Search

Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023

Κριός

Δεν είστε από τους τύπους που εύκολα μπορείτε να συγκρατήσετε την παρόρμηση σας αν κάτι σας εξοργίζει ή νιώθετε ότι πρέπει οπωσδήποτε να το πείτε, όμως διαλέξτε να το κάνετε με ευγένεια και λεπτότητα σήμερα. Το να βομβαρδίζετε κάποιον με τις σκέψεις, τις ιδέες, τα συναισθήματα ή την αγανάκτηση σας δεν θα είναι πολύ βοηθητικό και μάλλον θα έχει το αντίθετο αποτέλεσμα από το προσδοκώμενο. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Ουρανό και το τετράγωνο με τον Κρόνο μπορεί να παραπέμπουν σε μια ξαφνική εξέλιξη που σχετίζεται με οικονομικούς κυρίως παράγοντες ή μια δυσκολία στην επίτευξη ενός στόχου. Καλά θα κάνετε να είστε προσεκτικοί και με ζητήματα της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης όμως. Τις απογευματινές ώρες μπορεί να δημιουργούνται ασυμφωνίες με άτομα από το επαγγελματικό και φιλικό σας περιβάλλον και να νιώθετε μεγαλύτερη πίεση.

Ταύρος

Το άγχος για κάποια κατάσταση φαίνεται ότι μπορεί να σας κυριεύει σήμερα είτε για λόγους που αφορούν στην καθημερινότητα των υποχρεώσεων σας ή των σχέσεων. Η Σελήνη απέναντι σας στον Σκορπιό, σχηματίζοντας αντίθεση με τον Ουρανό στο ζώδιο σας τις πρώτες πρωινές ώρες, σας κάνει να νιώθετε ότι δεν μπορείτε να ελέγξετε τα πράγματα, γιατί υπάρχει πάντα ένας αστάθμητος παράγοντας να σας βγάζει εκτός προγράμματος, και σας γεμίζει με αγωνία για το μέλλον. Σήμερα αυτό όλο μπορεί να το νιώσετε στον τομέα της δουλειάς περισσότερο, ειδικά από το μεσημέρι κι έπειτα που σχηματίζονται οι απαιτητικές όψεις της Σελήνης με τον Ήλιο και τον Κρόνο στον Υδροχόο. Σήμερα προσπαθήστε να μην αντιδράσετε σπασμωδικά στις επαγγελματικές επαφές σας με τους άλλους. Λίγη αποστασιοποίηση και κάποια ευελιξία, όπως επιβάλλει το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη στους Ιχθύς, θα σώσουν τη μέρα και τη διάθεση σας.

 

Δίδυμοι

Σήμερα είναι μια μέρα που φαίνεται ότι έχετε ένα πολυάσχολο πρόγραμμα κυρίως στον επαγγελματικό τομέα και μπορεί αν διασπαστεί η προσοχή σας να μην προλάβετε να ολοκληρώσετε τις υποχρεώσεις σας. Φυσικά είστε πολύ ικανοί να κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα, αλλά το θέμα είναι να μπορείτε να εστιαστείτε λίγο σε αυτά που είναι προτεραιότητα και να μην χάνετε την ενέργεια σας από δω κι από κει χωρίς σημαντικό λόγο. Ειδικά αν έχετε να κάνετε κάτι πιο απαιτητικό θα πρέπει να προσπαθήσετε να συγκεντρωθείτε καλύτερα. Τις περισσότερες φορές βέβαια που νιώθετε έτσι είναι γιατί κάτι μέσα σας, καθώς η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Ουρανό στον 12ο οίκο της ψυχολογίας, σας δημιουργεί περισσότερη ένταση και αγωνία και δεν μπορείτε να το διαχειριστείτε με ηρεμία. Έτσι το βλέμμα και την ενέργεια σας κλέβουν διάφορα πράγματα στο περιβάλλον σας που σας αποσπούν από τις αληθινές σας προτεραιότητες. Κάποια εμπόδια ή δυσκολίες στην επίτευξη ενός στόχου, ένα πρόβλημα σχετικό με σπουδές, με ένα ταξίδι ή τη δουλειά μπορεί να παρουσιαστούν τις απογευματινές ώρες.

Καρκίνος

Το ένστικτο σας δουλεύει εξαιρετικά σήμερα με τη Σελήνη στον διαισθητικό Σκορπιό και μάλλον σε αυτό πρέπει να επενδύσετε περισσότερο μέσα στη μέρα σας για να σας οδηγήσει σε σωστές αποφάσεις. Βέβαια η μέρα έχει και απρόοπτα που ενδεχομένως να σας βγάλουν εκτός προγράμματος, καθώς η Δευτέρα ξεκινά με τη Σελήνη να σχηματίζει αντίθεση με τον Ουρανό και κλείνει με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο. Πιθανώς να υπάρχουν εντάσεις ή διαφωνίες με συνεργάτες ή προβλήματα που η ρίζα τους αγγίζει τον οικονομικό τομέα. Ευτυχώς μέσα στη μέρα θα υπάρχουν και θετικές όψεις, όπως αυτές της Σελήνης προς την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα, κι έτσι θα εξισορροπηθεί η δυσκολία.

Λέων

Απαιτητική μέρα για σας τους Λέοντες. Τα θέματα της εργασίας σας και του σπιτιού ή της οικογένειας θα σας απασχολήσουν περισσότερο σήμερα, μολονότι θα συμβαίνουν διάφορα γύρω σας που μπορεί να σας αποσπούν την προσοχή. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Ουρανό στο ξεκίνημα της μέρας και το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο στο τέλος της μπορεί να δημιουργήσουν απρόοπτα στην καθημερινότητα σας, είτε αναστάτωση για κάποιο λόγο, εξαιτίας κάποιου συμβάντος, είτε στο σπίτι είτε σε μια σχέση ή συνεργασία. Από την άλλη μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη συναισθηματική αναστάτωση σήμερα, αλλά να μην θέλετε να μοιραστείτε το πώς νιώθετε με άλλους. Οι μεσημεριανές ώρες είναι πιο ήπιες και πιθανώς να έχετε κάποια θετική εξέλιξη σε ένα οικονομικό θέμα.

Παρθένος

Σήμερα προσπαθήστε να έχετε μια πολύ πιο ανοιχτή προσέγγιση νοητικά με ό,τι προκύπτει, καθώς μπορεί να δοκιμαστεί λίγο το νευρικό σας σύστημα. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Ουρανό μπορεί να είναι και απελευθερωτική αν αποφασίσετε λίγο να ξεφύγετε από το πρόγραμμα σας και να μην σας πιάσει ψυχαναγκασμός να έχετε συγκεκριμένο τρόπο να γίνουν αυτά που θέλετε. Μια απρόβλεπτη είδηση, μια αναβολή, μπορεί να σας αναστατώσουν ψυχολογικά ή ίσως πρέπει να τροποποιήσετε το επαγγελματικό σας πρόγραμμα με κάποιο τρόπο, εξαιτίας μιας συνθήκης που σας επιβάλλεται στη δουλειά. Ευτυχώς είστε από τη φύση σας ευέλικτοι και μπορείτε να τα καταφέρετε θαυμάσια να ξεγλιστρήσετε από μια κακοτοπιά, με λίγη διπλωματία και ευγένεια φυσικά. Από το απόγευμα κι έπειτα όσο κι αν θέλετε να χαλαρώσετε πιθανώς να σας απασχολούν κάποια επαγγελματικά ζητήματα ή μπορεί να έχετε άγχος και για ένα θέμα υγείας.

Ζυγός

Με τη Σελήνη στον Σκορπιό η έμφαση σήμερα είναι στα πρακτικά ζητήματα σας κυρίως τη δουλειά και τα οικονομικά. Αν σήμερα έχετε μια συζήτηση για μια πρόταση ή μια σύσκεψη, προσέξτε πώς θα το διαχειριστείτε. Η αντίθεση Σελήνης-Ουρανού μπορεί να φέρει στην επιφάνεια κάποια έντονα συναισθήματα ή στρες, εκτός αν όλη αυτή η ανησυχία αφορά κάποιο απρόσμενο γεγονός το οποίο μπορεί να σας αγχώσει. Σήμερα μπορεί ακόμη να υπάρχει και μια εξέλιξη σε ένα οικονομικό ζήτημα ή να προκύψει ένας λογαριασμός εκτός των συνηθισμένων ορίων. Από την άλλη μπορεί να υπάρχει μια συναισθηματική κατάσταση σε μια σχέση, είτε με τον σύντροφο σας ή αν είστε γονείς με κάποιο σας παιδί, που πιθανώς να σας καταπιέσει περισσότερο. Οι βραδινές ώρες είναι πιο απαιτητικές.

 

Σκορπιός

Η Σελήνη στο ζώδιο σας δημιουργεί το πλαίσιο μιας μέρας που πρέπει να είστε πιο αποφασιστικοί, να νιώθετε μεγαλύτερη σιγουριά στη δράση σας και να είστε ειλικρινείς στις προθέσεις σας. Τίποτε δεν μπορεί να πάει στραβά αν πατάτε γερά τα πόδια στη γη και δείχνετε πυγμή και δύναμη. Γιατί αυτά τα στοιχεία θα σας χρειαστούν αν έχετε να αντιμετωπίσετε σήμερα ένα άτομο το οποίο είναι «δύσκολο» ή σας κάνει τη ζωή δύσκολη, ή μια συνθήκη που προκύπτει ξαφνικά και σας βγάζει εκτός προγράμματος. Αυτό φυσικά αναφέρεται και στις προσωπικές και στις επαγγελματικές σας σχέσεις. Από την άλλη, προσπαθήστε όσο γίνεται να αποφύγετε τη ρήξη ή μια κόντρα και προσπαθήστε σήμερα με το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη να βρείτε μια βιώσιμη λύση συνεργασίας με διπλωματικό τρόπο. Το μεσημέρι πιθανώς να έχετε μια ευχάριστη είδηση που αφορά στα ερωτικά σας ή και σε θέματα παιδιών.

Τοξότης

Η Δευτέρα ξεκινά με την αντίθεση της Σελήνης με τον Ουρανό και κλείνει με το τετράγωνο της Σελήνης προς τον Κρόνο, που μπορεί να φέρουν κάποια απρόοπτα στην καθημερινότητα σας και να σας δημιουργήσουν άγχος μέσα στην ημέρα κυρίως για θέματα της δουλειάς. Προσπαθήστε να το ξεπεράσετε αφήνοντας κατά μέρος την ανάγκη σας να τα ελέγχετε όλα, γιατί αυτό δύσκολα γίνεται σε μια μέρα σαν τη σημερινή. Αντίθετα προσπαθήστε όσο γίνεται να έχετε χρόνο με τον εαυτό σας σήμερα και αποφύγετε τις πολλές επαφές που μπορεί να έχουν μια δύσκολη επιρροή στην ψυχολογία σας. Κάποιες στιγμές ακόμη κι εσείς τα κοινωνικά και ανοιχτά παιδιά του ζωδιακού πρέπει να απομονώνεστε λίγο, να φορτίζετε τις μπαταρίες σας, για να ξαναβρίσκετε την όρεξη σας για επαφές. Το πρόγραμμα σας θα είναι αρκετά απαιτητικό, οπότε κοιτάξτε να μην το επιβαρύνετε με έξτρα ασχολίες.

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό μέσα στον τομέα της συλλογικής δουλειάς, των συνεργατών μα και των φίλων και ζητά να προσπαθήσετε να μοιραστείτε τις σκέψεις, τα πλάνα και τους στόχους σας με τους ανθρώπους που συνεργάζεστε, ώστε όλοι μαζί να βρείτε λύσεις. Κάτι απρόοπτο ωστόσο μπορεί να συμβεί σήμερα που ίσως σας κάνει να αναστατωθείτε σε θέματα που σχετίζονται με μια ερωτική ή φιλική σχέση ή αν είστε γονείς με τα παιδιά σας και πιθανώς για οικονομικούς και πρακτικούς λόγους. Ευτυχώς ακόμη και στα δύσκολα έχετε αυτή την περίοδο τη στήριξη της Αφροδίτης από τους Ιχθύς κι έτσι μπορεί να βρεθούν λύσεις για ό,τι κι αν σας αναστάτωσε.

Υδροχόος

Η Δευτέρα ξεκινά με την αντίθεση Σελήνης-Ουρανού και κλείνει με το τετράγωνο της προς τον Κρόνο στο ζώδιο σας, όψεις που μπορεί να δημιουργήσουν ένταση στον χώρο του σπιτιού ή και της δουλειάς. Ακόμη μπορεί να υπάρχουν κάποιες απρόβλεπτες εξελίξεις ή δύσκολες συνθήκες που πρέπει να βρείτε τρόπο να τις υπερπηδήσετε. Οι μεσημεριανές ώρες είναι πιο ήπιες και οι όψεις προς την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα μπορεί ταυτόχρονα να φέρουν και μια θετική εξέλιξη σε κάτι οικονομικό. Αύριο η Σελήνη προχωρά στον Τοξότη και φαίνεται ότι σιγά σιγά τα πράγματα θα αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα μες την εβδομάδα. Έτσι με κάποιο τρόπο αναπτερώνεται η ελπίδα μέσα σας κι αυτό μόνο θετικό μπορεί να είναι για το μέλλον σας.

Ιχθείς

Η μέρα έχει πολλά απρόοπτα, γι’ αυτό προσπαθήστε εσείς συνειδητά να μην αφήνετε στην τύχη τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες που έχετε στην καθημερινότητα σας. Προσοχή ακόμη με την αντίθεση Σελήνης-Ουρανού και το τετράγωνο με τον Ήλιο και τον Κρόνο και σε θέματα επικοινωνίας, γιατί μπορεί κάτι να σας διαφύγει. Αν είστε έτοιμοι να συζητήσετε ή να διαπραγματευτείτε προσπαθήστε να βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε σε συγκεκριμένα στοιχεία και ζητήστε τα γραπτώς για να μην αλλάξουν στην πορεία. Τα τρίγωνα της Σελήνης με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα θα μπορούσαν να φέρουν μια θετική είδηση στα οικονομικά ή και στα ερωτικά σας και μάλιστα εκεί που δεν το περιμένατε τις μεσημεριανές ώρες.

Μοιραστείτε το