Search

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 13/02/2023 – 19/02/2023 – Ο Βαλεντίνος & τα βέλη του!

H γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου φέτος θα συμπέσει με μια από τις πιο ρομαντικές όψεις του μήνα, δηλαδή τη σύνοδο Αφροδίτης-Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων, η οποία κορυφώνεται στις 15/02/2023. Το συναίσθημα τώρα μας κατακλύζει και θα δυσκολευτούμε να βάλουμε μπροστά τη λογική. Θα νιώσουμε την επιθυμία να ανοίξουμε την καρδιά μας και να εκφράσουμε στους άλλους αυτά που νιώθουμε, ακόμα κι αν δεν είμαστε σίγουροι ότι ο άλλος αισθάνεται το ίδιο.

Ωστόσο, η σύνοδος Ήλιου-Κρόνου στις 16/02/2023 έρχεται για να μας προσγειώσει στην πραγματικότητα και να μας υπενθυμίσει ότι αυτό που έχει σημασία είναι οι έμπρακτες αποδείξεις και όχι τα λόγια και οι υποσχέσεις. Η σκληρή αυτή όψη λοιπόν αποτελεί μια δοκιμασία για τις σχέσεις μας.

Εάν έχετε εξιδανικεύσει ένα πρόσωπο στο μυαλό σας, τώρα όλο αυτό θα καταρρεύσει και θα φανούν οι αληθινές του προθέσεις. Αντίστοιχα, τώρα θα φανεί αν μια σχέση έχει γερές βάσεις και αξίζει να πάει ένα βήμα παρακάτω.

Στις 18/02/2023 το κλίμα θα είναι πιο ανάλαφρο, αφού το εξάγωνο Ερμή-Δία θα μας χαρίσει αισιοδοξία και θα μας δώσει την ευκαιρία να κάνουμε σχέδια για το μέλλον. Νέες επαφές και γνωριμίες ευνοούνται, ενώ συζητήσεις που θα κάνουμε τώρα θα μας βοηθήσουν να βρούμε λύσεις σε προβλήματα. Στις 19/02/2023 ο Ήλιος εγκαταλείπει το εκκεντρικό ζώδιο του Υδροχόου και εισέρχεται στους ρομαντικούς Ιχθύς εγκαινιάζοντας την περίοδο των γενεθλίων τους.

Η σεζόν των Ιχθύων θα μας παρασύρει σε ένα κόσμο φαντασίας όπου κυριαρχεί το συναίσθημα και η λογική υποχωρεί. Τώρα θα είμαστε πιο ευάλωτοι και θα μπορέσουμε να συναισθανθούμε τους άλλους, να μπούμε στη θέση τους και να κατανοήσουμε τα προβλήματα τους. Την ίδια ημέρα, το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα θα αναζωπυρώσει πάθη και εκτοξεύσει στα ύψη τη σεξουαλική διάθεση και τον αισθησιασμό. Αν λοιπόν βγείτε ραντεβού ή κάνετε μια νέα γνωριμία, ετοιμαστείτε να βιώσετε έντονες και παθιασμένες καταστάσεις, ενώ αν είστε ήδη δεσμευμένοι εκμεταλλευτείτε την τελευταία ημέρα της εβδομάδας για να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας και να εκμυστηρευτείτε τις βαθύτερες επιθυμίες σας.

ΚΡΙΟΣ

H σύνοδος Αφροδίτης-Ποσειδώνα στις 15/02 μπορεί να φέρει μυστικές συναντήσεις ή ερωτικές καταστάσεις που για κάποιο λόγο θα πρέπει να τις κρατήσετε κρυφές. Το κλίμα κοντά στην ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου θα είναι ακραία ρομαντικό και δεν αποκλείεται να εμπλακείτε σε ένα ειδύλλιο το οποίο όμως δεν ξέρετε πού θα σας οδηγήσει. Είναι επίσης πιθανό να σας εξομολογηθεί τον έρωτα του ένας κρυφός σας θαυμαστής ή να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία σε ένα πρόσωπο. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, ρίξτε τον εγωισμό σας και εκμεταλλευτείτε την ημέρα των ερωτευμένων για να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας και να του/ης ανοίξετε την καρδιά σας. Το Σάββατο 18/02 είναι μια εξαιρετική ημέρα για νέες γνωριμίες και επαφές, αφού το ευνοϊκό εξάγωνο Ερμή-Δία θα δημιουργήσει ένα πιο ανάλαφρο κλίμα και θα σας φέρει κοντά σε φίλους και ανθρώπους που σας κάνουν να αισθάνεστε όμορφα. Από τις 19/02 με τον Ήλιο στους Ιχθύς θα ξεκινήσει ένα πιο ήσυχο διάστημα για εσάς, κατά το οποίο θα νιώσετε την ανάγκη να αφουγκραστείτε τα συναισθήματα σας και να αφήσετε για λίγο στην άκρη τα ρίσκα και τις παρορμητικές κινήσεις που σας χαρακτηρίζουν. Μπορεί λοιπόν μέσα στον επόμενο μήνα να είστε λίγο πιο υποτονικοί απ’ ότι συνήθως, όμως αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για να κάνετε μια ενδοσκόπηση και να τα βρείτε με τον εαυτό σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Είτε γιορτάζετε τον Άγιο Βαλεντίνο είτε όχι, η φετινή ημέρα των ερωτευμένων σας βρίσκει επάνω σε ένα ροζ σύννεφο. Εάν είστε δεσμευμένοι θα σας δοθεί η ευκαιρία να πειραματιστείτε με το ταίρι σας και να κάνετε όνειρα και σχέδια για το μέλλον. Αν είστε αδέσμευτοι δεν αποκλείεται να νιώσετε ερωτική έλξη για ένα φιλικό πρόσωπο ή να σας κεντρίσει το ενδιαφέρον ένα άτομο που θα γνωρίσετε μέσα από μια κοινή παρέα. Γενικώς, αυτή η εβδομάδα θα ευνοήσει ιδιαίτερα τις κοινωνικές σας επαφές, ειδικά από τις 19/02 που ο Ήλιος θα εισέλθει στο ζώδιο των Ιχθύων. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε νέες γνωριμίες και να έρθετε πιο κοντά με ανθρώπους οι οποίοι διαφέρουν από τα άτομα που έχετε συνηθίσει να συναναστρέφεστε αλλά σας εξιτάρουν εγκεφαλικά. Να θυμάστε ότι οι φίλοι τώρα θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για εσάς και θα είναι δίπλα σας για να σας υποστηρίξουν. Μη διστάσετε να βγείτε έξω, να κοινωνικοποιηθείτε και να εμπλακείτε σε καινούριες παρέες και ομάδες. Η εβδομάδα θα κλείσει με το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, μια άκρως παθιασμένη και ερωτική όψη η οποία θα σας βοηθήσει να βγείτε από τη ζώνη ασφαλείας -που τόσο πολύ αγαπάτε- και να ρισκάρετε στον έρωτα. Είναι πιθανό να ξεκινήσει ένα ειδύλλιο με ένα άτομο που βρίσκεται μακριά ή με κάποιον/α που επικοινωνείτε μέσα από το διαδίκτυο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σύνοδος Αφροδίτης-Ποσειδώνα στα μέσα της εβδομάδας θα δώσει μια ρομαντική χροιά στην ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Κάποιοι από εσάς μπορεί να αποφασίσετε να επισημοποιήσετε τη σχέση σας ή να ανακοινώσετε σε όλους τον έρωτα σας, ενώ αν είστε αδέσμευτοι μπορεί αυτές τις ημέρες να έχετε ένα ειδύλλιο με ένα άτομο από το επαγγελματικό σας περιβάλλον. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να είστε λίγο πιο ρεαλιστές και προσγειωμένοι και να μην βιαστείτε να αφεθείτε άνευ όρων σε ένα άτομο που σας μπερδεύει ή σε κάποιον/α που μοιάζει πολύ καλός/η για να είναι αληθινός/η. Οι τελευταίες ημέρες της εβδομάδας θα είναι πολύ ευνοϊκές για εσάς και προσφέρονται για να βγείτε έξω με φίλους και παρέες, να κάνετε νέες γνωριμίες με ενδιαφέροντες ανθρώπους. Το υπέροχο εξάγωνο του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Δία από τον Κριό στις 18/02 θα σας χαρίσει αισιοδοξία και θα σας βοηθήσει να αφήσετε για λίγο στην άκρη τα προβλήματα. Εκμεταλλευτείτε το Σαββατοκύριακο αν θέλετε να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι ή μια εκδρομή που θα σας ανανεώσει και μη διστάσετε να ρισκάρετε, αφού η τύχη θα είναι με το μέρος σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ρομαντική σύνοδος Αφροδίτης-Ποσειδώνα που «χρωματίζει» την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, θα είναι εξαιρετικά ευνοϊκή για εσάς και θα σας χαρίσει όμορφες στιγμές και χαρούμενη διάθεση. Αν είστε μέσα σε σχέση, εκμεταλλευτείτε τις ημέρες αυτές για να οργανώσετε ένα ταξίδι με το ταίρι σας ή αναζητήστε δραστηριότητες οι οποίες θα σας ανανεώσουν και θα σας βγάλουν από τη ρουτίνα. Αν είστε αδέσμευτοι, είναι πιθανό να ξεκινήσει ένα ερωτικό ειδύλλιο που θα σας ανεβάσει το ηθικό και θα σας κάνει να δείτε τη ζωή με άλλο μάτι. Από τις 19/02 ο Ήλιος εισέρχεται στο πολύ φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων και εγκαινιάζει μια αρκετά ανάλαφρη, αλλά και αισιόδοξη περίοδο για εσάς. Αν και ανήκετε σε ένα ζώδιο που αγαπά τη ρουτίνα και το σπίτι, τώρα θα νιώσετε την επιθυμία να βάλετε την περιπέτεια στη ζωή σας και να ρισκάρετε λίγο παραπάνω απ’ ότι συνήθως. Την ίδια ημέρα, το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα θα κλείσει την εβδομάδα με πάθη και ερωτισμό. Η όψη αυτή θα σας δώσει την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας και να πάτε τη σχέση σας σε ένα βαθύτερο επίπεδο, ενώ αν είστε ελεύθεροι είναι πιθανό να κάνετε μια νέα γνωριμία με ένα άτομο από το εξωτερικό ή από τον χώρο των σπουδών σας.

ΛΕΩΝ

Ο Άγιος Βαλεντίνος θα ανεβάσει τη λίμπιντο και τον ερωτισμό στα ύψη, αφού η σύνοδος Αφροδίτης-Ποσειδώνα πραγματοποιείται στον τομέα του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με τη σεξουαλική διάθεση. Αν είστε σε σχέση, θα έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφο σας, τόσο σε ψυχικό όσο και σε σωματικό επίπεδο, και θα νιώσετε την ανάγκη να βγάλετε τα εσώψυχα σας ο ένας στον άλλον. Αν είστε αδέσμευτοι, οι ημέρες αυτές μπορεί να αναζωπυρώσουν ένα πάθος με ένα απωθημένο σας ή να σας παρασύρουν σε μια κρυφό ερωτικό ειδύλλιο. Στις 16/02 όμως η σύνοδος Ήλιου-Κρόνου θα σας προσγειώσει απότομα στην πραγματικότητα. Οι σχέσεις σας θα δοκιμαστούν και θα συνειδητοποιήσετε ποιοι άνθρωποι μπορούν να μείνουν δίπλα σας και ποιες καταστάσεις θα πρέπει να λήξουν οριστικά. Καλείστε λοιπόν να πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις και να αφήσετε στην άκρη τους συναισθηματισμούς. Το Σαββατοκύριακο θα σας αποζημιώσει, αφού το όμορφο εξάγωνο Ερμή-Δία θα φέρει ευχάριστες επαφές και συναντήσεις που θα σας ανανεώσουν και θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση σας. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν τις τελευταίες ημέρες της εβδομάδας για να βγείτε έξω και να κάνετε νέες γνωριμίες, να πάτε μια εκδρομή ή για να κάνετε μια συζήτηση που θα σας ανακουφίσει και θα σας δώσει λύσεις σε προβλήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορεί οι εκδηλώσεις τρυφερότητας να μην είναι το δυνατό σας σημείο και το πιθανότερο είναι να μην συμπαθείτε ιδιαίτερα τον Άγιο Βαλεντίνο, όμως η γιορτή του έρωτα φέτος σας βρίσκει σε άκρως ρομαντική διάθεση. Μην εκπλαγείτε λοιπόν εάν νιώσετε την ανάγκη να αφήσετε στην άκρη τη λογική και να αφεθείτε ολοκληρωτικά σε ένα πρόσωπο ή να αποφασίσετε να ζήσετε το παραμύθι στο φουλ. Από την άλλη πλευρά όμως, μη βιαστείτε να εξιδανικεύσετε ένα πρόσωπο που δε γνωρίζετε καλά ή σας δίνει μπερδεμένα μηνύματα και σας γεμίζει ερωτηματικά. Από τις 19/02 ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιο των Ιχθύων και για το επόμενο διάστημα φέρνει στο επίκεντρο τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Εάν λοιπόν είστε αδέσμευτοι, θα νιώσετε πιο έντονη την ανάγκη για συντροφικότητα και μπορεί να δώσετε μια ευκαιρία σε ένα άτομο που προσπαθεί να σας προσεγγίσει. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, θα σας δοθεί η ευκαιρία να επιλύσετε τις διαφορές σας με το ταίρι σας και να αποκαταστήσετε την ισορροπία μέσα στη σχέση σας. Την ίδια ημέρα, το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα φέρνει νέες, παθιασμένες γνωριμίες και εκτοξεύει στα ύψη τον ερωτισμό. Η όψη αυτή θα σας υπενθυμίσει ότι επιθυμείτε βαθιά και ουσιαστική σύνδεση με το άλλο άτομο, επομένως μην αναλώνεστε άλλο σε επιφανειακές καταστάσεις και σε ανθρώπους που δεν σας προκαλούν έντονα συναισθήματα.

ΖΥΓΟΣ

Η εβδομάδα αυτή μαζί με τον Άγιο Βαλεντίνο θα φέρει ξεκαθαρίσματα στις ερωτικές σας σχέσεις, αφού στις 16/02 ο Ήλιος θα συναντηθεί με τον Κρόνο στο ζώδιο του Υδροχόου. Αυτή η όψη θα σας φέρει αντιμέτωπους με συνειδητοποιήσεις και σας καλεί να πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις σχετικά με ένα πρόσωπο. Κάποιοι από εσάς λοιπόν μπορεί να λήξετε μια κατάσταση ή να απομακρυνθείτε από ένα πρόσωπο, ενώ αν είστε σε μια σταθερή σχέση μπορεί να αποφασίσετε να την πάτε ένα βήμα παρακάτω. Σε κάθε περίπτωση, οι επιπόλαιες κινήσεις και οι παρορμητικές αποφάσεις δεν ευνοούνται τώρα, επομένως θα πρέπει να αναλογιστείτε τις συνέπειες των πράξεων σας. Το Σαββατοκύριακο θα είναι αρκετά πιο ανάλαφρο, αφού στις 18/02 κορυφώνεται το ευνοϊκό εξάγωνο Ερμή-Δία. Οι ερωτικές επαφές και οι γνωριμίες τώρα θα ευνοηθούν και θα σας δοθεί η ευκαιρία να γοητεύσετε τους γύρω σας. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν στο έπακρο τις ημέρες αυτές για να φλερτάρετε, να βγείτε ραντεβού ή να προσεγγίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, θα περάσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας, θα εκφράσετε ο ένας στον άλλον όσα νιώθετε και θα αφήσετε για λίγο στην άκρη τα προβλήματα που σας βαραίνουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Άγιος Βαλεντίνος φέτος έρχεται για να σας χαρίσει όμορφες στιγμές με το ταίρι σας, αφού η ρομαντική σύνοδος Αφροδίτης-Ποσειδώνα πραγματοποιείται στον πιο ερωτικό οίκο του ωροσκοπίου σας. Ακόμα λοιπόν κι αν δεν είστε από αυτούς/ες που γιορτάζουν τον Άγιο Βαλεντίνο, εκμεταλλευτείτε αυτές τις ημέρες για να κάνετε μια έκπληξη στον σύντροφο σας και μη διστάσετε να δείξετε τι αισθάνεστε για εκείνον/η. Να είστε σίγουροι ότι θα το εκτιμήσει και θα σας το ανταποδώσει. Αν είστε αδέσμευτοι, δεν αποκλείεται ένα πρόσωπο να σας εκφράσει το ενδιαφέρον του για εσάς και να σας κάνει να αισθανθείτε σαν να πρωταγωνιστείτε σε παραμύθι. Ωστόσο, η σύνοδος Ήλιου-Κρόνου στις 16/02 σας καλεί να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις πιο ρεαλιστικά και δεν αποκλείεται να φέρει ξεκαθαρίσματα στον χώρο του σπιτιού και της οικογένειας. Είναι η στιγμή που πρέπει να αναλάβετε τις ευθύνες σας και να κόψετε δεσμούς με άτομα που σας κρατάνε στο παρελθόν. Η εβδομάδα κλείνει με ερωτική διάθεση, αφού το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα στις 19/02 θα φέρει νέες γνωριμίες και παθιασμένες συναντήσεις. Αξιοποιήστε λοιπόν το Σαββατοκύριακο για να προσεγγίσετε το αντικείμενο του πόθου σας, αφού θα είναι δύσκολο να αντισταθεί κάποιος στη γοητεία και στο μαγνητισμό που εκπέμπετε τώρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άγιος Βαλεντίνος με τη σύνοδο Αφροδίτης-Ποσειδώνα στους Ιχθύς έρχεται για να σας βοηθήσει να ρίξετε τις άμυνες σας και να βγάλετε προς τα έξω τις ευαισθησίες που κρύβετε μέσα σας. Δεν θα διστάσετε λοιπόν να δείξετε το ενδιαφέρον σας και τη στοργή σας απέναντι στον σύντροφο σας ή σε άτομα της οικογένειας σας και είναι πιθανό κάποιοι από εσάς να επανασυνδεθείτε με ένα πρόσωπο από το παρελθόν. Θα πρέπει ωστόσο να είστε λίγο πιο προσγειωμένοι αυτές τις ημέρες και να μη βιαστείτε να αφεθείτε σε ένα πρόσωπο που μοιάζει ιδανικό ή να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία σε ένα άτομο που δεν το αξίζει. Αν είστε αδέσμευτοι, το Σαββατοκύριακο είναι ιδανικό για νέες γνωριμίες, συναντήσεις και επαφές, αφού το ευνοϊκό εξάγωνο Ερμή-Δία στις 18/02 θα σας κάνει ιδιαίτερα κοινωνικούς και εξωστρεφείς. Αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση, εκμεταλλευτείτε αυτές τις ημέρες για να πάτε μια εκδρομή με το ταίρι σας και γενικώς για να αναζητήσετε δραστηριότητες που θα σας βγάλουν από τη ρουτίνα και θα σας ανανεώσουν. Από τις 19/02 ο Ήλιος εισέρχεται στους Ιχθύς και για το επόμενο διάστημα η προσοχή σας θα είναι στραμμένη στο σπίτι και την οικογένεια. Αφιερώστε ποιοτικό χρόνο στους οικείους σας και κρατήστε κοντά σας τα άτομα εκείνα που νοιάζονται ουσιαστικά για εσάς και σας προσφέρουν ασφάλεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ανήκετε στα ζώδια εκείνα που δυσκολεύονται λίγο παραπάνω να εκφραστούν και έχετε την τάση να κρατάτε μέσα σας όσα νιώθετε για τους άλλους. Η σύνοδος Αφροδίτης-Ποσειδώνα κοντά στη φετινή ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να βγάλετε από μέσα σας τα συναισθήματα σας και να κάνετε μια ερωτική εξομολόγηση στον σύντροφο σας ή στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Αν είστε αδέσμευτοι, είναι πολύ πιθανό αυτές τις ημέρες να κάνετε μια νέα ερωτική γνωριμία με ένα άτομο που θα σας ανεβάσει στα ουράνια και θα μοιάζει ιδανικό στα μάτια σας. Από την άλλη πλευρά, θα πρέπει να είστε λίγο πιο επιφυλακτικοί απέναντι σε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις, γιατί μπορεί να απογοητευτείτε στην πορεία. Από τις 19/02 και για τον επόμενο μήνα με τον Ήλιο στους Ιχθύς θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις με το ταίρι σας και να βρείτε λύσεις σε προβλήματα που σας έχουν απομακρύνει, αρκεί να είστε ειλικρινείς μεταξύ σας. Την ίδια ημέρα θα κορυφωθεί το ευνοϊκό εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα και αυτό σημαίνει ότι μπορεί μέσα στο Σαββατοκύριακο να λάβετε επιτέλους το μήνυμα που περιμένατε από ένα πρόσωπο ή να έχετε μια παθιασμένη ερωτική συνάντηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ήλιος εξακολουθεί να κινείται για λίγο ακόμα στο δικό σας ζώδιο και στις 16/02 θα συναντηθεί με τον Κρόνο. Ο Άγιος Βαλεντίνος λοιπόν μπορεί να μην σας βρίσκει φέτος στην πιο ρομαντική φάση, όμως θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις σας και να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Εάν λοιπόν μια κατάσταση δεν σας προσφέρει κάτι ουσιαστικό, τότε ίσως θα πρέπει να τη λήξετε οριστικά και να ακολουθήσετε το δικό σας μονοπάτι. Από την άλλη πλευρά, εάν είστε σε μια σχέση που έχει γερές βάσεις και σας προσφέρει σταθερότητα, τώρα είναι η ιδανική ευκαιρία για να την επισημοποιήσετε ή για να σχεδιάσετε τα επόμενα βήματα σας. Οι τελευταίες ημέρες της εβδομάδας θα είναι πιο ανάλαφρες για εσάς, αφού ο Ερμής από το δικό σας ζώδιο θα σχηματίσει ένα πολύ ευνοϊκό εξάγωνο με τον Διά από τον Κριό. Αν είστε αδέσμευτοι, το Σαββατοκύριακο προσφέρεται για να βγείτε έξω, να κάνετε νέες γνωριμίες και να βγείτε ραντεβού με ένα πολύ ενδιαφέρον άτομο που μπορεί να σας προσεγγίσει. Αν είστε δεσμευμένοι, είναι μια καλή ευκαιρία για να πάτε μια εκδρομή με το ταίρι σας ή για να κάνετε μια ειλικρινή κουβέντα που θα σας φέρει πιο κοντά και θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε ο ένας τον άλλον.

ΙΧΘΥΕΣ

Εσείς θα είστε οι πρωταγωνιστές/ριες του φετινού Αγίου Βαλεντίνου, αφού η ειδυλλιακή σύνοδος Αφροδίτης-Ποσειδώνα πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο. Η όψη αυτή θα απογειώσει τον ρομαντισμό και θα σας βοηθήσει να ρίξετε τους τόνους και να αφήσετε τον εγωισμό στην άκρη. Τώρα θα αφήσετε το συναίσθημα να σας καθοδηγήσει και θα νιώσετε την επιθυμία να αφεθείτε ολοκληρωτικά στο άτομο που έχετε δίπλα σας. Εάν λοιπόν είστε σε σχέση, σας περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σας που θα σας συγκινήσουν. Αν είστε αδέσμευτοι και μπει ένα νέο πρόσωπο στη ζωή σας, θα σας δημιουργήσει έντονα συναισθήματα και θα νιώσετε ότι έχετε μια βαθιά ψυχική σύνδεση με το άτομο αυτό. Από τις 19/02 ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο σας και εγκαινιάζει την περίοδο των γενεθλίων σας. Αυτό σημαίνει ότι θα ανακτήσετε τη λάμψη και την αυτοπεποίθηση σας και θα διεκδικήσετε τις προσωπικές σας επιθυμίες με μεγαλύτερη σιγουριά. Την ίδια ημέρα, το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα πυροδοτεί πάθη και εκτοξεύει στα ύψη τον ερωτισμό. Δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να νιώσετε ότι έχετε πάθει εμμονή με ένα άτομο και να μην μπορείτε να το βγάλετε από το μυαλό σας. Είναι επίσης πιθανό να αποκαλυφθούν οι ερωτικές προθέσεις ενός φιλικού προσώπου απέναντι σας ή να νιώσετε εσείς την επιθυμία να αποκαλύψετε όσα νιώθετε σε κάποιον.

Μοιραστείτε το