Search

Travel Edition στην Θράκη – CSIi – Cyber Security International Institute

Το Διεθνές Ινστιτούτο για την Κυβερνοασφάλεια, CSI Institute, συνδιοργανώνει με το 2ο Δημοτικό Σχολείο Σουφλίου, με το 3ο Γυμνάσιο Ορεστιάδας και τον Δήμο Ορεστιάδας, με το 10ο Δημοτικό Σχολείο Ροδόπης και με το 5ο Γυμνάσιο Αλεξανδρούπολης, ημερίδες με τίτλο “Κίνδυνοι και Κανόνες για ασφαλή πλοήγηση στον Διαδικτυακό κόσμο”.

-Στο Σουφλί την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023 και ώρα 12:30 στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Σουφλίου

-Στην Ορεστιάδα την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023 και ώρα 18:00 στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο Νέας Ορεστιάδας

-Στην Ροδόπη την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023 και ώρα 10:30 στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Ροδόπης

-Στην Αλεξανδρούπολη την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023 και ώρα 18:00 στο 5ο Γυμνάσιο Αλεξανδρούπολης

Κεντρικοί ομιλητές των ημερίδων θα είναι ο κος Μανώλης Σφακιανάκης, Αντιστράτηγος ε.α. της ΕΛ.ΑΣ., Πρόεδρος του Διεθνούς Ινστιτούτου για την Κυβερνοασφάλεια, Ειδικός Ερευνητής – Αναλυτής Ηλεκτρονικών Εγκλημάτων και η κυρία Κέλλυ Ιωάννου, Επικεφαλής Καθηγήτρια στον τομέα της Εγκληματολογίας και της Εγκληματολογικής Ψυχολογίας στο Κολλέγιο Ανθρωπιστικών Επιστημών ICPS College, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Εγκληματολογικής Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο του Uclan και Διευθύντρια του Διεθνούς Ινστιτούτου για την Κυβερνοασφάλεια.

Η ημερίδα απευθύνεται κυρίως σε παιδιά, εφήβους, γονείς, εκπαιδευτικούς αλλά και σε οποιονδήποτε πολίτη το επιθυμεί και εντάσσεται στα πλαίσια του προγράμματος Travel Edition με την υποστήριξη της Eurolife FFH.

Είσοδος ελεύθερη

Μοιραστείτε το