Search

Τι λένε τα ζώδια για την Κυριακή 1 Οκτωβρίου

Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στον Ταύρο, θα εκδηλωθεί ανάγκη για ξεκούραση, ισορροπία, εξασφάλιση και κατοχύρωση. Το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στα υλικά αποκτήματα, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για αγοραπωλησίες, ίσως κάποιοι να καταφέρουν να αποκτήσουν υλικό αγαθό που από καιρό το επιθυμούν.

Προσοχή στο πείσμα και στην ισχυρογνωμοσύνη, στις συζητήσεις για να υπάρξει συνεννόηση θα πρέπει οι απόψεις να διατυπωθούν με τρόπο χαλαρό χωρίς προσκόλληση και εμμονή. Στον αισθηματικό τομέα στην περίπτωση που γίνουν καινούριες γνωριμίες θα υπάρξει δυνατότητα να προχωρήσουν σε έναρξη σταθερής σχέσης. Οι βλέψεις οι επιθυμείς και οι απόψεις θα είναι σταθερές, ωστόσο διστακτικότητα θα υπάρξει για προσεγγίσεις και επιδιώξεις.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο είναι μία θετική όψη, θα βοηθήσει στην εσωτερική πειθαρχία και στην αυτοσυγκράτηση. Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξει η δυνατότητα για θετική αλλαγή και βελτίωση, ανταμείβονται οι κόποι και οι προσπάθειες. Οι συνεργασίες θα πορευτούν ομαλά, ο τρόπος σκέψης θα είναι ώριμος και αντικειμενικός, φεύγει το πείσμα και η αδιαλλαξία.

Όσοι εργαστούν μεθοδικά θα καταφέρουν να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα, οι συντονισμένες ενέργειες και οι σκεπτόμενες προσεγγίσεις θα έχουν θετική κατάληξη. Σε θέματα οικονομικής φύσης ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για τακτοποιήσεις, σε τάξη θα μπουν οι υποχρεώσεις, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για διακανονισμούς και εξόφληση λογαριασμών.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, περνάς σε μία περίοδο όπου το βασικό σημείο αναζήτησης είναι η ανάγκη για επικοινωνία. Παράλληλα το απόγευμα ενισχύει τον συναισθηματισμό καθώς καταστάσεις του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια και σε ταλαιπωρούν.

Οι στόχοι ανατρέπονται καθώς αιφνιδιαστικά γεγονότα αλλάζουν τη ροή των πραγμάτων και σε καλούν να αναθεωρήσεις τα επόμενα βήματά σου. Προσοχή σε παρασκηνιακές διεργασίες που μπορεί να έρθουν στο φως και να σε απογοητεύσουν καθώς θα ανακαλύψεις ότι πρόσωπα που εμπιστεύτηκες δεν είναι ακέραια.

Οι ευαισθησίες σου αυξάνονται και δεν είναι εύκολο το ταίρι σου να ανταποκριθεί στα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που μπορεί να σε ταλαιπωρούν. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να επιστρέψει πρόσωπο από το παρελθόν που θα σε γεμίσει χαρά με την παρουσία του.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, βρίσκεις την ευκαιρία να αξιοποιήσεις τις συγκυρίες για να την αυτοπροβολή σου στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον. Προσπάθησε να περιορίσεις τη νευρικότητα τις απογευματινές ώρες καθώς μπορείς να επαναστατήσεις και να αντιδράσεις για καταστάσεις που δεν αξίζουν.

Ανατροπές μπορεί να υπάρξουν στον επαγγελματικό χώρο που θα οδηγήσουν σε εντάσεις με πρόσωπα σημαντικά για τη δουλειά σου. Φρόντισε να αποφύγεις τις συγκρούσεις για ασήμαντους λόγους και επικεντρώσου σε αυτά που μπορεί να σε βοηθήσουν για να πετύχεις την επαγγελματική εξέλιξη που θέλεις.

Αξιοποίησε την ευκαιρία για να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου σε κοινωνικές υποχρεώσεις και να μην επιτρέψεις στις επαγγελματικές υποχρεώσεις να επηρεάσουν την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να υπάρξει νέα γνωριμία που θα σε οδηγήσει να αναθεωρήσεις ότι σου δημιουργούν ανασφάλεια.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η επικοινωνία με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον που έχεις να δεις καιρό σε ικανοποιεί ιδιαίτερα και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να περάσεις όμορφες στιγμές διασκεδάζοντας μαζί τους. Μην επιτρέψεις στο παρελθόν να παρεισφρήσει γιατί οι συζητήσεις θα πάρουν δυσάρεστη τροπή.

Η αμέλεια μπορεί να οδηγήσει να ξεχάσεις πιθανές υποχρεώσεις που έχεις καθώς είναι γεγονός ότι δεν έχεις όρεξη να επικεντρωθείς στα επαγγελματικά σου. Πρόσεξε όμως γιατί υπάρχουν συζητήσεις και συμφωνίες ανοιχτές όπου οι συνεργάτες σου θα ζητήσουν την άποψή σου και θα πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος και ρεαλιστής.

Νιώθεις την ανάγκη να εξομολογηθείς βαθύτερα συναισθήματα στο ταίρι σου και να εκφράσεις με αμεσότητα τι πραγματικά περιμένεις από εκείνο. Αν είσαι αδέσμευτος/η η επικοινωνία με πρόσωπα που επιστρέφει από το παρελθόν θα απογειώσει την ψυχολογία σου και θα δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες για το μέλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, το πρωί σε αναστατώνει έντονα καθώς εγείρει σημαντικά ζητήματα φόβων και ανασφαλειών. Μην επιτρέψεις στον εκνευρισμό να κυριαρχήσει καθώς χάνοντας την αυτοπεποίθησή σου δεν σου είναι εύκολο να σκεφτείς ρεαλιστικά.

Αιφνιδιαστικά έξοδα ανατρέπουν τα σχέδιά σου και δεν αποκλείεται να σου προκαλέσουν ανασφάλεια. Προσοχή σε κόντρες και διαφωνίες στον επαγγελματικό περίγυρο που εκδηλώνονται λόγω διαφόρων σε επίπεδο νοοτροπίας και σκέψης. Να θυμάσαι ότι το πείσμα δεν θα σε βοηθήσει στους στόχους σου.

Η αναστάτωση που μπορεί να προκύψει στη σχέση σου από ξαφνικά γεγονότα θα προκαλέσει νευρικότητα. Προσπάθησε να την ξεπεράσεις και να αφιερώσεις στο ταίρι σου στιγμές γεμάτες πάθος. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να νιώσεις ότι δεν είναι εύκολο να ανταποκριθείς σε μία νέα γνωριμία λόγω του εκνευρισμού σήμερα για αυτό απομονώνεσαι.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η μέρα εντείνει την ανάγκη να επικοινωνήσεις με τα φιλικά σου πρόσωπα καθώς είναι σημαντικό για εσένα να εκφράσεις πιθανές ιδέες και προτάσεις που είναι πρωτοποριακές. Προσοχή σε αλαζονικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν και θα οδηγήσουν σε ψυχρότητα.

Η πίεση στην καθημερινότητα είναι έντονη καθώς καλείσαι να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε ότι έχεις αναλάβει. Προσοχή στην επιθετικότητα και στην διάθεση να επιβάλεις τις απόψεις σου που θα ενοχλήσει πρόσωπα του συναδελφικού του περιβάλλοντος. Φρόντισε να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου.

Η ανάγκη για συντροφικότητα γίνεται εντονότερη από ποτέ και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για σημαντικές συζητήσεις και ξεκαθαρίσματα στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία που σε γεμίζει χαρά και δημιουργεί συνθήκες σταθερότητας και μακροβιότητας στη ζωή σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, στρέφεις όλο σου το ενδιαφέρον σε ότι αφορά την αυτοπροβολή σου και τι πρέπει να αλλάξεις για να έχεις την κοινωνική καταξίωση που αποζητάς. Παράλληλα το απόγευμα αυξάνει τη νευρικότητα και τον ανταγωνισμό με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου.

Διακυβεύεται η πορεία των συνεργασιών σου καθώς οι ανταγωνιστικές συμπεριφορές που έρχονται στο προσκήνιο μπορεί να σε προβληματίσουν. Δεν αποκλείεται να δεχτείς επιθέσεις που θα σε ξαφνιάσουν, όμως είναι σημαντικό να προσπαθήσεις να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου για να επικρατήσει η αρμονία.

Η ένταση με το ταίρι σου θα δόνηση για τα καλά την σχέσης σας και θα προκαλέσει προστριβές που θα επηρεάσουν αρνητικά την κοινή σας πορεία. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει μία γνωριμία με πρόσωπο που θα αυξήσει το πάθος, παράλληλα όμως η νευρικότητα δεν αφήνει περιθώρια για θετικές κινήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η μέρα σε φέρνει αντιμέτωπο με ξαφνικά γεγονότα που επηρεάζουν την οικογένεια και την επαγγελματική σου ζωή. Προσοχή καθώς η ένταση και η καχυποψία μπορεί να οδηγήσει σε σφοδρές συγκρούσεις με οικεία πρόσωπα.

Ανταγωνιστικές διαθέσεις μπορεί να ανατρέψουν τα δεδομένα στην επαγγελματική σου ζωή καθώς έρχονται στην επιφάνεια μυστικά που δεν σου επιτρέπουν να είσαι ήρεμος. Προσοχή καθώς μπορεί να γίνεις ιδιαίτερα σκληρός και αδιάλλακτος με αυτούς που θεωρείς ότι σε έχουν αδικήσει, όμως η στάση σου αυτή δεν ενδείκνυται για να κρατηθεί η απαραίτητη ισορροπία.

Οι έντονες αμφιβολίες και η καχυποψία που σε διακατέχουν δεν βοηθούν να επικρατήσει ηρεμία στη σχέση σου, φρόντισε να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να προκύψει αιφνιδιαστικά νέο πρόσωπο στη ζωή σου, η ένταση και ο εγωκεντρισμός που μπορεί να εκδηλώσεις θα λειτουργήσουν ανασταλτικά στην οποία προσπάθεια ύπαρξη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η οικογένεια παίζει καθοριστικό ρόλο δίνοντάς σου την ευκαιρία να εκφράσει συναισθήματα ή και ανησυχίες που μπορεί να έχεις εδώ και καιρό. Το απόγευμα φρόντισε να περιορίσεις το άγχος και την κυκλοθυμία σου καθώς δεν θα διστάσεις να δημιουργήσεις προβλήματα στο οικογενειακό περιβάλλον χωρίς επί της ουσίας λόγους.

Έχεις την ευκαιρία να κλείσεις οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους που σε ταλαιπωρούν από παλιά και σε αυτό μπορούν να σε βοηθήσουν πρόσωπα από την οικογένεια που θα λειτουργήσουν υποστηρικτικά στις επιλογές σου. Προσοχή σε κυκλοθυμικές τάσεις που θα επηρεάσουν τις συνεργασίες σου.

Επικεντρώσου στο να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου δημιουργώντας το ανάλογο σκηνικό στον προσωπικό σου χώρο και πρόσεξε πιθανές κόντρες που θα ανατρέψουν την υπέροχη ατμόσφαιρα. Αν είσαι αδέσμευτος/η αξιοποίησε την επιστροφή προσώπου από το παρελθόν για να ξεκαθαρίσεις φοβίες που μπορεί να σου έχει δημιουργήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η σημερινή μέρα σε βοηθά να εκφράσεις με μεγαλύτερη ευκολία φόβους και ανασφάλειες που έχεις. Μην εγκλωβιστείς στην εσωστρέφεια γιατί θα μετατραπεί σε εκνευρισμό και η ένταση θα κυριαρχήσει σε όλο το φάσμα των σχέσεων σου.

Μπορείς να αξιολογήσεις με το έντονο ένστικτο που σε διακατέχει πως πρέπει να κινηθείς σε οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους καθώς ήρθε η στιγμή να κλείσεις υποθέσεις που μπορεί να σε ταλαιπωρούν το τελευταίο διάστημα. Αναθεώρησε τις προτεραιότητές σου σε οικονομικό επίπεδο καθώς η μέρα είναι ιδανική.

Το πάθος μπορεί να πρωταγωνιστήσει στη σχέση σου βοηθώντας σε να αφήσει στην άκρη ανησυχίες και αμφιβολίες που σε προβληματίζουν για το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν επανεμφανίζεται δημιουργώντας και πάλι μοναδικά συναισθήματα και ενισχύει τον έντονο αισθησιασμό που υπάρχει μεταξύ σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η μέρα σου δίνει την δυνατότητα να κλείσεις θέματα που μπορεί να απασχολούν την οικογένειά σου. Η καλή διάθεση θα πρωταγωνιστήσει και θα σε βοηθήσει να περιορίσεις πιθανή κυκλοθυμία και συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα.

Η ημέρα είναι ιδανική για να κλείσεις συμφωνίες που μπορεί να αφορούν θέματα ακίνητης περιουσίας που εκκρεμούν από το παρελθόν. Οι λεπτομέρειες που εντοπίζεις θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις πιθανά εμπόδια και να επωφεληθείς της οποίας κατάστασης γιατί αυτό θα σου δημιουργήσει ασφάλεια σε οικονομικό επίπεδο.

Αφιέρωσε χρόνο για να δημιουργήσεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα στον προσωπικό σου χώρο και να λύσεις πιθανά ζητήματα της καθημερινότητας που σε ενοχλούν στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να επιστρέψει πρόσωπο από το παρελθόν που θα σε αναστατώσει, λογική και ευαισθησία εναρμονίζονται για να πάρεις την καλύτερη απόφαση για σένα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, οι διαφωνίες με πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος μπορεί να σε προβληματίσουν και να σε οδηγήσουν στο να γίνεις ιδιαίτερα εριστικός και επιθετικός στη συμπεριφορά σου. Αυτό θα έχει συνέπειες και είναι προτιμότερο να τη σκεφτείς πριν μπεις σε διαδικασία συγκρούσεων.

Επιδιώκεις να επιβάλλεις τις δικές σου απόψεις και αυτό είναι αρκετό για να αντιδράσουν οι συνεργάτες σου. Φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους γιατί αυτό θα σε βοηθήσει να δεις ξεκάθαρα πώς πρέπει να κινηθείς για να έρθεις πιο κοντά από ποτέ σε αυτά που θέλεις να πετύχεις.

Τα ξεσπάσματα στο ταίρι σου θα είναι έντονα, καθώς είσαι φορτισμένος και εκνευρισμένος. Δεν αξίζει να δημιουργήσεις προβλήματα στη σχέση σου για αυτό φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν, δύσκολα θα μπορέσεις να βρεις κατανόηση και συνεννόηση μαζί τους.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, από μεσημέρι και μετά δεν αποκλείεται να σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις θέματα που έχουν προκύψει στον φιλικό περίγυρο. Από το απόγευμα και μετά επιδιώκεις να απομονωθείς και να χαθείς στις σκέψεις σου.

Έχεις την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις ποιους στόχους μπορείς να υπηρετήσεις ώστε να πετύχεις στην επαγγελματική σου ζωή και ποιοι είναι αδύνατον να γίνουν πραγματικότητα. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν κόντρες στο επαγγελματικό περιβάλλον που καλό είναι να αποφύγεις γιατί θα οδηγήσουν σε απομακρύνσεις.

Ο έντονος συναισθηματισμός και ο ρομαντισμός μπορούν να δημιουργήσουν ένα ιδανικό σκηνικό όπου θα απολαύσεις το ταίρι σου μακριά από όλους. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από το παρελθόν επανεμφανίζονται και σε αναστατώνουν, η αίσθηση της ασφάλειας που νιώθεις μαζί τους κυριαρχεί.

Μοιραστείτε το