Search

Αλεξανδρούπολη: Δωρεάν διανομή φυτών από τους Σπορίτες Έβρου

Οι Σπορίτες Έβρου σας προσκαλούν στην 12η εκδήλωση παραδοσιακών ποικιλιών, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Απριλίου, οι πόρτες ανοίγουν στις 17:30 και η διανομή ξεκινάει στις 18:00, στο θερμοκήπιο του 1ου Ε.Κ. Αλεξανδρούπολης (δίπλα στο Πολυκοινωνικό στο δρόμο προς το κολυμβητήριο)!

Στην εκδήλωση θα μοιραστούν ΔΩΡΕΑΝ φυτά από παραδοσιακές ποικιλίες λαχανικών γι’ αυτό ελάτε με τα κασελάκια σας και θα πραγματοποιηθούν τα εξής εργαστήρια:

• καλλιεργητικές συμβουλές

• μέλισσα & περιβάλλον

• εργαστήριο δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά

Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί μουσικά από παραδοσιακά σύνολα του Μουσικού Σχολείου Αλεξ/πολης και τελεί υπό την υποστήριξη του Δήμου Αλεξανδρούπολης και τη συνδρομή του συλλόγου εκπαιδευτικών Π.Ε.: Γ. Βιζυηνός και της Α΄ ΕΛΜΕ Έβρου!

Συμμετέχουν επίσης τα εξής σχολεία: – 4ο Δ.Σ. Αλεξανδρούπολης – 7ο Δ.Σ. Αλεξανδρούπολης – 8ο Δ.Σ. Αλεξανδρούπολης – Δ.Σ. Μάκρης – Δ.Σ. Μαΐστρου – Δ.Σ. Ν. Χηλής – Ειδικό Γυμνάσιο – Λύκειο και το ΕΕΕΕΚ Αλεξανδρούπολης – 3ο Γυμνάσιο Αλεξανδρούπολης, πρόγραμμα «Τα τρία βέλη» – Γυμνάσιο Άνθειας – 1ο Ε.Κ. Αλεξανδρούπολης – 2ο ΕΠΑΛ Αλεξανδρούπολης

Σας περιμένουμε!!!

Μοιραστείτε το