Search

Νέο σοκ στη Θράκη – Βρέθηκε νεκρός γνωστός επαγγελματίας

Νέο σοκ βιώνει η Θράκη, με τον θάνατο γνωστού επιχειρηματία. Η υπόθεση της εξαφάνισής του τις τελευταίες ώρες, είχε αναστατώσει έντονα την κοινωνία της Ξάνθης, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από την Πέμπτη (17/11).

Αργά το βράδυ της Παρασκευής εντοπίστηκε νεκρός, ενώ προς το παρόν οι έρευνες των Αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο ίδιος εξαφανίστηκε μαζί με το αυτοκίνητό του, με αποτέλεσμα οι οικείοι του να ανησυχήσουν και να απευθυνθούν στην Αστυνομία δηλώνοντας την εξαφάνιση.

Ακολούθησε μια ανάρτηση στα social media, με τη φωτογραφία του οχήματος, όπως είχε καταγραφεί σε βίντεο από το τελευταίο σημείο που είχαν δει τον επαγγελματία.

Μέσω αυτής της ανάρτησης αναζητούσαν πληροφορίες για το όχημα, ελπίζοντας πως μέσω αυτού θα εντοπιστεί και ο αγνοούμενος.

Η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θράκης αναμένεται να ρίξει άπλετο φως στις συνθήκες θανάτου του ιδιαίτερα γνωστού επιχειρηματία από την Ξάνθη, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός το βράδυ της Παρασκευής (18/11).

Ο τραγικός επίλογος γράφτηκε , λίγες ώρες αργότερα, όταν  ο ίδιος εντοπίστηκε νεκρός στην παραλία Μέσης, στη Ροδόπη, ενώ από το Λιμενικό του Πόρτο Λάγους παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής ώστε να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες επήλθε ο θάνατός του.

Ανακοίνωση για το συμβάν εξέδωσε και το Λιμενικό:

«Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε, βραδινές ώρες χτες, στην παραλία Μέσης Ν. Ροδόπης, 45χρονος ημεδαπός. Ο ανωτέρω μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής» τονίζει το Λιμενικό σε επίσημη ενημέρωσή του για το συμβάν, που έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία της Ξάνθης.

«Από το Λιμεναρχείο Πόρτο Λάγους που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θράκης» επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση.

 

 

 

 

Πηγή: xanthinea.gr

Μοιραστείτε το