Search

Τι λένε τα ζώδια για την Δευτέρα 13 Νοεμβρίου

Η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στο ζώδιο του Σκορπιού, θα δώσει το έναυσμα για εσωτερική ενδοσκόπηση. Δεν αποκλείεται να βγουν στην επιφάνεια ψυχολογικά συμπλέγματα και υποσυνείδητες ανασφάλειες, που όμως, θα αποτελέσουν την κινητήρια δύναμη για να γίνουν αλλαγές στον τρόπο σκέψης και αντιμετώπισης. Ευστροφία και διαίσθηση θα είναι τα χαρακτηριστικά, λύσεις θα βρεθούν στα επίμαχα ζητήματα που δημιουργούν ανασφάλεια άγχος και αδυναμία.

Θα υπάρχει δυνατότητα να διαφοροποιηθούν οι αρνητικές συνθήκες, τα συμβάντα θα δώσουν την ώθηση να διαμορφωθούν πάνω σε μία νέα βάση οι σχέσεις, επαγγελματικές, οικογενειακές και αισθηματικές. Δεν αποκλείεται να προκύψουν καινούργιες γνωριμίες, όσοι θέλουν να ανανεώσουν την προσωπική τους ζωή θα το καταφέρουν, οι προσεγγίσεις θα είναι ελκυστικές.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στην αντίθεση του Ήλιου με τον Ουρανό, επαναστατικές ίσως και κάπως εκρηκτικές θα είναι οι διαθέσεις, ελλοχεύει κίνδυνος για υπερβολές. Οι ενέργειες θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες και όχι ανυπόμονες ή παρορμητικές. Για κάποιους χαρακτήρες θα είναι δύσκολο να πλαισιωθούν, ανάγκη τους θα είναι να κάνουν την υπέρβαση, να εναντιωθούν και να κινηθούν εκτός ορίων.

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για ρίσκα και ενέργειες που βάζουν σε κίνδυνο τις αποταμιεύσεις. Δεν αποκλείεται να προκύψουν απρόσμενες καταστάσεις και απρόοπτα γεγονότα που θα δημιουργήσουν εσωτερική ένταση. Οριοθετημένη θα πρέπει να είναι η παρόρμηση, προσοχή στις υπερβολές και στις εκρηκτικές αντιδράσεις.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, το μεσημέρι προβλέπεται να είναι έντονο καθώς οι αντιπαραθέσεις για θέματα της καθημερινότητας μπορεί να σε επηρεάσουν αρνητικά και να οδηγηθείς σε συγκρούσεις που είναι αχρείαστες. Το βράδυ βρίσκεις την αισιοδοξία σου και λύνεις πιθανά ζητήματα που σε προβληματίζουν με μεγαλύτερη ευκολία.

Η ένταση στον εργασιακό χώρο είναι αυξημένη για αυτό καλά θα κάνεις να κρατήσει χαμηλούς τόνους. Είναι σημαντικό να αποφύγει τις αντιπαραθέσεις μπορείς να έχεις ξεκάθαρη εικόνα των πραγμάτων. Δες την όποια κατάσταση από την θετική της πλευρά και εμπιστεύσου το ένστικτό σου που σε καθοδηγεί με άκρως θετικό τρόπο.

Οι λεπτομέρειες της καθημερινότητας μπορεί να σε προβληματίσουν κατά τη διάρκεια της ημέρας στη σχέση σου, όμως βρίσκει τις κατάλληλες διεξόδους και αφήνεσαι τελικά στο πάθος. Ο αδέσμευτος νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να εξετάσεις προσεκτικά τι είναι αυτό που μπορεί να κάνει τη διαφορά σε μία νέα γνωριμία.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η ανάγκη για επικοινωνία κυριαρχεί σήμερα και είναι αυτή που σε οδηγεί να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος. Καλά θα κάνεις να διαχειριστείς πιθανή αδιαλλαξία που μπορεί να ενοχλήσει καθώς θα χαλάσει τη διάθεσή σου και θα δυσκολέψει τις επαφές με τους γύρω σου.

Οι συγκρούσεις σε επαγγελματικό επίπεδο μπορεί να είναι έντονες καθώς η σύνοδος του Άρη με τον Κρόνο στον υδροχόο δεν αφήνει περιθώρια για να δεις με θετική μάτια πιθανές προτάσεις που μπορεί να σου γίνουν. Το άγχος δεν αποκλείεται να κυριαρχήσει και να σε καταβάλλει επηρεάζοντας τις επαγγελματικές σου σχέσεις.

Νιώθεις την ανάγκη να εκφράσεις στο ταίρι σου όλα αυτά που σκέφτεσαι, όμως η νευρικότητα και η ανάγκη επιβολής μπορεί να οδηγήσουν σε αντίθετα αποτελέσματα. Ο αδέσμευτος μην επιτρέψεις στον εκνευρισμό και στην απολυτότητα να κυριαρχήσουν σε πιθανές επαφές με νέα πρόσωπα που θέλουν να εισβάλουν στη ζωή σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, ζητήματα στην οικογένεια μπορεί να εγείρουν προστριβές που καλό είναι να διαχειριστείς για να μην υπάρξουν εντάσεις. Σου δίνεται η ευκαιρία να δείξεις τη ψυχική δύναμη που έχεις παίρνοντας πρωτοβουλίες που θα βγάλουν την κατάσταση από το αδιέξοδο.

Οι φραστικές συγκρούσεις με ανώτερους σου είναι πολύ πιθανό να σε προβληματίσουν σήμερα καθώς φαίνεται να μην μπορείς να συγκρατήσεις τα νεύρα σου και να αντιδράς απότομα. Καλά θα κάνεις να κρατήσεις ισορροπίες καθώς η κυκλοθυμία σου μπορεί να σε εκθέσει και να μην δώσει τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Πάθος και ρομαντισμός κυριαρχούν και μπορούν να δημιουργήσουν την κατάλληλη ατμόσφαιρα για εσένα και το ταίρι σου, άλλωστε επιδιώκεις να απολαύσεις κάθε στιγμή μαζί του. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να μπεις σε μία διαδικασία εσωστρέφειας θέλοντας να ανακαλύψεις πραγματικά τι είναι αυτό που θα σε ευχαριστούσε σε μία καινούργια αγάπη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, επικεντρώσου στον επικοινωνήσεις με φιλικά πρόσωπα που έχουν να σου δώσουν πολλά και μπορούν να σε βοηθήσουν σε στόχους και φιλοδοξίες που έχεις. Η αισιοδοξία θα σε οδηγήσει στο να δεις χωρίς προκαταλήψεις πώς μπορείς να κινηθείς για να πετύχεις τα όνειρά σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Κινείσαι σε ομαδικό πνεύμα και αυτό σε βοηθά να δεις πραγματικά ποιες συνεργασίες σου μπορούν να σε οδηγήσουν στο επιδιωκόμενο αποτέλεσμα. Ήρθε η στιγμή να αξιολογήσεις την βοήθεια προσώπων που επιδιώκουν να σταθούν δίπλα σου σαν αρωγοί σε κάθε σου προσπάθεια καθώς αυτή μπορεί να αποδώσει εξαιρετικά.

Νιώθεις ότι ήρθε η ώρα να δώσεις στο ταίρι σου αυτά που ζητά και να κινηθείτε μαζί σε στόχους που σας δίνουν τη δυνατότητα να λειτουργήσετε με μοναδικό τρόπο από κοινού. Ο αδέσμευτος έχεις τη δυνατότητα να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο μέσα από το φιλικό περίγυρο που μπορεί να πρωταγωνιστήσει σε προσωπικό επίπεδο.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, έχεις την ευκαιρία έρθεις σε επαφή με πρόσωπα από το φιλικό περίγυρο που ανεβάζουν κατακόρυφα την ψυχολογία σου και σε γεμίζουν χαρά και αισιοδοξία. Το να προβληθείς σε ενδιαφέρει και επικεντρώνεσαι στο να προχωρήσεις σε κινήσεις που θα φέρουν την κοινωνική καταξίωση που αποζητάς.

Οι επαγγελματικές σου επιδιώξεις είναι αυτές που σου δημιουργούν χαρά και σε βοηθούν να ισορροπήσεις βλέποντας την θετική πλευρά των πραγμάτων. Οι συζητήσεις σε ότι αφορά τα οικονομικά μπορεί να εξελιχθούν άκρως αισιόδοξα καθώς φαίνεται να διαχειρίζεσαι το ζήτημα με εξαιρετική μαεστρία.

Αντιμετωπίζεις με ρεαλισμό καταστάσεις που μπορεί να έχουν προκύψει στην προσωπική σου ζωή και αυτό σε βοηθάει να κρατάς με ωριμότητα χαμηλούς τόνους, μακριά από τις προκλήσεις. Ο αδέσμευτος δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου να έρθεις επικοινωνία με πρόσωπο μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο που εκδηλώνει έντονο πάθος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, οι συζητήσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου μπορεί να σου δώσουν λάθος αίσθηση. Μην εμπιστεύεσαι απόλυτα ότι ακούς και απέφυγε να σχηματίσεις άποψη από τις δεσμεύσεις των άλλων. Άλλωστε η διάκριση φαίνεται να μην είναι εύκολο να λειτουργήσει σήμερα και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε απογοητεύσεις.

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε ότι αφορά τις συνεργασίες και τις συμφωνίες, καθώς μπορείς να οδηγηθείς σε λανθασμένα μονοπάτια που θα σε απογοητεύσουν. Η συγκυρία είναι ιδανική για να σταθεροποιήσεις αυτά που έχεις κερδίσει επαγγελματικά με πολύ κόπο.

Οι κουβέντες με το ταίρι σου μπορεί να δείχνουν ότι καταλήγουν σε ιδανικό αποτέλεσμα, όμως καλά θα κάνεις να κρατήσεις μικρό καλάθι καθώς οι υποσχέσεις μπορεί να μην έχουν αντίκρισμα. Ο αδέσμευτος μπορεί να επικεντρωθείς σε πρόσωπα από το παρελθόν που επανέρχονται για να σε διεκδικήσουν.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η σημερινή μέρα δίνει την ευκαιρία να επικεντρωθείς σε ότι αφορά τις σχέσεις με το περιβάλλον σου και πως θέλεις να εξελιχθούν. Ο δυναμισμός κυριαρχεί και μπορεί να οδηγήσει σε σπασμωδικές κινήσεις που καλά θα κάνεις να περιορίσεις για να μην υπάρξουν μετωπικές συγκρούσεις.

Οι συνεργασίες σου μπαίνουν στο μικροσκόπιο και δεν αποκλείεται να πάρεις αποφάσεις για την ολοκλήρωση κύκλων που δεν μπορούν να προχωρήσουν περαιτέρω. Καλά θα κάνεις να εμπιστευτείς τη δημιουργικότητα και τον δυναμισμό σου καθώς μπορεί να φέρει πρωτότυπες ιδέες που να ανοίξουν νέα επαγγελματικά μονοπάτια.

Είναι σημαντικό να περιορίσεις την ένταση στην προσωπική σου ζωή διαφορετικά οι κόντρες με το ταίρι σου θα πάρουν ανεξέλεγκτη τροπή. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να σε αιφνιδιαστείς από πρόσωπο που θα δείξει το ενδιαφέρον του και θα ανεβάσει κατακόρυφα το θερμόμετρο, η εριστική σου διάθεση μπορεί να σταθεί εμπόδιο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η ένταση εξακολουθεί να υπάρχει καθώς φαίνεται να έρχεσαι σε επαφή με βαθύτερες σκέψεις και φοβίες. Προσοχή στον έντονο συναισθηματισμό γιατί θα χάσεις το μέτρο και θα οδηγηθείς σε ξεσπάσματα και συγκρούσεις με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου χωρίς πραγματικό λόγο.

Είναι πιθανό να υπάρξουν πρόσωπα τους θα επιδιώξουν να πραγματοποιήσουν μαζί σου οικονομικές συμφωνίες, καλά θα κάνεις όμως να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός καθώς τα κίνητρα τους δεν είναι ξεκάθαρα. Απέφυγε οι συνεργασίες που δεν δείχνουν πραγματικά τι θέλουν από σένα και μπορεί να σε οδηγήσουν σε απώλειες.

Η ανάγκη ελέγχου και η καχυποψία που σε διακατέχει για το ταίρι σου φαίνεται να βγαίνουν εκτός ελέγχου, πρόσεξε γιατί οι αντιπαραθέσεις θα είναι έντονες δεν θα κοστίσουν στη σχέση σου. Ο αδέσμευτος απομονώνεσαι στον εαυτό σου και πιθανά να αναλώνεσαι σε καταστάσεις του παρελθόντος που σε πλήγωσαν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, συζητήσεις με πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος φορτίζουν την ψυχολογία σου και δεν αποκλείεται να οδηγήσουν στην απογοήτευση. Μην χάνεις την αισιοδοξία που εκ φύσεως σε διακατέχει καθώς θα σε ωθήσει στο να δεις την θετική πλευρά της ζωής, κάτι που θα βοηθήσει να ξεκαθαρίσουν οι σχέσεις σου.

Είναι προτιμότερο να αποφευχθούν σημαντικές συζητήσεις στον επαγγελματικό χώρο, καθώς μπορεί να μην είναι ρεαλιστικές ή να μην έχεις αντικειμενική θεώρηση των πραγμάτων. Αξιοποίησε την συγκεκριμένη συγκυρία για να σταθεροποιήσεις συνεργασίες που αποφέρουν κέρδη.

Το πάθος που βιώνεις με τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου είναι μοναδικό και σου δίνεται η ευκαιρία να εκφράσεις αυτά που νιώθεις θέτοντας γερά θεμέλια στη σχέση σου. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο που θέλει να δημιουργήσει στέρεες βάσεις στην προσωπική σου ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η θετική ψυχολογία που έχεις σε συμπαρασύρει σε συζητήσεις ιδιαίτερα ευχάριστες με πρόσωπα από τον κοντινό περίγυρο. Αυτό θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από εμμονές και φοβίες που ταλαιπωρούν την ψυχολογία σου και δεν βοηθούν να ηρεμήσεις.

Εμπορικές συζητήσεις και συμφωνίες μπορεί να σε απασχολήσουν έντονα. Καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός σε ότι δεσμεύεσαι, καθώς δεν αποκλείεται να μπαίνεις σε καταστάσεις που δεν φαίνεται εξ αρχής που θα οδηγήσουν. Η προσφορά σε εργασιακό επίπεδο αναγνωρίζεται και δεν αποκλείεται να έχει και οικονομικό αντίκτυπο.

Μπορείς να απολαύσεις χαλαρές στιγμές με το ταίρι σου που θα σε βοηθήσουν να φύγεις από τις ανασφάλειες, καλά θα κάνεις βέβαια να μην δώσεις υποσχέσεις που πιθανά δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις. Ο αδέσμευτος μπορεί να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο που σε αναστατώνει, άφησε την διαίσθηση να σου δείξει τους απαιτούμενους χειρισμούς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η μέρα δεν αποκλείεται να βγάλει απωθημένα στην επιφάνεια που θα επηρεάσουν σημαντικά την καθημερινότητα. Νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να απομονωθείς από όλους και όλα.

Καλά θα κάνεις να κλείσεις υποθέσεις που σε απασχολούν ακόμα και εκκρεμούν από το παρελθόν καθώς δημιουργούν έντονο άγχος. Προσοχή σε συζητήσεις με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά στον εργασιακό χώρο καθώς θα εξελιχθούν αρνητικά και αυτό θα σε απογοητεύσει.

Ο ρομαντισμός μπορεί να τη βοηθήσει να αφήσεις στην άκρη πιθανή καχυποψία και τραύματα του παρελθόντος που επηρεάζουν ακόμα τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφεθείς σε νέο πρόσωπο που θα έρθει στη ζωή σου καθώς οι έντονες ευαισθησίες σου δεν αφήνουν περιθώριο για φλερτ και κοινωνικό παιχνίδι.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, θέλεις να αφιερώσεις χρόνο σε πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος καθώς η επικοινωνία μαζί τους σε απογειώνει. Το πρωί ανεβάζει κατακόρυφα την αισιοδοξία και λειτουργεί ιδανικά σε εμπορικές συμφωνίες ή πιθανές συναλλαγές που μπορεί να έχεις.

Μην διστάσεις να προχωρήσεις σε εμπορικά θέματα ή συμφωνίες σε σχέση με την επικοινωνία καθώς μπορείς να έχεις εξαιρετικά αποτελέσματα για εσένα σε όλα τα επίπεδα. Το οικονομικό σκέλος θα παίξει σημαντικό ρόλο αφού μπορείς να εξασφαλίσεις για τον εαυτό σου το καλύτερο δυνατό.

Το κέφι και η ανάγκη για διασκέδαση οδηγούν σε μοναδικές στιγμές όπου τα συναισθήματα ρέουν με ευκολία και δημιουργούν ένα ιδανικό σκηνικό για εσένα και το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει στη ζωή σου που θα απογειώσει τις ευαισθησίες και θα ανοίξει νέους ορίζοντες μπροστά σου.

Μοιραστείτε το