Search

«Υποφέρει η γυναίκα μου, γυρίζει με μια μπλούζα της»: Συγκλονίζει ο πατέρας της 28χρονης βρέθηκε νεκρή σε χαράδρα στον Έβρο

Συγκλονίζει ο πατέρας της 28χρονης βρέθηκε νεκρή σε χαράδρα στον Έβρο, καθώς όπως αναφέρει, αν υπάρξει ένας άνθρωπος να πει πως η Βίκυ αυτοκτόνησε, τότε είναι σε θέση και αυτός να το αποδεχτεί…

«Αν δεν βγουν επίσημα στοιχεία δεν μπορούμε να ξέρουμε τίποτα. Αν πραγματικά αποδειχθεί ότι είναι αυτοχειρία ή δολοφονία, θα το πει το επίσημο κράτος, οι αρμόδιες υπηρεσίες. Να κάνουμε υποθέσεις ότι αυτοκτόνησε ή είναι δολοφονία; Αν ήταν αυτοκτονία, θα την αποδεχθώ κι αυτή την απόφασή της, αν αυτό ήθελε να κάνει, αν αποδειχθεί. Ρωτήστε 1000 άτομα. Αν πει ένας ότι ήταν αυτοκτονία, θα το παραδεχθώ κι εγώ» αναφέρει χαρακτηριστικά ο πατέρας της άτυχης Βίκυς .

«Υποφέρει η γυναίκα μου, γυρίζει με μια μπλούζα της», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στο Star και μετέφερε το κλίμα θλίψης στο σπίτι της οικογένειας.

Το ανθρωποκτονιών έχει αναλάβει πλέον την υπόθεση και με τα ευρήματα που συνελέγησαν γύρω από τη σωρό της 28χρονης, το μαχαίρι που βρέθηκε καρφωμένο στο στέρνο της και το κινητό της, βρίσκονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια για αναλύσεις και τη διαλεύκανση της υπόθεσης, για το αν πρόκειται περί αυτοχειρίας ή εγκληματική πράξη.

Τα σημάδια της αυτοκτονίας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Mega, η κοπέλα πήγε στο σημείο που βρέθηκε με το μηχανάκι της, με το οποίο έπεσε στην χαράδρα. Η 28χρονη, όπως όλα δείχνουν είχε καρφωμένο το μαχαίρι στην καρδιά της καθώς οδηγούσε και πριν πέσει στην χαράδρα από την οποία ανασύρθηκε νεκρή.

Τα σημάδια που υποδηλώνουν αυτοκτονία, ήταν 4-5 χαρακιές στον καρπό, πληγές από μαχαίρι στο άλλο χέρι, αίμα στο μηχανάκι αλλά και το μαχαίρι στην καρδιά και αργότερα κατέληξε στον γκρεμό.

Η αστυνομία έχει αποκλείσει το γεγονός να υπήρξε επιπλέον άτομο στην περιοχή. Σύμφωνα με την Αστυνομία, η κοπέλα αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα το τελευταίο χρονικό διάστημα αλλά και κυρίως τις τελευταίες ώρες πριν βάλει τέλος στη ζωή της.

Τα ερωτηματικά

Η Δήμητρα Τσίτση, εγκληματολόγος – ψυχολόγος, αναφέρει στο «LIVE NEWS» πως τα άτομα που θέλουν να αυτοκτονήσουν συνήθως δεν επιλέγουν το μαχαίρι ως όπλο.

«Υπάρχουν πολλά ερωτηματικά. Εγώ δεν το βλέπω για αυτοχειρία. Συνήθως τα άτομα που θέλουν να αυτοκτονήσουν, θα καταλήξουν σε πιο άμεσο φονικό όπλο, όπως χάπια. Το μαχαίρι είναι πολύ δύσκολο. Είναι τόσο ακραίο που εγώ στην εργασία μου δεν το έχω ξανακούσει. Θέλει τρομερή ψυχική και σωματική δύναμη».

Το χρονικό

Τα ίχνη της γυναίκας είχαν χαθεί το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, όταν ξεκίνησε από το πατρικό της προκειμένου να παρακολουθήσει ένα αγώνα πρωταθλήματος της τοπικής ομάδας ποδοσφαίρου. Η κοπέλα έδωσε ραντεβού με τους φίλους της στο γήπεδο, ωστόσο δεν εμφανίστηκε ποτέ.

Τόσο η οικογένειά της, όσο και οι φίλοι της βλέποντας τις ώρες να περνούν και να μην απαντάει στο κινητό της άρχισαν να την αναζητούν, ενημερώνοντας παράλληλα και την ΕΛ.ΑΣ. για την εξαφάνισή της.

Τελικά, η 28χρονη βρέθηκε νεκρή με ένα μαχαίρι καρφωμένο στο στήθος της το πρωί της Δευτέρας σε μια μικρή χαράδρα περίπου 40 μέτρων, στο χωριό Λευκίμη Σουφλίου.  Σε κοντινή απόσταση από τη σορό της βρέθηκε και το μηχανάκι που οδηγούσε. Το σημείο όπου εντοπίστηκε η 28χρονη είναι ιδιαίτερα δύσβατο, σε μια στροφή του δρόμου.

 

Μοιραστείτε το