Search

Εβρος: «Αποκλείεται το παιδί μας να έχει βάλει τέλος στη ζωή του», λέει ο πατέρας της 28χρονης που βρέθηκε νεκρή στον Έβρο

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για την 28χρονη που εντοπίστηκε νεκρή στον Έβρο, ενώ σε αυτοκτονία αποδίδεται ο θάνατος της 28χρονης από το Τυχερό Σουφλίου, σύμφωνα με το πόρισμα που παρέδωσε στις αρμόδιες αστυνομικές αρχές ο ιατροδικαστής του ΠΓΝΑ μετά την ολοκλήρωση της νεκροτομής.

«Αποκλείεται το παιδί μας να έχει βάλει τέλος στη ζωή του», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στο Star.

Παράλληλα, δήλωσε πως «για εμάς αποκλείεται αυτή η περίπτωση, αλλά ξέρω εγώ τι να πω… Εμείς ζούσαμε και στο ίδιο σπίτι. Αλλά κάθε μέρα στη δουλειά, ένα πρόσχαρο κορίτσι, τι να πω, δεν έδειχνε κάποια στοιχεία».

Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας,  το μαχαίρι που βρέθηκε επάνω της στο σημείο της καρδιάς, ήταν “άτσαλα” καρφωμένο καθώς  η μπλούζα της δεν είχε σκιστεί, ενώ παράλληλα, η γυναίκα έφερε σημάδια στους καρπούς των χεριών της.

Η νεκρώσιμη ακολουθία της άτυχης κοπέλας θα γίνει αύριο Τετάρτη στις 3μμ στον ιερό ναό Αγίου Νεκταρίου Τυχερού. Να σημειωθεί ότι η υπόθεση εξετάζεται από τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές

Μοιραστείτε το