Search

Τι λένε τα ζώδια για την Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου

Η εμφάνιση της Σελήνης στον Κριό θα βοηθήσει στην τόνωση της αυτοπεποίθησης, θα υπάρξει αισιοδοξία και ανάγκη για κυριαρχία. Η χρονική στιγμή είναι ευνοϊκή για επιχειρηματικές δραστηριότητες και για νέα εγχειρήματα, δεν θα λείψουν οι καινούργιες ευκαιρίες. Οι αποφάσεις θα παρθούν με ταχύτητα και άνεση, φεύγει η αδράνεια, η ηττοπάθεια, και η ανάγκη για αποστασιοποίηση.

Οι παρορμητικοί και οξύθυμοι χαρακτήρες προσοχή στις εντάσεις και στους εκνευρισμούς, στις διαφωνίες θα χρειαστεί χαλαρότητα και αυτοσυγκράτηση. Στον αισθηματικό τομέα ανοίγματα θα υπάρξουν για καινούργιες γνωριμίες, έντονη θα είναι η διάθεση για φλερτ και για προσεγγίσεις, ο τρόπος έκφρασης θα είναι ελκυστικός.

Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη, τον Άρη και τον Πλούτωνα, δυναμικές θα είναι οι ενέργειες. Σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης θα υπάρξει δημιουργικό άνοιγμα, ωστόσο θα χρειάζεται μεθοδικότητα και όχι παρόρμηση. Θα υπάρξουν νέες γνωριμίες τόσο σε κοινωνικό επίπεδο, όσο και σε αισθηματικό, δεν θα λείψουν οι απρόσμενες επαφές και οι αποκαλύψεις. Στον αισθηματικό τομέα ίσως να παρθούν ουσιαστικές αποφάσεις που θα έχουν να κάνουν με τη μελλοντική εξέλιξη των σχέσεων.

Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα θα υπάρξει συνεννόηση και συναισθηματική κατανόηση, ευνοούνται συζητήσεις σχετικά με επανασυνδέσεις και συμφιλιώσεις.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η ανάγκη για να κατανοήσει το κοντινό περιβάλλον τι νιώθεις είναι έντονη όμως δεν είναι εύκολο να το εκφράσεις. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε μεγάλες υποσχέσεις που μπορεί να φαίνονται ιδανικές όμως τελικά το πιθανότερο είναι να σε απογοητεύσουν. Φρόντισε να διασκεδάσεις και να αφήσεις τις σημαντικές αποφάσεις για αργότερα.

Δεν είναι εύκολο να κλείσεις υποθέσεις εμπορικού χαρακτήρα καθώς οι οικονομικές συζητήσεις δεν έχουν ξεκάθαρο τοπίο. Απέφυγε να πάρεις δεσμευτικές αποφάσεις σήμερα και φρόντισε να αξιοποιήσεις την ημέρα για να σκεφτείς καλά πως θέλεις να κινηθείς το επόμενο διάστημα.

Δεν είναι η κατάλληλη ημέρα για να εκφράσεις πιθανά παράπονα στο ταίρι σου καθώς χάνεσαι στο συναισθηματισμό. Αξιοποίησε το χρόνο για να περάσετε όμορφα και να απολαύσετε ο ένας την παρέα του άλλου. Αν είσαι αδέσμευτος/η προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε πρόσωπα που επιστρέφουν στη ζωή σου καθώς μπορεί να υπόσχονται πολλά όμως δεν υπάρχει η διάθεση να τα ικανοποιήσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, ο συναισθηματισμός εντείνει τις ευαισθησίες σου και δεν αποκλείεται να φέρνει στην επιφάνεια ανασφάλειες και φόβους που δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς. Δεν χρειάζεται να δώσεις λύσεις, φρόντισε να βρεις μέσα σου την αυτοκυριαρχία που απαιτείται για να ισορροπήσεις και να περάσεις όμορφα με τα πρόσωπα που αγαπάς.

Προσοχή σε οικονομικές συμφωνίες και πιθανά έξοδα που μπορεί να προκύψουν καθώς δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς τα πράγματα με λογικό τρόπο. Φρόντισε να συγκρατήσεις την ανάγκη για απόλαυση γιατί είναι αυτή που μπορεί να σου κοστίσει ακριβά και τελικά να παίξει ρόλο σε ψυχολογικό και σε οικονομικό επίπεδο.

Έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις το πάθος και τον αισθησιασμό στη σχέση σου. Μείνε μακριά από σημαντικές συζητήσεις που θα σε οδηγήσουν στην ανασφάλεια. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να εμφανιστεί πρόσωπο από το παρελθόν που θα εντείνει τους φόβους και το έλλειμμα αυτοπεποίθησης.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η μέρα σε βοηθά να βγεις από την εσωστρέφεια καθώς επιδιώκεις πια να έχεις τον πρώτο λόγο σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει, φρόντισε μόνο να καταλαγιάσεις τον εκνευρισμό που θα είναι κακός σύμβουλος στις όποιες προσπάθειες σου.

Κλείσει οι υποθέσεις που εκκρεμούν από το παρελθόν και μπορεί να σε αγχώνουν ή να σε απογοητεύουν. Είναι σημαντικό να πιστέψεις στην αποφασιστικότητα σου και στη μεθοδικότητα που σε διακρίνει για να ανταπεξέλθεις στο δύσκολο επαγγελματικό περιβάλλον που υπάρχει αυτή την περίοδο.

Ο συναισθηματισμός είναι έντονος και μπορεί να δημιουργήσει τις απαραίτητες συνθήκες για ένα μοναδικό βράδυ αρκεί να αποφύγεις τις εντάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν εμφανίζεται αιφνιδιαστικά και δημιουργεί συναισθηματική θύελλα που καλείσαι να χαλιναγωγήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, προσοχή θα πρέπει να δείξεις με πρόσωπα που υπάρχουν στο ευρύτερο κοινωνικό σου περιβάλλον καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις λόγω των ανασφαλειών που εκδηλώνεις. Η συμπεριφορά σου θα καθορίσει αν θα αποφύγεις τις συγκρούσεις ή αν θα δυναμιτίσεις την κατάσταση.

Η ένταση που επικρατεί στο επαγγελματικό περιβάλλον δεν αφήνει περιθώριο για ψυχραιμία και οι αντιπαραθέσεις μπορεί να πάρουν μεγάλη έκταση. Προσοχή γιατί δεν αποκλείεται να υπάρξει παρασκήνιο εναντίον σου που θα επηρεάσει αρνητικά τις επαγγελματικές σου επιδιώξεις.

Έχεις την ευκαιρία να συζητήσεις με το ταίρι σου ζητήματα επαγγελματικής φύσεως που σε απασχολούν, πρόσεξε γιατί η ανάγκη να συγκρουστείς και να εκτονωθείς θα βλάψει τη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η καθοριστικό ρόλο μπορεί να παίξει η νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρξει από την δουλειά, άφησε τις εξουσιαστικές διαθέσεις στην άκρη γιατί δεν θα βοηθήσουν στην εξέλιξη της.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η ανάγκη να δημιουργήσεις μπορεί να σε οδηγήσει στο να ασχοληθείς με καλλιτεχνικά ζητήματα που σου πηγαίνουν. Είναι προτιμότερο να διοχετεύσεις εκεί αυτή σου την ενέργεια, αποφεύγοντας τις αυταπάτες και την συναισθηματική υπερχείλιση που μπορεί να έχει κόστος στις σχέσεις με τους γύρω σου.

Τα επαγγελματικά σου σχέδια εντυπωσιάζουν τους ανωτέρους σου. Ξέρεις πως πρέπει να κινηθείς και η μεθοδικότητα που διαθέτεις μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικές επιτυχίες. Η συγκεκριμένη πορεία θα σε βοηθήσει να αναδειχθείς και να αναγεννηθείς σε ότι αφορά την εργασιακή σου πορεία.

Χάνεις τον έλεγχο στη σχέση σου καθώς απαιτείς πολλά από το ταίρι σου και στο τέλος απογοητεύεσαι. Δείξε κατανόηση και μπορείς να ξεπεράσεις τα όποια προβλήματα υπάρξουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξουν νέα πρόσωπα στη ζωή σου, όμως κράτησε μικρό καλάθι γιατί τα φαινόμενα απατούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε ότι αφορά τις σχέσεις με τους γύρω σου καθώς μπορεί να γίνεις έντονα καχύποπτος λόγω των αμφιβολιών που έρχονται στο μυαλό σου. Μην επιτρέψεις σε αρνητικές σκέψεις να κυριαρχήσουν καθώς με αυτό τον τρόπο δεν θα αποφύγεις την ένταση.

Οικονομικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο και καλείσαι να τα διαχειριστείς με ψυχραιμία διαφορετικά θα έρθεις αντιμέτωπος με αρνητικές συμπεριφορές λόγω των αντιδράσεων σου. Προσοχή σε αυτούς που μπορεί να λειτουργούν με σκοπό το κέρδος τους και όχι το δικό σου.

Το πάθος και η ζήλεια μπορεί να οδηγήσουν σε συγκρουσιακές καταστάσεις που δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς για αυτό φρόντισε να είσαι πολύ προσεκτικός στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν είναι εύκολο να βρεθεί σε νέα γνωριμία καθώς η κακή σου διάθεση μπορεί να κυριαρχήσει.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, οι συγκρούσεις μπορεί να κυριαρχήσουν στις διαπροσωπικές σου σχέσεις αν δεν καταφέρεις να χαλιναγωγήσεις εξουσιαστικές τάσεις που εκδηλώνεις με απότομο τρόπο. Καλά θα κάνεις να σκεφτείς ώριμα και ψύχραιμα πριν αντιδράσεις δυναμιτίζοντας τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου.

Οι συνεργασίες σου θα σε προβληματίσουν καθώς δεν αποκλείεται να επιδιώξεις να ελέγξεις την πορεία τους, κάτι που θα δημιουργήσει ιδιαίτερες εντάσεις. Καλά θα κάνεις να έχεις στο μυαλό σου ότι κανείς δεν θα δεχτεί να τον εξουσιάσεις για αυτό φρόντισε να βρεις και πάλι την έμφυτη διπλωματία σου.

Μην μπαίνεις σε παιχνίδια ελέγχου με το ταίρι σου που θα κοστίσουν στη σχέση καθώς οι αντιδράσεις θα είναι σφοδρές και θα επηρεάσουν την κοινή σας πορεία. Ο αδέσμευτος δεν θα είναι εύκολο να αφεθείς με σε νέο πρόσωπο καθώς γίνεσαι άκρως καχύποπτος και αυτό επηρεάζει την διάθεσή σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, έχεις την ευκαιρία να αντιμετωπίσεις κατάματα ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να σε απασχολούν έντονα καθώς φαίνεται ότι δεν τα έχεις ξεπεράσει. Όμως έχεις το ψυχικό σθένος να αναγνωρίσεις αυτό που πραγματικά σε ενοχλεί και να το αφήσεις στην άκρη δίνοντας προτεραιότητα στο μέλλον.

Σου δίνεται η ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις που μπορεί να εκκρεμούν και να αφορούν οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους. Το ένστικτό σου δεν αφήνει περιθώρια για λάθη καθώς σου δείχνει με τον τρόπο του πως πρέπει να κινηθείς και ποιες είναι οι καλύτερες δυνατές αποφάσεις για εσένα.

Ο ρομαντισμός και ο αισθησιασμός εναρμονίζονται σε ένα μοναδικό περιβάλλον που εκτοξεύει τη σχέση σου στα ύψη. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να ασχοληθείς με πρόσωπο από το παρελθόν που έρχεται για να τονίσει τα έντονα συναισθήματα που έχει για εσένα και να σε διεκδικήσει για ακόμα μία φορά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, σου δίνεται η ευκαιρία να απολαύσεις όμορφες στιγμές με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου όμως στην πραγματικότητα αυτό που δεν μπορείς να αντιληφθείς είναι ότι εξιδανικεύεις όποιον σου δημιουργεί το αίσθημα της ασφάλειας. Φρόντισε να πάρεις αποστάσεις καθώς τότε θα εντοπίσεις ότι μπορεί να εξιδανικεύεις λάθος πρόσωπα.

Η επαγγελματική σου ζωή βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος καθώς είναι πιθανό να θέλεις να προχωρήσεις σε συνεργασίες που δείχνουν εξαιρετικά συμφέρουσες για εσένα. Είναι προτιμότερο να περιμένεις για να μπορέσεις να δεις αντικειμενικά και ρεαλιστικά τις επόμενες σου κινήσεις καθώς αν χρειαστείς το πιθανότερο είναι να κάνεις λάθη.

Μην χάσεις τη δυνατότητα να απολαύσεις έντονες στιγμές ρομαντισμού και πάθους με το ταίρι σου, παράλληλα καλά θα κάνεις να αποφύγεις τις σημαντικές συζητήσεις καθώς δεν είναι ο χρόνος κατάλληλος και οι προθέσεις ξεκάθαρες. Ο αδέσμευτος μπορεί να επικοινωνήσεις με πρόσωπο πού θα δείχνει ιδανικό για να είναι δίπλα σου, όμως είναι απαραίτητο να δώσεις χρόνο για να δεις τις πραγματικές του προθέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, μην επιτρέψεις σε τίποτα να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα στην οικογενειακή εστία καθώς αυτό δεν θα σε βοηθήσει να δεις ξεκάθαρα πως πρέπει να αντιμετωπίσει οικογενειακά θέματα. Η καχυποψία κυριαρχεί και μπορεί να σε καθοδηγήσει λανθασμένα, φρόντισε να το αποφύγεις.

Η δύσκολη διάθεσή σου κυριαρχεί και επαγγελματικά καθώς δεν αποκλείεται να προσπαθήσεις να επιβάλεις τις προσωπικές σου απόψεις με απότομο τρόπο. Είναι σημαντικό να είσαι διαλλακτικός για να μπορέσεις να καταφέρεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για εσένα και την επαγγελματική σου σταδιοδρομία.

Έχεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου αρκεί να αφήσεις τις οποίες καχυποψίες και αμφιβολίες στην άκρη που μπορεί να προκαλέσουν έντονες συγκρούσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν είναι εύκολο να αφεθεί σε νέα γνωριμία λόγω της έντονης κυκλοθυμίας που σε διακατέχει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, αφοσιώνεσαι σε αυτά που σκέφτεσαι και θέλεις και επιδιώκεις να περάσεις όμορφα με όποια πρόσωπα μπορείς να βρεις κοινή προσέγγιση στη διασκέδαση. Προσοχή στις εντάσεις που μπορεί να προκύψουν σε οικογενειακό επίπεδο που θα χαλάσουν την καλή σου διάθεση.

Έχεις την ευκαιρία να πάρεις πρωτοβουλίες που μπορούν να αποφέρουν σημαντικά οφέλη σε οικονομικό επίπεδο και να έχεις κερδοφόρες συνεργασίες. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι η κυκλοθυμία σου που μπορεί να δημιουργήσει έντονες καταστάσεις ανατρέποντας τα μέχρι τώρα δεδομένα.

Επεδίωξε να εκφράσεις όλα αυτά που κρατάς μέσα σου καθώς να είσαι βέβαιος ότι το ταίρι σου θα δείξει κατανόηση και διάθεση να σε ικανοποιήσει. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα από το παρελθόν που ξυπνά και πάλι έντονα συναισθήματα με την παρουσία του στη ζωή σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, η μέρα επηρεάζει σημαντικά τις σχέσεις με το κοντινό περιβάλλον καθώς δεν αποκλείεται να έρθουν αιφνιδιαστικά γεγονότα και αποκαλύψεις στο προσκήνιο. Ζητήματα του παρελθόντος επιζητούν λύσεις και αυτό μπορεί να σε βουλιάξει στην ευαισθησία και να σε οδηγήσει σε ξεσπάσματα που θα απομακρύνουν τους γύρω σου.

Ανατροπές μπορεί να υπάρξουν σε εμπορικές συμφωνίες που σε ενδιαφέρουν καθώς δεν φαίνεται να έχουν την εξέλιξη που θα περίμενες. Αυτό θα σου δημιουργήσει ένταση και ανασφάλεια και δεν αποκλείεται να θολώσει τις σκέψεις σου. Προσοχή γιατί από τη συμπεριφορά σου θα κριθεί η μετέπειτα πορεία τους.

Η ένταση που νιώθεις δεν πρέπει να κυριαρχήσει στη σχέση καθώς μπορεί να ειπωθούν από πλευράς σου λόγια που θα πληγώσουν το ταίρι σου και θα δώσουν αρνητικές προεκτάσεις. Ο αδέσμευτος μπορεί να αιφνιδιαστείς από νέο πρόσωπο που θα σε προσεγγίσει, προσοχή καθώς τα απωθημένα του παρελθόντος φαίνεται να επηρεάζουν ακόμα την στάση σου στην αγάπη.

Μοιραστείτε το