Search

Αλεξανδρούπολη: «Πήρε μια ξύλινη ομπρέλα και την έσπασε στην πλάτη μου» – Τα 11 χρόνια βασανιστηρίων από τον πρώην σύζυγό της

Ανέβαινε επί 11 χρόνια τον δικό της Γολγοθά. Μητέρα δύο ανηλίκων βίωνε συστηματικά την κακοποίηση από τον πρώην σύζυγό της, στην Αλεξανδρούπολη.

Τα παιδιά της γίνονταν, δε, συχνά μάρτυρες του αποτρόπαιου αυτού σκηνικού, με τον 10 ετών γιο της να έχει φτάσει στο σημείο να αναγκαστεί να μπει στη μέση για να σταματήσει τον μανιασμένο άνδρα.

Ύστερα από 11 χρόνια βίας, η μητέρα βρήκε το θάρρος να καταγγείλει τον 39χρονο. Αυτή τη φορά δεν κάνει πίσω και δεν αποσύρει την μήνυσή της. «Γυρνάω από τη δουλειά και τον βλέπω μεθυσμένο. Στο τέλος πήρε μια ξύλινη ομπρέλα και την έσπασε στην πλάτη μου», τα λόγια της στο Mega που προκαλούν φρίκη.

«Και να με σκοτώσει εμένα δεν… τα παιδιά μου θέλω να είναι ασφαλή» προσθέτει η γυναίκα.

«Η κόρη μου είναι 5 ετών και γύρισε και μου είπε ότι σκότωσε την ψυχούλα της. Όταν μου το είπε αυτό λύγισα» συμπληρώνει, δε, η μητέρα αποτυπώνοντας το εφιαλτικό σκηνικό που επικρατούσε στο σπίτι της.

Παρά τα ασφαλιστικά μέτρα που έχει καταθέσει η γυναίκα, ο 39χρονος συνεχίζει απτόητος να διεκδικεί να βλέπει τα παιδιά. «Ήρθε η αστυνομία μέσα στο σπίτι γιατί λέει δεν δίνω τα παιδιά και η μικρή είχε γραπωθεί πάνω μου και όταν ανέβηκαν πάνω οι αστυνομικοί στο διαμέρισμα. Λίγη ανθρωπιά δείξτε παιδιά, εγώ δεν δίνω τα παιδιά, τα παιδιά φοβούνται».

Η 40χρονη τρομοκρατημένη έχει απευθυνθεί όπως καταγγέλλει πολλές φορές στις αρμόδιες αρχές, δίχως ωστόσο όπως λέει να έχει λάβει βοήθεια.

Μοιραστείτε το