Τσορμπατζίδης TILES στην Αλεξανδρούπολη

Τσορμπατζίδης TILES στην Αλεξανδρούπολη

About

Η εταιρεία « ΤΣΟΡΜΠΑΤΖΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ», δραστηριοποιείται στην Αλεξανδρούπολη, στον χώρο των ειδών υγιεινής και δαπέδων για περίπου 4 δεκαετίες. Βασικός στόχος της όλα αυτά τα χρόνια, είναι να αναπτύσσεται και να ακολουθεί τις εξελίξεις του εμπορίου με σκοπό να συνάπτει μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες της.

Αυτό που διαφοροποιεί την « ΤΣΟΡΜΠΑΤΖΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ», είναι η άριστη ποιότητα των  υλικών που χρησιμοποιεί, καθώς συνεργάζεται με τους πιο κορυφαίους προμηθευτικούς οίκους σε Ελλάδα και εξωτερικό. Επιπλέον υπάρχει η τεχνογνωσία και η άρτια εκπαίδευση για την μελέτη του κάθε οικήματος , ώστε να γίνουν οι σωστές επιλογές, που θα διακρίνονται σε καλαισθησία και θα ανταποκρίνονται σε διάρκεια στον χρόνο. Τέλος ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην διακόσμηση παρακολουθώντας πάντα τις νέες τάσεις design που υπάρχουν παγκοσμίως, προσαρμόζοντας τες στο προσωπικό γούστο του κάθε πελάτη.

Επισκεφτείτε τον εκθεσιακό χώρο στο τέρμα Ηροδότου, για να ανακαλύψετέ τα πάντα για το μπάνιο και το δάπεδο των χώρων που θέλετε να αξιοποιήσετε και να μιλήσετε με τους ειδικούς που θα σας κατευθύνουν στις καλύτερες επιλογές.

Η εταιρεία «ΤΣΟΡΜΠΑΤΖΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ» απευθύνεται σε όλους, ιδιώτες και κατασκευαστές και διαθέτει όλα τα απαραίτητα μέσα για την υλοποίηση έργων κάθε κλίμακας.

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε