Search

Αλεξανδρούπολη: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας & συλλαλητήριο για τις καταστροφικές πυρκαγιές στον Έβρο

Mαζικό συλλαλητήριο πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην Αλεξανδρούπολη, μετά από κάλεσμα εργατικών σωματείων και φορέων της πόλης με κεντρικό σύνθημα «Δεν πάει άλλο!».

Δεκάδες πολίτες και εργαζόμενοι ένωσαν τις φωνές τους διεκδικώντας άμεσα μέτρα προστασίας και αποκατάστασης του φυσικού περιβάλλοντος, καθώς και ουσιαστικής ενίσχυσης και αποζημίωσης όλων των πληγέντων από την καταστροφική φωτιά στον Εβρο.

Στη συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στο πάρκο Ακαδημίας, μίλησε ο Γιάννης Χιώνης, πρόεδρος του Σωματείου Ιδιωτικών υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Αλεξανδρούπολης και μέλος του ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Έβρου, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε πως παρά τις εξαγγελίες τις κυβέρνησης για μέτρα στήριξης ο λαός της περιοχής πρέπει να αγωνιστεί το επόμενο διάστημα, καθώς σε πολλές περιπτώσεις στη χώρα μετά από καταστροφές οι πληγέντες περιμένουν για μήνες ή και χρόνια τις κρατικές αποζημιώσεις.

«Με την αποψινή μας συγκέντρωση εκφράζουμε την αλληλεγγύη και τη συμπαράστασή μας στους πυρόπληκτους σε όλη την έκταση του Νομού μας», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

 

Μοιραστείτε το