Search

Τι λένε τα ζώδια για την Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου

Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στον Σκορπιό, τα χαρακτηριστικά θα είναι στρατηγικός τρόπος σκέψης, διαίσθηση, καχυποψία, κτητικότητα. Έκταση και βάθος θα έχει το συναίσθημα, το ένστικτο θα είναι σωστός οδηγός, ωστόσο απαραίτητο θα είναι να συνδυαστεί με τη λογική και με τον αντικειμενικό τρόπο σκέψης. Σε ισορροπία θα πρέπει να βρίσκεται ο εσωτερικός κόσμος, αν υπάρξει ένταση και ανησυχία ενδεχομένως να προκύψουν εμμονές.

Στον αισθηματικό τομέα οριοθετημένη θα πρέπει να είναι η απαιτητικότητα και η κτητικότητα, δεν αποκλείεται να προκύψουν σκηνές ζηλοτυπίας, ίσως να δοθεί έκταση στην αμφιβολία. Ανοίγματα θα υπάρξουν για καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι ελκυστικές, ενδιαφέρουσες συναναστροφές θα προκύψουν.

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα ενδεχομένως κάποιες καταστάσεις να γίνουν ασφυκτικές, ανάγκη θα εκδηλωθεί για απεγκλωβισμό από την πίεση. Δεν αποκλείεται κάποιοι να πάρουν την απόφαση να τερματίσουν σχέση που τη θεωρούν τοξική ή καταπιεστική. Οι αποφάσεις που θα παρθούν θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες, προσοχή στην αγανάκτηση και στην ανάγκη για άμεση αλλαγή. Στον επαγγελματικό τομέα καλό θα είναι να αποφευχθούν οι έντονες αντιπαραθέσεις, δεν θα πρέπει να μπουν σε κίνδυνο οι σχέσεις και οι συνεργασίες.

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο και εξάγωνο με τον Ερμή εποικοδομητικό αποτέλεσμα θα έχουν οι συζητήσεις. Ώριμος θα είναι ο τρόπος σκέψης, θα υπάρξει εσωτερική πειθαρχία και αυτοσυγκράτηση. Η χρονική στιγμή είναι ευνοϊκή για συμφωνίες, διαπραγματεύσεις, ανοίγματα θα υπάρξουν για βελτίωση.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να πάρεις πρωτοβουλίες που μπορεί να οδηγήσουν σε εξελίξεις τόσο επαγγελματικά όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Προσοχή καθώς ιδιαίτερα τις απογευματινές ώρες θα νιώσεις τις ευθύνες να σε βαραίνουν ψυχολογικά.

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις είναι πολλές και μπορεί να λειτουργούν επιβαρυντικά στην ψυχολογία σου. Μείνε μακριά από παιχνίδια ελέγχου που θα σε επηρεάσουν αρνητικά. Το παρασκήνιο θα σε απογοητεύσει, όμως έχεις την ευκαιρία να ξεχωρίσεις ποια πρόσωπα θέλουν να σε βοηθήσουν και ποια όχι.

Μπορείς να απολαύσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου μακριά από την πίεση και τις επαγγελματικές υποχρεώσεις, φρόντισε να χαρείς στιγμές. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα μπορεί να έρθουν στη ζωή σου, είναι σημαντικό να αφεθείς και να γευτείς κάθε στιγμή μαζί τους χωρίς προβληματισμούς.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η σημερινή μέρα σε βοηθά να πάρεις αποφάσεις που μπορεί να παίξουν καθοριστικής σημασίας σε στόχους και φιλοδοξίες που έχεις. Φιλικά πρόσωπα θα πρωταγωνιστήσουν στο πλευρό σου ώστε να έρθεις πιο κοντά από ποτέ στα όνειρά σου.

Μην διστάσεις να διεκδικήσεις αυτό που θεωρείς ότι μπορείς να πετύχεις σε ότι αφορά την επαγγελματική σου ζωή, φρόντισε όμως να βρίσκεται σε ρεαλιστικές βάσεις και να μην επιδιώκεις κάτι που δεν είναι εύκολο να γίνει πραγματικότητα. Δες την αισιόδοξη πλευρά της ζωής και δεν θα χάσεις.

Η αισιοδοξία θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη σχέση καθώς αντιλαμβάνεσαι με ευκολία ότι το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου μπορεί να σε στηρίξει με απόλυτο τρόπο, κάτι που σε χαροποιεί ιδιαίτερα. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξουν φιλικά πρόσωπα που θα εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για εσένα, προσοχή στις εξιδανικεύσεις που τελικά θα σε πληγώσουν.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η μέρα μπορεί να φέρει στην επιφάνεια έντονες ανασφάλειες και καχυποψία σε σχέση με τους γύρω σου. Προσπάθησε να περιορίσεις τους φόβους σου γιατί θα υπάρξουν δυσάρεστες επιπτώσεις στις σχέσεις με πρόσωπα βρίσκονται κοντά σου.

Με την Σελήνη στον Ταύρο έχεις την ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις που μπορεί να εκκρεμούν από το παρελθόν και να σε βαραίνουν έντονα. Προσπάθησε να αποφύγεις οικονομικές συναλλαγές που θα σε προβληματίσουν έντονα λόγω των προσώπων που εμπλέκονται. Δεν αποκλείεται να επωφεληθούν εις βάρος σου.

Είναι σημαντικό να περάσεις έντονα ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σου αφήνοντας στην άκρη ότι σε φοβίζει και μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η επιστροφές προσώπων του παρελθόντος δεν αποκλείεται να υπάρξουν, μπορείς να αντιληφθείς με ευκολία τι θέλουν πραγματικά από τη ζωή σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η μέρα σου δίνει την δυνατότητα να εκφράσεις ανάγκες και επιθυμίες που έχεις με μεγαλύτερη ευκολία. Καλείσαι να διαχειριστείς τις αυξημένες υποχρεώσεις που έχεις στην επαγγελματική ζωή με ψυχραιμία και σύνεση.

Οι αυξημένες υποχρεώσεις στην καριέρα μπορεί να σου δημιουργούν άγχος, έχεις όμως την ευκαιρία να δεις τα πράγματα από την αισιόδοξη πλευρά τους και να πάρεις τις απαιτούμενες πρωτοβουλίες ώστε να κλείσεις υποθέσεις που σε απασχολούν. Φρόντισε να κινηθείς με ωριμότητα και ψυχραιμία δίνοντας τον καλύτερό σου εαυτό.

Η μέρα είναι ιδανική για διασκέδαση καθώς ο ρομαντισμός και η αισιοδοξία πρωταγωνιστούν στη σχέση και δίνουν φτερά στη διάθεσή σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η πολλοί μπορεί να είναι αυτοί που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους για εσένα καθώς εντυπωσιάζεις με την κατανόηση και το κέφι σου.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, έχεις τη δυνατότητα να αφιερώσεις χρόνο σε θέματα εκπαίδευσης ή σε πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου που σε γεμίζουν χαρά. Πιθανές εμμονές και κολλήματα μπορεί να προκαλέσουν ένταση, φρόντισε να τα αφήσεις στην άκρη για να μην επηρεάζεσαι.

Οι πολλές καθημερινές υποχρεώσεις μπορεί να σε εμποδίζουν να χαρείς κάθε στιγμή ανέμελος και αυτό είναι αρκετό για να χαλάσει τη διάθεση σου. Φρόντισε να βρεις εσωτερική ισορροπία ώστε να ανταποκριθείς σε ότι έχεις αναλάβει και να αφήσεις χρόνο για αυτά που σε γεμίζουν χαρά και κέφι.

Εμμονές και προκαταλήψεις μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση σου, είναι σημαντικό να χαρείς τις στιγμές που θα σε γεμίσουν αισιοδοξία και κέφι. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να υπάρξει που θα δείξει το ενδιαφέρον του για εσένα μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου, οι προκαταλήψεις δεν θα βοηθήσουν στην όποια εξέλιξη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η μέρα ενισχύει πιθανές ανασφάλειες και φόβους που μπορεί να έχεις. Προσπάθησε να αφήσει στην άκρη ότι σου δημιουργεί ανησυχία και σε οδηγεί στην εσωστρέφεια, διαφορετικά οι συνέπειες θα είναι έντονες στις σχέσεις με τους γύρω σου.

Έχεις την ευκαιρία να δρομολογήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν. Σημαντικό είναι βέβαια να ξεπεράσεις την ανάγκη να ελέγξεις και να κατευθύνεις στα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι. Με αυτό τον τρόπο θα αποφύγεις τις κόντρες.

Μπορεί να βρεις τη θετική πλευρά των πραγμάτων αντιμετωπίζοντας αισιόδοξα τις οποίες καταστάσεις βιώνεις με το ταίρι σου και ξεπερνώντας ζήλια και καχυποψία που σε ταλαιπωρούν. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφεθείς σε νέο πρόσωπο στη ζωή σου καθώς οι ανασφάλειες που σε ταλαιπωρούν δεν σου επιτρέπουν να χαλαρώσεις.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, επικεντρώνεις την προσοχή σου σε οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν έντονα. Το απόγευμα μπορεί να φέρει ξαφνικά γεγονότα που θα σου δημιουργήσουν εκνευρισμό και συγκρουσιακή διάθεση, φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους.

Μην χάσεις τις δυνατότητες που σου δίνονται για συμφωνίες σε οικονομικό επίπεδο που μπορεί να σε συμφέρουν καθώς έχεις τις προοπτικές να κινηθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για εσένα. Είναι σημαντικό βέβαια να αποφύγεις τις οποίες συγκρούσεις που θα αλλάξουν τα δεδομένα και θα ανατρέψουν το θετικό κλίμα.

Καχυποψία και ζήλια μπορεί να οδηγήσουν σε έντονες συγκρούσεις με το ταίρι σου, προσπάθησε να αφήσεις στην άκρη πιθανές αμφιβολίες που θα δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία έρχεται από το πουθενά για να σου δημιουργήσει έντονο καρδιοχτύπι και να προκαλέσει μοναδικά συναισθήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου που μπορεί να σε προβλημάτισαν το προηγούμενο διάστημα. Το απόγευμα αυξάνει τις καθημερινές απαιτήσεις και τους ρυθμούς στη ζωή σου.

Η γρήγορη αντίληψη που έχεις θα σε βοηθήσει να βρεις τις απαραίτητες λύσεις ώστε να κλείσεις υποθέσεις στον εργασιακό χώρο. Μην γίνεσαι επικριτικός και εμμονικός με τους συναδέλφους σου καθώς αυτό θα κοστίσει στη συνεργασία και τις σχέσεις σας.

Η γκρίνια δεν θα βοηθήσει να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου αφήνοντας πίσω ότι μπορεί να σε προβλημάτισε μέσα στην ημέρα, βάλε ρομαντισμό στην καθημερινότητα και δεν θα χάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η άφησε την καθημερινότητα στην άκρη και φρόντισε να περάσεις όμορφα με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον σου που δείχνει έντονο ενδιαφέρον.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, σήμερα σου δίνεται η ευκαιρία να αφοσιωθείς στην παρέα και στο ταίρι σου επιδιώκοντας να περάσεις μοναδικές στιγμές μαζί τους. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στον έντονο εγωισμό και τον υποκειμενισμό που μπορεί να ενοχλήσουν τους γύρω σου.

Ο δυναμισμός και η αποφασιστικότητα σου θα παίξουν σημαντικό ρόλο ώστε να πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες που θα σε φέρουν πιο κοντά από ποτέ στους επαγγελματικούς σου στόχους. Προσοχή καθώς το μυαλό ταξιδεύει σε μέρη μαγικά και αυτό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα λόγω λαθών και παραλείψεων.

Απολαμβάνοντας κάθε στιγμή με το ταίρι σου νιώθεις ότι μπορείς να εκφράσεις τα βαθύτερα συναισθήματα σου και να δώσεις νέα ώθηση στις σχέσεις σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η η γοητεία και η λάμψη σου δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα, αξιοποίησε πιθανές ευκαιρίες που θα σου δοθούν με νέα πρόσωπα που έρχονται στη ζωή σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η μέρα σου δίνει με αργούς ρυθμούς την ευκαιρία να εκφράσεις στο ταίρι σου αυτά που θέλεις από τη σχέση σας με μεγαλύτερη ευκολία. Το απόγευμα σε βοηθά να απολαύσεις τη ζεστασιά και την τρυφερότητα του οικογενειακού περιβάλλοντος.

Έχεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις αυτά που σκεφτόσουν και σε προβλημάτισαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα στους συνεργάτες σου. Είναι η καλύτερη δυνατή κίνηση που θα αποφέρει ισορροπίες και αρμονία στην επαγγελματική σου ζωή και θα σε βοηθήσει να πάρεις ανάσα.

Μοναδικές στιγμές μπορείς να περάσεις με το ταίρι σου αρκεί να αφήσει στην άκρη την κυκλοθυμία που μπορεί να δημιουργήσει σκαμπανεβάσματα στη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η μπορεί να υπάρξει νέο πρόσωπο που θα πρωταγωνιστήσει στη ζωή σου το επόμενο χρονικό διάστημα καθώς δημιουργεί ονειρικές προϋποθέσεις στον έρωτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η μέρα σε βοηθά να βρεις ρυθμούς στην καθημερινότητα χωρίς εμπόδια και καθυστερήσεις. Το απόγευμα σε ωθεί να έρθεις πιο κοντά με πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος και να απολαύσεις στιγμές χαλάρωσης και συζητήσεις μαζί τους.

Προχώρησε σε εμπορικές συναλλαγές που σε ενδιαφέρουν καθώς αντιλαμβάνεσαι γρήγορα πώς πρέπει να κινηθείς για να πετύχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για εσένα. Τα επιχειρήματά σου εντυπωσιάζουν και δημιουργούν θετικό κλίμα σε πιθανές συνεργασίες που σε ενδιαφέρουν.

Μία βόλτα με τα κοντινά σας πρόσωπα θα βοηθήσει εσένα και το ταίρι σου να απολαύσετε χαλαρές στιγμές και να έρθετε πιο κοντά συζητώντας. Αν είσαι αδέσμευτος/η άδραξε την ευκαιρία για νέες γνωριμίες μέσω κοινωνικών εκδηλώσεων και πάρτι που μπορεί να προσκληθείς καθώς θα πρωταγωνιστήσεις με την επικοινωνιακή σου δεινότητα.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, η ανάγκη να ισορροπήσεις τις σημαντικές σχέσεις της ζωή σου είναι έντονη και αυτό σε οδηγεί σε πιθανούς συμβιβασμούς που δεν σε καλύπτουν. Μπορείς όμως να συζητήσεις και να δείξεις ποιες είναι οι πραγματικές σου προθέσεις και τι είναι αυτό που σε καλύπτει. Να είσαι βέβαιος ότι θα βρεις ανταπόκριση.

Η αποφασιστικότητα που δείχνεις μπορεί να σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζεις με συνεργάτες σου και να προχωρήσεις στα σχέδιά σου. Μην χάσεις την ευκαιρία να αξιοποιήσεις ευκαιρίες που μπορεί να έρθουν στον επαγγελματικό σου δρόμο για να σε οδηγήσουν στην επιτυχία.

Η εξαιρετική επικοινωνία με το ταίρι σου σε βοηθά να ξεπεράσεις ανασφάλειες που πιθανά έχεις και να δεις την θετική πλευρά της ζωής και της αγάπης. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία από στην δουλειά που θα έρθει στη ζωή σου για να σου χαρίσει χαρά και να ανεβάσει την ψυχολογία σου.

Μοιραστείτε το