανό νέο πρόσωπο που θέλει να εισβάλλει στη ζωή σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, σήμερα σου δίνεται η δυνατότητα να έρθεις πιο κοντά με πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος θέλοντας να κλείσεις πιθανά ζητήματα που έχουν προκύψει το τελευταίο χρονικό διάστημα. Η διασκέδαση και η εξωστρέφεια σε φέρνει κοντά σε νέα πρόσωπα που σε γεμίζουν γνώσεις.

Η γρήγορη αντίληψη και τα τρανταχτά επιχειρήματά σου θα δώσουν την ευκαιρία για να προχωρήσει σε συμφωνίες εμπορικής φύσεως που πιθανά σε ενδιαφέρουν. Αξιοποίησε την επικοινωνιακή σας δεινότητα για να δώσει στους γύρω σου να καταλάβουν πλεονεκτήματα που δεν έχουν αντιληφθεί σε επαγγελματικό επίπεδο.

Μία κοντινή βόλτα θα είναι ιδανική για εσένα και το ταίρι σου καθώς θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και να περάσετε μοναδικές στιγμές μαζί. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου μέσα από το κοντινό περιβάλλον για να ανεβάσουν κατακόρυφα το πάθος και το κέφι σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, η μέρα σε βοηθά να εκδηλώσεις με αμεσότητα όλα αυτά που σκέφτεσαι. Αξιοποίησε την ημέρα για να περάσεις όμορφα με πρόσωπα από την παρέα σου που σε γεμίζουν χαρά και αυτοπεποίθηση. Η διασκέδαση πρωταγωνιστεί και αναπτερώνει την ψυχολογία σου.

Νιώθεις ιδιαίτερα δημιουργικός και αυτό γίνεται άμεσα αντιληπτό στα επαγγελματικά σου. Οι πρωτοβουλίες που παίρνεις σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου μπορεί να ευοδώσουν τα μέγιστα καθώς μπορείς να πείσεις με τα επιχειρήματα και την αποφασιστικότητα που σε διακρίνει.

Έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις όλα αυτά που νιώθεις το ταίρι σου καθώς βλέπεις ότι έχει την κατανόηση που είναι απαραίτητη για να ισορροπήσει η σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο έρχεται στη ζωή σου με ορμή και αυτοπεποίθηση για να δείξει μία νέα πορεία στην αισθηματική σου ζωή.

Μοιραστείτε το