Search

Τι λένε τα ζώδια για την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους, θα υπάρξει διάθεση για επικοινωνία, τα ανοίγματα που θα προκύψουν θα βοηθήσουν στη δικτύωση, δεν θα λείψουν οι ενδιαφέρουσες συναναστροφές. Προσοχή στην αναποφασιστικότητα, οι χαρακτήρες που διχάζονται ενδεχομένως να μην είναι σε θέση να πάρουν άμεσες αποφάσεις. Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξουν καινούργιες γνωριμίες θα μπορούν να αξιοποιηθούν και επαγγελματικά.

Στον αισθηματικό τομέα οι προσεγγίσεις θα είναι ευχάριστες, αυθόρμητες, οι συναναστροφές που θα προκύψουν θα τονώσουν την ψυχολογία. Δυσκολία θα υπάρξει στο θέμα της δέσμευσης, στις περιπτώσεις που γίνουν καινούργιες γνωριμίες θα εκδηλωθεί προτίμηση προς τις χαλαρές επαφές. Τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να κοινωνικοποιηθούν, να περάσουν ευχάριστα και να ανανεωθούν.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο, ενδεχομένως να υπάρξουν δυσκολίες, οι ενέργειες θα πρέπει να είναι συντονισμένες. Θα υπάρξουν ανοίγματα που θα βοηθήσουν να διαφοροποιηθούν οι αρνητικές συνθήκες, ωστόσο το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί συντονισμό, μεθοδικότητα και σκεπτόμενες αποφάσεις.

Απαραίτητο θα είναι να αποφευχθεί η ανυπομονησία, οι σπασμωδικές αντιδράσεις και οι παρορμητικές αποφάσεις ενδεχομένως να μη βγουν σε καλό. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης για να τακτοποιηθούν οι εκκρεμότητες θα πρέπει να υπάρχει οργάνωση, ίσως χρειαστεί να συντονιστούν καλύτερα τα πλάνα. Έμφαση θα πρέπει να δοθεί στις σχέσεις επαγγελματικές και προσωπικές, προσοχή στις παρορμητικές αντιδράσεις.

 

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου στο ευρύτερο και κοντινό περιβάλλον. Είναι πιθανό να δημιουργηθούν έντονες αντιπαραθέσεις λόγω αποκαλύψεων και παρασκηνίου που έρχονται στην επιφάνεια και σε απογοητεύουν.

Οι εμπορικές συναλλαγές που θέλεις να προωθήσεις μπορεί να βρουν εμπόδια ή καθυστερήσεις καθώς έρχονται στην επιφάνεια παρασκηνιακές διεργασίες εις βάρος σου. Καλά θα κάνεις να μην αφήσεις την ένταση να κυριαρχήσει στις συμφωνίες καθώς θα χάσεις το μέτρο και το δίκιο σου.

Φρόντισε να μην είσαι συγκρουσιακός με το ταίρι σου καθώς κάθε κουβέντα θα παίξει ρόλο στη σχέση σας και μπορεί να οδηγήσει σε κόντρες. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να έρθει νέα γνωριμία ή να επιστρέψει πρόσωπο από το παρελθόν που θα απογειώσει τη νευρικότητα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, είναι πιθανό να συγκρουστείς σε καθημερινό επίπεδο με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθώς δεν είναι εύκολο να ανταποκριθείς στις όποιες υποχρεώσεις έχεις αναλάβει και αυτό σε αγχώνει. Προσοχή και το απόγευμα αφού η ψυχολογία σου εξακολουθεί να μην ανεβαίνει και μπορεί να σε απομόνωση από πρόσωπα του περιβάλλοντός σου.

Οι κόντρες στον εργασιακό χώρο θα σε προβληματίσουν έντονα όμως θα πρέπει να αποφύγεις τις υπερβολές και την ανάγκη να επιβάλεις τις απόψεις σου. Η επικριτικότητα δεν θα βοηθήσει για να αντιληφθούν οι γύρω σου ποιες πραγματικές είναι οι προθέσεις σου και αυτό θα είναι αρκετό για να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα.

Οι πολλές ευθύνες που έχεις αναλάβει επηρεάζουν αρνητικά τη σχέση σου και δεν επιτρέπουν να αφιερώσεις χρόνος το ταίρι σου δημιουργώντας απόσταση μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανή είναι η νέα γνωριμία που μπορεί να τραβήξει το ενδιαφέρον σου όμως η διάθεσή σου δεν είναι η καλύτερη για να δώσει συνέχεια.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η μέρα πρέπει την προσοχή σου στις σχέσεις με το περιβάλλον σου. Το άγχος και η επιθετική διάθεση που δείχνεις δεν αφήνουν περιθώρια για αρμονία και ισορροπία. Πρόσεξε γιατί μπορεί να έρθεις αντιμέτωπος με σοβαρές κρίσεις.

Οι συνεργασίες σου κλονίζονται για τα καλά καθώς υπάρχει καχυποψία και διάθεση να επιβάλεις με απότομο τρόπο τις απόψεις σου. Προσπάθησε να αποφύγεις την ένταση και τις αντιπαραθέσεις που θα έχουν κόστος καθώς το πιθανότερο είναι αν ξεφύγεις να οδηγηθείς σε οριστικές ρήξεις.

Η ένταση που επικρατεί στην προσωπική σου ζωή μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικά προβλήματα ή οριστικές ρήξεις την σχέση σου. Προσπάθησε να συγκρατήσεις τα νεύρα σου καθώς θα σε οδηγήσουν σε καθοριστικά λάθη. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξουν νέα πρόσωπα ή επιστροφές από το παρελθόν που θα σε προβληματίσουν, όμως δεν έχεις κατασταλάξει πραγματικά τι έχεις ανάγκη στην προσωπική σου ζωή και αυτό εκδηλώνεται απότομα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η μέρα εντείνει τον συναισθηματισμό και δεν αποκλείεται να σε απασχολήσουν ζητήματα του παρελθόντος ή αναμνήσεις. Πρόσωπα επιστρέφουν για να σου χαρίσουν όμορφες στιγμές και να περάσεις μία βραδιά συζητώντας και αναπολώντας τα παλιά που θα σε ικανοποιήσει.

Ο δυναμισμός και η αποφασιστικότητα που σε διακατέχει είναι εμφανέστατα και στον επαγγελματικό στίβο για αυτό και δεν θα διστάσεις να πάρεις πρωτοβουλίες όταν χρειάζεται. Δείξε προσοχή σε ξαφνικά γεγονότα που ανατρέπουν τους στόχους σου και μπορεί να σου δημιουργούν έντονο εκνευρισμό.

Το πάθος κυριαρχεί στην προσωπική σου ζωή, προσοχή σε ξαφνικά γεγονότα που θα δημιουργήσουν ένταση και μπορεί να σε οδηγήσουν να πάρεις αποστάσεις από το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία έρχεται κεραυνοβόλα στη ζωή σου, καλά θα κάνεις να μην επενδύσεις συναισθηματικά γιατί μπορεί να φύγει το ίδιο ξαφνικά.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η μέρα σε καλεί να επικεντρωθείς σε ρήξεις που μπορεί να υπάρχουν με φιλικά πρόσωπα. Είναι σημαντικό να αποφύγεις κόντρες και αντιπαραθέσεις που δεν θα έχουν αισιόδοξη κατάληξη λόγω της καχυποψίας και της ανασφάλειας σου.

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν αποκαλύψεις για πρόσωπα που συνεργάζεσαι που θα σε απογοητεύσουν και θα δημιουργήσουν εκρηκτικές καταστάσεις μεταξύ σας. Πιθανά εμπόδια μπορεί να υπάρξουν σε οικονομικά ζητήματα, προσπάθησε να αφήσεις φιλικά πρόσωπα έξω από αυτά γιατί η ένταση θα επηρεάσει και τις φιλικές σου σχέσεις.

Προσπαθείς να επιβάλεις τα θέλω σου ελέγχοντας το ταίρι σου δημιουργώντας εκρηκτική ατμόσφαιρα στη σχέση. Προσπάθησε να ρίξεις τους τόνους και να σκεφτείς ψύχραιμα αποφεύγοντας την ένταση. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να υπάρξει νέο πρόσωπο στη ζωή σου, όμως η ανάγκη για ελευθερία και ανεξαρτησία κυριαρχεί και μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να επικεντρωθείς στις φιλικές σου σχέσεις και να ξεκαθαρίσεις με πρόσωπα που μπορεί να σε έχουν προβληματίσει το τελευταίο διάστημα. Ήρθε η ώρα να κατασταλάξεις με ποιους θα προχωρήσεις και ποιοι θα φύγουν από τη ζωή σου.

Προβλήματα και εμπόδια μπορεί να υπάρξουν στον εργασιακό χώρο που σε αναγκάζουν να αναθεωρήσεις τον τρόπο που κινείσαι και τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου. Είναι σημαντικό να μπορέσεις να πάρεις αποστάσεις για να δεις όσο πιο ρεαλιστικά γίνεται ποια πρόσωπα μπορούν να σε βοηθήσουν και ποια όχι.

Ξεκαθαρίζεις κοινούς στόχους και φιλοδοξίες που έχεις με το ταίρι σου καθώς επηρεάζουν αρνητικά τη σχέση σου αυτή που δεν είναι εφικτή. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να μπει στη ζωή σου μέσα από το φιλικό περίγυρο που θα δημιουργήσει σταθερό πλαίσιο σε καθημερινό επίπεδο με την παρουσία του.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος πρωταγωνιστούν σήμερα καθώς δεν αποκλείεται να επιδιώξεις να εξομαλύνεις τις σχέσεις σας ή να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί τους. Σου δίνεται η ευκαιρία να συζητήσεις και να αξιολογήσεις τις απόψεις τους δημιουργώντας την καλύτερη δυνατή ατμόσφαιρα μεταξύ σας.

Αξιοποίησε την ευκαιρία σε εμπορικό επίπεδο να επικοινωνήσεις τις απόψεις σου και να προχωρήσεις με συγκροτημένα βήματα στις συμφωνίες που σε ενδιαφέρουν. Είναι σημαντικό να εκθέσεις τα επιχειρήματα σου καθώς εντυπωσιάζεις με τα λεγόμενα και την ευστροφία σου.

Η επικοινωνία θα πρωταγωνιστήσει στη σχέση και θα σου δώσει την ευκαιρία να εκφράσεις σκέψεις που μπορεί να ενδιαφέρουν άμεσα το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από την δουλειά μπορεί να υπάρξει νέα γνωριμία που θα σε εντυπωσιάσει με το χιούμορ και την γρήγορη αντίληψη που διαθέτει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η μέρα σε καλεί να αναγνωρίσεις ποιες είναι οι πραγματικές σου δυνατότητες σε πραγματικό επίπεδο και να προχωρήσεις σε πιθανές επιλογές που μπορεί να σε φέρουν μακριά από οικογενειακά πρόσωπα και δικούς σου ανθρώπους.

Η επικοινωνία κυριαρχεί και προσπαθείς να προχωρήσεις επαγγελματικά με αισιοδοξία και ρεαλισμό. Εμπόδια μπορεί να προκύψουν που θα σε απογοητεύσουν, ιδιαίτερα σε προτάσεις που έρχονται από το εξωτερικό. Προσπάθησε να ανταποκριθείς στις προκλήσεις με θετική προσέγγιση και σκληρή δουλειά.

Επιδιώκεις να οριοθετηθείς απέναντι στο ταίρι σου και να εξηγήσεις τι είναι αυτό που πραγματικά μπορεί να σας βοηθήσει να προχωρήσετε με σταθερά βήματα. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέο πρόσωπο μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου που θα σε βοηθήσει να αναθεωρήσεις νοοτροπίες και νόρμες που επηρεάζουν την προσωπική σου ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η μέρα επικεντρώνει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Ανατροπές σε καθημερινό επίπεδο σου δημιουργούν ανασφάλεια και φόβους που καλείσαι να διαχειριστείς κρατώντας την ψυχραιμία σου.

Αλλάζουν τα δεδομένα σε ότι αφορά τα οικονομικά σου καθώς είναι πιθανό να υπάρξουν ανατροπές στο εργασιακό περιβάλλον που θα επηρεάσουν σημαντικά το εισόδημα σου. Φρόντισε να κρατήσεις ψύχραιμη στάση ώστε να μπορέσεις να διεκδικήσεις αυτά που θεωρείς ότι σου αξίζουν και να το πετύχεις.

Δεν αποκλείεται να έρθουν στην επιφάνεια ζητήματα που θα σε αιφνιδιάσουν και θα δημιουργήσουν ένταση με το ταίρι σου. Είναι απαραίτητο να κρατήσεις χαμηλούς τόνους για να μην υπάρξουν προβλήματα. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να προκύψει νέα γνωριμία αιφνιδιάστηκα που θα προκαλέσει αναταράξεις με την παρουσία της στη ζωή σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να αναθεωρήσεις την καθημερινότητά σου και όλα αυτά που σε κουράζουν. Γεγονός είναι όμως ότι δεν είσαι αντικειμενικός και μπορεί να έχεις επιπλέον απαιτήσεις από τους γύρω σου, κάτι που θα ενοχλήσει έντονα.

Σου δίνεται η ευκαιρία να αναθεωρήσεις ότι δεν σου αρέσει στο εργασιακό περιβάλλον, όμως δεν πρέπει να επικεντρωθείς μόνο σε αυτά που ικανοποιούν εσένα γιατί θα προκαλέσεις ένταση και προστριβές με τους συναδέλφους σου. Δείξε διαλλακτικότητα για να μπορέσεις να κερδίσεις το καλύτερο αποτέλεσμα.

Σου δίνεται η δυνατότητα να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου απολαμβάνοντας τις στιγμές με πρόσωπα του φιλικού περιβάλλοντος που σας γεμίζουν χαρά. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να γνωρίζεις αιφνιδιάστηκα μέσα από τον φιλικό περίγυρο νέο πρόσωπο που θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον μπορεί να απογοητευτούν από τη στάση σου καθώς φαίνεται να φανατίζεσαι με τις απόψεις σου και να προσπαθείς να τις επιβάλεις με απόλυτο τρόπο. Συγκράτησε την ορμή σου για να μην υπάρξουν αχρείαστες εντάσεις.

Η απολυτότητα που σε διακατέχει στις επαγγελματικές σου επιλογές δεν αφήνει περιθώρια για ήρεμες συνομιλίες και συζητήσεις με τους ανωτέρους σου. Μην οδηγείς την όποια κατάσταση στα άκρα καθώς αυτό τελικά μόνο εις βάρος σου θα να λειτουργήσει.

Η σκληρότητα με την οποία αντιμετωπίζεις το ταίρι σου μπορεί να ενοχλήσει και να οδηγήσει στην απομάκρυνση του. Καλά θα κάνεις να κρατήσεις το μέτρο για να μην υπάρξουν προβλήματα. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν είναι εύκολο να αφεθείς σε νέο πρόσωπο μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο που δείχνει το ενδιαφέρον του για εσένα καθώς νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να σκεφτείς πολύ καλά τι θέλεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, μην προσπαθήσεις να επιβάλεις τα θέλω σου σε φιλικά πρόσωπα καθώς το πιθανότερο είναι να αντιδράσουν σπασμωδικά και να υπάρξουν εντάσεις μεταξύ σας. Προσπάθησε να συζητήσεις μαζί τους και να ακούσεις βαθύτερες σκέψεις και συναισθήματα που μπορεί να έχουν για εσένα και για τις σχέσεις σας.

Προσπάθησε να εμπιστευτείς το ένστικτό σου που μπορεί να σε καθοδηγήσει ιδανικά για στόχους και όνειρα που πιθανά έχεις σε επαγγελματικό επίπεδο. Δεν αποκλείεται να προσπαθήσουν πρόσωπα να σε επηρεάσουν και να σε χειριστούν, μπορείς να το αντιληφθείς και να ξεφύγεις από ανάλογες συμπεριφορές.

Είναι σημαντικό να προσπαθήσεις να καταλαγιάσεις επαναστατικές διαθέσεις που έχεις και μπορεί να τονίσουν αρνητικά την σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από το φιλικό περίγυρο που να σε βοηθήσει να αναγεννηθείς σε ότι αφορά την αντίληψη και την ιδεολογία σου.

Μοιραστείτε το