Search

Σπαρακτικό «κατηγορώ» της μητέρας της Ελένης Τοπαλούδη

Η μητέρα της  Ελένης Τοπαλούδη, βρέθηκε στην Ξάνθη μαζί με το σύζυγό της και πατέρα της Ελένης , στηρίζοντας τη δράση «Τραγουδάμε δίχως Φόβο» για τη Ζωή .

Συμμετείχε σε όλη τη δράση και στο σπίτι της Ζωής Δαλακλίδου, η φωνή της χαροκαμένης μάνας ακούστηκε δυνατά σε όλη την Ξάνθη!

«Χείμαρρος»  η Κούλα Αρμουτίδου   τα είπε έξω από τα δόντια και μίλησε για τον Γολγοθά που βιώνει η δική της οικογένεια αλλά και  για όλες  τις οικογένειες που έχασαν με τόσο φρικτό τρόπο τα δικά τους παιδιά τους, τους δικούς τους αγγέλους.

Πρέπει να ενώσουμε τις φωνές μας – Έπρεπε να το κάνουμε χθες – Αργήσαμε!!

Η κ. Αρμουτίδου μίλησε και για την τραγωδία στα Τέμπη,  για τις τραγικές μανάδες που έχασαν τα παιδιά τους  και αναφέρθηκε και στις δηλώσεις του Μητροπολίτη πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιου που απέδωσε το τραγικό δυστύχημα σε τιμωρία του Θεού για τους εορτασμούς του καρναβαλιού.

Τέλος κάλεσε για άλλη μία φορά  τους αρμόδιους και το κράτος να αναλάβουν τις ευθύνες τους για τα αυτονόητα,  και φυσικά ζήτησε  δικαιοσύνη για το δικό της παιδί αλλά και για όλα τα κορίτσια που έφυγαν από τη ζωή με παρόμοιο φρικτό τρόπο.

Μοιραστείτε το