Search

Τι λένε τα ζώδια για τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου

Η Σελήνη κάνει την εμφάνιση της στον Καρκίνο, ανάγκη θα εκδηλωθεί για κατοχύρωση και ισορροπία. Προσοχή στις ανασφάλειες, οι εσωτερικές ανησυχίες θα είναι έντονες, δεν θα πρέπει να δοθεί έκταση στις αγχωτικές και απογοητευτικές σκέψεις. Έμφαση θα δοθεί σε ζητήματα οικογενειακής φύσης, θα υπάρχει η δυνατότητα να βελτιωθούν οι σχέσεις και οι επαφές.

Στον επαγγελματικό τομέα οι συνεργασίες θα κυλήσουν ομαλά, στις συναδελφικές σχέσεις θα υπάρξει συγκατάβαση. Στον αισθηματικό τομέα οι προσεγγίσεις θα γίνονται με άνεση και οικειότητα, άνοιγμα θα υπάρξει για επανασυνδέσεις. Όσοι διατηρούν μακροχρόνια σχέση δεν αποκλείεται να συζητήσουν για το θέμα της δέσμευσης.

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και αντίθεση με την Αφροδίτη, ενδεχομένως να προκύψουν μπερδέματα σε ζητήματα οικονομικά και αισθηματικά. Στις συζητήσεις ίσως να υπάρξουν ασάφειες και διαστρεβλώσεις, ελλοχεύει κίνδυνος για παραπληροφόρηση. Προσοχή σε ζητήματα μεγάλων οικονομικών ρίσκων, στα νέα εγχειρήματα θα πρέπει να υπάρξει σύνεση και διστακτικότητα.

Στον αισθηματικό τομέα στις περιπτώσεις που γίνουν νέες γνωριμίες αναγκαίο θα είναι να αποφευχθούν οι ωραιοποιήσεις και τα βιαστικά συμπεράσματα, θα πρέπει να οριοθετηθεί ο ενθουσιασμός και η υπεραισιοδοξία. Μπερδεμένες θα είναι οι σκέψεις και οι επιθυμίες, δυσκολίες θα εμφανιστούν σε θέματα που έχουν να κάνουν με εμπιστοσύνη, δέσμευση και οριστικές αποφάσεις.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, έχει την ευκαιρία να κοινωνικοποιηθείς, να μιλήσεις και να έρθεις πιο κοντά με κοντινά σου πρόσωπα που σε γεμίζουν χαρά. Είναι σημαντικό να απολαύσεις τις στιγμές όπου οι συζητήσεις και η χαλαρότητα κυριαρχούν και σου δίνουν ανάσες μετά από μία δύσκολη περίοδο.

Σου δίνεται η ευκαιρία να τακτοποιήσεις οικονομικά ζητήματα που αρχικά μπορεί να σε απογοητεύουν, όμως στην πορεία της ημέρας βρίσκεις την αυτοπεποίθηση και τον δυναμισμό που χρειάζεται για να δώσεις λύσεις. Προσοχή σε αιφνιδιαστικές καταστάσεις το βράδυ που θα ανακοινώσουν φόβους, περιττά έξοδα δεν αποκλείονται.

Είναι σημαντικό να επικεντρωθείς στο να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου και να αφήσεις πιθανές ανασφάλειες και απογοήτευση στην άκρη. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες από την δουλειά σου, που θα έρθουν αιφνιδιαστικά στη ζωή σου προκαλώντας σου έντονη ανασφάλεια αλλά και πάθος.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, σου δίνεται η δυνατότητα να περάσεις όμορφα με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου που σε γεμίζουν αισιοδοξία. Φρόντισε να αξιοποιήσεις την μέρα χωρίς δεσμεύσεις και υποσχέσεις καθώς ο συναισθηματισμός είναι έντονος και μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολές που δεν είναι εύκολο να πραγματοποιηθούν.

Οι επαγγελματικές σου προτεραιότητες έχουν μείνει στην άκρη καθώς θέλεις να χαρείς την ημέρα με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Προσοχή σε περιττά έξοδα θα δημιουργήσουν προβλήματα στον προϋπολογισμό σου καθώς η γενναιοδωρία σου θα οδηγήσει σε περιττές σπατάλες.

Η μέρα είναι ιδανική για να χαρείς τις στιγμές με το ταίρι σου, όμως οι απαιτήσεις δεν πρέπει να είναι υπερβολικές καθώς αυτό θα οδηγήσει αργά ή γρήγορα στην απογοήτευση. Ο αδέσμευτος έχεις την δυνατότητα να επικοινωνήσεις με πρόσωπο που σου δημιουργεί έντονο καρδιοχτύπι, καλά θα κάνεις να κρατήσεις μικρό καλάθι καθώς μπορεί να μην είναι ξεκάθαρος και ειλικρινής μαζί σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, οι προσωπικές σου ανάγκες έρχονται στην επιφάνεια όμως είναι γεγονός ότι δεν μπορείς να αφουγκραστείς πραγματικά τι είναι αυτό που σε καλύπτει. Καλά θα κάνεις να αποφύγεις τις σημαντικές συζητήσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου καθώς η εξέλιξη δεν θα σε ικανοποιήσει.

Οικονομικά ζητήματα από το παρελθόν έρχονται και πάλι στο προσκήνιο για να σου τονίσουν ότι χρήζουν λύσης. Όμως σήμερα δεν είναι η κατάλληλη καθώς δεν έχεις ξεκάθαρη αντίληψη πως πρέπει να κινηθείς και μπορεί να κάνεις λάθη. Φρόντισε να αποφύγεις σημαντικές δεσμεύσεις που τελικά θα σε απογοητεύσουν.

Οι εγωιστικές τάσεις που εκδηλώνεις θολώνουν τις σκέψεις σου και μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στην προσωπική σου ζωή, φρόντισε να χαλιναγωγήσει στον εγωκεντρισμό. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν είναι εύκολο να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τι είναι αυτό που σε ικανοποιεί σε προσωπικό επίπεδο και αυτό δεν επιτρέπει να αφεθείς στην αγάπη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, οι ευαισθησίες σου ξεχειλίζουν καθώς δεν είναι εύκολο να τις διαχειριστείς και μπορεί να σε οδηγήσουν στη μελαγχολία. Η ψυχολογία σου θα σε οδηγήσει στην απομόνωση και δεν θα είναι εύκολο να διαχειριστείς θέματα της καθημερινότητας που απαιτούν αυτοσυγκέντρωση και ψυχραιμία.

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε οικονομικές εκκρεμότητες του παρελθόντος που επιστρέφουν και σε προβληματίζουν έντονα. Είναι καλύτερα να ακούσεις τη διαίσθησή σου και να αποφύγεις πιθανές δεσμεύσεις που τελικά δεν θα εξελιχθούν με τον τρόπο που περιμένεις. Επικεντρώσου στο να προωθήσεις στόχους και φιλοδοξίες που έχεις καθώς το ένστικτό σου σε καθοδηγεί μοναδικά.

Μπορείς να επιδιώξεις να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου με φιλικά πρόσωπα αφήνοντας στην άκρη ότι μπορεί να σε προβληματίζουν και να σε μελαγχολούν. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει δημιουργώντας συναισθηματική θύελλα που δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίσεις.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, αφήνεις πίσω την έντονη επαγγελματική περίοδο που βίωσες στρεφόμενος στον φιλικό περίγυρο και στην ανάγκη για επικοινωνία που σε διακρίνει. Πρωτότυπες ιδέες και επαναστατικές δράσεις θα σε φέρουν πιο κοντά με πρόσωπα που έχετε την ίδια φιλοσοφία σε κοινωνικά ζητήματα.

Τα εμπόδια που μπορεί να προκύψουν νωρίς το πρωί είναι εύκολο να ξεπεραστούν καθώς δείχνεις αποφασιστικότητα και βούληση να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε όποιες υποχρεώσεις και ευθύνες έχεις αναλάβει. Η διαίσθησή σου θα σε καθοδηγήσει μοναδικά και σε οικονομικές συζητήσεις με ανώτερους σου.

Πιθανές κοινωνικές υποχρεώσεις θα αιφνιδιάσουν εσένα και το ταίρι σου, φρόντισε να ξεπεράσεις την κούραση και να απολαύσεις κάθε στιγμή με τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να έρθει κεραυνοβόλος έρωτας που θα παίξει κομβικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να πρωταγωνιστήσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και αυτό σε οδηγεί να διεκδικήσεις την προσοχή των γύρω σου με λάθος τρόπο. Είναι πιθανό να υπάρξουν πρόσωπα από το περιβάλλον σου που για να σε ικανοποιήσουν θα δώσουν υποσχέσεις που δεν είναι εύκολο να κρατήσουν και αυτό θα είναι αρκετό για να σε απογοητεύσει.

Η μέρα δεν ευνοεί για να πάρεις πρωτοβουλίες σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θέλουν να σε μπλέξουν σε καταστάσεις που δεν είναι ξεκάθαρες. Προστάτεψε τον εαυτό σου και μην επιτρέψεις στην ανάγκη για αυτοπροβολή να σε οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές.

Μην εγκλωβίζεσαι εγωκεντρικά στις ανάγκες σου καθώς αυτό δεν θα σε βοηθήσει να λειτουργήσεις ρεαλιστικά στη σχέση σου. Οι απαιτήσεις που μπορεί να έχεις από το ταίρι σου θα πρέπει να είναι επιτεύξιμες. Ο αδέσμευτος νιώθεις ότι δεν μπορείς να ισορροπήσεις μέσα σου τι πραγματικά χρειάζεσαι από ένα νέο πρόσωπο στη ζωή σου και αυτό επηρεάζει την επικοινωνία και την διάθεση για φλερτ.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η επικοινωνία με τα κοντινά πρόσωπα είναι απαραίτητη καθώς σε βοηθούν να δεις όλες τις διαστάσεις ζητημάτων που σε απασχολούν. Παράλληλα, σου φτιάχνουν το κέφι και δεν αποκλείεται να κανονίσετε με την πρώτη ευκαιρία μία κοντινή απόδραση που ανεβάζει την ψυχολογία σου κατακόρυφα.

Εμπορικές συμφωνίες έρχονται στο προσκήνιο και σου κεντρίζουν την προσοχή. Κάνε τις απαραίτητες ενέργειες που θα σου δώσουν την απαιτούμενη αυτοπεποίθηση για να πάρεις αποφάσεις που θα είναι ευεργετικές για την επαγγελματική σου ζωή. Οι όποιες συμφωνίες προκύψουν θα είναι μακροχρόνιες.

Έχεις την ευκαιρία να αποκαταστήσεις παρεξηγήσεις στη σχέση σου και να ξεφύγεις από όλα αυτά που σε προβλημάτιζαν. Οι στιγμές είναι πολύτιμες και δημιουργούν ιδανική ατμόσφαιρα στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτός/η μπορεί να υπάρξει νέα γνωριμία που θα είναι καθοριστική καθώς είναι πιθανό να παίξει καταλυτικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η συναισθηματική φόρτιση είναι αυξημένη καθώς είσαι ανάστατος και ανασφαλής και αυτό εκδηλώνεται με έντονο τρόπο στο περιβάλλον που κινείσαι. Τα ξεσπάσματα δεν θα ωφελήσουν για να δεις ξεκάθαρα τι είναι αυτό που σε φοβίζει καθώς κυρίως καλείσαι να αντιμετωπίσεις προσωπικά σου απωθημένα.

Η συνεργασία σου μπορεί να εξελιχθούν καθώς έχεις την διαίσθηση και την διορατικότητα να κυνηγήσεις αυτά που μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα για εσένα. Φρόντισε να αποφύγεις συζητήσεις για οικονομικά ζητήματα του παρελθόντος που έχουν προκύψει και χρήζουν λύσης καθώς το τοπίο είναι θολό και μπορεί να κάνεις λάθος επιλογές.

Έχεις την δυνατότητα να απογειώσεις το πάθος και τον αισθησιασμό στη σχέση σου αρκεί να ξεπεράσεις την ταχεία υποψία και τη ζήλια που μπορεί να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει εντείνοντας την ανάγκη για την απόλυτη συγχώνευση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η μέρα αναδεικνύει ζητήματα που εκκρεμούν από το παρελθόν και οφείλεις να αντιμετωπίσεις κατάματα, όμως ο συναισθηματισμός και οι εμμονές μπορεί να οδηγήσουν σε ξεσπάσματα και συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν.

Ο εκνευρισμός σε εργασιακό επίπεδο μπορεί να οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις με τους συναδέλφους σου που θα σου κοστίσουν καθώς δεν μπορείς να δεις ξεκάθαρα πως να χειριστείς υποθέσεις που έχεις αναλάβει. Φρόντισε να μην αφήνεις το μυαλό σου να ταξιδεύει όταν δουλεύεις καθώς τα λάθη είναι πιθανά και θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση.

Η ανάγκη να εξιδανικεύσεις το ταίρι σου δεν αφήνει περιθώρια για να δεις με ρεαλιστικούς όρους τι μπορεί να προσφέρει πραγματικά στην σχέση σας και τι όχι. Αν είσαι αδέσμευτος/η οφείλεις να δείξεις προσοχή σε νέα γνωριμία που απογειώνει το ρομαντισμό, όμως το παραμυθένιο σκηνικό που δημιουργεί δεν δείχνει τις πραγματικές διαστάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, είναι σημαντικό για εσένα να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα από το κοντινό περιβάλλον που δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες για να περάσεις καλά. Προσοχή σε συζητήσεις και λανθασμένες υποθέσεις που μπορεί να σε βάλουν σε μπελάδες και να δημιουργήσουν παρεξηγήσεις.

Το εμπόριο και οι δημόσιες σχέσεις κυριαρχούν και είναι βέβαιο ότι θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου. Καλά θα κάνεις να μην δείξεις άμεσα εμπιστοσύνη σε πρόσωπα που μπορεί να δείχνουν ότι θέλουν να σε βοηθήσουν αλλά δεν ξέρεις πραγματικά αν αυτό που επιδιώκουν είναι να σε εξαπατήσουν.

Φρόντισε να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου και να μην αφήσεις περιθώρια για παρερμηνείες. Είναι σημαντικό να απολαύσεις τις στιγμές μακριά από ότι μπορεί να προκαλέσει εντάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέο πρόσωπο στη ζωή σου που μπορεί να δείχνει πολλά υποσχόμενο, όμως καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να εκφράσεις όλα αυτά που σου δημιουργούν ασφάλεια και σταθερότητα στη ζωή σου. Η καθημερινότητα ομορφαίνει καθώς φροντίζεις να βάλεις στο πρόγραμμά σου αυτά που απολαμβάνεις και σε βοηθούν να ξεκουραστείς.

Οι οικονομικές συζητήσεις πρωταγωνιστούν στην επαγγελματική σου ζωή καθώς ήρθε η στιγμή να διεκδικήσεις αυτό που θεωρείς ότι σου αξίζει. Είναι σημαντικό για εσένα να ανταμειφθείς για την προσφορά και την εργατικότητα σου καθώς δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό για να είσαι άψογος σε όλες τις υποχρεώσεις σου.

Μπορείς να λύσεις λεπτομέρειες της σχέσης που θα σε βοηθήσουν να νιώσεις ασφάλεια και να ξεφύγεις από φόβους και προκαταλήψεις που σε προβληματίζουν σε ότι αφορά το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέο πρόσωπο που θα σου κεντρίσει την προσοχή λόγω της ωριμότητας και της σταθερότητας στις απόψεις του.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, βρίσκεις το χρόνο να δεις με πρόσωπα από την οικογένειά σου που είναι σημαντικά για εσένα. Απολαμβάνεις την τρυφερότητα και τη ζεστασιά που σου δείχνουν. Προσοχή δείξε τις πρωινές ώρες γιατί μπορεί η νευρικότητα να κυριαρχήσει και να οδηγηθείς σε συγκρούσεις για ζητήματα που προκύπτουν από το παρελθόν.

Η κυκλοθυμία σου το πρωί μπορεί να παίξει ανασταλτικό ρόλο σε πιθανά ζητήματα επαγγελματικής φύσεως καθώς φαίνεται ότι δεν έχεις την απαιτούμενη ψυχραιμία για να τα διαχειριστείς. Προσοχή και σε θέματα ακίνητης περιουσίας που μπορεί να μην έχουν την πορεία που θέλεις για να υπάρξει απογοήτευση.

Μην επιτρέψεις στον εκνευρισμό να έχει το πάνω χέρι και να χαλάσει την όμορφη ατμόσφαιρα που μπορεί να δημιουργήσεις στη σχέση σου απολαμβάνοντας στιγμές με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το φιλικό οικείο περιβάλλον μπορεί να υπάρξει σημαντική νέα γνωριμία που θα εντείνει την οικειότητα και την ασφάλεια.

Μοιραστείτε το