Search

Τι λένε τα ζώδια για την Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου

Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στον Υδροχόο, θα εκδηλωθεί ανάγκη για απεγκλωβισμό από καταστάσεις ρουτίνας. Οι προσεγγίσεις θα είναι τολμηρές ίσως και κάπως ασυνήθιστες, στόχος θα είναι να διαφοροποιηθούν δεδομένα που οδηγούν στη στασιμότητα ή δημιουργούν δυσανασχέτηση. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης δεν αποκλείεται να ακουστούν καινούργιες προτάσεις, οι απόψεις θα είναι διαφορετικές, ο τρόπος σκέψης θα είναι πρωτοποριακός καινοτόμος και ασυνήθιστος.

Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξουν ανοίγματα για γνωριμίες, θα μπορούν να αξιοποιηθούν είτε επαγγελματικά, είτε αισθηματικά. Στις συζητήσεις και στις συναναστροφές θα ακουστούν διαφόρων ειδών απόψεις που θα έχουν τη δυναμική να πείσουν και να επηρεάσουν.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο και τον Δία φέρνει δημιουργικά ανοίγματα που θα δώσουν ώθηση στις σχέσεις στις επαφές και στις συνεργασίες. Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξει η δυνατότητα για θετική αλλαγή και βελτίωση. Όσοι αναζητούν εργασία θα πρέπει να οργανώσουν τις προσπάθειές τους, θα παρουσιαστούν ανοίγματα εποικοδομητικά που θα πρέπει να αξιοποιηθούν με αμεσότητα και δυναμική διάθεση.

Βελτιώνονται οι σχέσεις προσωπικές, επαγγελματικές, οικογενειακές, λύσεις θα βρεθούν σε επίμαχα ζητήματα. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συζητήσεις, ξεκαθαρίσματα, επανασυνδέσεις και συμφιλιώσεις. Τα συμβάντα θα βοηθήσουν να μείνει στην άκρη η απογοήτευση, θα υπάρξουν ανανεωτικά ανοίγματα που θα ανεβάσουν την ψυχολογία.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να περάσεις όμορφα με πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντος. Αναμνήσεις και συζητήσεις για χαλαρά ζητήματα κυριαρχούν στην παρέα και δημιουργούν ευχάριστη ατμόσφαιρα.

Αξιοποίησε τη συγκεκριμένη μέρα για να πάρεις πρωτοβουλίες που θα παίξουν κυρίαρχο ρόλο στα επαγγελματικά σου. Έχεις την ευκαιρία να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος που θα λειτουργήσουν ανακουφιστικά και σε οικονομικό επίπεδο. Η καλή διάθεση και ο δυναμισμός εναρμονίζονται και δίνουν το ιδανικό αποτέλεσμα.

Έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις με ευκολία αυτά που νιώθεις στο ταίρι σου και να λύσετε πιθανά ζητήματα που εκκρεμούν εδώ και καιρό και προβληματίζουν τη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα από το παρελθόν που θα χτυπήσουν ξανά την πόρτα σου να βρεθούν και πάλι στη ζωή σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η μέρα σε βοηθά να αφοσιωθείς στις προσωπικές σου ανάγκες. Το τετράγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο στον Υδροχόο μπορεί να σε οδηγήσει σε απόλυτες και αυστηρές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν τους γύρω σου. Προσπάθησε να μετριάσεις το άγχος και την κατήφεια.

Οι ευθύνες είναι πολλές σε επαγγελματικό επίπεδο και μπορεί να σου προκαλέσουν άγχος μετά το μεσημέρι. Προσπάθησε να μην προκαλέσεις εντάσεις με την απολυτότητα που μπορείς να δείξεις καθώς θα επηρεάσουν τις σχέσεις με τους ανωτέρους σου και τις φιλοδοξίες που έχεις.

Σου δίνεται η ευκαιρία να εκφράσεις σκέψεις και ανάγκες στο ταίρι σου. Καλά θα κάνεις βέβαια δώσεις χώρο για να ακούσεις και τις δικές του απόψεις ώστε να επικρατήσει η αρμονία στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η νιώθεις έντονα την ανάγκη να συναναστραφείς με νέα πρόσωπα. Το φλερτ παίζει καθοριστικό ρόλο και ανεβάζει την αυτοπεποίθησή σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, στρέφεις το ενδιαφέρον σου στις φιλικές σχέσεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να εκφράσει τις απόψεις και προτάσεις που έχεις. Αξιοποίησε την ημέρα να βρεθείς με τις παρέες σου και να χαλαρώσεις μακριά από τις εντάσεις των τελευταίων ημερών.

Η ομαδικότητα είναι η λέξη που σε εκφράζει στον επαγγελματικό χώρο καθώς θέλεις να προσφέρεις σε έναν κοινό στόχο για το καλό όλων. Προσπάθησε μόνο να αποφύγεις πιθανές αλαζονικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν τους γύρω σου. Να θυμάσαι ότι κάποιοι δεν είναι δυνατό να αντιλαμβάνονται το σκεπτικό σου.

Η κοινή δράση με το ταίρι σου σας βοηθά να λειτουργήσετε ομαδικά και να δώσετε όλο σας το ενδιαφέρον σε αυτά που θέλετε να πετύχετε και σας ικανοποιούν απόλυτα. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το φιλικό περιβάλλον μπορεί να υπάρξει πρόσωπο που θα δείξει έντονο ενδιαφέρον για τις ιδέες και τις πρωτοποριακές σου απόψεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η μέρα βαραίνει περισσότερο την ψυχολογία σου. Δεν είναι εύκολο να ξεφύγεις από αναμνήσεις του παρελθόντος που σε ταλαιπωρούν. Είναι προτιμότερο να αφοσιωθείς στην τέχνη και τη μουσική που θα σε βοηθήσουν να ισορροπήσεις.

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στην καθημερινότητα και σε εργασιακά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν. Το έλλειμμα αυτοσυγκέντρωσης και οι θολές σκέψεις δεν σου επιτρέπουν να είσαι ακριβής στις κινήσεις σου. Τα λάθη είναι πιθανά για αυτό προσπάθησε να τα αποφύγεις για να μην εκτεθείς.

Η μελαγχολία που σε κυριεύει επηρεάζει αρνητικά την σχέση σου καθώς δεν είναι εύκολο να αξιολογήσεις ρεαλιστικά τι μπορεί να σου προσφέρει το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία που αρχικά θα σε ενθουσιάσει, όμως καλά θα κάνεις να είσαι εγκρατής γιατί πιθανότατα υπάρχουν επιδιώξεις που δεν εκδηλώνονται άμεσα.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να βρεθείς με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον. Είναι σημαντικό για εσένα να αναθεωρήσεις στόχους και να επικεντρωθείς σε πνευματικά ζητήματα που σου κεντρίζουν την προσοχή.

Φρόντισε να τακτοποιήσεις νομικά θέματα που μπορεί να σε απασχολούν καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να κλείσουν με θετικό τρόπο για εσένα. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στις καθημερινές υποχρεώσεις καθώς μπορείς με ευκολία να αμελήσεις κάποιες και να εκτεθείς. Είναι απαραίτητο να είσαι συγκεντρωμένος.

Οι ευχάριστες στιγμές που βιώνει στην προσωπική σου ζωή με το ταίρι σου σας βοηθούν να ξεφύγετε από τις δυσκολίες και να απολαύσετε το χρόνο που περνάτε μαζί. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει για να τονίσει με την παρουσία του την ανάγκη σου να αλλάξεις αντίληψη και κοσμοθεωρία στην προσωπική ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, σήμερα έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με ζητήματα επαγγελματικής φύσεως που σε απασχολούν. Το απόγευμα σε βοηθά να καταπλήξεις τους πάντες με την αποφασιστικότητα και τον δυναμισμό που αποπνέεις.

Έχεις την ανάγκη να κεντρίσεις την προσοχή των ανώτερων σου σε επαγγελματικό επίπεδο και αυτό είναι κάτι που καθορίζει την ημέρα. Αξιοποίησε πιθανές ευκαιρίες που θα σου δοθούν για οικονομικές συζητήσεις καθώς τα αποτελέσματα μπορεί να είναι άκρως ευνοϊκά για εσένα.

Δείξε στο ταίρι σου τα πραγματικά συναισθήματα που έχεις και μην επιτρέπεις σε εξωγενείς παράγοντες να δημιουργούν ένταση στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να προκύψει νέο πρόσωπο μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον θα παίξει καταλυτικό ρόλο και στην καριέρα αλλά και στην προσωπική σου ζωή.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η μέρα δημιουργεί προβλήματα στην καθημερινότητα καθώς δεν είναι εύκολο να βάλεις πρακτικά ένα πρόγραμμα που μπορείς να ακολουθήσεις. Προσπάθησε να μην θολώνεις σκεπτόμενος άλλα πράγματα πέρα από τις υποχρεώσεις που πρέπει να διεκπεραιώσεις.

Το έντονο πρόγραμμα που έχεις σε καθημερινό επίπεδο δεν σου επιτρέπει να σκεφτείς καθαρά πως πρέπει να διαχειριστείς τις υποχρεώσεις σου. Πιθανό είναι να υπάρξουν εντάσεις με συναδελφικά πρόσωπα καθώς το άγχος θολώνει το μυαλό σου και μπορεί να οδηγήσεις τις καταστάσεις στα άκρα.

Οι λεπτομέρειες στη σχέση μπορεί να οδηγήσουν σε εντάσεις που είναι αχρείαστες. Προσπάθησε να μην παρεκτρέπεσαι και να δείξεις ψυχραιμία αποφεύγοντας τις κόντρες. Αν είσαι αδέσμευτος/η η κούραση και το έλλειμμα αυτοπεποίθησης δεν θα σου επιτρέψουν να αφιερωθείς στο φλερτ και σε πιθανές νέες γνωριμίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, έχεις την ανάγκη να παρατηρείς τους γύρω σου χωρίς να εκφράζεσαι. Η καχυποψία και οι αμφιβολίες που σε ταλαιπωρούν δημιουργούν εκνευρισμό, προσπάθησε να μην τον εκτονώσεις σε πρόσωπα σημαντικά για εσένα. Απέφυγε εντάσεις και αντιδικίες.

Οικονομικές συμφωνίες και επιχειρηματικές δράσεις έρχονται στο προσκήνιο και καλείσαι να δώσεις που θα είναι συμφέρουσες για σένα. Προσπάθησε να μην εγκλωβιστείς σε φοβίες και αμφιβολίες που δεν σου επιτρέπουν να έρθεις σε επαφή με την έντονη διαίσθηση σου. Αυτή θα σε καθοδηγήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Επικεντρώσου στο πάθος και τον αισθησιασμό που μπορούν να πρωταγωνιστήσουν στη σχέση αφήνοντας στην άκρη πιθανές ανασφάλειες και φόβους που θα δημιουργήσουν προβλήματα. Αν είσαι αδέσμευτος/η η έντονη εσωστρέφεια μπορεί να μην σου επιτρέψει να λειτουργήσεις απελευθερωμένα σε νέα γνωριμία που θα σε γοητεύσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με το ταίρι σου δημιουργώντας το ιδανικό πλαίσιο για δύο. Το απόγευμα ενισχύει τις αμφιβολίες και την καχυποψία και μπορεί να οδηγήσει σε συγκρουσιακές καταστάσεις που θα δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα στη σχέση σου.

Νιώθεις ότι μπορείς να πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς η δημιουργικότητα και η αυτοπεποίθησή σου κορυφώνονται. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις ιδιαίτερα το απόγευμα καθώς οι αμφιβολίες κάνουν την εμφάνισή τους και μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στις σχέσεις με τους γύρω σου.

Προστάτευσε την προσωπική σου ζωή από εκνευρισμό και διαμάχες που μπορεί να έχουν κόστος, η ένταση άλλωστε θα είναι προσωρινή για αυτό δεν αξίζει τον κόπο. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανή με νέα γνωριμία καθώς εντυπωσιάζει με την βοήθειά σου, προσοχή τον τρόπο που εκφράζεσαι γιατί μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η μέρα ανεβάζει κατακόρυφα την ψυχολογία σου. Θέλεις να διασκεδάσεις, να χαρείς, να νιώσεις ξένοιαστος. Το απόγευμα μπορεί να εγείρει ανασφάλειες που θα προβληματίσουν τις σχέσεις με πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στη ζωή σου.

Πιθανά οικονομικά προβλήματα ή εμπόδια που έρχονται στο προσκήνιο σε περιορίζουν και μπορεί να επηρεάσουν την ψυχολογία σου μετά το μεσημέρι. Επαγγελματικά, με σκληρή δουλειά μπορείς να κυριαρχήσεις, μην απογοητεύεσαι και αντιμετώπισε με σθένος τις προκλήσεις που έρχονται στον δρόμο σου.

Μπορείς να απολαύσεις στιγμές πάθους και έντονων συναισθημάτων με το ταίρι σου που θα λειτουργήσουν ανανεωτικά στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η μπορείς να απολαύσεις στιγμές διασκέδασης με πρόσωπα που ενδιαφέρονται να μπουν στη ζωή σου και να δείξουν αυτά που νιώθουν για εσένα με έντονο τρόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να απομονωθείς από όλους και όλα επιδιώκοντας να αφιερώσεις χρόνο σε εσένα και στις σκέψεις σου. Το μεσημέρι δεν αποκλείει ξεσπάσματα λόγω εκνευρισμού που μπορεί να υπάρξουν σε πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος.

Μπορείς να κλείσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος που σε απασχολούν έντονα σε επαγγελματικό επίπεδο αρκεί να καταφέρεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να μην μπεις σε διαδικασία αντιπαραθέσεων με πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στη δουλειά. Είναι απαραίτητο να έχεις απόλυτη συγκέντρωση σε ότι διαχειρίζεσαι και να αποφύγεις τον εκνευρισμό που θα οδηγήσει σε λάθη.

Είναι προτιμότερο να ελέγξεις πιθανά απωθημένα που έρχονται στην επιφάνεια και μπορεί να εκδηλωθούν ορμητικά στο ταίρι σου προκαλώντας ένταση μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από το παρελθόν επιστρέφουν και σου δημιουργούν έντονη αναστάτωση, που δεν είναι εύκολο να την χαλιναγωγήσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, οι ευαισθησίες σου δεν επιτρέπουν να δεις αντικειμενικά τι σου προσφέρει η οικογένεια και μπορεί να οδηγηθεί σε λανθασμένα μονοπάτια πληγώνοντας τα πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα. Φρόντισε να αποφύγεις κωμικές συζητήσεις που τελικά δεν θα εξελιχθούν όπως θα ήθελες.

Σου δίνεται η ευκαιρία να προχωρήσεις υποθέσεις εμπορικής και επικοινωνιακής φύσεως που μπορεί να σε ενδιαφέρουν έντονα. Ήρθε η στιγμή να εμπιστευτείς το ένστικτό σου καθώς μπορεί να χαράξει επιτυχημένους δρόμους για εσένα. Είναι σημαντικό να νιώσεις ασφάλεια με τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι και στο συγκεκριμένο κομμάτι η διαίσθησή σου είναι αλάνθαστη.

Σου δίνεται η δυνατότητα να απολαύσεις κάθε στιγμή με το ταίρι σου στον προσωπικό σου χώρο, μην χαλάσεις την ατμόσφαιρα με πιθανά ξεσπάσματα λόγω έντονης ευαισθησίας. Αν είσαι αδέσμευτος/η η εσωστρέφεια και η κυκλοθυμία κυριαρχούν και δεν αφήνουν περιθώρια για να συμμετέχεις δυναμικά στο φλερτ.

Μοιραστείτε το