Search

Ολοκληρώνεται η στέγη του δημοτικού σχολείου Παλαγίας

Ολοκληρώνεται η αποκατάσταση της στέγης στο Δημοτικό Σχολείο της Παλαγίας, μετά την καταστροφική πυρκαγιά του περασμένου Αυγούστου.

Μετά την ολοκλήρωση της αποκατάστασης το σχολείο, θα είναι λειτουργικό και ασφαλές κατά την διάρκεια του χειμώνα.

Ικανοποιημένος για την πορεία των εργασιών, εμφανίστηκε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του Σχολείου Φίλιππος Κετίκογλου, μιλώντας στην ΕΡΤ Ορεστιάδας,  ενώ παράλληλα, δεν παρέλειψε να εκφράσει την ενόχλησή του για όσα ακούστηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα αναφορικά με ψεύδη όπως ότι μπήκε νερό στο σχολείο από τις πρόσφατες βροχοπτώσεις.

Η αλήθεια είναι, όπως είπε, πως μετά τη φωτιά προκλήθηκαν ζημίες, όμως έγινε εκτίμηση, σχεδιασμός και μελέτη από τους μηχανικούς που ανέλαβαν το έργο της αποκατάστασης, με την συνδρομή της ΔΕΠΑ Εμπορίας, για το οποίο απαιτείται συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Όλες οι εργασίες μετά από σύμφωνη γνώμη του Συλλόγου Διδασκόντων και του Συλλόγου Γονέων, πραγματοποιούνται στο κτίριο είτε τα Σαββατοκύριακα είτε κατά τις απογευματινές ώρες για την απρόσκοπτη διεξαγωγή των μαθημάτων, αλλά και για τη διασφάλιση της ασφάλειας των μαθητών.

Ο κ. Κετίκογλου, θέλοντας να δώσει την ακριβή έκταση του προβλήματος, ανέφερε πως σε κάποια σημεία, το σχολείο τράβηξε υγρασία αλλά όχι στο βαθμό που ειπώθηκε  από ορισμένους κύκλους και αυτό γιατί η στέγη είχε γίνει “σουρωτήρι” από προηγούμενες εργασίες.

 

 

 

 

Με πληροφορίες από ΕΡΤ Ορεστιάδας

Μοιραστείτε το