Τι λένε τα ζώδια για την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου

Η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία, ένταση θα έχει ο συναισθηματικός κόσμος, δεν αποκλείεται να υπάρξουν σκαμπανεβάσματα και μπερδεμένες σκέψεις. Προσοχή στην ανυπομονησία, ελλοχεύει κίνδυνος για υπερβολές, απαραίτητο θα είναι να βρίσκεται σε ισορροπία ο εσωτερικός κόσμος. Σε θέματα οικονομικής φύσης η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για ρίσκα και ενέργειες αβέβαιου αποτελέσματος.

Παραπλανητική θα είναι η διαίσθηση, ενδεχομένως η κρίση να μην είναι σωστή, ίσως να εκτιμηθούν οι καταστάσεις με λανθασμένο τρόπο σκέψης. Ελλοχεύει κίνδυνος για σπατάλες και περιττές αγορές, έμφαση θα πρέπει να δοθεί στην οικονομική διαχείριση. Απαραίτητο θα είναι να αποφευχθούν οι εξειδικεύσεις και οι ωραιοποιήσεις, σε θέματα αισθηματικής φύσης στην περίπτωση που γίνουν καινούργιες γνωριμίες καλό θα είναι να δοθεί χρόνος στα γεγονότα.

Το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη είναι μία θετική όψη, ευκολία θα υπάρξει στην εκδήλωση των συναισθημάτων. Στις συναντήσεις δεν αποκλείεται να ακουστούν εξομολογήσεις, θα υπάρξει δυνατότητα για προσεγγίσεις και ξεκαθαρίσματα. Τα τσακωμένα ή χωρισμένα ζευγάρια θα έχουν την ευκαιρία να ξανά συζητήσουν τα επίμαχα ζητήματα, φεύγει η αμφιβολία, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για επανασυνδέσεις.

Η ανάγκη για αποδοχή και συνεννόηση συγκαταβατικές θα κάνει τις διαθέσεις, λύσεις θα βρεθούν σε θέματα που δημιουργούν ανασφάλεια και αβεβαιότητα. Οι κλειστοί χαρακτήρες καλό θα είναι να κάνουν το βήμα να ανοιχτούν θα βρουν την συμπαράσταση και τη συναισθηματική αποδοχή που αναζητούν.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η σημερινή μέρα σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις του παρελθόντος που απασχολούν την οικογένειά σου. Προσοχή μετά το μεσημέρι καθώς η κυκλοθυμία εντείνεται και μπορείς να ξεσπάσεις στο ταίρι σου.

Κλείσε υποθέσεις που μπορεί να σε απασχολούν εδώ και καιρό δείχνοντας κατανόηση. Παράλληλα εμπιστεύσου το ένστικτό σου καθώς μπορεί να σε καθοδηγήσει ιδανικά σε επιτυχημένες επιλογές. Είναι δεδομένο ότι έχεις πολλά να κερδίσεις αρκεί να μην αμφιταλαντεύεσαι στις επιλογές σου.

Φρόντισε να δημιουργήσεις το ιδανικό σκηνικό για δύο εκπλήσσοντας το ταίρι σου και αφήνοντας στην άκρη την οποία αναστάτωση μπορεί να νιώθεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει δημιουργώντας συναισθηματική τρικυμία που δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις πως θέλεις να κινηθείς σε θέματα εκπαίδευσης και σε σχέση με το ευρύτερο περιβάλλον σου. Το μεσημέρι αυξάνει επαγγελματικές ευθύνες και υποχρεώσεις.

Οι ευθύνες και υποχρεώσεις αυξάνονται και καλείσαι να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε ότι έχεις αναλάβει. Δεν θα διστάσεις να πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες, όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς η αδιαλλαξία που μπορεί να εκδηλώσεις θα δημιουργήσει προβλήματα.

Μην εγκλωβίζεσαι σε σκέψεις που αφορούν την καριέρα σου γιατί σε οδηγούν μακριά από το ταίρι σου και αυτό μπορεί να έχει κόστος τη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από τον επαγγελματικό χώρο που θα σε βοηθήσει να κλείσεις πληγές και υποθέσεις του παρελθόντος.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η σημερινή μέρα σε γεμίζει αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τον εαυτό σου και για αυτά που μπορείς να προσφέρεις στην επαγγελματική σου ζωή. Πρόσωπα από τον ευρύτερο περίγυρο δείχνουν την εκτίμησή τους και αυτό σε χαροποιεί ιδιαίτερα.

Σου δίνεται η δυνατότητα να προχωρήσεις με δυναμισμό σε πιθανά σχέδια που έχει στην επαγγελματική σου ζωή, προσπάθησε μόνο να μην επηρεαστείς από κόλακες που μπορεί να σε καθοδηγήσουν λανθασμένα. Εξιδανικεύοντας τους πρόσωπα και καταστάσεις οι λάθος επιλογές είναι πιθανές.

Μπορείς να απολαύσεις έντονες στιγμές πάθους με το ταίρι σου μακριά από πιθανές ευθύνες που μπορεί να σε προβληματίζουν και να σε αγχώνουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο που θα σε μαγνητίσει και θα σου κεντρίσει έντονα την προσοχή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η μέρα στρέφει την προσοχή σου στο επαγγελματικό πεδίο καθώς αυξάνονται σημαντικά οι υποχρεώσεις στην καριέρα σου. Το απόγευμα δεν βοηθά να εκφράσεις αυτά που σκέφτεσαι σε πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου, κάτι που είναι αρκετό για να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.

Οι υποχρεώσεις στην επαγγελματική σου ζωή είναι πολλές, όμως είναι βέβαιο ότι μπορείς να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθώς έχεις αποφασιστικότητα και μεθοδικότητα. Προσοχή τις απογευματινές ώρες όπου το άγχος και η ένταση μπορεί να οδηγήσουν σε συγκρούσεις με πρόσωπα που είναι σημαντικά στην καριέρα σου.

Μην επιτρέψεις στο άγχος των επαγγελματικών υποχρεώσεων να σε καταβάλει και να μην αφιερώσεις χρόνο λόγω αυτών στο ταίρι σου. Φρόντισε να προστατέψεις τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον που θα σου κεντρίσει την προσοχή, η ένταση ποδόσφαιρο διακατέχει είναι κακός σύμβουλος και μπορεί να δημιουργήσει εμπόδια στις οποίες εξελίξεις.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η σημερινή μέρα ενισχύει την ανάγκη για να ασχοληθείς με ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να σου δημιουργούν έντονη ανασφάλεια ακόμα. Προσοχή σε πιθανή καχυποψία που θα επηρεάσει γενικότερα τις σχέσεις σου.

Αξιοποίησε πιθανές ευκαιρίες που μπορεί να σου δοθούν σήμερα σε οικονομικό επίπεδο καθώς θα καταφέρεις να κλείσεις θέματα που εκκρεμούν από το παρελθόν με ιδανικό τρόπο για εσένα. Δείχνοντας κατανόηση στους άλλους θα μπορέσεις να πάρεις την καλύτερη δυνατή συμφωνία που θα σε ικανοποιήσει.

Εκφράζοντας όλα αυτά που νιώθεις το ταίρι σου είναι βέβαιο ότι θα απογειώσει στο πάθος και θα δημιουργήσεις μοναδικές προϋποθέσεις για τη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει αιφνιδιαστικά στη ζωή σου, είναι απαραίτητο όμως να κατασταλάξεις σε αυτό που πραγματικά θέλεις στον έρωτα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η μέρα μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα λόγω έντασης στο οικογενειακό πεδίο που καλό είναι να αποφύγεις. Το απόγευμα σου δίνει την ευκαιρία να απολαύσεις στιγμές χαράς με τους φίλους σου μακριά από συγκρούσεις και προστριβές.

Οι αυξημένες υποχρεώσεις της καθημερινότητας μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα στο πρόγραμμά σου και δεν αποκλείεται να δημιουργήσουν ένταση με πρόσωπα στο συναδελφικό περίγυρο. Φρόντισε να αποφύγεις τις εντάσεις που δεν θα σε βοηθήσουν να διεκπεραιώσεις όπως θα ήθελες ότι έχεις αναλάβει.

Ανατροπές και αυξημένες υποχρεώσεις στην καθημερινότητα δεν αφήνουν περιθώριο να πάρεις ανάσες με το ταίρι σου, πρόσεξε γιατί θα είναι εύκολο να δημιουργήσεις προβλήματα στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα επικεντρωθείς στο να διασκεδάσεις και να περάσεις όμορφα αφιερώνοντας το χρόνο σου σε νέα γνωριμία.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η μέρα δεν αποκλείεται να φέρει στο φως υπόγειες καταστάσεις που συμβαίνουν στην επαγγελματική σου ζωή. Φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους δείχνοντας ωριμότητα και ψυχραιμία απέναντι σε πρόσωπα που θέλουν να σε περιορίσουν και να σε ελέγξουν.

Μπορείς να αξιοποιήσεις την ημέρα για να κλείσεις υποθέσεις οικονομικής φύσεως καθώς η μέρα σε οδηγεί προς αυτή την κατεύθυνση. Στήριγμα σου σε πιθανές οικονομικές συμφωνίες μπορούν να είναι πρόσωπα από το οικογενειακό περιβάλλον που θα είναι δίπλα σου και θα σε γεμίζουν αυτοπεποίθηση.

Νιώθεις έντονα την ανάγκη να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με το ταίρι σου καθώς θέλεις να γίνεις ένα μαζί του. Μην διστάσεις να το δείξεις γιατί θα πάρεις αυτό που επιθυμείς. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέο πρόσωπο που έρχεται στη ζωή σου για να απογειώσει το πάθος και τον αισθησιασμό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η μέρα λειτουργεί ευεργετικά στο οικογενειακό περιβάλλον καθώς έρχονται στην επιφάνεια γεγονότα οι αποκαλύψεις που δημιουργούν εκρηκτική διάθεση και καυγάδες. Συγκρατήσε τα νεύρα σου καθώς μόνο με ηρεμία θα μπορέσεις να δώσεις τις καλύτερες δυνατές λύσεις.

Ένταση μπορεί να υπάρχει στο επαγγελματικό πεδίο λόγω ανατροπών που θα επηρεάσουν τους στόχους και τις συνεργασίες σου. Προσοχή σε συμφωνίες σε σχέση με την ακίνητη περιουσία που μπορεί να αλλάξουν ξαφνικά και να σου δημιουργήσουν έντονη ανασφάλεια.

Απόλαυσε την έντονη τρυφερότητα που μπορεί να σου χαρίσει το ταίρι σου μακριά από συγκρούσεις και ρήξεις που θα δυναμιτίσουν τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η η κυκλοθυμία και ο εκνευρισμός δύσκολα θα επιτρέψουν να αφιερωθείς στο φλερτ και σε πιθανές νέες γνωριμίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η σημερινή μέρα ενισχύει την ανάγκη να εκφράσεις όλα αυτά που μπορεί να σε φοβίζουν σε πρόσωπα της οικογένειας δίνοντας ένα τέλος σε πιθανές υποθέσεις που σε απασχόλησαν το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Αφιέρωσε την ημέρα σου για να κλείσεις υποθέσεις που αφορούν ακίνητη περιουσία και μπορεί να σε προβληματίζουν το τελευταίο χρονικό διάστημα. Το ένστικτό σου μπορεί να σε ωθήσει με μοναδικό τρόπο στις καλύτερες δυνατές εξελίξεις για εσένα αρκεί να το εμπιστευτείς για να μην το προδώσεις.

Εκφράζοντας βαθύτερα συναισθήματα στο ταίρι σου θα βρεις την ανταπόκριση που θέλεις και μπορείς να βιώσεις έντονα ρομαντικές στιγμές που θα σου δημιουργήσουν την απαραίτητη ασφάλεια. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να προκύψει μία γνωριμία, προσοχή στην έντονη κυκλοθυμία που θα δημιουργήσει προβλήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, επικεντρώνεσαι κυρίως σε οικογενειακά ζητήματα που πιθανά σε απασχολούν. Το απόγευμα δεν σε διευκολύνει να εκφράσεις αυτά που σκέφτεσαι με ακρίβεια. Προσοχή γιατί η ένταση και οι συγκρούσεις καραδοκούν.

Αξιοποίησε ευκαιρίες που σου δίνονται σε ότι αφορά την ακίνητη περιουσία καθώς μπορεί να πετύχεις σημαντικές συμφωνίες που θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές για εσένα. Προσοχή τις απογευματινές ώρες καθώς η ένταση ανεβαίνει και η δυσκολία να επικοινωνήσεις τις σκέψεις σου μπορεί να μπουν εμπόδιο σε πιθανές συμφωνίες.

Δημιούργησε το καλύτερο περιβάλλον για εσένα και το ταίρι σου όπου ο ρομαντισμός θα κυριαρχήσει, αφήνοντας έτσι τον εκνευρισμό έξω από την σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η η κυκλοθυμία είναι έντονη και δύσκολα θα μπορέσεις να αφεθείς σε νέα γνωριμία που θέλει να πρωταγωνιστήσει στη ζωή σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η σημερινή μέρα σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς με αυτά που σε ανησυχούν και μπορεί να σου δημιουργούν ανασφάλεια. Πρόσωπα μέσα από την καθημερινότητα θα βρεθούν στο πλευρό σου για να σε ηρεμήσουν.

Σου δίνεται η ευκαιρία να εκφράσεις τις οποίες ανησυχίες έχεις στα πρόσωπα που συνεργάζεσαι. Γεγονός είναι ότι η εργατικότητα σου μπορεί να ανταμειφθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Προσπάθησε μόνο να ξεφύγεις από υπερβολές που θα ενοχλήσουν και θα προκαλέσουν δυσαρέσκεια.

Εκφράζοντας φόβους και ανασφάλειες στο ταίρι σου θα βρεις την απαραίτητη ισορροπία και θα μπορέσεις να αντιληφθείς ότι ήρθε για να μείνει στη ζωή σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέο πρόσωπο που θα σου κεντρίσει την προσοχή δείχνοντας αποφασιστικότητα και διάθεση για μακροχρόνια πορεία.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, η μέρα δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε συναισθηματικά ξεσπάσματα και υπερχείλιση λόγω φόβων και ανασφαλειών. Είναι σημαντικό να αντιμετωπίσεις ότι σε έχει πληγώσει στο παρελθόν με δυναμισμό και αποφασιστικότητα αποφεύγοντας τις εντάσεις με το περιβάλλον σου.

Η νευρικότητα και το έλλειμμα αυτοσυγκέντρωσης μπορεί να οδηγήσουν σε σπασμωδικές κινήσεις και λανθασμένες εκτιμήσεις που θα παίξουν ρόλο σε εργασιακές αποφάσεις. Τα λάθη είναι πιθανά για αυτό φρόντισε να πάρεις βαθιές ανάσες πριν οποιαδήποτε απόφαση που μπορεί με έχει κόστος στη δουλειά σου.

Η εσωστρέφεια και ο εκνευρισμός δεν σου επιτρέπουν να δεις αντικειμενικά τι μπορεί να σου προσφέρει το ταίρι σου, προσοχή σε κόντρες που θα πληγώσουν τη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η επιστροφές προσώπων του παρελθόντος σε αιφνιδιάζουν και φέρνουν στην επιφάνεια τραύματα που ακόμα δεν έχεις ξεπεράσει.

Μοιραστείτε το