Search

Τι λένε τα ζώδια για την Κυριακή 12 Νοεμβρίου

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό, η διαίσθηση θα είναι σωστός οδηγός στις περιπτώσεις που υπάρξουν διλήμματα. Έκταση και βάθος θα έχει το συναίσθημα, η σκέψη θα είναι διεισδυτική, θα υπάρχει δυνατότητα να γίνουν ξεκαθαρίσματα και να αποκαλυφθούν συγκαλυμμένες καταστάσεις. Έμφαση θα πρέπει να δοθεί σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για τακτοποιήσεις, θα πρέπει να αποφευχθεί η αναβολή.

Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν ευχάριστα, αισθησιακά, δεν αποκλείεται να ακουστούν εξομολογήσεις. Ανοίγματα θα προκύψουν για καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι ελκυστικές, δεν θα λείψουν οι ενδιαφέρουσες συναναστροφές που θα έχουν την προοπτική να πάρουν προσωπική όψη.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στην αντίθεση της Σελήνης με τον Δία, είναι μία δύσκολη όψη, θα υπάρξει ένα είδος συναισθηματικής αναστάτωσης που δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές. Ελλοχεύει κίνδυνος για υπερβολές, δυσκολία θα υπάρξει στην συναισθηματική και εσωτερική πειθαρχία. Οι παρορμητικοί και ανήσυχοι χαρακτήρες θα πρέπει να κάνουν την προσπάθεια να χαλιναγωγήσουν τις εσωτερικές τους τάσεις, οι βιαστικές αποφάσεις θα οδηγήσουν σε λάθη.

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης η χρονική στιγμή δεν ενδείκνυται για νέες συνεργασίες, καινούργια άλματα, ρίσκα και ενέργειες αβέβαιης κατάληξης. Δυσκολία θα υπάρξει στο θέμα της αποδοχής και της προσαρμογής, οι αντιδραστικοί χαρακτήρες ενδεχομένως να δημιουργήσουν εντάσεις και προβλήματα.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, σου δίνεται η ευκαιρία για το επόμενο χρονικό διάστημα να ξεκαθαρίσεις ζητήματα που απασχολούν την επαγγελματική σου ζωή. Προσοχή σε επιπλέον ευθύνες και υποχρεώσεις που μπορεί να λειτουργήσουν πιεστικά σε ψυχολογικό επίπεδο και να σου δημιουργήσουν άγχος.

Οι πρωτοβουλίες που μπορείς να πάρεις σε επαγγελματικό επίπεδο είναι πολλές καθώς πρόσωπα από το εξωτερικό δεν αποκλείεται να σε προσεγγίσουν. Οι ευκαιρίες που θα σου δοθούν θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις σε μελλοντικά σχέδια με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η μέρα είναι ιδανική για να πάρεις πρωτοβουλίες ώστε να περάσεις μοναδικές στιγμές διασκέδασης και πάθους με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η η αισιοδοξία που σε διακατέχει μαγνητίζει τα πλήθη και πολλοί μπορεί να είναι αυτοί που θα δείξουν ενδιαφέρον για εσένα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η επικοινωνιακή σου διάθεση είναι έντονη, όμως δεν αποκλείεται να υπάρξουν παρεξηγήσεις με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος λόγω της έντασης που σε διακατέχει. Το βράδυ μπορείς να δημιουργήσεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που σου φτιάχνω τη διάθεση.

Οι ανασφάλειές μπορεί να επηρεάσουν τις συμφωνίες σου καθώς έρχονται με ορμή στην επιφάνεια και δεν σου επιτρέπουν να έχεις αντικειμενική κρίση. Προτίμησε να εμπιστευτείς διαισθητικά πώς πρέπει να κινηθείς αφού η λογική δεν βοηθάνε να βρεις την κατάλληλη λύση με ψύχραιμο και ρεαλιστικό τρόπο.

Καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός με τον τρόπο που εκφράζεσαι στο ταίρι σου καθώς δεν αποκλείεται να εκδηλώσεις υπερβολική ένταση επηρεάζοντας δυσάρεστα την επικοινωνία. Ο αδέσμευτος να έχεις στο μυαλό σου ότι η μέρα δεν είναι ιδανική για να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που μπορεί να σε ενδιαφέρουν καθώς δείχνεις να μην ξέρεις τι πραγματικά θέλεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, εκφράζεις με αμεσότητα συναισθήματα και ανάγκες όμως το πρωί μπορεί να υπάρχει έντονος εκνευρισμός λόγω φόρτου εργασίας και αυτό να εκδηλωθεί άμεσα στον περίγυρό σου. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στη συμπεριφορά σου που μπορεί να δημιουργήσει έντονους καβγάδες.

Ο πρωταγωνιστικός ρόλος είναι δικό σου σε επαγγελματικό επίπεδο όμως η ένταση είναι αυξημένη και μπορεί να οδηγήσει σε συγκρουσιακές καταστάσεις που δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς ιδιαίτερα το πρωί. Στη διάρκεια της ημέρας θα πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες για να απεμπλακείς από τις όποιες δυσκολίες.

Έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις αυτά που έχεις ανάγκη από το ταίρι σου, είναι απαραίτητο όμως να δώσεις τον χώρο που χρειάζεται και αυτό για να εκφράσει αυτά που νιώθει. Αν είσαι  αδέσμευτος/η είναι πιθανό να υπάρξουν νέες γνωριμίες από την δουλειά που θα σου κεντρίσουν την προσοχή καθώς δεν είναι εύκολο να περάσεις απαρατήρητος και να εντυπωσιάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η σημερινή μέρα σε καλεί με ένταση να δεις πραγματικά τι πρέπει να αλλάξεις στις σχέσεις με το περιβάλλον σου. Είναι σημαντικό να κάνεις τις απαιτούμενες αλλαγές, διαφορετικά αφήνεις τις πρωτοβουλίες στους άλλους αγνοώντας πραγματικά το πώς θα δράσουν και θα συμπεριφερθούν.

Οι συνεργασίες σου και ο τρόπος δράση σε αυτές μπορεί να βιώσουν την απόλυτη μεταμόρφωση καθώς φαίνεται να είσαι διατεθειμένος να πετάξεις από τη ζωή σου ότι δεν σε καλύπτει. Οι ευκαιρίες που σου δίνονται λειτουργούν αναγεννησιακά και δρομολογούν νέα επαγγελματικά δεδομένα.

Το πάθος και η έξαψη μπορεί να απογειώσουν τη σχέση δημιουργώντας πρωτόγνωρες συνθήκες, προσοχή όμως σε εμμονές και εξουσιαστικά παιχνίδια που θα οδηγήσουν σε σφοδρές κόντρες. Ο αδέσμευτος ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να δεις τι είναι αυτό που πρέπει να αποβάλλεις από τη νοοτροπία σου και θα σε απελευθερώσει στα αισθηματικά σου.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, θέλεις να επικεντρωθείς στην δημιουργία και την διασκέδαση καθώς νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να απολαύσεις χαρές της ζωής. Το απόγευμα ανεβάζει κατακόρυφα την ενεργητικότητά σου και σε βοηθά να δραστηριοποιηθείς σε μελλοντικά σχέδια που μπορεί να έχεις.

Μπορείς να πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες σε επαγγελματικό επίπεδο που θα σε βοηθήσουν να δρομολογήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στόχους που έχεις σε μελλοντικό χρόνο. Η έντονη ενεργητικότητά σου θα εντυπωσιάσει το επαγγελματικό περιβάλλον και θα δημιουργήσει προϋποθέσεις για θετικές εξελίξεις που θα σε ικανοποιήσουν.

Η αισιοδοξία και η γενναιοδωρία σου γίνονται άμεσα εμφανή στο ταίρι σου και αυτά δημιουργούν την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να περάσετε υπέροχα μαζί. Αν είσαι αδέσμευτος/η πολλοί μπορεί να είναι αυτοί που θα δείξουν ενδιαφέρον για εσένα καθώς είναι γεγονός ότι εντυπωσιάζεις με την γοητεία και τη λάμψη σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με φιλικά πρόσωπα που θα αλλάξουν τα δεδομένα των μελλοντικών σου στόχων και της προσωπικής σου κοσμοθεωρίας. Αξιοποίησε τις στιγμές καθώς προβλέπεται να περάσεις μοναδικά και να πάρεις πολλά από αυτά.

Το ένστικτό σου μπορεί να σε καθοδηγήσει μοναδικά σε εμπορικές συναλλαγές που σε ενδιαφέρουν καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να προχωρήσεις σε υποθέσεις που μπορεί να είναι εξαιρετικά κερδοφόρος για εσένα. Αξιοποίησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο πιθανές προτάσεις που έρχονται αιφνιδιαστικά για να στρέψουν το ενδιαφέρον σου σε ένα διαφορετικό επαγγελματικό δρόμο.

Η επικοινωνία και η κατανόηση που κυριαρχούν στη σχέση βοηθούν να εξομαλυνθούν πιθανές εντάσεις του προηγούμενου χρονικού διαστήματος και να περάσεις υπέροχες στιγμές με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει στη ζωή σου μέσα από τον κοντινό περίγυρο που φαίνεται να είναι ιδανικό για εσένα καθώς απογειώνει τις αισθήσεις σου.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, βγαίνεις από την εσωστρέφεια που είχες τις προηγούμενες μέρες και απαιτείς με δυναμισμό να γίνεις το επίκεντρο της προσοχής το περιβάλλον που κινείσαι. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε εγωκεντρικές συμπεριφορές που καλά θα κάνεις να περιορίσεις για να μην υπάρξουν ενστάσεις και νευρικότητα.

Θέλεις να έχεις την πρωτοβουλία των κινήσεων και ότι αφορά τις συνεργασίες σου, καλό είναι βέβαια να δείξεις διαλλακτικότητα και διάθεση για κατανόηση σε ότι αφορά τις επιθυμίες των άλλων. Οι ανατροπές μπαίνουν στο παιχνίδι για να σου θυμίσουν ότι τίποτα δεν είναι ασφαλές και πρέπει να είσαι ευέλικτος για να κινηθείς σε θετικό πλαίσιο.

Οι ανασφάλειες μπορεί να κυριαρχήσουν και η καχυποψία δεν αποκλείεται να δημιουργήσει εκρηκτικό κλίμα στη σχέση σου προκαλώντας προβλήματα. Ο αδέσμευτος οι ανατροπές είναι πιθανόν να υπάρξουν με νέο πρόσωπο, φρόντισε να αποφύγεις τις συγκρουσιακές καταστάσεις που θα χαλάσουν την ψυχολογία σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η μέρα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για σημαντικές συζητήσεις με πρόσωπα του φιλικού περιβάλλοντος. Το απόγευμα σε βοηθά να διεισδύσεις στις σκέψεις των άλλων ώστε να αντιληφθείς πως πραγματικά νιώθουν.

Σημαντικές μπορεί να είναι οι συμφωνίες σε ότι αφορά εμπορικά ζητήματα που σε απασχολούν έντονα αυτό το διάστημα. Προσπάθησε να αξιοποιείς ευκαιρίες καθώς είναι πολύ πιθανό να αποδώσουν σημαντικά οφέλη και σε οικονομικό επίπεδο.

Βαθύτερες συζητήσεις θα παίξουν σημαντικό ρόλο ώστε να ξεκαθαριστούν παρεξηγήσεις στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από τις παρέες σου μπορεί να προκύψει μία γνωριμία που θα είναι σε βοηθήσει να εκδηλώσεις βαθύτερα συναισθήματα και σκέψεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, σου δίνεται η ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις οικονομικής φύσεως σε σχέση με τρίτους. Το απόγευμα αυξάνει την ένταση και τον εγωισμό και δεν αποκλείεται να έρθεις σε αντιπαράθεση με πρόσωπα που συναλλάσσεται δημιουργώντας προβλήματα στην εξέλιξη των υποθέσεων σου.

Προσπάθησε να αποφύγεις αντιπαραθέσεις με πρόσωπα που συναλλάσσεσαι σε οικονομικό επίπεδο καθώς θα έχουν κόστος στην πορεία των ζητημάτων που σε ενδιαφέρουν. Είναι σημαντικό να φερθείς έξυπνα ώστε να πετύχεις το καλύτερο δυνατό για εσένα που θα σε απαλλάξει από οικονομικά βάρη, απέφυγε τις κόντρες.

Προσπάθησε να απολαύσεις τις στιγμές με το ταίρι σου μένοντας μακριά από την καχυποψία και τη ζήλια που μπορεί να οδηγήσουν σε σφοδρές συγκρούσεις μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η υπερένταση μπορεί να προκαλέσει νέα γνωριμία, δεν θα σου είναι εύκολο να διαχειριστείς την νευρικότητα που σε διακατέχει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, νιώθεις ότι θέλεις να απομακρυνθείς από όλους καθώς ζητήματα του παρελθόντος έρχονται στο μυαλό σου και σε προβληματίζουν. Το απόγευμα σε δραστηριοποιεί να κλείσεις υποθέσεις που μπορεί να επηρεάζουν την οικογενειακή σου ζωή και να εκκρεμούν από το παρελθόν επιβαρύνοντας την ψυχολογία σου.

Αξιοποίησε την ημέρα για να ολοκληρώσεις υποθέσεις που εκκρεμούν και επηρεάζουν σημαντικά την ψυχολογία σου καθώς σου δημιουργούν άγχος. Είναι απαραίτητο να πάρεις τις απαιτούμενες πρωτοβουλίες έτσι ώστε να δρομολογήσεις υποχρεώσεις και αγγαρείες στην καθημερινότητα που σε κουράζουν.

Δεν θα διστάσεις να εκδηλώσεις το ταίρι σου όλα αυτά που σε προβληματίζουν καθώς η μέρα ενδείκνυται για να κλείσεις ζητήματα που σε επηρεάζουν ψυχολογικά. Αν είσαι αδέσμευτος/η επιστροφές προσώπων του παρελθόντος μπορεί να σε φοβίσουν, μην διστάσεις να πάρεις τις πρωτοβουλίες για να δώσεις οριστικές λύσεις σε ότι θεωρείς ότι σε κρατάει στο παρελθόν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η καθημερινότητα σε απασχολεί έντονα και πιθανές υποχρεώσεις που έχεις επωμιστεί φαίνεται να μην σου επιτρέπουν να διαχειριστείς με ηρεμία τα πράγματα. Φρόντισε να βάλεις την άσκηση στη ζωή σου γιατί μόνο έτσι θα μπορέσεις να εκτονώσεις τον εκνευρισμό και το άγχος που σε διακατέχει.

Δύσκολη θα είναι η επικοινωνία και η συνεννόηση στην επαγγελματική σου ζωή σήμερα καθώς δεν φαίνεται να μπορείς να εκφράσεις με ψυχραιμία και λογική αυτά που σε προβληματίζουν. Απέφυγε τις σημαντικές συζητήσεις γιατί το πιθανότερο είναι να οδηγηθείς σε διαφωνίες και όχι στο επιδιωκόμενο αποτέλεσμα.

Καλά θα κάνεις να επικοινωνήσεις αυτά που νιώθεις στο ταίρι σου και να μην επιτρέψεις στα συγκρουόμενα συναισθήματα να κυριαρχήσουν δημιουργώντας προβλήματα. Ο αδέσμευτος δύσκολα θα μπορέσεις να αφεθείς σε νέο πρόσωπο καθώς κολλάς στις λεπτομέρειες που σου προκαλούν νευρικότητα.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς με οικονομικές υποθέσεις που μπορεί να σε προβληματίζουν και να σου δημιουργούν υπερένταση. Το απόγευμα είναι πιθανόν να σε βάλει σε διαδικασία αντιπαραθέσεων με πρόσωπα που συναλλάσσεσαι, προσοχή σε υπερβολές που θα σε βλάψουν.

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε οικονομικές συναλλαγές και επιχειρηματικές δράσεις καθώς με μεγάλη ευκολία μπορεί να οδηγηθεί σε κόντρες. Προσπάθησε να μην υπονομεύεις τον εαυτό σου λόγω της καχυποψίας και των αμφιβολιών που έρχονται στην επιφάνεια και σε ταλαιπωρούν.

Η καχυποψία και η ανασφάλειά σου θα δημιουργήσουν σημαντικές ένταση στην προσωπική σου ζωή, προσπάθησε να έχεις αυτοσυγκράτηση και να κρατήσεις ψύχραιμη στάση αποφεύγοντας τους καβγάδες. Αν είσαι αδέσμευτος/η η εσωστρέφεια είναι έντονη και δεν σου επιτρέπει να ασχοληθείς με νέα πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν.

Μοιραστείτε το