Search

Τι λένε τα ζώδια για την Δευτέρα 20 Νοεμβρίου

Ο Ήλιος σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα, είναι μία θετική όψη που θα βοηθήσει στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησης και της δυναμικότητας. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης θα υπάρξουν δημιουργικά ανοίγματα για βελτίωση και προαγωγή. Οι μεθοδικές επιδιώξεις θα έχουν θετικό αποτέλεσμα, δεν αποκλείεται να υπάρξουν ευκαιρίες για νέες συνεργασίες.

Όσοι αναζητούν καινούργια εργασία θα έχουν τη δυνατότητα να βρουν κάτι αξιόλογο, απαραίτητο θα είναι να συντονιστούν οι προσπάθειες. Ίσως κάποιοι να θελήσουν να αλλάξουν αντικείμενο εργασίας, τα συμβάντα θα είναι υποστηρικτικά σε αλλαγές κατεύθυνσης επαγγελματικής ή οικονομικής. Στον αισθηματικό τομέα ανοίγματα θα υπάρξουν για καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι δυναμικές, αυθόρμητες, οι βλέψεις θα είναι σταθερές.

Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στους Ιχθείς, τα χαρακτηριστικά θα είναι φαντασία, διαίσθηση, έντονος συναισθηματισμός. Άτομα καλλιτεχνικής φύσης θα μπορέσουν να εμπνευστούν και να ολοκληρώσουν με επιτυχία τα έργα τους. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συμφιλίωση και επανασύνδεση, συγκαταβατικές θα είναι οι διαθέσεις, φεύγει η αδιαλλαξία και η άρνηση. Προσοχή στην έντονη ονειροπόληση, για κάποιους χαρακτήρες θα είναι δύσκολο να μείνουν προσγειωμένοι στην πραγματικότητα.

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο, τον Άρη και τον Ουρανό, και σύνοδο με τον Κρόνο, δεν θα λείψουν τα συναισθηματικά και ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα. Ενδεχομένως να είναι μπερδεμένες οι σκέψεις και οι επιθυμίες, δυσκολία θα υπάρξει στο θέμα της συνεννόησης. Απαραίτητο θα είναι να αποφευχθούν οι εξάρσεις, τα ξεσπάσματα και οι αντιπαραθέσεις

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς με τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Αρχίζει μία περίοδος επαναπροσδιορισμού και αξιοποίησης που μπορεί να αποδώσει σημαντικά ψυχολογικά οφέλη. Προσοχή στο πείσμα που μπορεί να οδηγήσει σε προστριβές.

Ανοίγει μία περίοδος μπροστά σου που μπορείς να δρομολογήσεις οικονομικά σχέδια και αλλαγές που είναι απαραίτητα για να νιώσεις σίγουρος. Μπορείς να σχεδιάσεις με απόλυτη λεπτομέρεια την πορεία των συνεργασιών σου καθώς ο δυναμισμός και η αποφασιστικότητα που δείχνεις δεν επιτρέπουν να αφήσεις τίποτα στην τύχη του.

Ο συναισθηματισμός μπορεί να κυριαρχήσει το μεσημέρι θολώνοντας την σκέψη σου. Μην επιτρέψεις σε ζητήματα του παρελθόντος να χαλάσουν το κέφι και επεδίωξε να συζητήσεις ότι σε προβληματίζει. Ο αδέσμευτος νιώθεις την ανάγκη να επικοινωνήσεις με πρόσωπο που ανεβάζει την διάθεσή σου, Θα το χρειαστείς ιδιαίτερα τις μεσημεριανές ώρες.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, είναι γεγονός ότι οι επιδιώξεις να επικεντρωθείς στις ανάγκες σου και να βγεις από την κατήφεια κάτι που δεν θα είναι εύκολο. Το βράδυ βρίσκεις ισορροπίες και επιδιώκεις να επικοινωνήσεις με πρόσωπα που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους για εσένα.

Η πίεση σε επαγγελματικό επίπεδο φαίνεται να αρχίζει να αυξάνεται και αυτό είναι κάτι που σε επηρεάζει καθώς καλείται να αναλάβεις περισσότερες υποχρεώσεις και ευθύνες. Αργότερα μέσα στην ημέρα θα βρεις την αυτοπεποίθησή σου και θα προσπαθήσεις να διεκδικήσεις αυτά που θεωρείς ότι σου αξίζουν με δυναμικό τρόπο.

Δεν αποκλείεται να νιώσεις απόμακρος από το ταίρι σου καθώς σε προβληματίζουν πολλά και κυρίως η επαγγελματική σου ζωή. Φρόντισε να μην επιτρέψεις σε ότι σου δημιουργεί η απαισιοδοξία να επηρεάσει τα αισθηματικά σου. Ο αδέσμευτος ασχολείσαι περισσότερο με την καριέρα και λιγότερο με την προσωπική ζωή για αυτό και την βάζεις στο περιθώριο.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, επικεντρώνεσαι σε οικονομικό επίπεδο καθώς είναι σημαντικό για εσένα να διευθετήσεις οικονομικές υποθέσεις με ιδανικό τρόπο. Το μεσημέρι επιδιώκεις να βρεθείς με φιλικά πρόσωπα που μπορούν να αντιληφθούν τον τρόπο που σκέφτεσαι.

Φρόντισε να εκφράσεις αυτά που θέλεις στη δουλειά χωρίς να έχεις φόβους καθώς είναι γεγονός ότι θα βρεις δίπλα σου τα πρόσωπα που θέλουν να σε στηρίξουν. Προσοχή σε απότομες συμπεριφορές και αλαζονικές τάσεις που θα ενοχλήσουν και θα δημιουργήσουν αχρείαστες εντάσεις.

Προσπάθησε να λειτουργήσεις με ομαδικό πνεύμα σε ότι αφορά τους στόχους που έχεις με το ταίρι σου καθώς αυτά θα σας βοηθήσει να λειτουργήσετε υπέροχα σαν ομάδα. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το φιλικό περιβάλλον που θα σε εντυπωσιάζει ο πρωτότυπος τρόπος σκέψης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, είναι σημαντικό για εσένα να επικεντρωθείς στην οικογένεια και στα πρόσωπα που σε γεμίζουν τρυφερότητα και ασφάλεια με τη συμπεριφορά τους. Η καχυποψία όμως μπορεί να οδηγήσει σε εκρηκτικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν για αυτό φρόντισε να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό και να κρατήσεις χαμηλούς τόνους.

Οι ανατροπές σε οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν είναι πολύ πιθανόν να προκύψουν καθώς φαίνεται να έρχονται στην επιφάνεια καταστάσεις του παρελθόντος που επηρεάζουν την εξέλιξή τους. Δείξε την απαιτούμενη ψυχραιμία διαφορετικά η πορεία τους δεν θα σε ικανοποιήσει και θα σε γεμίσει ένταση.

Αξιοποίησε τις ημέρες για να εκφράσεις βαθύτερα συναισθήματα και σκέψεις το ταίρι σου μακριά από ένταση και αντιπαραθέσεις που δεν θα ευνοήσουν τη σχέση. Ο αδέσμευτος πιθανό είναι να περιοριστείς στο ασφαλές περιβάλλον της οικογένειας και να μην έρθει σε επαφή με νέα πρόσωπα που σου κινούν το ενδιαφέρον.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, αυξάνονται κατακόρυφα οι υποχρεώσεις στην επαγγελματική στέγη, κάτι που μπορεί να σου δημιουργεί άγχος. Το πρωί σε βοηθά να ξεφύγεις από την ένταση και να κλείσεις υποθέσεις θα μπορούν να σου αποδώσουν σημαντικά οικονομικά οφέλη.

Δείχνεις να έχεις την κατανόηση που χρειάζεται για να αντιληφθείς και να δικαιολογήσεις συμπεριφορές που μπορεί να σε εκνευρίζουν στον επαγγελματικό χώρο. Προχώρησε ακάθεκτος τις υποχρεώσεις σου και να είσαι βέβαιος ότι πολλοί θα αναγνωρίσουν τον τρόπο διαχείρισης που έχεις επιλέξει.

Πιθανό είναι να υπάρξουν κοινωνικές εκδηλώσεις που χρειάζεται να παρευρεθείς, φρόντισε να έχεις το ταίρι σου δίπλα για να περάσετε μοναδικά μαζί. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέα πρόσωπο που να απογειώσει τον συναισθηματισμό και την τρυφερότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, οι έντονες ανασφάλειες και οι φόβοι μπορεί να παίξουν ρόλο στην διάθεσή σου και αυτό θα επηρεάσει την προσωπική σου διαχείριση στα πράγματα. Φρόντισε να περιορίσεις την καχυποψία καθώς αντιμετωπίζοντας έτσι τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν θα προκαλέσει ένταση και προβλήματα.

Είναι δεδομένο ότι τα οικονομικά σου κυριαρχούν και επιδιώκεις να βρεις λύσεις που θα είναι ικανοποιητικές για εσένα. Να θυμάσαι ότι το ένστικτό σου είναι αλάνθαστο και μπορεί να σου δείξει δρόμους που θα σε βγάλουν σε θετικά μονοπάτια. Μην επιτρέψεις στο άγχος να σε καταβάλει γιατί εκεί θα χάσεις το μέτρο.

Είναι γεγονός ότι προβληματίζεσαι για τη σχέση σου όμως θα πρέπει να σκεφτείς ότι πιθανά είναι η δική σου νευρικότητα που ανακινει συγκεκριμένα ζητήματα. Επικεντρώσου στο να περάσεις όμορφα για να απαλύνεις πιθανές ανασφάλειες. Ο αδέσμευτος απωθημένα και ενοχές προηγούμενων καταστάσεων σε εγκλωβίζουν στην εσωστρέφεια.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η χαρά μεγαλώνει, η ψυχολογία είναι στα ύψη και είναι βέβαιο ότι δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να πτοήσει την ψυχολογία σου σήμερα. Η σημερινή μέρα σε ωθεί να ασχοληθείς με γνώση και επιμορφωτικά ζητήματα που ικανοποιούν την πνευματική ανάγκη για διεύρυνση των φιλοσοφικών σου οριζόντων.

Οι συνεργασίες μπορεί να εξελιχθούν σε ένα εξαιρετικά θετικό δρόμο καθώς φαίνεται να μπορείς να βρίσκεις άμεση συνεννόηση με τα πρόσωπα που σε ενδιαφέρει. Έρχεσαι πιο κοντά από ποτέ στα όνειρά σου και αυτό είναι κάτι που σε ενθουσιάζει ιδιαίτερα. Πρόσωπα από τον φιλικό περίγυρο μπορεί να έχουν προτάσεις.

Η άκρως θετική ψυχολογία σου αποτελεί βάλσαμο για τη σχέση, καθώς δίνεις χαρά, αισιοδοξία και κέφι ανεβάζοντας κατακόρυφα την διάθεση του/της συντρόφου σου. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις με πρόσωπα που σου κεντρίζουν την προσοχή λόγω των γνώσεων και της φιλοσοφικής τους προσέγγισης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, οι καθημερινές υποχρεώσεις είναι αυτές που μπορεί να σε φορτίζουν και να σε οδηγούν στο να αγχωθείς επηρεάζοντας την ψυχολογία σου. Είναι βέβαιο ότι μπορείς να ανταποκριθείς σε ότι αναλάβεις για αυτό φρόντισε να αφήσεις την γκρίνια στην άκρη γιατί αυτή είναι που θα παίξει αρνητικό ρόλο στις σχέσεις με τους γύρω σου.

Η δουλειά είναι αυτό που σε προβληματίζει και μπορεί η ένταση των ημερών να σε αγχώνει ιδιαίτερα. Είναι σημαντικό να καταλάβεις ότι ανατροπές μπορεί να υπάρξουν στις συνεργασίες σου, κάτι που θα πρέπει να το διαχειριστείς με ψυχραιμία καθώς έρχονται για να ανοίξουν νέους δρόμους. Άλλωστε δεν είναι κάτι που δεν έχεις εντοπίσει, πιθανά αρνείσαι να το αποδεχτείς.

Επιμένοντας να βλέπεις τις λεπτομέρειες στη σχέση σου που πιθανά σε εκνευρίζουν ρισκάρεις να χάσεις πραγματικά όμορφες στιγμές με το ταίρι σου μη αντιλαμβανόμενος ότι πραγματικά σου προσφέρει. Ο αδέσμευτος πιθανό είναι να αφήσει τον εκνευρισμό να κυριαρχήσει επιλέγοντας να απομακρυνθείς και να εγκλωβιστείς στις σκέψεις σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η σημερινή μέρα σε βγάζει δυναμικά στο προσκήνιο, καθώς μπορείς να διεκδικήσεις την προσοχή και να εκφράσεις με αμεσότητα τις απόψεις σου. Προσοχή στην συμπεριφορά σου καθώς δεν αποκλείεται να γίνεις εριστικός, κάτι που θα κοστίσει στις σχέσεις με το άμεσο περιβάλλον σου.

Οι πρωτοβουλίες που μπορείς να πάρεις σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου θα είναι καθοριστικές καθώς θέλεις να είναι σταθερές και διαχρονικές δίπλα σου. Είσαι διατεθειμένος να προσπαθήσεις σκληρά και να δείξει στον απαιτούμενο δυναμισμό που χρειάζεται για να έχεις το μεγαλύτερο δυνατό κέρδος την επαγγελματική σου πορεία.

Διεκδικείς το να είσαι το επίκεντρο στη σχέση σου δίνοντας την χαρά στο ταίρι σου και αυτό είναι κάτι που το εκτιμά ιδιαίτερα. Επικεντρώσου στο να περάσεις όμορφα και άφησε τον εγωισμό στην άκρη. Ο αδέσμευτος απολαμβάνεις να είσαι το κεντρικό πρόσωπο για νέες επαφές που δείχνουν να εντυπωσιάζονται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, εκλογικεύεις το συναίσθημα και αυτό μπορεί να επηρεάσει τις σχέσεις με τα σημαντικά πρόσωπα του περιβάλλοντος σου. Φρόντισε να μην είσαι απόλυτος στις απόψεις σου και να αφήσεις πιθανή απαισιοδοξία στην άκρη καθώς μόνο έτσι θα χαρείς τις στιγμές που μπορείς να βιώσεις μαζί τους.

Οι υποχρεώσεις σε επαγγελματικό επίπεδο είναι πολλές και εσύ έχεις τον δυναμισμό και τη διάθεση για πρωτοβουλίες που απαιτούνται. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε ότι αφορά έξοδα καθώς δεν αποκλείεται να έρθουν αιφνιδιαστικά και να σου δημιουργήσουν έντονη ανασφάλεια που θα επηρεάσει την ψυχολογία σου.

Οι ανασφάλειες που νιώθεις έρχονται στην επιφάνεια και μπορεί να δυναμιτίσουν την θετική ατμόσφαιρα στη σχέση αν δεν συγκρατήσεις τα νεύρα. Ο αδέσμευτος πιθανές υποχρεώσεις στη δουλειά δεν αφήνουν περιθώρια για να ασχοληθείς με νέα γνωριμία και να έρθει σε επικοινωνία μαζί της.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, αφήνεις πίσω την καχυποψία και βρίσκεις την αισιόδοξη πλευρά της ζωής θέλοντας έτσι να ξεφύγεις από ότι αρνητικό μπορεί να σε απασχολεί αυτές τις ημέρες. Πρόσεξε τις αντιδράσεις σου γιατί μπορεί να γίνεις εκρηκτικός και να δημιουργήσεις προβλήματα ιδιαίτερα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Η συγκρουσιακή σου διάθεση είναι διάχυτη και επηρεάζει σημαντικά τις συνεργασίες και τις σχέσεις με τους ανωτέρους σου. Οι σπασμωδικές κινήσεις λειτουργούν αρνητικά στις οποίες πρωτοβουλίες παίρνεις καθώς φαίνεται να μην έχεις ψύχραιμη ανάγνωση στα πράγματα και να επηρεάζεσαι από την νευρικότητα που σε διακατέχει.

Ο έντονος εγωισμός και εριστική διάθεση δεν θα βοηθήσουν για να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου, παρά τα δημιουργήσουν κλίμα έντασης και αντιπαραθέσεων που δεν θα ευνοήσει τη σχέση. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο μέσα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον που δείχνει το ενδιαφέρον του.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύες, οι αναμνήσεις του παρελθόντος ξεπροβάλλουν στη μνήμη και μπορεί να δημιουργούν έντονη κυκλοθυμία και σκαμπανεβάσματα. Καλά θα κάνεις να μην εκτονώσεις την κακή σου διάθεση σε οικεία πρόσωπα καθώς θα χάσεις από δίπλα σου πρόσωπα που είναι διατεθειμένα να σε ακούσουν.

Ζητήματα του παρελθόντος έρχονται στο προσκήνιο και σου δημιουργούν έντονη κυκλοθυμία καθώς είναι ανάγκη να δώσεις λύσεις για να ξεφύγεις από αυτά. Πρόσεξε τις εντάσεις σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς φαίνεται να κυριαρχούν οι ψευδαισθήσεις και να είσαι διαθέσιμος για λάθη που θα σου κοστίσουν ακριβά.

Νιώθεις ότι ήρθε η ώρα να δείξεις όλη σου την τρυφερότητα στον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου, όμως φαίνεται να χάνεις το μέτρο και αυτό να οδηγεί σε παρεξηγήσεις. Ο αδέσμευτος είναι πιθανόν να προτιμήσεις να απομονωθείς στον προσωπικό σου χώρο και να μην ασχοληθείς καθόλου με την αισθηματική σου ζωή.

Μοιραστείτε το