Search

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για την Τρίτη 21 Μαρτίου 2023

Η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στον Κριό, θα υπάρξει δυνατότητα για νέα αρχή, την εμφάνισή τους θα κάνουν ευκαιρίες και νέες προοπτικές, απαραίτητο θα είναι να αξιοποιηθούν με αμεσότητα. Η δυναμικότητα και η αυτοπεποίθηση θα δώσουν την ώθηση για άμεσες προσεγγίσεις, σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης θα υπάρξει βελτίωση. Δεν αποκλείεται να προκύψουν νέες συνεργασίες, οι μεθοδικές διεκδικήσεις θα έχουν θετικό αποτέλεσμα, θα καταφέρουν να διαφοροποιήσουν τις αρνητικές συνθήκες και να δώσουν μία δημιουργική ώθηση.

Σε θέματα οικονομικής φύσης οι συναλλαγές θα πορευτούν χωρίς εμπόδια, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για αγοραπωλησίες και διεκπεραιώσεις. Σε ψυχολογικό επίπεδο ανεβαίνουν οι διαθέσεις, θα υπάρξει άνοιγμα για νέες γνωριμίες, κάποιοι θα καταφέρουν να κάνουν καινούργιες φιλίες και να δικτυωθούν.

Στον αισθηματικό τομέα οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες, άνετες, ελκυστικές, ευχάριστες θα είναι οι συζητήσεις που θα γίνουν, πολύ γρήγορα οι φιλικές επαφές θα πάρουν μία πιο προσωπική όψη. Έμφαση θα δοθεί στο φλερτ, στη διασκέδαση, οι ελεύθεροι θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν καινούργιες γνωριμίες, δεν θα λείψουν οι συναρπαστικές συναναστροφές που θα φέρουν ενθουσιασμό και ανανέωση.

Ζευγάρια που διατηρούν μακροχρόνιο δεσμό θα μπορέσουν να ανανεωθούν, σε κοινωνικό επίπεδο ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για τόνωση και θετική αλλαγή. Στις περιπτώσεις που υπάρχουν προβλήματα πρόσφορο θα είναι το έδαφος για ξεκαθαρίσματα, δεν αποκλείεται να προκύψουν ξαφνικές επανασυνδέσεις. Ίσως να δοθεί δεύτερη ευκαιρία σε προηγούμενες σχέσεις που είχαν άδοξο τέλος, οι διαθέσεις θα είναι πιο τολμηρές και πιο αυθόρμητες.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η ένταση είναι ο πρωταγωνιστής της ημέρας καθώς έρχονται στην επιφάνεια ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να επηρεάζουν σημαντικά σχέσεις με κοντινά πρόσωπα. Φρόντισε να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις και προσπάθησε να δείξεις κατανόηση καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από την έντονη νευρικότητα.

Μπορείς να διεκδικήσεις αυτά που θεωρείς ότι σου αξίζουν λόγω της εργατικότητας σου από ανωτέρους σου. Είναι γεγονός ότι σου δίνουν την προσοχή και ακούν τα επιχειρήματά σου. Με επιμονή και ρεαλιστική προσέγγιση στα πράγματα θα καταφέρεις το καλύτερο σε οικονομικό επίπεδο.

Μπορείς να εκφράσεις τα έντονα συναισθήματα που νιώθεις για το ταίρι σου καθώς αφήνεις τον φόβο στην άκρη και επικεντρώνεσαι στο να απογειώσεις το πάθος στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που θα σε γεμίσει αισιοδοξία και δημιουργεί προϋποθέσεις για να μείνει μακροχρόνια στη ζωή σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, είναι πιθανό να συγκρουστείς σε καθημερινό επίπεδο με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθώς δεν είναι εύκολο να ανταποκριθείς στις όποιες υποχρεώσεις έχεις αναλάβει και αυτό σε αγχώνει. Προσοχή και το απόγευμα αφού η ψυχολογία σου εξακολουθεί να μην ανεβαίνει και μπορεί να σε απομόνωση από πρόσωπα του περιβάλλοντός σου.

Οι κόντρες στον εργασιακό χώρο θα σε προβληματίσουν έντονα όμως θα πρέπει να αποφύγεις τις υπερβολές και την ανάγκη να επιβάλεις τις απόψεις σου. Η επικριτικότητα δεν θα βοηθήσει για να αντιληφθούν οι γύρω σου ποιες πραγματικές είναι οι προθέσεις σου και αυτό θα είναι αρκετό για να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα.

Οι πολλές ευθύνες που έχεις αναλάβει επηρεάζουν αρνητικά τη σχέση σου και δεν επιτρέπουν να αφιερώσεις χρόνος το ταίρι σου δημιουργώντας απόσταση μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανή είναι η νέα γνωριμία που μπορεί να τραβήξει το ενδιαφέρον σου όμως η διάθεσή σου δεν είναι η καλύτερη για να δώσει συνέχεια.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, μπορείς να απολαύσεις την ημέρα με πρόσωπα του περιβάλλοντος σου αφήνοντας πίσω την νευρικότητα που έχει υπάρξει το προηγούμενο διάστημα. Έχεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφα μαζί τους επικοινωνώντας σκέψεις και απόψεις και απολαμβάνοντας κάθε στιγμή.

Έχεις τη δυνατότητα να εξομαλύνει τις πιθανά ζητήματα που μπορεί να σε προβληματίζουν στις συνεργασίες σου. Κρατώντας τις ισορροπίες μπορείς να βρεις τις απαιτούμενες λύσεις που θα ικανοποιήσουν τόσο εσένα όσο και τα πρόσωπα που εμπλέκονται στην επαγγελματική σου ζωή.

Η συντροφικότητα παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου και είναι σημαντικό για εσένα να ισορροπήσεις τη σχέση σου εγκαταλείποντας τον εκνευρισμό που μπορεί να την έχει επηρεάσει. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να υπάρξει που θα δείξει από την αρχή το έντονο ενδιαφέρον της για εσένα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η καθημερινότητα μπορεί να σε απασχολεί καθώς οι απαιτήσεις είναι αυξημένες, όμως οφείλεις να φροντίσεις τον εαυτό σου και να αποβάλεις το άγχος που σε ταλαιπωρεί. Μπορείς να ασχοληθείς με κάποιο είδους άσκησης που σε ικανοποιεί και θα σε βοηθήσει να εκτονώσεις με τον κατάλληλο τρόπο τη νευρικότητα.

Οι υποχρεώσεις είναι πολλές και μπορεί να σου δημιουργούν ιδιαίτερο εκνευρισμό καθώς θέλεις να είσαι άψογος σε ό τι ασχολείσαι. Δώσε όλη σου την προσοχή στο να αποδώσεις όσο καλύτερα γίνεται και μην αφεθεί στην ένταση καθώς θα οδηγήσει σε προβλήματα με πρόσωπα του συναδέλφου περίγυρου.

Η ρουτίνα στη σχέση μπορεί να δημιουργεί περίεργες καταστάσεις, δείξε καλή διάθεση στο ταίρι σου και είναι βέβαιο ότι θα μπορέσεις να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να προκύψει πρόσωπο που θα σου κεντρίσει την προσοχή, φρόντισε να περιορίσεις την επικριτικότητα.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η μέρα σε καλεί να επικεντρωθείς σε ρήξεις που μπορεί να υπάρχουν με φιλικά πρόσωπα. Είναι σημαντικό να αποφύγεις κόντρες και αντιπαραθέσεις που δεν θα έχουν αισιόδοξη κατάληξη λόγω της καχυποψίας και της ανασφάλειας σου.

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν αποκαλύψεις για πρόσωπα που συνεργάζεσαι που θα σε απογοητεύσουν και θα δημιουργήσουν εκρηκτικές καταστάσεις μεταξύ σας. Πιθανά εμπόδια μπορεί να υπάρξουν σε οικονομικά ζητήματα, προσπάθησε να αφήσεις φιλικά πρόσωπα έξω από αυτά γιατί η ένταση θα επηρεάσει και τις φιλικές σου σχέσεις.

Προσπαθείς να επιβάλεις τα θέλω σου ελέγχοντας το ταίρι σου δημιουργώντας εκρηκτική ατμόσφαιρα στη σχέση. Προσπάθησε να ρίξεις τους τόνους και να σκεφτείς ψύχραιμα αποφεύγοντας την ένταση. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να υπάρξει νέο πρόσωπο στη ζωή σου, όμως η ανάγκη για ελευθερία και ανεξαρτησία κυριαρχεί και μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η αναστάτωση που νιώθεις και το έλλειμμα αυτοπεποίθησης μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στις σχέσεις με το περιβάλλον σου καθώς θέλοντας να επιβεβαιωθείς μπορεί να γίνεις καταπιεστικός και απόλυτος. Είναι απαραίτητο να προσέξεις τη συμπεριφορά σου για να μην υπάρξουν σφοδρές συγκρούσεις.

Δεν θα διστάσεις να συγκρουστείς με πρόσωπα που συναλλάσσεσαι οικονομικό επίπεδο καθώς θεωρείς ότι προσπαθούν να κερδοσκοπήσουν εις βάρος σου. Φρόντισε να είναι ξεκάθαρο ότι δεν είναι η προσωπική σου φόβοι και η καχυποψία που σε διακατέχει αφού είναι πιθανό να αντιπαρατίθεσαι χωρίς λόγο.

Δύσκολα θα μπορέσεις να πεις στο ταίρι σου να σου δώσει την ασφάλεια που είναι απαραίτητη για εσένα καθώς είσαι καχύποπτος μαζί του και αυτό γίνεται άμεσα εμφανές. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν επιτρέπεις σε νέα γνωριμία να εισβάλλει στη ζωή σου καθώς οι φόβοι κυριαρχούν και δεν σε αφήνουν να έχεις αντικειμενική άποψη.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος πρωταγωνιστούν σήμερα καθώς δεν αποκλείεται να επιδιώξεις να εξομαλύνεις τις σχέσεις σας ή να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί τους. Σου δίνεται η ευκαιρία να συζητήσεις και να αξιολογήσεις τις απόψεις τους δημιουργώντας την καλύτερη δυνατή ατμόσφαιρα μεταξύ σας.

Αξιοποίησε την ευκαιρία σε εμπορικό επίπεδο να επικοινωνήσεις τις απόψεις σου και να προχωρήσεις με συγκροτημένα βήματα στις συμφωνίες που σε ενδιαφέρουν. Είναι σημαντικό να εκθέσεις τα επιχειρήματα σου καθώς εντυπωσιάζεις με τα λεγόμενα και την ευστροφία σου.

Η επικοινωνία θα πρωταγωνιστήσει στη σχέση και θα σου δώσει την ευκαιρία να εκφράσεις σκέψεις που μπορεί να ενδιαφέρουν άμεσα το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από την δουλειά μπορεί να υπάρξει νέα γνωριμία που θα σε εντυπωσιάσει με το χιούμορ και την γρήγορη αντίληψη που διαθέτει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, θέλεις να περάσεις όμορφα αφήνοντας πίσω ότι σε έχει αναστατώσει τις τελευταίες μέρες και να απολαύσεις μικρές χαρές της ζωής που σε ικανοποιούν. Μπορείς να επιδιώξεις να μιλήσεις με πρόσωπα που είναι κοντά σου και να χαρείς μαζί τους μια μέρα που θα σε χαλαρώσει.

Μπορείς να τακτοποιήσεις λογαριασμούς και οικονομικές εκκρεμότητες που έχεις και που σου δημιουργούν άγχος. Η λογική που διαχειρίζεσαι τα οικονομικά σου θα σε βοηθήσει να κάνεις τις καλύτερες δυνατές επιλογές και να νιώσεις σίγουρος για πιθανές αποφάσεις που πρέπει να πάρεις.

Ο πόθος απογειώνει τη σχέση και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μία όμορφη βραδιά με το ταίρι σου. Αυτό θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από πιθανές ανασφάλειες που σε ταλαιπωρούν. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία είναι πιθανόν να υπάρξει που δημιουργεί το κατάλληλο περιβάλλον για να νιώσεις σταθερότητα και σιγουριά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στο ζώδιο του Κριού σε ευνοεί ιδιαίτερα και θα περάσεις υπέροχα με πολλές εξορμήσεις. Θα διασκεδάσεις και θα γελάσεις με την καρδιά σου. Νέα ξεκινήματα θα σου φέρει τούτο το φεγγάρι που θα καταφέρεις να διώξεις οτιδήποτε ήταν αρνητικό στην ζωή σου έως τώρα.

Χαρά και αισιοδοξία που ταιριάζουν τόσο πολύ στην επεκτατική σου φύση. Ήρθε η στιγμή που περίμενες για να ασχοληθείς με τα χόμπι σου και να αναδείξεις τα ταλέντα σου. Οικονομικά θα έχεις τις απολαβές που με το σπαθί σου κέρδισες. Εκμεταλλεύσου την κάθε ευκαιρία!

Αισθηματικά διανύεις ένα πολύ ευνοϊκό διάστημα με πολλές γνωριμίες και φλερτάκια, αν είσαι αδέσμευτος. Εάν βρίσκεσαι σε σχέση, θα ζήσεις τον απόλυτο έρωτα με τον σύντροφο σου. Υπάρχει αγάπη και το δείχνεις παντού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, νιώθεις έντονα την ανάγκη να απομονωθείς μακριά από όλους αναθεωρώντας αυτά που νιώθεις. Οι αναμνήσεις κάνουν έντονα την εμφάνισή τους και μπορεί να σου δημιουργήσουν σύγχυση και ασάφεια. Αξιοποίησε την ημέρα για να ασχοληθείς με την τέχνη που μπορεί να ισορροπήσει την ψυχολογία σου.

Έχεις την δυνατότητα να κλείσεις ζητήματα που εκκρεμούν και μπορεί να επηρεάζουν την ψυχολογία σου δημιουργώντας άγχος και αναστάτωση. Φρόντισε να επικεντρωθείς βέβαια σε πρακτικά και ρεαλιστικά ζητήματα που θα σε βοηθήσουν να ανέβεις ψυχολογικά και να αποφύγεις τα λάθη που θα σε εκθέσουν.

Ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα μπορούν να δημιουργήσουν ένα ονειρικό σκηνικό για τη σχέση σου και να απολαύσεις υπέροχες στιγμές με το πρόσωπο που έχεις στη ζωή σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν δεν αποκλείεται να επιστρέψει, καλά θα κάνεις να κρατήσεις μικρό καλάθι σε πολλές υποσχέσεις που θα σου δώσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η μέρα στρέφει το ενδιαφέρον σου στο φιλικό περίγυρο. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν κόντρες με φιλικά πρόσωπα λόγω ανασφαλειών και απολυτότητας που μπορεί να εκδηλώσεις. Προσπάθησε να δείξεις κατανόηση στα αιτήματα των άλλων για να αποφύγεις τις εντάσεις.

Οικονομικές διαφορές μπορεί να υπάρξουν με πρόσωπα που συνεργάζεσαι και έχεις κοινούς στόχους που θα πρέπει να επιλύσεις με ψυχραιμία, διάφορα διαφορετικά οι συγκρούσεις είναι βέβαιες και θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην μετέπειτα πορεία. Η αλαζονεία και η αδιαλλαξία δεν θα σε βοηθήσουν να εκφράσεις με τον απαιτούμενο τρόπο τις απόψεις σου.

Έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις στιγμές με το ταίρι σου, όμως η προσωπική σου φόβοι και το έλλειμμα αυτοπεποίθησης μπορεί να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα δημιουργώντας προβλήματα. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα μέσα από το φιλικό περιβάλλον επανέρχονται και ζητούν μία ακόμη ευκαιρία. Προσοχή καθώς δεν έχεις κατασταλάξει σε αυτό που πραγματικά σε καλύπτει και αντιδράς απότομα.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, η ανάγκη να νιώσεις σταθερότητα και ασφάλεια στη ζωή σου κυριαρχεί και αυτό μπορείς να το εκδηλώσεις άμεσα σε πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος που μπορούν να σε καταλάβουν. Να είσαι βέβαιος ότι η συζήτηση μαζί τους θα σε γεμίσει χαρά και αγαλλίαση.

Αξιοποίησε τη συγκεκριμένη συγκυρία για να δώσεις λύσεις σε οικονομικά θέματα που μπορεί να σε ταλαιπωρούν. Έχεις την ευκαιρία να συζητήσεις με πρόσωπα από τον επαγγελματικό περίγυρό που μπορείς να τα φέρεις στα νερά σου και να αντιληφθούν ξεκάθαρα τι είναι αυτό που σε ικανοποιεί και θέλεις να πετύχεις.

Έχεις την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις πιθανά ζητήματα με το ταίρι σου και να αφεθείς στο πάθος και τον αισθησιασμό που θα δημιουργήσει το καλύτερο δυνατό σκηνικό στις σχέσεις σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να υπάρξει νέο πρόσωπο που θα σου κεντρίσει την προσοχή με την ρεαλιστική σκέψη και τα έντονα συναισθήματα που εκδηλώνει.

Μοιραστείτε το