Search

Χωρίς νερό οι κάτοικοι στο Μικρό Δέρειο από τις 8 Οκτωβρίου!

Χωρίς νερό παραμένουν για 17 ημέρες οι κάτοικοι του οικισμού του Μικρού Δερείου του  Δήμου Σουφλίου.

Από τις 8 Οκτωβρίου, όταν και ξεκίνησε η ταλαιπωρία των κατοίκων, το νερό γίνεται προσβάσιμο σε αυτούς μόνο από  υδροφόρες και πυροσβεστικά οχήματα.

Η κα. Μαρία Φραντζεσκάκη κάτοικος του οικισμού, μίλησε στη ΔΕΛΤΑ Τηλεόραση για το πρόβλημα με το οποίο βρίσκονται αντιμέτωποι οι κάτοικοι όλο αυτό το χρονικό διάστημα .  Στην προσπάθειά της δε, να μάθει την αιτία που δημιούργησε το εν λόγω πρόβλημα στον οικισμό, έλαβε την απάντηση πως η έλλειψη του νερού οφείλεται στο πηγάδι που δεν έχει νερό καθώς υπάρχει έντονη ξηρασία, καθώς έχει να βρέξει καιρό στην περιοχή.

Όπως λέει η κάτοικος του οικισμού, τα προβλήματα που καλούνται να αντιμετωπίσουν τόσο οι ίδια όσο και οι υπόλοιποι, είναι πολλά, αφού οι δραστηριότητες της καθημερινότητας είναι περιορισμένες χωρίς επάρκεια νερού. Επιπλέον, όπως λέει είναι αναγκασμένοι να αγοράζουν εμφιαλωμένα νερά ακόμα και για το καθημερινό τους μαγείρεμα.

Θα έχετε νερό όταν βρέξει!

Όσο για το πότε θα λήξει το μαρτύριο της “σταγόνας”;  Οι κάτοικοι στην προσπάθεια τους να ενημερωθούν πότε θα λήξει η ταλαιπωρία τους, έμειναν έκπληκτοι καθώς η απάντηση των ιθυνόντων,  είναι πως θα πρέπει να περιμένουν να βρέξει για να έχει ξανά ο οικισμός νερό!

 

Μοιραστείτε το