Search

Τι λένε τα ζώδια για την Δευτέρα 6 Νοεμβρίου

Η Αφροδίτη σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα, τα χαρακτηριστικά θα είναι δυναμικότητα, αισιοδοξία, θετική πορεία θα πάρουν οι αισθηματικές σχέσεις και επαφές. Τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν ανοιχτά, να λύσουν τα επίμαχα ζητήματα, θα γίνουν ξεκαθαρίσματα που θα διώξουν την αμφιβολία και την ανασφάλεια. Θερμά λόγια θα ακουστούν που θα είναι βάσιμα και θα στηρίζονται στην ειλικρίνεια, οι υποσχέσεις που θα ειπωθούν θα τηρηθούν.

Έμφαση θα δοθεί στο φλερτ, ανοίγματα θα υπάρξουν για καινούργιες γνωριμίες, οι συναναστροφές θα είναι ενδιαφέρουσες, δεν αποκλείεται να προκύψουν ενθουσιασμοί. Τολμηρές και ελκυστικές θα είναι οι προσεγγίσεις, θα ακουστούν φιλοφρονήσεις που θα δώσουν ώθηση στις σχέσεις και στις επαφές.

Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στην Παρθένο, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στην τακτοποίηση και στην διεκπεραίωση, οι ενέργειες θα είναι οργανωμένες, θα υπάρχει τάξη και συντονισμός. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για να οργανωθούν ακόμα καλύτερα τα πλάνα, οι συντονισμένες βλέψεις θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν σε πρακτικό επίπεδο. Προσοχή στην τελειομανία και στην εργασιομανία, απαραίτητο θα είναι να υπάρχει μέτρο και ισορροπία.

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ερμή και τον Ουρανό και αντίθεση με τον Κρόνο, το κλίμα δεν θα είναι ευνοϊκό για συμφωνίες και ουσιαστικές συζητήσεις. Οι ανήσυχοι και αντικομφορμιστικοί χαρακτήρες προσοχή στις υπερβολές και στις πεισματικές εναντιώσεις. Οι ευάλωτοι καλό θα είναι να αποφύγουν τον απογοητευτικό τρόπο σκέψης και την προσκόλληση στα αρνητικά συμβάντα.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ευχάριστες στιγμές στο οικογενειακό πεδίο. Το απόγευμα απογειώνει το ρομαντισμό και δημιουργεί το κατάλληλο στη σκηνικό για να απολαύσεις με το ταίρι σου ένα άκρως τρυφερό βράδυ.

Έχεις την ευκαιρία να αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο συζητήσεις οικονομικής φύσεως καθώς το ένστικτό σου σε καθοδηγεί μοναδικά. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις και σε επαγγελματικό επίπεδο που θα σε γνωρίσουν και θα λειτουργήσουν ευεργετικά στο εισόδημά σου. Προσπάθησε μόνο να αποφύγεις πιθανή κυκλοθυμία που δεν θα σου επιτρέψει να χειριστείς σωστά τις καταστάσεις.

Ο ρομαντισμός κυριαρχεί και δημιουργεί το απαραίτητο σκηνικό για να περάσεις μοναδικές στιγμές με το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στη ζωή σου στον προσωπικό σου χώρο. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να έρθει νέα γνωριμία που δείχνει να είναι ιδανική για εσένα καθώς απογειώνει το πάθος και τον αισθησιασμό.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, επιδιώκεις να ασχοληθείς με ζητήματα οικονομικής φύσεως. Το απόγευμα δεν αποκλείεται να σε οδηγήσει να λύσεις υποθέσεις που εκκρεμούν από το παρελθόν καθώς διαίσθηση και αυτοπεποίθηση σε βοηθούν να κινηθείς αποτελεσματικά.

Είναι σημαντικό να ασχοληθεί με ζητήματα οικονομικά και επιχειρηματικά που έρχονται στο προσκήνιο καθώς έχεις την ευκαιρία να επωφεληθείς καταστάσεων και ευκαιριών που σου δίνονται. Μη διστάσεις να πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες που θα σε φέρουν πιο κοντά στον στόχο σου.

Νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να κλείσεις υποθέσεις που μπορεί να ταλαιπωρούν τη σχέση σου και να αφεθείς στον αισθησιασμό και το πάθος που θα λειτουργήσουν ευεργετικά στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει στη ζωή σου που θα φέρει στην επιφάνεια αναμνήσεις και τα τραύματα καθώς οφείλεις να τα αντιμετωπίζεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, οι ανασφάλειες που μπορεί να σε προβληματίζουν είναι εύκολο να καταλαγιάσουν αρκεί να βρεις μέσα σου τη δύναμη να αναγνωρίσεις στον εαυτό σου την πραγματική σου άξια. Σε αυτό το σημείο θα κριθεί και η πορεία που θα αποφασίσεις να ακολουθήσεις στα υπόλοιπα θέματα που θα σε απασχολήσουν σήμερα.

Οικονομικά ζητήματα μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο και να σε απασχολήσουν έντονα καθώς είναι σημαντικό για εσένα να ξέρεις που πατάς. Προσπάθησε να ακούσεις το ένστικτό σου και να μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις ή να κλείσεις συμφωνίες αν δεν είσαι βέβαιος ότι είναι συμφέρουσες για εσένα.

Παθιάζεται με το ταίρι σου και μπορεί να επιδιώξεις το καλύτερο δυνατό για εσάς. Ένα ρομαντικό δείπνο θα είναι ιδανικό για να περάσετε μοναδικές στιγμές μαζί. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία από την δουλειά, που θα δείχνει μοναδική και ιδανική για εσένα, μην χάσεις την ευκαιρία για να περάσεις όμορφα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, την επόμενη χρονική περίοδο θέματα με αδέρφια, ξαδέρφια, κολλητούς φίλους έρχονται στο προσκήνιο. Το απόγευμα αλλά και το βράδυ ενισχύει την κυκλοθυμία και τον εγωισμό προκαλώντας νευρικότητα στο οικογενειακό περιβάλλον.

Κόντρες σε οικονομικά θέματα απασχολούν συμφωνίες και θέματα ακίνητης περιουσίας. Είναι σημαντικό να κρατήσεις χαμηλούς τόνους καθώς οι προστριβές που μπορεί να προκύψουν δεν εξυπηρετούν επί της ουσίας αυτό που θέλεις να πετύχεις.

Δεν ξέρεις τι θέλεις πραγματικά από το ταίρι σου και αυτό σου προκαλεί εκνευρισμό. Φρόντισε να μην χαλάσεις όμορφες στιγμές καθώς είναι βέβαιο ότι θα το χρεωθείς. Αν είσαι Αδέσμευτος/η προσπάθησε να κατασταλάξεις μέσα σου τι θέλεις από μία σχέση, τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα δεν ευνοούν νέες γνωριμίες.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, σου δίνεται η ευκαιρία να βγεις από την εσωστρέφεια και να γίνεις πιο κοινωνικός και επικοινωνιακός. Το απόγευμα μπορεί να σου δημιουργήσει αναστάτωση καθώς νιώθεις ότι καταπιέζεσαι από καταστάσεις στην επαγγελματική σου ζωή, προσοχή σε περιττά ξεσπάσματα.

Δεν αποκλείεται να νιώσεις ότι περιορίζεσαι και καταπιέζεσαι στην επαγγελματική σου ζωή, κάτι που σου δημιουργεί έντονη νευρικότητα και την ανάγκη να αντιδράσεις σε πρόσωπα που είναι σημαντικά για την καριέρα σου. Προσοχή γιατί αργότερα μπορεί να μετανιώσεις, όμως ο παρορμητισμός σου θα έχει δημιουργήσει ήδη προβλήματα.

Μην επιτρέψεις στον εκνευρισμό να επηρεάσει τη σχέση σου καθώς το πιθανότερο είναι να δημιουργηθούν εντάσεις με το ταίρι σου και θα δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα. Αν είσαι αδέσμευτος/η ο παρορμητισμός μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σε νέα γνωριμία και να βάλει εμπόδια στις όποιες εξελίξεις, αυτό πρέπει να το θυμάστε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να συναντήσεις με φιλικά πρόσωπα, το έλλειμμα αντικειμενικότητας από την πλευρά σου όμως μπορεί να παίξει αρνητικό ρόλο. Το απόγευμα εντείνει την ανάγκη για επικοινωνία, προσοχή σε ανατροπές σχεδίων που μπορεί να σε αιφνιδιάσουν.

Εμπορικές συναλλαγές μπορεί να σε προβληματίσουν με την εξέλιξή τους καθώς αλλάζουν ξαφνικά τα δεδομένα. Η διορατικότητα που σε διακρίνει σε βοηθάει να αντιληφθείς γρήγορα πως πρέπει να κινηθείς και να πάρεις τις καλύτερες δυνατές αποφάσεις που θα φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Μία έκπληξη θα καταφέρει να εκτονώσει την ένταση από τη σχέση και να δημιουργήσει το κατάλληλο σκηνικό επικοινωνίας μεταξύ εσού και του/της συντρόφου σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η αιφνιδιαστικές γνωριμίες έρχονται απογειώνοντας την ψυχολογία σου, προσοχή καθώς μπορεί να γίνεις εριστικός και αυτό να δυσαρεστήσει.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να ασχοληθεί με πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον και τις παρέες σου. Έχεις δυνατότητα να τακτοποιήσεις θέματα με φίλους που μπορεί να προβλημάτιζαν τις σχέσεις σας το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Μπορείς να λειτουργήσει; ιδανικά σε ομαδικό επίπεδο και να δώσεις στον εαυτό σου την ευκαιρία να δείξει στους γύρω σου ποιες είναι οι πραγματικές του δυνατότητες. Προσπάθησε να μην γίνεσαι αλαζονικός με αυτούς που δεν αντιλαμβάνονται το σκεπτικό ή τις πρωτοποριακές ιδέες σου.

Είναι σημαντικό να θέσεις από κοινούς στόχους με το ταίρι σου που θα σας φέρουν πιο κοντά από ποτέ και θα ανοίξουν νέους δρόμους μπροστά σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η από τις φιλικές παρέες μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία που θα σε οδηγήσει σε σημαντικές αναθεωρήσεις απόψεων και ιδεολογίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, σήμερα σου δίνεται η ευκαιρία να δείξεις τις πραγματικές του δυνατότητες στο επαγγελματικό περιβάλλον κινείσαι. Το απόγευμα δεν αποκλείεται να ανατρέψει τα σχέδιά σου και να σου δημιουργήσει εκνευρισμό που πρέπει να χαλιναγωγήσεις.

Οι υποχρεώσεις είναι πολλές στην επαγγελματική σου ζωή και αυτό μπορεί να σου δημιουργεί ιδιαίτερο άγχος. Πιθανό είναι να υπάρχουν ξαφνικές αλλαγές όταν σε αναστατώσουν, όμως πρέπει να δείξεις την απαιτούμενη ωριμότητα για να έχεις καλύτερη προσέγγιση την οποία κατάσταση σε προβληματίσει.

Προσπάθησε να μην εκτονώσεις τη νευρικότητα που υπάρχει μέσα σου λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων στο ταίρι σου δημιουργώντας επιπλέον προβλήματα στη ζωή σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον έρχεται αιφνιδιαστικά νέο πρόσωπο αλλάζει ριζικά την προσωπική σου εικόνα στο ευρύτερο περιβάλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να βρεθείς με φιλικά πρόσωπα και να περάσεις ευχάριστες στιγμές μαζί τους. Το απόγευμα εγείρει καχυποψία και ανασφάλεια για φίλους και πρόσωπα που συναναστρέφεσαι. Προσοχή γιατί μπορεί να γίνεις εριστικός και δεκτικός προκαλώντας έντονες αντιδράσεις.

Μην προσπαθήσεις να επιβάλεις απόψεις και σκέψεις στα πρόσωπα που συνεργάζεσαι με απότομο και επιβλητικό τρόπο. Είναι βέβαιο ότι θα αντιδράσουν το ίδιο έντονα και μπορεί να οδηγηθούν οι σχέσεις σας στα άκρα λόγω σκληρών δηλώσεων και πράξεων που θα στιγματίσουν για τα καλά οι σχέσεις σας.

Η έντονη ανάγκη ανεξαρτησίας παλεύει μέσα σου με την επιθυμία για κυριαρχία και επιβολή στο ταίρι σου. Πιθανές παράλογες συμπεριφορές από την πλευρά σου να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο μέσα από το φιλικό περιβάλλον δείχνει το ενδιαφέρον του, όμως οι φόβοι σου μπορεί να οδηγήσουν αμυντικά σε αλαζονεία που θα φέρει την απομάκρυνση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, σήμερα δεν αποκλείεται να σχεδιάσεις ταξίδια ή να πραγματοποιήσεις συζητήσεις για θέματα επιμόρφωσης που σε ενδιαφέρουν. Το απόγευμα σου ανεβάζει κατακόρυφα την αισιοδοξία και σου δίνει ευκαιρίες ανάπτυξης που είναι μοναδικές για εσένα.

Πρωτοβουλίες που μπορείς να πάρεις σε επαγγελματικό επίπεδο έχουν την συμπαντική ενέργεια για το φτάσεις να προχωρήσεις με δυναμισμό σε ότι θεωρείς ότι σου ταιριάζει. Προτάσεις μου από πρόσωπα του εξωτερικού μπορεί να δημιουργούν ένα νέο πλαίσιο ευκαιριών για σένα.

Είναι σημαντικό ότι έχεις διάθεση να ξεπεράσεις πιθανές δυσκολίες με το ταίρι σου και να βιώσεις στιγμές χαράς και διασκέδασης μαζί του. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που θα σε βοηθήσει να αναθεωρήσεις με θετική μάτια την κοσμοθεωρία και τα μελλοντικά σου σχέδια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, σήμερα έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις θέματα που μπορεί να απασχόλησαν τον κοινωνικό περίγυρο. Από το απόγευμα και μετά επικεντρώνεσαι σε καταστάσεις του παρελθόντος που μπορεί να σε ευαισθητοποιούν έντονα.

Δεν είναι εύκολο να συγκεντρωθείς απόλυτα σε καθημερινές υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις και αυτό είναι πιθανό να οδηγήσει σε λάθη και παραλείψεις που θα σε εκθέσουν. Προσπάθησε να αφήσεις στην άκρη αναμνήσεις και πράγματα και να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό στο εργασιακό περιβάλλον.

Μπορείς να δημιουργήσεις ένα ονειρικό σκηνικό για δύο όπου θα απολαύσεις το ταίρι σου μακριά από όλους και όλα. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από το παρελθόν κάνουν την εμφάνισή τους και δημιουργούν προϋποθέσεις επιστροφής, καλά θα κάνεις να μην βιαστείς καθώς αργότερα μπορεί να αλλάξεις γνώμη.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύες, η μερα σε καλεί να στραφείς σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες και να κάνουν μία νέα διαχείριση σε σχέση με τους ψυχικούς και οικονομικούς πόρους. Ήρθε η ώρα να κλείσουν οι πληγές που μπορεί να επηρεάζουν την αυτοπεποίθησή σου.

Σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με θέματα εμπορίου, επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων που μπορεί να εξελιχθούν προς επικερδή για εσένα. Οι πρωτοβουλίες για συζητήσεις οικονομικής φύσεως με πρόσωπα του επαγγελματικού περιβάλλοντος μπορεί να στεφθούν με επιτυχία αρκεί να δείξεις υπομονή και επιμονή.

Η εξωστρέφεια παίζει σημαντικό ρόλο στη σχέση σου καθώς εκδηλώνει συναισθήματα και χαρούμενη διάθεση στον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Αυτό δημιουργεί συνθήκες σταθερότητας και ασφάλειας για σένα. Ο αδέσμευτος νιώθεις ότι η σιγουριά είναι αυτή που θα σε έλλειψη σε νέο πρόσωπο που θα καταφέρει να κλείσει πράγματα του παρελθόντος που σε ταλανίζουν ακόμα.

Μοιραστείτε το