Search

Τι λένε τα ζώδια για την Δευτέρα 2 Οκτωβρίου

Ο Ερμής θα βρίσκεται σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα, είναι μία δύσκολη όψη, ελλοχεύει κίνδυνος για ψευδαισθήσεις και αυταπάτες. Οι βιαστικές ενέργειες και τα γρήγορα συμπεράσματα θα οδηγήσουν σε λάθη. Απαραίτητο θα είναι να επεξεργαστούν πολύ καλά τα δεδομένα, θα πρέπει να συνδυαστεί το συναίσθημα με τη λογική.

Η διαίσθηση ενδεχομένως να είναι παραπλανητική, στις περιπτώσεις που πρέπει να παρθούν αποφάσεις απαραίτητος θα είναι ο ορθολογισμός. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για ανάληψη ρίσκων για αγοραπωλησίες και για συμφωνίες, ίσως κάποιοι προσπαθήσουν να παραπλανήσουν ή να δώσουν παραποιημένες πληροφορίες. Στις συζητήσεις τα λόγια θα πρέπει να είναι ξεκάθαρα και να έχουν σαφήνεια, ελλοχεύει κίνδυνος για παρεξηγήσεις και λάθος ερμηνείες.

Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Δία και τον Ουρανό προσοχή στις υπερβολές, οι ανήσυχοι χαρακτήρες θα πρέπει να καταλαγιάσουν την εσωτερική τους ένταση, όσοι θελήσουν να κάνουν την υπέρβαση ίσως να παγιδευτούν στις επιλογές τους.

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη ενδεχομένως να υπάρξουν δυσκολίες στις σχέσεις προσωπικές, επαγγελματικές και κοινωνικές. Στις συναναστροφές οριοθετημένος θα πρέπει να είναι ο αυθορμητισμός, οι ενέργειες θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες. Για τα ζευγάρια δεν είναι κατάλληλη χρονική στιγμή για ξεκαθαρίσματα, υποσχέσεις και επανασυνδέσεις.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα είναι μία θετική όψη, τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, αποδοχή, ενσυναίσθηση, φαντασία. Βελτιώνονται οι προσωπικές σχέσεις, ευκολία θα υπάρξει στην εκδήλωση των συναισθημάτων.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, σου δίνεται η ευκαιρία να στραφείς στο φιλικό περιβάλλον και να επικεντρωθείς σε κοινούς στόχους που μπορεί να έχεις με φιλικά πρόσωπα. Είναι σημαντικό για εσένα να επιτυχείς τα όνειρά σου, καλά θα κάνεις όμως να προετοιμαστείς για αιφνιδιαστικά γεγονότα που μπορεί να σε αναστατώσουν.

Δείχνεις αποφασιστικότητα για να προσπαθήσεις σκληρά για στόχους και φιλοδοξίες που έχεις και αυτό θα σε βοηθήσει να επικεντρωθείς σε αυτό που πρέπει να κάνεις χωρίς να αποσπάται η προσοχή σου. Προσοχή σε πιθανές ανατροπές που θα σε εκνευρίσουν δοκιμάζοντας τα νεύρα σου.

Σου δίνεται η ευκαιρία να περάσεις ένα όμορφο βράδυ διασκεδάζοντας με το ταίρι σου κάτι που θα σας φέρει πιο κοντά από ποτέ και θα λειτουργήσει ανανεωτικά στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το φιλικό περιβάλλον που σου δίνει την αίσθηση της οικειότητας και του γνώριμου από τα παλιά.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η σημερινή μέρα σου δίνει την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά από ποτέ σε πρόσωπα του φιλικού περιβάλλοντος και να δραστηριοποιηθείτε μαζί για κοινά ζητήματα. Το απόγευμα, δίνεις όλη σου την προσοχή στην οικογένεια και σε ζητήματα που απασχολούν τα οικεία του πρόσωπα.

Σου δίνεται η ευκαιρία να τακτοποιήσεις εμπορικές συμφωνίες και να έρθεις πιο κοντά από ποτέ στις προσωπικές σου φιλοδοξίες σε ότι αφορά την καριέρα σου. Ο δυναμισμός και η διάθεση για συνεργασία είναι τα χαρακτηριστικά που θα κερδίσουν τους γύρω σου και θα σε βοηθήσουν να πετύχεις το καλύτερο δυνατό για σένα.

Φρόντισε να μην επιτρέψεις σε υποχρεώσεις επαγγελματικού χαρακτήρα να επηρεάσουν την ατμόσφαιρα στη σχέση σου και να σε απομακρύνουν από το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον έρχεται πρόσωπο που τονίζει την ανάγκη σου για σταθερότητα, οικειότητα και ασφάλεια.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, το πρωί δημιουργεί ένταση με πρόσωπο του κοντινού σου περιβάλλοντος. Δεν αποκλείεται ζητήματα του παρελθόντος να έρθουν αιφνιδιαστικά στο προσκήνιο και να προκαλέσουν προβλήματα. Φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους.

Ανατροπές μπορεί να υπάρξουν συνεργασίες και συμφωνίες εμπορικού χαρακτήρα που θα σε επηρεάσουν έντονα και θα χαλάσουν την ψυχολογία σου. Προσοχή στην ένταση και τον εκνευρισμό που μπορούν με ευκολία να δυναμιτίσουν τις οποίες συζητήσεις και να οδηγήσουν σε δυσάρεστες εξελίξεις.

Παλιότερα απωθημένα μπορεί να αναστατώσουν τη σχέση σου και να γίνεις απότομος με το ταίρι σου. Είναι σημαντικό να ξεφύγεις από τον εκνευρισμό και να βρεις τη θετική πλευρά του εαυτού σου. Αν είσαι  αδέσμευτος/η ξαφνικές γνωριμίες έρχονται για να σου θυμίσουν ότι έχεις ανεπίλυτα ζητήματα από το παρελθόν που πρέπει να αντιμετωπίσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η σημερινή μέρα σε φέρνει πιο κοντά με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον που έχεις να δεις καιρό. Φρόντισε να περάσεις όμορφα μαζί τους και να απολαύσεις στιγμές χαράς και ξενοιασιάς.

Η αισιοδοξία που σε διακατέχει θα παίξει σημαντικό ρόλο στην πορεία συζητήσεων στην επαγγελματική σου ζωή αρκεί να την αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είναι απαραίτητο να μείνεις συγκεντρωμένος δείχνοντας σοβαρότητα καθώς αυτό θα βοηθήσει να πείσεις τους γύρω σου για τα κίνητρα σου.

Το κέφι απογειώνεται στη σχέση σου και δημιουργεί την καλύτερη δυνατή ατμόσφαιρα για εσένα και το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στη ζωή σου. Χαίρεσαι την αγάπη και τις στιγμές διασκέδασης που περνάς μαζί του. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου που θα σε αιφνιδιάσει ανατρέποντας μελλοντικούς στόχους που μπορεί να έχεις με την παρουσία του.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις που σε ταλαιπωρούν ψυχολογικά με δυναμικό τρόπο. Το απόγευμα ενισχύει την ανάγκη για εξωστρέφεια και έντονη κοινωνική ζωή. Καλά θα κάνεις όμως να αποφύγεις την απολυτότητα και στη σκληρότητα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Οικονομικά ζητήματα που σε προβληματίζουν από το παρελθόν μπορούν να λυθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αρκεί να πάρεις πρωτοβουλίες και να αφήσεις τους φόβους σου στην άκρη. Προσοχή στις συνεργασίες σου κυρίως το απόγευμα καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν διαφωνίες που θα δημιουργήσουν προβλήματα και ψυχρότητα στο επαγγελματικό περιβάλλον.

Νιώθεις έντονα την ανάγκη να εκφράσεις ότι σκέφτεσαι για την προσωπική σου ζωή, προσοχή ιδιαίτερα το απόγευμα γιατί το ταίρι σου μπορεί να μην δείξει ανάλογη διάθεση και να απογοητευτείς. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου καθώς κατακτάς τους πάντες με την γοητεία και τον δυναμισμό σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η σημερινή μέρα σου δίνει την ευκαιρία να συζητήσεις θέματα που σε απασχολούν και εκκρεμούν από το παρελθόν με φιλικά πρόσωπα. Αξιοποίησε την καλή διάθεση που υπάρχει μεταξύ σας για να λύσεις τις οποίες παρεξηγήσεις.

Προσοχή σε παρερμηνείες και παρεξηγήσεις που μπορεί να υπάρξουν στον επαγγελματικό περίγυρο και είναι ικανές να μπουν εμπόδιο στις προσωπικές επιδιώξεις. Η διάθεση για επικοινωνία θα σε βοηθήσει να είσαι ξεκάθαρος τους γύρω σου και να κλείσεις ζητήματα με πρόσωπα που συνεργάζεσαι που σε έχουν απασχολήσει έντονα.

Θέλεις να συζητήσεις με το ταίρι σου στόχους και φιλοδοξίες που έχετε εδώ και καιρό, η ανάγκη να συντονιστείτε μαζί για ένα σκοπό είναι πιο έντονη από ποτέ. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο μέσα από το φιλικό περιβάλλον επανέρχεται και δεν αποκλείεται να σου ζητήσει να λύσετε μία και καλή πιθανά ζητήματα που σας εμποδίζουν να είστε μαζί.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, στρέφεις το ενδιαφέρον σου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και πώς μπορείς να δεις ισορροπήσεις. Το απόγευμα δημιουργεί εκνευρισμό που μπορεί να επηρεάσει τόσο τις συνεργασίες σου όσο και την προσωπική ζωή.

Μπορούν να σου δοθούν πολλές δυνατότητες εντός της ημέρας για να αξιοποιήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς έχεις την ευκαιρία να αφοσιωθείς στις συνεργασίες σου και να κάνεις τα απαιτούμενα βήματα για την εξέλιξή τους. Προσοχή στην ένταση κυρίως τις απογευματινές ώρες που θα σε βγάλει εκτός ελέγχου.

Αξιοποίησε την ευκαιρία για να περάσεις όμορφες στιγμές όπου κυριαρχεί η συντροφικότητα και άφησε στην άκρη πιθανές διαφωνίες που θα οδηγήσουν σε ένταση με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει στη ζωή σου, όμως ο παρορμητισμός και πιθανή επιθετικότητα μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η μέρα ενισχύει ανασφάλειες και απωθημένα με υπερβολικό τρόπο. Προσπάθησε να περιορίσεις την υπέρμετρη καχυποψία που μπορεί να οδηγήσει σε ξεσπάσματα και ακραίες συμπεριφορές απογοητεύοντας τους γύρω σου.

Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για να προχωρήσεις σε συνεργασίες οικονομικής φύσεως ή επιχειρηματικές δράσεις καθώς πιθανότατα τα πρόσωπα που εμπλέκονται να έχουν βλέψεις που δεν είναι εύκολο να αντιληφθείς. Η διαίσθησή σου θα σε εμποδίσει σε όποια κίνηση, καλά θα κάνεις να την ακούσεις.

Η ζήλια και οι αμφιβολίες μπορεί να οδηγήσουν σε σκηνές και κόντρες που θα επηρεάσουν αρνητικά το ταίρι σου, φρόντισε να αποφύγεις τις οποίες εντάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία που θα προκαλέσει μοναδικά συναισθήματα, μην δείξεις όμως άμεσα εμπιστοσύνη γιατί μπορεί να εξαπατηθείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η μέρα μπορεί να δημιουργήσει ψευδαισθήσεις και αυταπάτες για πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Χάνοντας την πραγματική αίσθηση μπορεί να περιμένεις πράγματα που δεν θα έρθουν ποτέ, κάτι που θα σε πληγώσει.

Απέφυγε σημαντικές συζητήσεις και αποφάσεις σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου καθώς το πιθανότερο είναι να μην έχεις αντικειμενική εικόνα των πραγμάτων και να κάνεις λάθη. Ωραιοποιώντας τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι δεν σε βοηθά να κάνεις τα σωστά βήματα στην επαγγελματική σου ζωή.

Οι υπερβολικές προσδοκίες από το ταίρι σου δεν έχουν ρεαλιστικό χαρακτήρα. Φρόντισε να περιορίσεις τις ευαισθησίες και τον συναισθηματισμό που σε οδηγούν σε λάθος συμπεράσματα. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανή είναι μία γνωριμία που μπορεί να σας ενθουσιάσει, όμως είναι σημαντικό να δώσεις χρόνο για να δεις αν έχει ειλικρινείς προθέσεις για εσένα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, οι ανασφάλειές σου έρχονται στην επιφάνεια και καλείσαι να τις διαχειριστείς με μοναδική προϋπόθεση να κάνεις μία ενδοσκόπηση που μπορεί να φέρει σημαντικά αποτελέσματα και να σου υποδείξει τις δικές σου ευθύνες. Ήρθε η ώρα να κάνεις αλλαγές που θα σου χαρίσουν αυτοπεποίθηση και σταθερότητα.

Κλείσε οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν και να αφορούν τρίτους ορμώμενος από τη διαίσθησή σου που μπορεί να σου δείξει τον καλύτερο δυνατό δρόμο. Οι σπατάλες για να περάσεις καλά θα δημιουργήσουν προβλήματα στον προϋπολογισμό σου, φρόντισε να μην χάσεις τον έλεγχο.

Απολαμβάνεις το πάθος με το ταίρι σου δημιουργώντας το ανάλογο σκηνικό όπου απαιτείται, προσοχή στον εγωκεντρισμό που θα σου κοστίσει. Αν είσαι αδέσμευτος/η έχεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις με πρόσωπο από το παρελθόν που σου έχει χαρίσει έντονα συναισθήματα και καρδιοχτύπι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η μέρα σε οδηγεί στα κοντινά σου πρόσωπα. Είναι σημαντικό για εσένα να αφιερώσεις τη μέρα για να συζητήσεις πιθανά ζητήματα που τα απασχολούν και να δώσεις λύσεις που θα ισορροπήσουν την ψυχολογία τους.

Αξιοποίησε τη δυνατότητα που σου δίνεται για να κλείσεις εμπορικά ζητήματα που μπορεί να εκκρεμούν από το παρελθόν και να σε έχουν προβληματίσει. Η κατανόηση και η επικοινωνιακή σας δεινότητα θα βοηθήσουν να πείσεις με τα επιχειρήματα που έχεις και να ξεπεράσεις τα οποία εμπόδια και καθυστερήσεις σε έχουν αγχώσει.

Η επικοινωνία θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στη σχέση καθώς θα σου δώσει την ευκαιρία να λύσεις ότι σε απασχολεί στη σχέση σου με αρμονικό τρόπο. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο από το παρελθόν που έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή. Η επικοινωνία μαζί του θα σε ανανεώσει.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, η σημερινή μέρα σου δίνει την ευκαιρία να περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου και με πρόσωπα που βρίσκονται γύρω σου. Οι συζητήσεις πρωταγωνιστούν και το κέφι απογειώνεται.

Σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με εμπορικά ζητήματα που μπορεί να έρθουν απρόοπτα μπροστά σου και να σου κεντρίσει την προσοχή. Αξιοποίησε την διάθεση για επικοινωνία και συζήτηση που θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις πιο γρήγορα πως πρέπει να κινηθείς και να πάρεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για εσένα.

Οι εκπλήξεις μπορεί να ανανεώσουν τη σχέση σου και να δώσουν άλλη αίσθηση στον έρωτα. Είναι απαραίτητο να δώσεις ένα διαφορετικό τόνο πού θα λειτουργήσει ευεργετικά για εσένα και τον άνθρωπο που έχεις στο πλευρό σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η έχεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς και το κέφι σου μαγνητίζει νέα πρόσωπα που δείχνουν ενδιαφέρον για εσένα.

Μοιραστείτε το