Search

Διδυμότειχο: Δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας – Ο άγριος καυγάς που κατέληξε σε κρατητήριο και Νοσοκομείο

Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας ασκήθηκε σε 35χρονο άνδρα, ο οποίος χθες τα ξημερώματα, ξυλοκόπησε άγρια συνομήλικό του στην πόλη του Διδυμοτείχου, μετά από συμπλοκή που είχαν για ασήμαντη αφορμή.

Σύμφωνα με πληροφορίες  της ΕΡΤ Ορεστιάδας , το θύμα έβγαλε μαχαίρι, ενώ ο δράστης τον χτύπησε στο κεφάλι με ξύλινο κοντάκιο όπλου, προκαλώντας του βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Το θύμα νοσηλεύεται χειρουργημένος σε κρίσιμη κατάσταση στην ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, ενώ ο δράστης κρατείται και θα απολογηθεί την Δευτέρα στην ανακρίτρια Ορεστιάδας, με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Ειδικότερα και σύμφωνα με Δελτίο Τύπου της Αστυνομίας, συνελήφθη ημεδαπός κατηγορούμενος για βαριά σωματική βλάβη σε βάρος έτερου ημεδαπού στο Διδυμότειχο

Αναλυτικά το σχετικό Δελτίο Τύπου:

Συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής, στο Διδυμότειχο Έβρου, έπειτα από έρευνες των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, ένας ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, για βαριά σωματική βλάβη.

Ειδικότερα, ο δράστης βραδινές ώρες της 15-2-2024, ευρισκόμενος στην ίδια οικία με τον ημεδαπό παθόντα, τον τραυμάτισε κατά τη διάρκεια διαπληκτισμού τους ένεκα προσωπικών διαφορών στο κεφάλι, με το πίσω τμήμα (κοντάκι) αεροβόλου όπλου, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του δράστη και κατασχέθηκε.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, όπου και νοσηλεύεται. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας.

Μοιραστείτε το