Search

Εβρος: Σήμερα η κηδεία του άτυχου 57χρονου που τον πάτησε Τούρκος στο Τελωνείο – Προφυλακίστηκε ο 33χρονος Τούρκος

Η προφυλάκιση του 33χρονου αλλοδαπού, ο οποίος στις 7 Ιουλίου, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, παρέσυρε με το αυτοκίνητό του 57χρονο κάτοικο Γεμιστής του Δήμου Αλεξανδρούπολης με αποτέλεσμα τον θάνατό του μετά από τριήμερη νοσηλεία στη ΜΕΘ, αποφασίστηκε μετά τη σημερινή απολογία του ενώπιον του ανακριτή.

Το κατώφλι του Ανακριτή Αλεξανδρούπολης, πέρασε στις 09.00 το πρωί της Τρίτης, (11.07.2023), ο 33χρονος Τούρκος, που φέρεται να πάτησε με το αυτοκίνητό του έναν 57χρονο αγρότη στο Τελωνείο Κήπων στον Έβρο.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας, έχει προγραμματιστεί η κηδεία του άτυχου 57χρονου Παναγιώτη Ρήγα, ο οποίος κατέληξε τη Δευτέρα, καθώς τα τραύματα που έφερε στο κεφάλι ήταν σοβαρά. 

Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής (07.07.2023), όταν σε ουρά αυτοκινήτων 30 μέτρων στο Τελωνείο των Κήπων, ο 57χρονος ζήτησε να του παραχωρήσουν σειρά για να περάσει ώστε να στρίψει αριστερά στην παρακαμπτήριο για το χωριό του.

Ακολούθησε διαπληκτισμός του 57χρονου με τους οδηγούς, που είχε σαν αποτέλεσμα να περάσει αυτοκίνητο πάνω από το σώμα του για να προχωρήσει, αδιαφορώντας και προκαλώντας του βαριά τραύματα ιδιαίτερα στο κεφάλι.

Η Αστυνομία συνέλαβε 33χρονο Τούρκο μετανάστη κάτοικο Γαλλίας, ο οποίος επέστρεφε με άδεια στην πατρίδα του για τις καλοκαιρινές διακοπές. Ο 33χρονος Τούρκος αρνείται κάθε κατηγορία. Το αυτοκίνητο του κατασχέθηκε

Μοιραστείτε το