Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για την Δευτέρα 7 Αυγούστου 2023

Ο Ήλιος σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία, είναι μία όψη που θα ενισχύσει τη θετική διάθεση, ωστόσο ελλοχεύει κίνδυνος η υπεραισιοδοξία να οδηγήσει σε υπερβολές και σε ανέφικτες βλέψεις. Τα χαρακτηριστικά θα είναι ανυπομονησία και ανάγκη για άμεση βελτίωση, ενδεχομένως κάποιοι να προσκολληθούν στη θετική πλευρά των καταστάσεων και να αγνοήσουν τα αρνητικά ενδεχόμενα.

Θα υπάρχει δυναμικότητα και αυτοπεποίθηση, οι ηγετικοί χαρακτήρες ίσως να υπερεκτιμήσουν τις ικανότητες και τα προσόντα τους και να παγιδευτούν σε βλέψεις που θα είναι ανέφικτες. Οι ενέργειες θα πρέπει να είναι πολύ καλά σκεπτόμενες, πριν γίνουν ρίσκα και πριν παρθούν ουσιαστικές αποφάσεις θα πρέπει να επεξεργαστούν αναλυτικά όλες οι πληροφορίες και τα δεδομένα, θετικά και αρνητικά. Σε θέματα οικονομικής φύσης θα πρέπει να αποφευχθούν τα ρίσκα που βάζουν σε κίνδυνο μεγάλα χρηματικά ποσά.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, είναι γεγονός ότι οι υποχρεώσεις είναι πολλές κυρίως σε κοινωνικό επίπεδο. Η νευρικότητα που σε διακατέχει είναι αυτή που τελικά μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα και να έρθεις στην αντιπαράθεση. Προσοχή ιδιαίτερα το απόγευμα καθώς φαίνεται ότι εντείνονται οι ανασφάλειές σου και αυτό επιφορτίζει την ψυχολογία σου.

Οι ευθύνες που έχεις αναλάβει είναι σημαντικές και μπορεί να σου δημιουργούν έντονο άγχος. Στην προσπάθειά σου να πείσεις τους γύρω σου για τις απόψεις σου μπορεί να γίνεις επιβλητικός και απόλυτος. Αυτό θα ενοχλήσει και θα δημιουργήσει προβλήματα στην εξέλιξη της επαγγελματικής του πορείας. Πάρε αποφάσεις όπου χρειαστεί με γνώμονα τη λογική αλλά και την διαίσθηση.

Απέφυγε τα ξεσπάσματα στο ταίρι σου καθώς το μόνο που θα προκαλέσουν είναι προβλήματα και διαμάχες. Φρόντισε να το έχεις δίπλα σου σε πιθανές κοινωνικές υποχρεώσεις που πρέπει να παρευρεθείς. Αυτό θα ανακουφίσει την ψυχολογία σου. Ο αδέσμευτος απολαμβάνεις την προσοχή των γύρω σου και δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες από τον επαγγελματικό περίγυρο.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η καλή διάθεση είναι το χαρακτηριστικό της ημέρας καθώς η κοινωνικότητα είναι έντονη και δεν αφήνει περιθώρια για να νιώσεις ανασφάλειες. Οι προσκλήσεις για εξόδους είναι πιθανές γι’ αυτό φρόντισε να τις εκμεταλλευτείς για να περάσεις όμορφα.

Οι συνεργασίες σου μπορεί να δουν σημαντική άνθηση καθώς φαίνεται να  δραστηριοποιήσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να επιτυχείς το καλύτερο δυνατό. Είναι σημαντικό ότι η δημιουργικότητα και φαντασία μπορούν να σε βοηθήσουν να έρθεις πιο κοντά στο ιδεατό. Εκμεταλλεύσου πιθανές γνωριμίες που έρχονται για να δώσουν σημαντικά κίνητρα και μπορεί να λειτουργήσουν άκρως ευνοϊκά για την επαγγελματική σου εξέλιξη.

Το ταίρι σου είναι το επίκεντρο και είναι βέβαιο ότι θα προσπαθήσεις να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό για να το ικανοποιήσεις. Η αισιοδοξία και το πάθος που χαρακτηρίζουν τη σχέση σήμερα δημιουργούν τις προϋποθέσεις για υπέροχες στιγμές και έντονη συντροφικότητα. Ο αδέσμευτος, πρωταγωνιστείς σε όποιο κοινωνικό περιβάλλον κι αν βρεθείς είναι βέβαιο ότι μαγνητίζεις με την παρουσία σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η έντονη κοινωνική διάθεση που σε διακατέχει σου δίνει την ευκαιρία να απολαύσει στις παρέες και την εξωστρέφεια ανταλλάσσοντας απόψεις καθώς διεκδικείς την αποδοχή των γύρω σου. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε πολλούς πού για να σε κολακέψουν μπορούν να πουν πράγματα δεν υφίστανται επιδιώκοντας να σε ξεγελάσουν.

Οι συνεργασίες σου και η πορεία τους είναι στο μυαλό σου και μπορεί να σε απασχολήσουν έντονα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρεις αποφάσεις που μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη τους, καθώς φαίνεται να μην έχεις αντικειμενικό κριτήριο.

Νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να επικεντρωθείς στο ταίρι σου και να περάσεις μοναδικές στιγμές μαζί του. Ο έντονος συναισθηματισμός τις βραδινές ώρες μπορεί να οδηγήσει σε παρεξηγήσεις όταν σε απογοητεύσουν. Ο αδέσμευτος κράτησε μικρό καλάθι για πιθανές νέες γνωριμίες που μπορεί να φαίνονται ιδανικές όμως πιθανά να μην είναι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να εκδηλώσεις την χαρά και την ανάγκη για επικοινωνία στους γύρω σου για αυτό δεν θα διστάσεις να βγεις και να δείξεις το ποσό σε ικανοποιεί η επαφή με τους άλλους. Φρόντισε να περιορίσεις την ανάγκη για αποδοχή γιατί τελικά είναι αυτή που μπορεί να σε οδηγήσει σε συμβιβασμούς που δεν χρειάζονται.

Πιθανό είναι να υπάρξουν φιλικά πρόσωπα που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους για προτάσεις σου και δεν αποκλείεται να οδηγηθείς σε νέες συνεργασίες που θα αποδώσουν σημαντικά και σε οικονομικό επίπεδο. Οι στόχοι που θέτεις σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου μπορούν να επιτευχθούν με μεγάλη ευκολία.

Ιδανικές είναι οι συνθήκες για να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου και να θέσετε από κοινούς στόχους που ικανοποιούν και τους δύο. Ο ρομαντισμός και η κατανόηση παίζουν καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις. Ο αδέσμευτος έσω έτοιμος για νέες γνωριμίες που θα παίξουν κυρίαρχο ρόλο σε προσωπικό επίπεδο και θα γεμίσουν την ζωή σου με τρυφερότητα και έντονες στιγμές.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η ρουτίνα και οι πολλές υποχρεώσεις μπορεί να λειτουργούν αποτρεπτικά στο να ασχοληθείς με τον εαυτό σου, όμως ήρθε η στιγμή να δεις τις προσωπικές σου ανάγκες και κυρίως σε ότι αφορά τη δημόσια εικόνα σου και πως αυτή εκφράζεται στους άλλους. Πιθανές παρέες να σε γεμίσουν χαρά και διάθεση για ανταλλαγή απόψεων.

Αγγαρείες και ευθύνες σε ότι αφορά την δουλειά σου μπορεί να σε απασχολούν έντονα και να χρειάζονται μεγάλο μέρος του χρόνου και έντονη προσπάθεια από τη μεριά σου. Η διάθεση να είσαι άψογος σε ότι έχεις αναλάβει είναι βέβαιο ότι θα σε βοηθήσει να δείξεις οι πραγματικές του δυνατότητες, κάτι που θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα στο επαγγελματικό πεδίο.

Λογική και συναίσθημα φαίνεται να εναρμονίζονται και να δίνουν την ευκαιρία σε σένα και το ταίρι σου να λύσετε ζητήματα της καθημερινότητας που μπορεί έντονα να απασχολούν τη σχέση σας και να δημιουργούν προβλήματα. Ο αδέσμευτος φρόντισε να δείξεις ενδιαφέρον σε νέα πρόσωπα μέσα από το εργασιακό περιβάλλον που δεν σε αφήνουν αδιάφορο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσεις ζητήματα που μπορεί να απασχολούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς φαίνεται να σε διέπει η ανάγκη για ισορροπία. Η χαρά απογειώνεται και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό στην παρέα σου διασκεδάζοντας και εμπνέοντας με τη συμπεριφορά σου.

Η δημιουργικότητα που σε διακατέχει σήμερα θα παίξει άκρως ευεργετικό ρόλο στις συνεργασίες σου καθώς φαίνεται να έχεις την διάθεση που απαιτείται για να τις εξελίξεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Φαίνεται βέβαια ότι και οι συνεργάτες σου έχουν διάθεση να σε στηρίξουν και υπάρχει ιδιαίτερα θετική επικοινωνία.

Η προσωπική σου ζωή απογειώνεται καθώς φαίνεται να έχεις τη διάθεση να πεις όλα αυτά που νιώθεις για το ταίρι σου, κάτι που θα λειτουργήσει άκρως ανανεωτικά στη θέση σου και θα δημιουργήσει προϋποθέσεις έντονου πάθους. Ο αδέσμευτος έχεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο καθώς η αυτοπεποίθησή σου κυριαρχεί και εντυπωσιάζει.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η ανάγκη να διασκεδάσεις είναι έντονη και κυρίαρχη τη σημερινή ημέρα. Η παιδικότητα και η χαρά που εκδηλώνεις ευχαριστεί τους γύρω σου τι δημιουργεί ένα πλαίσιο θετικής ενέργειας. Προσοχή το απόγευμα γιατί ο εκνευρισμός μπορεί να οδηγήσει σε ένταση και ξεσπάσματα που θα δημιουργήσουν προβλήματα.

Νιώθεις έντονα την ανάγκη να είσαι δημιουργικός στα επαγγελματικά σου και να κάνεις πράγματα που σε γεμίζουν ευχαρίστηση. Αυτό μπορεί να ανατραπεί τις απογευματινές ώρες καθώς ξαφνικά γεγονότα μπορεί να χαλάσουν τη διάθεσή σου και να δημιουργήσουν προβλήματα σε επαγγελματικά ζητήματα που σε ενδιαφέρουν. Δείξε ωριμότητα και μη χάνεις την αισιοδοξία σου για κανένα λόγο.

Είναι γεγονός ότι η προσωπική σου ζωή είναι αυτοί που σε απασχολεί έντονα. Πιθανές προκλήσεις και ανατρεπτικά γεγονότα δεν αφήνουν περιθώρια για ηρεμία και αρμονία με το ταίρι σου, κάτι που πρέπει να διαχειριστείς ψύχραιμα. Ο αδέσμευτος επιδιώκεις να επικοινωνήσεις με πρόσωπα που κινούν το ενδιαφέρον όμως η ξαφνική ένταση μπορεί να φέρει απομάκρυνση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, νιώθεις έντονα την ανάγκη να επικοινωνήσεις για αυτό και χρησιμοποιείς όποιο μέσο μπορείς για να συζητήσεις με πρόσωπα που νιώθεις κοντά σου. Οι συμβουλές που θα δώσεις και θα λάβεις μπορεί να είναι καθοριστικές για πιθανές αποφάσεις σε όλα τα επίπεδα.

Φαίνεται να επικεντρώνεται σε εμπορικές συμφωνίες και επικοινωνιακά ζητήματα που μπορεί να αποδώσουν σημαντικά οφέλη για εσένα. Καλά θα κάνεις βέβαια να μην προσπαθήσεις να επιβάλεις την προσωπική σου άποψη και να δείξεις διαλλακτικότητα στις οποίες συζητήσεις. Το ένστικτό σου είναι αλάνθαστο και μπορεί να σε βγάλει στην στεριά με άκρως θετικό τρόπο.

Έχεις την διάθεση να εκφράσεις ότι νιώθεις στο ταίρι σου και να επικοινωνήσεις μαζί του λύνοντας πιθανά ζητήματα με θετικό και παράλληλα δυναμικό τρόπο. Η διαίσθηση και το πάθος δίνουν λύσεις που παίζουν σημαντικό ρόλο στη σχέση σου. Ο αδέσμευτος καταφέρνουν να τραβήξεις την προσοχή των γύρω σου με την ευχάριστη διάθεση και τις πρωτοποριακές σκέψεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, νιώθεις ότι πατάς γερά στα πόδια σου και αυτό είναι κάτι που μπορούν να αντιληφθούν τα πρόσωπα με τα οποία συναναστρέφεσαι. Εκμεταλλεύσου την συγκεκριμένη συγκυρία για να κλείσεις με ιδανικό τρόπο θέματα ρουτίνας που μπορεί να σε απασχολούν και να σου δημιουργούν άγχος.

Η συγκεκριμένη συγκυρία είναι ιδανική για να κλείσεις οικονομικά θέματα που πιθανά σε απασχολούν ή να κινηθεί στο να συζητήσει με πρόσωπα από το εργασιακό περιβάλλον. Οι προσπάθειες αυτές μπορεί να αποδώσουν σημαντικά οφέλη καθώς φαίνεται να αναγνωρίζεται η προσφορά και η εργατικότητα σου.

Οι λεπτομέρειες στη σχέση σου κάνουν τη διαφορά και για αυτό μπορείς να μεριμνήσεις για να καλύψεις τον άνθρωπό σου αλλά και τις προσωπικές σου ανάγκες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να γνωρίσεις πρόσωπο που θα κεντρίσει την προσοχή σου και θα σε γεμίσει αυτοπεποίθηση δείχνοντας σου σταθερές προθέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, δεν υπάρχει τίποτα που μπορεί να το είχες και την αυτοπεποίθηση και τον δυναμισμό σου και αυτό είναι κάτι που εκδηλώνεται άμεσα στους γύρω σου. Η χαρά, η αισιοδοξία και η παιδικότητα που εκπέμπεις σε καθιστούν πόλο έλξης για πρόσωπα που θέλουν να βρίσκονται δίπλα σου και να περνάνε όμορφα.

Η αποφασιστικότητα που έχεις και η θετική ματιά στα πράγματα βοηθούν στο να επιτύχει στις καλύτερες δυνατές οικονομικές συνεργασίες που θα μπορούσες ποτέ. Γίνεσαι πιο δημιουργικός στη δουλειά σου και αυτό αποδίδει καλύτερα καθώς ευχαριστείς τους γύρω σου αλλά κυρίως τον εαυτό σου.

Θέλεις να περάσεις μοναδικά στην σχέση σου χωρίς να παρακάμπτεις τις ανάγκες του/ηε συντρόφου σου ή τις δικές σου. Εναρμονίζεις πιθανές δυσκολίες και δείχνεις ότι μπορείς να καταφέρεις τα πάντα με τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Ο αδέσμευτος ξεχωρίζεις σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς και σου δίνεται η ευκαιρία να απολαύσεις νέες γνωριμίες που μπορούν να τους προσφέρουν πολλά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, το παρελθόν είναι εδώ για να το αντιμετωπίσεις όμως πια δεν σε φοβίζει και αυτό είναι το θετικό σημείο στη συγκεκριμένη περίπτωση. Ήρθε η ώρα να λύσεις ζητήματα με την οικογένεια που πιθανά σε απασχολούν εδώ και καιρό και μπορεί να ταλαιπωρούν την ψυχολογία και το νευρικό σου σύστημα.

Έχεις την ευκαιρία να κλείσεις θέματα του παρελθόντος που σε απασχολούν στα επαγγελματικά σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθώς φαίνεται να νιώθεις ιδανικά για να πάρεις πρωτοβουλίες. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχεις κατανόηση και για τις ανάγκες των άλλων, κάτι που θα εκτιμηθεί δεόντως την κατάλληλη στιγμή.

Οι συνθήκες είναι ιδανικές για να περάσεις άκρως ρομαντικές και τρυφερές στιγμές με το ταίρι σου δίνοντας τον καλύτερό σου εαυτό στον άνθρωπο που θεωρείς ότι φωτίζει τη ζωή σου. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να επικεντρωθείς σε παλιότερες γνωριμίες που επιστρέφουν για να ζητήσουν μία δεύτερη ευκαιρία και προκαλούν μοναδικά συναισθήματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, ο δυναμισμός που σε διακρίνει αυτή την περίοδο είναι αδιαμφισβήτητος δίνοντάς σου την ευκαιρία να πάρεις πρωτοβουλίες και αποφάσεις που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για σημαντικά θέματα της ζωής σου. Αιφνιδιάζεις θετικά τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου με την προσωπική διαχείριση και συμπεριφορά σου.

Πρωτότυπες σκέψεις για συνεργασίες μπορεί να κυριαρχήσουν σήμερα που σου δίνουν την ευκαιρία να κινηθείς σε ένα πλαίσιο που οι άλλοι δεν σε έχουν συνηθίσει. Θα αιφνιδιάσει σε ευχάριστα τους συνεργάτες σου και θα δημιουργήσεις τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σου.

Η γενναιοδωρία και τα έντονα συναισθήματα κυριαρχούν στην προσωπική σου ζωή και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για μοναδικές στιγμές. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να έρθει νέο πρόσωπο αιφνιδιαστικά στη ζωή σου που θα απογειώσει τον αισθησιασμό και την ανάγκη να απολαύσεις κάθε στιγμή μαζί του.

Μοιραστείτε το