21 Σεπτεμβρίου 2024

Φροντιστήριο Προοπτική στην Αλεξανδρούπολη

Φροντιστήριο Προοπτική στην Αλεξανδρούπολη

14ης Μαϊου 77 Αλεξανδρούπολη Greece

About

Φροντιστήριο Προοπτική, εκεί που η εμπειρία συναντά την πρόοδο!

O στόχος του φροντιστηρίου «Προοπτική», είναι να προσφέρει ολοκληρωμένες και ποιοτικές εκπαιδευτικές υπηρεσίες στους μαθητές προετοιμάζοντας τους για την επιτυχία στις σχολικές και στις πανελλήνιες εξετάσεις.

  •      Στα μικρά και ομοιογενή τμήματα της Προοπτικής, ο κάθε μαθητής επωφελείται από τον υγιή ανταγωνισμό και τη συνεργατική μάθηση ενώ παράλληλα δίνεται προσοχή στις ιδιαίτερες ανάγκες και την προσωπικότητά του. Μέσα στην τάξη, το τρίγωνο μαθητής – καθηγητής – συμμαθητές δημιουργούν το ιδανικό πλαίσιο ώστε το άτομο να αναπτύξει τις ικανότητές του. Η διαρκής σύγκριση και άμιλλα, τον βοηθούν ώστε να μπορεί να αξιολογεί με ρεαλισμό τις δυνατότητές του κάθε στιγμή και να προσπαθεί συνεχώς για τη βελτίωσή του. Ακόμη, η συμμετοχή του στο κοινό πρόγραμμα τον κρατά σε συνεχή εγρήγορση ώστε να ακολουθεί τους ρυθμούς της τάξης και να είναι πιο αποδοτικός.
  •       Στην «Προοπτική» σημαντικό ρόλο παίζει η συνεργασία με τους γονείς. Εκτός από τις προγραμματισμένες ενημερώσεις, οι γονείς είναι ευπρόσδεκτοι να προσέρχονται και να συναντώνται με τους καθηγητές ώστε να παρακολουθούν την εξέλιξή του μαθητή. Η αμφίδρομη επικοινωνία προσφέρει ανατροφοδότηση για την ομαλότερη και αρτιότερη εκπαιδευτική του πορεία. Παράλληλα, από την σχολική χρονιά 2021- 2022 εφαρμόζεται πιλοτικά για τη Γ λυκείου το σύστημα ενημέρωσης i-nucleus ώστε οι γονείς να έχουν πρόσβαση σε πληροφοριακό υλικό που αφορά τα παιδιά τους.
  •      Με τη βοήθεια εποπτικών μέσων αλλά και κάθε σύγχρονου εκπαιδευτικού εργαλείου γίνεται ευκολότερη αφομοίωση της ύλης αλλά και διασφαλίζεται η ανεμπόδιστη παρακολούθηση σε περίπτωση δυσκολίας στη δια ζώσης παρουσία. Στην « Προοπτική» εφαρμόζεται η λειτουργικότερη και ποιοτικότερη εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση με χρήση των πιο σύγχρονων τεχνολογιών που υπάρχουν, τόσο από πλευράς υλικού (διαδραστικοί, shareboards, γραφίδες , κάμερες κ.α.) όσο και από πλευράς λογισμικού ( zoom , i-nucleus, Whiteboard κ.α.)

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε