Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για την Παρασκευή 26 Μαϊου 2023

Η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό, είναι μία θετική όψη, τα χαρακτηριστικά θα είναι συναισθηματισμός, κατανόηση, ενσυναίσθηση, δημιουργικότητα. Στις συζητήσεις θα υπάρξει διάθεση για ξεκαθαρίσματα, τα λόγια θα έχουν σαφήνεια και ειλικρίνεια, τα ζευγάρια θα καταφέρουν να αναθερμάνουν τα αισθήματα τους. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συμφιλίωση και επανένωση, θα υπάρχει διάθεση να συζητηθούν τα επίμαχα ζητήματα πάνω σε μία νέα βάση.

Για τους ελεύθερους πρόσφορο θα είναι το έδαφος για καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες, ελκυστικές, ευκολία θα υπάρξει στην εκδήλωση των συναισθημάτων. Βελτιώνονται οι διαθέσεις, φεύγει η απογοήτευση και το άγχος, θα υπάρχει διάθεση για τολμηρές ενέργειες και προσεγγίσεις, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για να αλλάξουν τα αρνητικά δεδομένα.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στην κοινωνική εικόνα, στην αυτοπροβολή, θα εκδηλωθεί ανάγκη για κυριαρχία. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης θα υπάρχει διάθεση για ανάληψη πρωτοβουλιών, το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί μεθοδικότητα και συντονισμό. Τολμηρές θα είναι οι προσεγγίσεις, φεύγουν οι ενδοιασμοί, θα υπάρχει αισιοδοξία και δυναμικότητα.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό, οι παρορμητικοί και αυθόρμητοι χαρακτήρες απαραίτητο θα είναι να καταφέρουν να οριοθετήσουν τις έμφυτες τους τάσεις. Ενδεχομένως κάποιοι να συμπεριφερθούν σπασμωδικά ή ανυπόμονα, αν υπάρχουν αρνητικές συνθήκες θα μπορέσουν να αλλάξουν αρκεί να δοθεί χρόνος στα γεγονότα, οι πιέσεις θα οδηγήσουν σε λάθη.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, ο εκνευρισμός είναι κάτι που θα πρέπει να διαχειριστείς ιδιαίτερα το μεσημέρι καθώς δεν αποκλείεται η δυσθυμία να οδηγήσει σε συγκρούσεις με πρόσωπα οικογενειακού περίγυρου. Το βράδυ η ψυχολογία σου βελτιώνεται και μπορείς να απολαύσεις όμορφες στιγμές με τα πρόσωπα που έχεις δίπλα σου.

Η περίεργη διάθεση σου εκδηλώνεται και στις συνεργασίες σου και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να διαχειριστείς με ψυχραιμία. Τα νεύρα δεν θα βοηθήσουν στο να μπορέσεις να βρεις τις κατάλληλες διεξόδους επηρεάζοντας σημαντικά την επαγγελματική σου πορεία. Το ένστικτό σου μπορεί να δείξει πως πρέπει να κατευθυνθείς.

Δύσκολα θα καταφέρεις να συντονιστείς στη διάρκεια της ημέρας με το ταίρι σου κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις άνευ σημασίας. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να έρθεις σε επαφή με νέο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, η ψυχολογία σου όμως δεν είναι η κατάλληλη για να δεις αν πραγματικά σου ταιριάζει.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η ανάγκη για επικοινωνία κυριαρχεί σήμερα και είναι αυτή που σε οδηγεί να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος. Καλά θα κάνεις να διαχειριστείς πιθανή αδιαλλαξία που μπορεί να ενοχλήσει καθώς θα χαλάσει τη διάθεσή σου και θα δυσκολέψει τις επαφές με τους γύρω σου.

Οι συγκρούσεις σε επαγγελματικό επίπεδο μπορεί να είναι έντονες καθώς η σύνοδος του Άρη με τον Κρόνο στον υδροχόο δεν αφήνει περιθώρια για να δεις με θετική μάτια πιθανές προτάσεις που μπορεί να σου γίνουν. Το άγχος δεν αποκλείεται να κυριαρχήσει και να σε καταβάλλει επηρεάζοντας τις επαγγελματικές σου σχέσεις.

Νιώθεις την ανάγκη να εκφράσεις στο ταίρι σου όλα αυτά που σκέφτεσαι, όμως η νευρικότητα και η ανάγκη επιβολής μπορεί να οδηγήσουν σε αντίθετα αποτελέσματα. Ο αδέσμευτος μην επιτρέψεις στον εκνευρισμό και στην απολυτότητα να κυριαρχήσουν σε πιθανές επαφές με νέα πρόσωπα που θέλουν να εισβάλουν στη ζωή σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, είναι επιτακτική ανάγκη να νιώσεις σταθερότητα και ασφάλεια με τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι. Αυτό όμως είναι πιθανό να οδηγήσει σε ένταση που καλό είναι να χαλιναγωγήσεις. Το έλλειμμα αυτοεκτίμησης κάνει την εμφάνιση του και επηρεάζει τη συμπεριφορά σου, δείξε προσοχή γιατί η νευρικότητα δεν θα γίνει αποδεκτή από τους γύρω σου.

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε οικονομικά ζητήματα που πιθανά σε απασχολήσουν σήμερα καθώς φαίνεται να εκνευρίζεσαι έντονα. Είναι σημαντικό να μπορέσεις να βρεις λύσεις που σε ικανοποιούν, διαφορετικά η νευρικότητα θα κυριαρχήσει και δεν θα διστάσεις να αντιπαρατεθείς με τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι.

Προσπαθείς να ισορροπήσεις μεταξύ της έντονης ανάγκης για ανεξαρτησίας και της διάθεσης για απόλυτη σταθερότητα. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε συγκρουσιακές συμπεριφορές που θα πληγώσουν το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος δεν νιώθεις σίγουρος για τον εαυτό σου και το έλλειμμα αυτοπεποίθησης επηρεάζει πιθανή νέα γνωριμία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, οι σχέσεις με τους άλλους είναι στο επίκεντρο της προσοχής σου και μπορεί να νιώθεις ότι προσπαθούν να σε καταπιέσουν και να σε φέρουν στα μέτρα τους. Είναι σημαντικό να καταφέρεις να συγκρατήσεις τον θυμό που νιώθεις, διαφορετικά αυτός θα σε οδηγήσει σε συγκρουσιακές καταστάσεις που δεν θα είναι εύκολο να ελέγξεις.

Οι συνεργασίες μπορεί να αποδώσουν σημαντικά κέρδη αρκεί να καταφέρεις να ισορροπήσεις πιθανά αρνητικά συναισθήματα που έρχονται στην επιφάνεια και δημιουργούν προβλήματα. Εκμεταλλεύσου τις συνθήκες για να αποκομίσεις τα μεγαλύτερα δυνατά οφέλη για εσένα χωρίς να έρθει σε σύγκρουση.

Το πάθος και η καχυποψία κυριαρχούν σε προσωπικό επίπεδο και μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά τη σχέση σου. Φρόντισε να μπορέσεις να ισορροπήσεις τα νεύρα σου για να διαχειριστείς καλύτερα την κατάσταση. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να συγκρουστείς με πρόσωπο που δείχνει ενδιαφέρον λόγω της διάθεσης να επιβάλει τα θέλω του.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, ζητήματα του παρελθόντος που έρχονται στο προσκήνιο δεν σου επιτρέπουν να απολαύσεις όμορφες στιγμές με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος. Όλα εξαρτώνται από την δική σου ψυχολογία και πώς θα καταφέρεις να την ισορροπήσεις για να περάσεις όμορφα αφήνοντας πίσω παλαιότερες καταστάσεις.

Φρόντισε να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος σε καθημερινά ζητήματα που πιθανά πρέπει να τακτοποιήσεις, καθώς δεν αποκλείεται να μην σου είναι εύκολο να επικεντρωθείς ρεαλιστικά και αυτό να έχει κόστος. Τα συναισθηματικά ξεσπάσματα θα σε οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις που δεν πρέπει να επιτρέψεις να συμβούν.

Φαίνεται να μην μπορείς να διαχειριστείς την ένταση που νιώθεις επηρεάζοντας σημαντικά την προσωπική σου ζωή και μην επιτρέποντας τόσο στον εαυτό σου όσο και στο ταίρι σου να χαρεί τις όμορφες στιγμές που μπορείτε να περάσετε μαζί. Ο αδέσμευτος έρχεσαι αντιμέτωπος με πληγές του παρελθόντος που σε ταλαιπωρούν και δεν σου επιτρέπουν να απελευθερωθείς από αυτές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, οι φιλικές σχέσεις είναι αυτές που σου δίνουν χαρά και ανάσα από τις δυσκολίες της περιόδου και η επικοινωνία με πρόσωπα που έχουν κοινά ενδιαφέροντα με εσένα λειτουργεί ανακουφιστικά στην ψυχολογία σου. Οι πρωτότυπες ιδέες μπορεί να οδηγήσουν σε κοινά σχέδια που σε συναρπάζουν.

Οι πολλές υποχρεώσεις και οι αγγαρείες που έχει αναλάβει φαίνεται να σε κουράζουν και να επηρεάζουν σημαντικά την ψυχολογία σου. Η εργατικότητα και η μεθοδικότητα που σε διέπει δεν αφήνουν περιθώρια για λάθη. Καλά θα κάνεις να δείξεις αποφασιστικότητα για να διεκπεραιώσεις ζητήματα και να μην επιτρέψεις τη διάθεσή σου να επηρεαστεί.

Η έντονη ανεξαρτησία και η ανάγκη να πάρεις αποστάσεις από το ταίρι σου μπορεί να δημιουργήσει σκαμπανεβάσματα και προστριβές στη σχέση σου, φρόντισε να μην χάσεις το μέτρο. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να εντυπωσιαστείς από φιλικό πρόσωπο που εκδηλώνει άμεσα τα συναισθήματά του για εσένα.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η επικοινωνία είναι αυτό που φτιάχνει την μέρα σου και δίνει την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με πρόσωπα που εκτιμάς και θέλεις να επικοινωνείς. Η καθημερινότητα μπορεί να προκαλέσει αναστάτωση καθώς φαίνεται να μην μπορείς με ξεκάθαρη σκέψη να διαχειριστείς ζητήματα που μπορεί να προκύψουν.

Υπάρχουν θέματα που μπορεί να σε απασχολήσουν στη δουλειά και να αυξήσουν το άγχος. Είναι επιτακτική ανάγκη να μην πάρεις αποφάσεις που μπορεί να σε δεσμεύσουν, καθώς θα ανακαλύψεις αργότερα ότι δεν ήταν οι ενδεδειγμένες και αυτό θα επηρεάσει την εξέλιξή τους.

Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να νιώσεις ασφάλεια και σταθερότητα στη σχέση σου, επιδιώκοντας αυτή η συνθήκη να έχει διάρκεια . Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να επικοινωνήσεις με πρόσωπα που σου κεντρίζουν την προσοχή με το χιούμορ και την ευφυΐα τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η καλή διάθεση σε συντροφεύει και σήμερα, πρόσεξε μόνο τις αντιδράσεις σου σε σχέση με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού του περιβάλλοντος που πιθανά να θεωρείς ότι προσπαθούν να σε εξουσιάζουν. Αργά το βράδυ το άγχος μπορεί να επηρεάσει τις οικογενειακές σχέσεις, φρόντισε να το αποβάλλεις.

Εμπορικά ζητήματα φαίνεται να μην εξελίσσονται όπως θα ήθελες καθώς υπάρχουν υπόγεια παιχνίδια που σε εκνευρίζουν και σε αποσυντονίζουν. Η κατήφεια για την καριέρα σου αυξάνεται μετά το απόγευμα καθώς δεν αποκλείεται να βρεις εμπόδια στην εξέλιξη της και αυτό να σε απογοητεύσει.

Μην χάνεις τη χαρά και την θετική σου διάθεση προσπαθώντας να ελέγξεις το ταίρι σου, παράλληλα φρόντισε να του δείξεις ότι το πάθος είναι αυτό που καθοδηγεί τη σχέση και όχι ο χειρισμός. Ο αδέσμευτος πιθανά να νιώσεις ότι ήρθε η στιγμή να έρθεις κοντά με πρόσωπο που σου γεννά μοναδικά συναισθήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, βλέπεις την θετική πλευρά της ζωής και είναι αυτό που σε βοηθά να μην πτοείσαι στις όποιες δυσκολίες. Η δημιουργικότητα και η ανάγκη για γνώση σε ωθεί σε νέα αντικείμενα που σε γεμίζουν χαρά και σε οδηγούν να δεις άλλες διαστάσεις σε φιλοσοφικό επίπεδο. Η επικοινωνία με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον σου είναι ότι καλύτερο για σήμερα.

Επικεντρώνεσαι στο πως θα μπορέσεις να εξασφαλίσεις καλύτερες οικονομικές απολαβές από τις συνεργασίες σου. Μην διστάσεις να κάνεις προτάσεις που θεωρείς ότι μπορεί να ευδοκιμήσουν. Νέες ευκαιρίες έρχονται και σου δίνουν εναλλακτικές και διεξόδους.

Η διάθεση να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να περάσεις μοναδικές στιγμές μαζί του που απογειώνει την σχέση και εντείνει τον πόθο. Ο αδέσμευτος έρχεσαι κοντά με πρόσωπο που σου δείχνει ένα νέο δρόμο στη ζωή σου και εντείνει τα συναισθήματα και την αισιοδοξία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η μέρα ανατρέπει τα δεδομένα στα οικονομικά ζητήματα που σε ενδιαφέρουν προκαλώντας υπερένταση. Το απόγευμα μπορεί να οδηγήσει σε αυτήν αυστηρές συμπεριφορές που θα απογοητεύσουν τους γύρω σου.

Η αδιαλλαξία θα παίξει αρνητικό ρόλο στην εξέλιξη των συνεργασιών σου για αυτό προσπάθησε να προσεγγίσει στα πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν σε επαγγελματικό επίπεδο με διαφορετικό τρόπο. Αναστάτωση θα δημιουργηθεί λόγω ξαφνικών γεγονότων που αλλάζουν οικονομικές συμφωνίες και επιχειρηματικές δράσεις.

Είναι σημαντικό να μην κλειστείς στον εαυτό σου και να δείξεις στο ταίρι σου αυτά που νιώθεις, οι τάσεις απομάκρυνσης που έχεις δεν θα βοηθήσουν ευχές. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να υπάρξει νέο πρόσωπο στη ζωή σου, προσοχή καθώς η κατήφεια πού σε χαρακτηρίζει μπορεί να απομακρύνει κάθε πιθανότητα εξελίξης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, ο εκνευρισμός μπορεί να επηρεάσει αρνητικά το πρόγραμμά σου  και να δυσκολέψει τις κινήσεις σου. Προσπάθησε να μην εκτονώσεις την ένταση στο περιβάλλον που κινείσαι και προσπάθησε να εντοπίσεις τι είναι αυτό που σου προκαλεί έντονη αναστάτωση. Κλείσε υποθέσεις που εκκρεμούν για να νιώσεις καλύτερα.

Οι αντιπαραθέσεις μπορεί να πάρουν φωτιά στον εργασιακό χώρο καθώς δεν αποκλείεται να έρθει στην επιφάνεια το παρασκήνιο που θα σε ενοχλήσει έντονα. Προσπάθησε να ελιχθείς έξυπνα και να κάνεις κινήσεις που θα οδηγήσουν στο να ανταποκριθείς σε ότι έχεις αναλάβει χωρίς να επιβεβαιώσεις τις επιδιώξεις των άλλων.

Η ανάγκη να πάρεις αποστάσεις από τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου δημιουργεί αναστάτωση και οδηγεί σε άβολες καταστάσεις, καλά θα κάνεις να εξηγήσεις τι νιώθεις για να αποφύγεις την ψυχρότητα. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να νιώσεις ότι κανείς δεν μπορεί να καταλάβει αυτά που πραγματικά θέλεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, έχεις την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις συζητήσεις με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά και αφορούν ζητήματα που αναλαμβάνεις. Το πρωί εκδηλώνεις πια με ευκολία συναισθήματα και ανάγκες επιδιώκοντας να κεντρίσεις το ενδιαφέρον των γύρω σου.

Μπορείς να πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου που θα σε βοηθήσουν να έρθεις πιο κοντά από ποτέ τους επαγγελματικούς στόχους που έχεις. Φρόντισε βέβαια να αποφύγεις τον εγωισμό και τον υποκειμενισμό που θα δημιουργήσουν περιττές εντάσεις.

Προσπάθησε να εκφράσεις ότι έχεις ανάγκη από τη σχέση σου δίνοντας τον ανάλογο χώρο και το ταίρι σου να εκφράσει τις δικές του επιθυμίες. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου καθώς η κοινωνικότητα απογειώνεται και δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για σημαντικές εξελίξεις σε προσωπικό επίπεδο.

Μοιραστείτε το