Search

Εβρος: Γροθιά στο στομάχι τα λόγια των χαροκαμένων γυναικών – Συγκλόνισαν η μητέρα του Γιώργη και η κόρη του κ. Παναγιώτη που σκοτώθηκαν εξ αιτίας λαθροδιακινητών

Γροθιά στο στομάχι τα λόγια των δύο χαροκαμένων γυναικών, που ένωσαν τις φωνές τους στη συγκέντρωση – μηχανοκίνητη πορεία , ώστε να παρθούν μέτρα στο οδικό δίκτυο της Θράκης και να μη θρηνήσουμε άλλες αθώες ψυχές, εξ αιτίας της ανεξέλεγκτης δράσης των διακινητών παράνομων μεταναστών

Η μητέρα του 46χρονου Γιώργη που έχασε άδικα τη ζωή του στην Εγνατία οδό το Μ.Σάββατο αλλά και η κόρη του 67χρονου  κ. Παναγιώτη που σκοτώθηκε στις 6 Ιουλίου λένε ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.

Η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί εξ αιτίας της εγκληματικής δράσης των διακινητών παράνομων μεταναστών, είναι ιδιαιτέρως εκρηκτική. Οι διακινητές, προκειμένου να αποφύγουν τη σύλληψη, δεν διστάζουν να μπουν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και να κινηθούν με ιλιγγιώδεις ταχύτητες σε οικισμούς, στενά, χωριά, ακόμη και στην Εγνατία Οδό.

Η σοβαρότητα της κατάστασης αλλά και η αγανάκτηση που έχει κατακλύσει τους πολίτες, αποτυπώνεται πλήρως στα όσα έγιναν το πρωί του Σαββάτου στη μεγαλειώδη συγκέντρωση διαμαρτυρίας και μηχανοκίνητη πορεία με τελικό προορισμό τα διόδια του Αρδανίου στην Εγνατία Οδό.

 

Μοιραστείτε το