Search

Έβρος-Θάνατος 28χρονης: Τα 4 κρίσιμα ερωτήματα που ζητούν απαντήσεις

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για την υπόθεση θανάτου της 28χρονης στον Έβρο, η οποία βρέθηκε νεκρή -έχοντας καρφωμένο μαχαίρι στο στήθος– σε γκρεμό, όπου είχε πέσει με μηχανή.

Σύμφωνα με τη «Real News», στις έρευνες μετέχουν και έμπειρα στελέχη του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης και πρώτος στόχος είναι να αποκλειστεί κάθε πιθανότητα ότι ο θάνατος προέρχεται από εγκληματική ενέργεια.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας «Real» παρατίθενται κρίσιμα ερωτήματα, τα οποία, αν απαντηθούν, θα βοηθήσουν στη διαλεύκανση της υπόθεσης και είναι τέσσερα στον αριθμό.

Συγκεκριμένα:

– Πώς μία νέα κοπέλα αποφασίζει ξαφνικά να βάλει τέλος στη ζωή της αν και ήδη έχει ξεκινήσει για να πάει σε ραντεβού που έχει δώσει με την παρέα της; Υπενθυμίζουμε ότι την ημέρα που εξαφανίστηκε, επρόκειτο να πάει σε τοπικό αγώνα ποδοσφαίρου, αλλά δεν εμφανίστηκε ποτέ.

– Πώς και γιατί η 28χρονη βρέθηκε τόσο μακριά, σε ένα τόσο δύσβατο σημείο, όπου δεν θα μπορούσε εύκολα να εντοπιστεί; Και γιατί βρέθηκε πεσμένη στη χαράδρα; Το πτώμα της Βίκυς βρέθηκε στο βουνό, σε μία χαράδρα 40 μέτρων, δίπλα στη μηχανή της. Η περιοχή βρίσκεται σε απόσταση 20 χιλιομέτρων από το χωριό, όπου διέμενε.

-Άλλο ένα ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί έχει σχέση με τον τρόπο που έφυγε από τη ζωή, καθώς -σύμφωνα με ειδικούς- δεν συνηθίζεται από τα άτομα που θέλουν να αυτοκτονήσουν, να επιλέγουν το μαχαίρι. Η 28χρονη έφερε τραύμα από μαχαίρι στο στήθος, το οποίο έγινε κάτω από τα ρούχα της, καθώς αυτά δεν είχαν κανένα σημάδι ή σκίσιμο. Στον καρπό του ενός χεριού της είχε χαρακιές, ενώ στην παλάμη του άλλου χεριού πληγές από μαχαίρι.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι φίλοι και η οικογένεια της 28χρονης διοργανώτριας του καρναβαλιού στο Τυχερό Έβρου αμφισβητούν ότι ο θάνατός της οφείλεται σε αυτοκτονία.

Μοιραστείτε το