Search

Τι λένε τα ζώδια για τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθείς, έκταση θα έχει φαντασία, η διαίσθηση θα είναι έντονη, θα είναι σωστός οδηγός στις περιπτώσεις που πρέπει να παρθούν πρωτοβουλίες και άμεσες αποφάσεις. Άτομα καλλιτεχνικής φύσης θα καταφέρουν να εμπνευστούν και να προχωρήσουν τα έργα τους με τρόπο δημιουργικό. Ευκολία θα υπάρξει στην εκδήλωση των συναισθημάτων, στις συζητήσεις τα λόγια θα έχουν άνεση και ειλικρίνεια.

Στον αισθηματικό τομέα ανοίγματα θα προκύψουν για επανασυνδέσεις, τα ζευγάρια θα συζητήσουν τα επίμαχα ζητήματα πάνω σε μία νέα συναισθηματική βάση. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης τα βήματα θα πρέπει να είναι σκεπτόμενα, προσοχή στις επιπολαιότητες και στις παρορμητικές αγορές. Έμφαση θα πρέπει να δοθεί στη διαχείριση των εσόδων, ο τρόπος σκέψης θα πρέπει να είναι προνοητικός.

Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο τον Ουρανό και την Αφροδίτη, δεν θα λείψουν τα απρόοπτα συμβάντα που θα φέρουν εκπλήξεις και θετικές αναστατώσεις. Στον αισθηματικό τομέα άνοιγμα θα προκύψει για καινούργιες γνωριμίες, οι συναναστροφές θα είναι ευχάριστες, θα ακουστούν εξομολογήσεις. Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για έναρξη νέας σχέσης, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στο φλερτ και στις προσεγγίσεις. Βελτιώνονται οι σχέσεις προσωπικές και επαγγελματικές, θα υπάρξουν θετικά ανοίγματα για να διαφοροποιηθούν τα αρνητικά δεδομένα.

Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για ξεκαθαρίσματα, τα συμβάντα θα βοηθήσουν να δοθούν λύσεις και να διορθωθούν τα κακώς κείμενα των προηγούμενων ημερών.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, οι ανασφάλειές σου μπορεί να οδηγήσουν σε πραγματικές συμπεριφορές που πληγώσουν τους γύρω σου. Είναι σημαντικό να μπορέσεις να διαχειριστείς με ψυχραιμία τους φόβους σου και να μην προσπαθήσεις να επιβάλεις τα δικά σου θέλω επιδιώκοντας να ελέγξεις πρόσωπα και καταστάσεις

Συγκρουσιακές καταστάσεις μπορεί να υπάρξουν στις συνεργασίες σου πως δεν αποκλείεται να υπάρχουν διαφωνίες για οικονομικά ζητήματα που να δημιουργούν καχυποψία. Προσοχή σε οικονομικές συναλλαγές καθώς είναι πιθανό να προσπαθήσουν κάποιοι να κερδοσκοπήσουν εις βάρος σου. Φρόντισε βέβαια και εσύ να έχεις ξεκάθαρη στάση απέναντί τους.

Επεδίωξε με ψυχραιμία να εκφράσεις τις ανάγκες σου καθώς η ανάγκη ελέγχου και χειρισμό του/ης συντρόφου σου θα οδηγήσει σε έντονες αντιπαραθέσεις. Ο αδέσμευτος δύσκολα θα μπορέσεις να επικοινωνήσεις με πρόσωπο που σε ενδιαφέρει καθώς οι φόβοι σε κατακλύζουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, νιώθεις ότι ζητήματα του παρελθόντος λειτουργούν πιεστικά σε ψυχολογικό επίπεδο και δεν είναι εύκολο να τα διαχειριστείς. Μην χάνεις την θετική διάθεση στα πράγματα και δες μέσα από τις δυσκολίες πώς μπορείς να αλλάξεις νοοτροπίες και προκαταλήψεις που δεν σε βοηθούν να εξελιχθείς.

Ο δρόμος για να πετύχεις τους στόχους σου είναι δύσκολος, όμως σου δίνεται η δυνατότητα δείχνοντας κατανόηση και ενσυναίσθηση να έρθεις πιο κοντά από ποτέ στα όνειρά σου. Η σκληρότητα και η αδιαλλαξία δεν θα βοηθήσουν το να αντιληφθείς πραγματικά πως πρέπει να κινηθείς για να επιτυχείς το προσδοκώμενο αποτέλεσμα.

Η ένταση μπορεί να λειτουργήσει αποτρεπτικά από τον εκδηλώσεις συναισθήματα στο ταίρι σου, μπορείς να βρεις την ισορροπία που θα δώσει όμορφες στιγμές μαζί του. Ο αδέσμευτος διακατέχεσαι από έντονη ανάγκη για έλεγχο καθώς παλαιότερες καταστάσεις μπορεί να επηρεάσουν σημαντικά την ψυχολογία σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η μέρα σε βοηθά να βγεις από την εσωστρέφεια και την ανάγκη για μοναχικότητα. Προσοχή στις αντιπαραθέσεις με φιλικά πρόσωπα καθώς θα είναι άκρως συγκρουσιακές και μπορεί να οδηγήσουν σε οριστικές ρήξεις και απομάκρυνση.

Οι κόντρες για στόχους και φιλοδοξίες που έχεις μπορεί να είναι πολλές καθώς δεν θα διστάσεις να γίνεις αδιάλλακτος και συγκρουσιακός για να επιβάλεις τις δικές σου απόψεις. Καλά θα κάνεις να αφήσεις το ομαδικό πνεύμα να επικρατήσει και να περιορίσεις απολυταρχικές τάσεις που τελικά δεν θα σε ωφελήσουν.

Ξέρεις τι ζητάς από τον/η σύντροφό σου και φροντίζεις να του το δείξεις ξεκάθαρα καθώς η ωριμότητα χαρακτηρίζει τις σκέψεις και τις δράσεις σου. Ο αδέσμευτος μπορείς με σταθερά βήματα να αφεθείς σε νέο πρόσωπο με το οποίο επικοινωνείς και μπορεί να ανοίξει νέους ορίζοντες στην προσωπική σου ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, οι διαπροσωπικές σου σχέσεις έρχονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος καθώς είναι σημαντικό για εσένα να επικρατήσει ισορροπία και αρμονία αποφεύγοντας τις εντάσεις. Ξαφνικά γεγονότα σου δίνουν χαρά και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για να επικοινωνήσεις με πρόσωπα που απολαμβάνεις την επαφή μαζί τους.

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις ιδιαίτερα το πρωί καθώς οι εντάσεις με τους συνεργάτες μπορεί να οδηγήσουν σε παρεξηγήσεις και σε δυσκολίες που καλό είναι να αποφύγεις. Μετά το μεσημέρι βρίσκεις τις κατάλληλες λύσεις καθώς η διορατικότητα και η ευφυΐα σου βοηθούν να βρεις τις απαιτούμενες εναλλακτικές που θα ξεμπλοκάρουν πιθανά ζητήματα που σε απασχολούν.

Η ανάγκη για συντροφικότητα είναι διάχυτη και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε μοναδικές εκπλήξεις που θα απογειώσουν το πάθος στη σχέση σου. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να αιφνιδιάσεις από πρόσωπο που επικοινωνεί μαζί σου δείχνοντας άμεσο ενδιαφέρον για να δημιουργήσετε ένα κοινό δρόμο σε προσωπικό επίπεδο.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η ένταση με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος δεν αποκλείεται καθώς έρχονται στην επιφάνεια εμμονές και φόβοι που μπορεί να επηρεάσουν τις σκέψεις σου. Προσοχή στις συζητήσεις καθώς υποστηρίζεις με φανατισμό τις απόψεις σου και αυτό μπορεί να ενοχλήσει.

Η ένταση στον εργασιακό χώρο μπορεί να αποτελέσει εμπόδιο σε μελλοντικές επιδιώξεις. Είναι σημαντικό να περιορίσεις το άγχος καθώς σε οδηγεί στο να γίνεις ιδιαίτερα επικριτικός με τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι. Δεν είναι διατεθειμένοι να ανεχθούν τέτοιες συμπεριφορές και θα στο δείξουν ξεκάθαρα.

Μπορείς να γίνεις ακραία υπερβολικός στη σχέση σου κάτι που θα επηρεάσει αρνητικά την ατμόσφαιρα δημιουργώντας προβλήματα με τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Ο αδέσμευτος καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός στο πώς εκφράζεις τις σκέψεις σου γιατί ο δογματισμός δεν θα βοηθήσει να προσεγγίσει στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η αισιοδοξία που σε διακατέχει σε βοηθά να στραφείς σε επιμορφωτικά ζητήματα καθώς δεν αποκλείεται να επιδιώξεις να παρακολουθήσεις σεμινάρια που ανοίγουν νέους ορίζοντες μπροστά σου. Η ανάγκη να καλλιεργήσεις το πνεύμα είναι αυτή που σε καθοδηγεί στις επόμενες κινήσεις σου.

Οι φιλοδοξίες για το μέλλον είναι πολλές και μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο σε πιθανές αποφάσεις που καλείσαι να πάρεις σε εργασιακό επίπεδο. Φρόντισε ιδιαίτερα το πρωί να μην μπεις σε συγκρουσιακή διαδικασία με πρόσωπα από το εργασιακό περιβάλλον που θα σου χαλάσουν το κέφι και τη θετική διάθεση.

Αισιοδοξία και ρομαντισμό πρωταγωνιστούν στην προσωπική σου ζωή και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για να περάσεις υπέροχα με τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Ο αδέσμευτος είναι πιθανόν να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο που φαίνεται ιδανικό για εσένα και γεννά μοναδικά συναισθήματα.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, οι αυξημένες υποχρεώσεις στην καθημερινότητα θολώνουν τη σκέψη και δεν αφήνουν περιθώρια για να δεις πώς μπορείς να διαχειριστείς ιδανικά τις δουλειές που έχεις. Φρόντισε να αξιοποιήσεις στην ημέρα για να περάσεις καλά, διαφορετικά μπορεί να υπάρξουν λάθη σε σημαντικά ζητήματα.

Λανθασμένες κινήσεις σε εργασιακά θέματα θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση καθώς μπορείς να πάρεις αποφάσεις χωρίς ξεκάθαρη σκέψη. Άφησε τις συζητήσεις στην άκρη που αφορούν υποχρεώσεις που έχεις καθώς δεν μπορείς να δεις αντικειμενικά πως πρέπει να προχωρήσεις.

Χάνεις το μέτρο στη σχέση σου καθώς μπορεί να ρήξεις λανθασμένα ευθύνες στο ταίρι σου που δεν του αξίζουν. Φρόντισε να περιορίσεις το άγχος. Αν είσαι αδέσμευτος/η επικεντρώνεσαι σε καταστάσεις που χαλάνε την διάθεσή σου αφήνοντας στην άκρη το φλερτ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η μέρα φέρνει σημαντικές ανατροπές στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα έρθουν ξαφνικά κοντά σου και άλλα που θα απομακρυνθούν αιφνιδιάστηκα από εσένα. Η εσωστρέφεια και η κυκλοθυμία δεν θα σε βοηθήσουν να έχεις αντικειμενικό κριτήριο, αυτό είναι κάτι που πρέπει να θυμάσαι.

Αιφνιδιαστικές αλλαγές μπορεί να υπάρξουν σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου καθώς δεν αποκλείεται να συγκρουστείς με πρόσωπα που έχουν πρωταγωνιστήσει στα επαγγελματικά σου το τελευταίο διάστημα. Είναι σημαντικό να συγκρατήσεις τα νεύρα σου καθώς μπορεί να γίνεις σκληρός και αυτό να απομακρύνει συνεργάτες από κοντά σου.

Νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να αλλάξεις τα δεδομένα της σχέσης σου, παράλληλα το ίδιο μπορεί να σκέφτεται και το ταίρι σου. Προσοχή γιατί οι συγκρούσεις μπορεί να οδηγήσουν σε σκληρές ρήξεις. Ο αδέσμευτος είναι πιθανόν να επικοινωνήσεις αιφνιδιαστικά με πρόσωπο που θέλει να εισβάλει στη ζωή σου, οι ανασφάλειες και η κατήφεια δεν θα βοηθήσουν στην θετική έκβαση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, δεν έχεις ξεκάθαρη εικόνα των αναγκών σου και αυτό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στη συμπεριφορά σου. Χάνεις το μέτρο με τη νευρικότητα που δείχνεις και τα συναισθηματικά ξεσπάσματα θα επηρεάσουν σημαντικά οι σχέσεις που παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου.

Οι συζητήσεις στον εργασιακό χώρο εξελίσσονται ιδανικά για εσένα καθώς δείχνεις πραγματικά ότι η γρήγορη αντίληψη και το μεθοδικό σκεπτικό σου μπορούν να σε βγάλουν ασπροπρόσωπο. Εντυπωσιάζεις τους ανωτέρους σου αλλά και πρόσωπα του συναδέλφου περιβάλλοντος και αυτό μπορεί να έχει θετική εξέλιξη και σε οικονομικό επίπεδο.

Προσοχή σε λάθος κινήσεις που μπορεί να έχουν κόστος για τη σχέση σου καθώς δεν μπορείς να δεις αντικειμενικά τι πραγματικά σε ικανοποιεί. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να υπάρξει νέο πρόσωπο που θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον, δώσε τον κατάλληλο χρόνο για να δεις αν πραγματικά είναι αυτό που σου ταιριάζει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, φρόντισε να δείξεις ψυχραιμία και να απαλλαγείς από την αδιαλλαξία και το πείσμα καθώς θα επηρεάσουν έντονα τη σχέση σου και θα ταλαιπωρήσουν την επικοινωνία με τους γύρω σου. Είναι σημαντικό να δώσεις την ευκαιρία στους άλλους να εκφράζουν τις πραγματικές τους επιθυμίες δείχνοντας καλή διάθεση.

Η επιμονή και η υπομονή που δείχνεις θα κυριαρχήσουν σε οικονομικές υποθέσεις που καλείσαι να διεκπεραιώσεις καθώς δεν είσαι διατεθειμένος να οπισθοχωρήσεις αν δεν πετύχεις αυτό που θέλεις. Προσοχή γιατί αυτό εγείρει κινδύνους καθώς δεν είναι πολλοί που είναι διατεθειμένοι να ανεχθούν αυτή τη συμπεριφορά.

Πάρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και μην διστάσεις να εκφράσεις αυτά που νιώθεις και επιθυμείς από το ταίρι σου καθώς η ακινησία μπορεί να κουράσει. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να στυλώσεις τα πόδια σε νέα πρόσωπο καθώς εγείρονται ανασφάλειες και νιώθεις ότι χρειάζεται να παραχωρήσεις πολλά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η ανησυχία που επικρατεί κατά τη διάρκεια της ημέρας εντείνεται λόγω του ελλείμματος αυτοπεποίθησης που έρχεται στην επιφάνεια και δεν σου επιτρέπει να δεις ξεκάθαρα την πραγματική σου άξια. Ήρθε η στιγμή να αντιμετωπίσεις ζητήματα που έχεις κρυμμένα μέσα σου και μπορεί να υπονομεύουν την προσωπική σου πορεία.

Είναι προτιμότερο να αποφύγεις συζητήσεις και συναλλαγές για οικονομικά θέματα που σε απασχολούν καθώς δεν έχεις αντικειμενική εικόνα των πραγμάτων και μπορεί να οδηγηθείς σε λάθος επιλογές. Φρόντισε να ακούσεις το ένστικτό σου και να αποφύγεις σημαντικές δεσμεύσεις που μπορεί αργότερα να παίξουν καταλυτικό ρόλο στην οικονομική σου επιφάνεια.

Οι προσωπική σου φόβοι μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στην προσωπική ζωή καθώς κυριαρχούν οι ανασφάλειες και μπορεί να οδηγήσουν σε συγκρούσεις με το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος δεν νιώθεις σιγουριά με νέο πρόσωπο που επικοινωνείς καθώς δεν μπορείς να διακρίνεις αντικειμενικά τι είναι αυτό που θέλει από εσένα.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, οι επαγγελματικές υποχρεώσεις μπορεί να σε απασχολούν έντονα όμως αυτό δεν πρέπει να επιτρέψεις να σου δημιουργήσει κατήφεια και άγχος. Απόλαυσε την ημέρα με πρόσωπα που μπορούν να σου προσφέρουν πολλά και κυρίως δημιουργούν την αίσθηση της σταθερότητας που τόσο αναζητάς στη ζωή σου.

Η καριέρα παίζει καθοριστικό ρόλο καθώς σκέφτεσαι τις επόμενες κινήσεις σου και πως θα μπορέσεις να ωφεληθείς και σε οικονομικό επίπεδο. Προσπάθησε να αποφύγεις την αδιαλλαξία που δεν θα σε βοηθήσει να κινηθείς ευέλικτα και δείξε ότι μπορείς να ανταποκριθείς σε ότι κι αν σου ζητηθεί.

Μπορείς να συζητήσεις με το ταίρι σου ότι σε απασχολεί και σου δημιουργεί ανασφάλεια καθώς είναι δίπλα σου για να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να πιστέψεις στον εαυτό σου. Ο αδέσμευτος είναι πιθανόν να έρθει σε επαφή με πρόσωπο μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον που θα κερδίσει την εμπιστοσύνη σου.

Μοιραστείτε το