Η Σελήνη συνεχίζει το ταξίδι της στο ζώδιο του Λέοντα, απέναντι από τον Κρόνο σήμερα. Κάποια δυσκολία ενδέχεται να προκύψει αν είστε απόλυτη/ος με τις ιδέες σας ή κάτι που προκύπτει αυτή τη στιγμή. Κινηθείτε με μεθοδικότητα και κυρίως με διαλλακτικότητα.


Για τους Κριούς, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα σας ωθούν να εστιάσετε σε ότι θετικό υπάρχει γύρω σας με κατανόηση, υπομονή και αγάπη. Ο σκοπός είναι να φέρετε το αποτέλεσμα που θέλετε και ο μόνος τρόπος να το πετύχετε είναι η καλή θέληση και η στοχο-προσήλωση.

Για τους Ταύρους, η ανταμοιβή σήμερα έρχεται μέσα από αξίες όπως η υπομονή και η επαφή με τη καρδιά σας. Οι ευκαιρίες υπάρχουν και είναι σίγουρο πως θέλετε να φέρετε το καλύτερο αποτέλεσμα. Αφιερώστε χρόνο στο στόχο που έχετε βάλει και παρόλο που μπορεί εμπόδια να στέκονται στον δρόμο σας είναι σίγουρο πως θα βρείτε το σωστό δρόμο προς αυτόν.

Για τους Διδύμους, η ισορροπία σήμερα έρχεται μέσα από τα έμφυτα ταλέντα σας, όπως η ευελιξία και η ευγένεια. Η διπλωματική σας στάση μπορεί να σας φέρει μια καλή επικοινωνία με τους ανθρώπους και να σας ωθήσει προς τον στόχο και την ολοκλήρωση μιας κατάστασης.

Για τους Καρκίνους, μην αφήσετε τις προσωπικές σας ανάγκες στην άκρη σήμερα δίνοντας την βοήθεια και την φροντίδα στους ανθρώπους που αγαπάτε. Η ειλικρίνεια και ο καλός σχεδιασμός του προγράμματος σας μπορεί να σας φέρει την ισορροπία που είναι απαραίτητη ανάμεσα στα θέλω τα δικά σας και των άλλων.

Για τους Λέοντες, η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σας και να λειτουργεί βοηθητικά σε οτιδήποτε σχετίζεται με προσωπικά όνειρα και στόχους. Η κατανόηση θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε και να ξεπεράσετε εμπόδια που είναι κινητοποιημένα λόγω του γύρω «θορύβου». Κάντε κάτι για εσάς το οποίο θα σας χαροποιήσει.

Για τους Παρθένους, η ψυχική σας υγεία έρχεται σε πρώτη προτεραιότητα γιατί τα πλανητικά δρώμενα σας ζητούν να ξεκουραστείτε και γενικότερα να χαλαρώσετε από σκέψεις που είτε δεν είναι του παρόντος είτε χρειάζονται εκκαθάριση. Ο χρόνος χρειάζεται να είναι ποιοτικός και να μην υπερβαίνετε τις δυνάμεις σας αυτό το διάστημα.

Για τους Ζυγούς, η Σελήνη στον Λέοντα απέναντι από τον Κρόνο σήμερα σας ζητά να σεβαστείτε τις δικές σας προσωπικές ανάγκες ανεξάρτητα αν είστε μέσα σε ομάδες. Βρίσκεστε σε εγρήγορση σχετικά με επαγγελματικά θέματα ωστόσο χρειάζεται να πάρετε χαρά και από άλλους τομείς της ζωής σας αυτή την στιγμή.

Για τους Σκορπιούς, λειτουργήστε ιδιαίτερα ευέλικτα και με μαεστρία σήμερα μπροστά σε ένα εμπόδιο ή δυσκολία. Για να μπορέσετε να φέρετε αποτέλεσμα που θα σας ικανοποιήσει θα πρέπει να κινηθείτε με διπλωματία ειδικά εκεί που σας γεννιούνται αμφιβολίες.

Για τους Τοξότες, σήμερα είναι πολύ εύκολο να σπαταλήσετε την ενέργεια σας σε άσκοπες διαδικασίες και καταστάσεις. Μπορεί να μην καταφέρετε να ολοκληρώσετε ότι έχετε κατά νου ωστόσο η καλή διάθεση θα ωφελήσει τα πράγματα και την εξέλιξή τους.

Για τους Αιγόκερους αυτές τις ημέρες χρειάζεται να ασχολείστε με τον εαυτό σας με τον οποιοδήποτε τρόπο, ανεξάρτητα τον γύρω «θόρυβο» και τις απαιτήσεις του προγράμματός σας. Η αποστασιοποίηση είναι ο καλύτερός τρόπος για να μπορέσετε να δείτε τα πράγματα από την αντικειμενική τους υπόσταση. Επίσης, καλό θα ήταν να ασχοληθείτε με τα απολύτως απαραίτητα.

Για τους Υδροχόους, τα συναισθηματικά ρεύματα είναι έντονα τις τελευταίες ημέρες με την Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας και χρειάζεται να στραφείτε προς την κατεύθυνση που μπορείτε να έχετε περισσότερη φροντίδα και σεβασμό. Η ανάγκη να είστε ελεύθερη/ος μέσα στις σχέσεις σας είναι έντονη αλλά χρειάζεται να έχετε τοποθετηθεί σωστά και να υπάρχουν γερά θεμέλια ώστε να διεκδικήσετε τα θέλω σας.

Για τους Ιχθύες, η ειλικρίνεια και η αγάπη μπορούν να σας οδηγήσουν να κάνετε ένα βήμα πιο μπροστά σε αυτό που ζητάτε. Η συμβολή σας θα είναι σημαντική και παρόλο το φόβο ή τις ανασφάλειες και τις απαραίτητες επανατοποθετήσεις που πρέπει να κάνετε, χρειάζεται να βάλετε τη προσωπική σας δυναμική.