Search

Έβρος: Εκδρομή θρίλερ για οικογένεια από το Σουφλί – Αποπροσανατολίστηκαν μεταξύ Δαδιάς-Αισύμης – Μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής

Εκδρομή “θρίλερ” για μια οικογένεια από το Σουφλί, καθώς μετά από χιονοθύελλα, αποπροσανατολίστηκαν και χάθηκαν στην περιοχή μεταξύ Δαδιάς και Αισύμης στον Έβρο.

Ειδικότερα, η τριμελής οικογένεια, αποφάσισε να κάνει Κυριακάτικη βόλτα στην περιοχή του Δάσους της Δαδιάς, από το πρωί. Από νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής, κατάλαβαν πως κάτι δεν πάει καλά καθώς είχαν αποπροσανατολιστεί, ενώ για κακή τους τύχη τα κινητά τηλέφωνα του ανδρόγυνου δεν είχαν σήμα.

Ο πατέρας, αφήνοντας τη σύζυγο και το 7χρονο παιδί στο αυτοκίνητο, ώστε να μη κρυώνουν, αποφάσισε να περπατήσει στην περιοχή, μήπως και κατάφερνε τελικά να επικοινωνήσει με τις Αρχές. Η αναζήτηση σήματος κινητής τηλεφωνίας, διήρκησε τουλάχιστον 3 ώρες, όταν τελικά κατάφερε μετά από πολλή αγωνία να ειδοποιήσει με μήνυμα το 112, ωστόσο ούτε ο ίδιος δεν κατάλαβε σε ποιο σημείο βρίσκεται, για να δώσει σαφείς οδηγίες.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά,  ο ίδιος, πίστευε πως βρίσκονταν στην περιοχή ανάμεσα στη Νίψα και την Καλλιθέα.

Άμεσα σήμανε συναγερμός στην Πυροσβεστική Υπηρεσία του Σουφλίου αλλά και της Αλεξανδρούπολης και ξεκίνησε η αγωνιώδης αναζήτηση της τριμελούς οικογένειας, κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Οι Πυροσβέστες , τελικά κατάφεραν να εντοπίσουν στην περιοχή Τρεις Βρύσες και Αισύμη όπου διαπίστωσαν αρχικά πως όλοι ήταν καλά στην υγεία τους.

Στη συνέχεια, με “οδηγό” την Πυροσβεστική οδηγήθηκαν στον κάθετο άξονα Αρδανίου – Ορμενίου και από εκεί στο σπίτι τους στο Σουφλί.

 

Μοιραστείτε το