Search

Τι λένε τα ζώδια για την Κυριακή 19 Νοεμβρίου

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο, πρωτοποριακός θα είναι ο τρόπος σκέψης, θα εκδηλωθεί ανάγκη για διαφοροποιήσεις και άμεσες αλλαγές. Για κάποιους χαρακτήρες θα είναι δύσκολο να αποδεχτούν συντηρητικές ή οπισθοδρομικές απόψεις, στις συζητήσεις ενδεχομένως να υπάρξουν διαφωνίες και εντάσεις. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης θα υπάρχει διάθεση για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών, ωστόσο απαραίτητο θα είναι οι επιδιώξεις να είναι σκεπτόμενες και όχι παρορμητικές.

Έμφαση θα πρέπει να δοθεί στην οικονομική διαχείριση, θα υπάρξει δυνατότητα για τακτοποιήσεις, καλό θα είναι να αποφευχθεί η αναβολή. Σε κοινωνικό επίπεδο ανοίγματα θα υπάρξουν για γνωριμίες, οι συναναστροφές θα είναι ευχάριστες και ανανεωτικές. Οι συλλογικές προσπάθειες θα έχουν εποικοδομητικό αποτέλεσμα, δεν θα λείψουν οι ενέργειες κοινωνικής προσφοράς.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Δία, ελλοχεύει κίνδυνος για επιπολαιότητες, απαραίτητο θα είναι να οριοθετηθεί η ανυπομονησία. Οι σπασμωδικές και βιαστικές ενέργειες δεν θα έχουν θετικό αποτέλεσμα, θα χρειαστεί συντονισμός και αυτοέλεγχος.

Το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη είναι μία θετική όψη, ευκολία θα υπάρξει στην εκδήλωση των συναισθημάτων, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για επανασύνδεση και συμφιλίωση. Καινούργιες γνωριμίες θα προκύψουν, έμφαση θα δοθεί στο φλερτ, οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή πρόσφορο θα κάνει το έδαφος για συζητήσεις, συμφωνίες, διαπραγματεύσεις. Οι διαθέσεις θα είναι συγκαταβατικές, φεύγει η αδιαλλαξία, λύσεις θα βρεθούν σε επίμαχα ζητήματα που δημιουργούν ανασφάλειες.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η αυτοπεποίθησή σου απογειώνεται και νιώθεις ότι μπορείς να απολαύσεις κάθε στιγμή με όποια παρέα και αν βρεθείς. Η δημιουργικότητα είναι αυτό που σε ικανοποιεί και δεν αποκλείεται να ασχοληθείς με ταλέντα που σου γεμίζουν το χρόνο ευχάριστα και ενισχύουν σημαντικά την ψυχολογία σου.

Επικεντρώσου σε ότι αφορά το εμπόριο και την επικοινωνία καθώς με την Αφροδίτη να περνάει σήμερα στους Διδύμους έχεις την ευκαιρία να αποκομίσεις σημαντικά κέρδη από πιθανές συναλλαγές. Η αυτοπεποίθηση και ο δυναμισμός που δείχνεις εντυπωσιάζουν τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι και τους ανωτέρους σου.

Νιώθεις ότι το ταίρι σου μπορεί να αντιληφθεί ακριβώς αυτό που θέλεις από τη σχέση και αυτό δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να περάσετε μοναδικά. Ο αδέσμευτος δεν θα διστάσεις να πάρεις πρωτοβουλίες για να έρθεις σε επαφή με νέο πρόσωπο που σε γεμίζει αισιοδοξία και εκτοξεύει το πάθος.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, οι σχέσεις με το στενό σου περιβάλλον δεν αποκλείεται να περάσουν δύσκολες στιγμές καθώς πιθανά να νιώθεις ότι κάποιοι προσπαθούν να έχουν άμεση επιρροή πάνω σου. Αργά το απόγευμα, μπορείς με ευκολία να εκφράσεις τις ανάγκες σου και να αποκαταστήσεις τις όποιες παρεξηγήσεις.

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε εμπορικές συμφωνίες και συναλλαγές που μπορεί να έχεις καθώς δεν αποκλείεται κάποιοι να προσπαθήσουν να επωφεληθούν εις βάρος σου. Το βράδυ ενδείκνυται για καλή συζήτηση που θα οδηγήσει στην ικανοποίηση αυτών που επιδιώκεις και θα σου δώσει χαρά.

Δεν αποκλείεται να γίνεις καυστικός με το ταίρι σου, κάτι που θα οδηγήσει σε ένταση. Παράλληλα φρόντισε να διαχειριστείς με ηρεμία ανάλογες συμπεριφορές που θα σε εκνευρίσουν. Ο αδέσμευτος μπορείς να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο που αντιλαμβάνεται αυτά που θέλεις την προσωπική σου ζωή και είναι έτοιμο να τα κάνω ποίηση.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, νιώθεις να ξεχειλίζεις από γοητεία και αυτοπεποίθηση. Είναι σημαντικό για εσένα να είσαι το επίκεντρο στο περιβάλλον που κινείσαι και θα το καταφέρεις. Η θετική διάθεση και η εξωστρέφεια θα εκτιμηθούν ιδιαίτερα και σε καθιστούν πρωταγωνιστή καθώς φτιάχνεις την ψυχολογία των γύρω σου.

Το εμπόριο είναι αυτό που μπορεί να σου δώσει σημαντικές ευκαιρίες να εξελιχθείς. Η ευστροφία σου θα πείσει και θα ενισχύσει την ανάγκη να συνεταιριστείς με πρόσωπα του φιλικού περιβάλλοντος που μπορούν να αντιληφθούν τον τρόπο που σκέφτεσαι και θέλεις να αναπτυχθείς.

Θέλεις να είσαι το επίκεντρο της σχέσης σου και το καταφέρνεις! Η αυτοπεποίθηση που νιώθεις εκδηλώνεται άμεσα και επηρεάζει θετικά και το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος θέλεις να εντυπωσιάσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και δεν θα διστάσεις να πάρεις τις ανάλογες πρωτοβουλίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η επικοινωνία με το κοντινό σου περιβάλλον κυριαρχεί και αυτό είναι που τελικά απολαμβάνεις. Θέλεις να ανταλλάξεις απόψεις για ζητήματα που σε απασχολούν, πρόσεξε μόνο γιατί οι διαφωνίες μπορεί να εγείρουν ένταση που τελικά δεν θα βοηθήσουν όσο θα περίμενες.

Το εμπόριο, οι δημόσιες σχέσεις και επικοινωνία ανοίγουν μπροστά σου νέους δρόμους ώστε να πετύχεις μοναδικές συμφωνίες άκρως θετικές για εσένα. Οι διαφωνίες για τον τρόπο δράσης ιδιαίτερα το μεσημέρι μπορεί να πάρουν μεγάλη έκταση, φρόντισε να τις ξεπεράσεις και να δεις την θετική πλευρά των πραγμάτων που έχει να σου δώσει πολλά.

Είναι σημαντικό να αντιληφθείς ότι εκφράζοντας τα συναισθήματά σου θα μπορέσεις να βοηθήσεις το ταίρι σου να καταλάβει αυτά που σκέφτεσαι. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να επιδιώξεις να επικοινωνήσεις με πρόσωπο που σου κεντρίσει την προσοχή, φρόντισε να περιορίσεις τον εκνευρισμό που δεν θα βοηθήσει στο να υπάρξουν θετικές εξελίξεις.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, είναι ξεκάθαρο ότι δεν θα διστάσεις να διεκδικήσεις την προσοχή των ανθρώπων του περιβάλλοντός σου καθώς νιώθεις ότι μπορείς να είσαι το επίκεντρο όλων. Νιώθεις ότι ήρθε η περίοδος που μπορείς να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στους φίλους σου, κάτι που έχεις ανάγκη.

Ο δυναμισμός και η αυτοπεποίθηση που εκδηλώνεις εντυπωσιάζει τους γύρω σου και σου δίνει την ευκαιρία να πάρεις πρωτοβουλίες που είναι σημαντικές στα επαγγελματικά σου. Παίρνεις αποφάσεις με το βλέμμα στο μέλλον και με μόνο στόχο να έρθεις πιο κοντά από ποτέ στα όνειρά σου.

Είναι διάχυτη η διάθεση για να θέσεις όρια στη σχέση σου καθώς απολαμβάνεις να έχεις τον δικό σου χώρο και ανεξαρτησία. Προσοχή γιατί αυτό θα θορυβήσει το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να έρθεις σε επικοινωνία με πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον που δείχνουν έντονο ενδιαφέρον για εσένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η ένταση με τα φιλικά πρόσωπα μπορεί να κυριαρχήσει κατά τη διάρκεια της ημέρας, επηρεάζοντας αρνητικά την ψυχολογία σου. Εντόπισε πραγματικά τι είναι αυτό που σε ενοχλεί και εξέφρασε το μακριά από παιχνίδια ελέγχου και χειριστική διάθεση που δεν αφήνουν περιθώρια για ειλικρινείς συζητήσεις.

Παιχνίδια παρασκηνιακά σε προβληματίζουν στην επαγγελματική σου ζωή. Είναι πιθανό να νιώσεις ότι υπάρχουν πρόσωπα που προσπαθούν να υπονομεύσουν, κάτι που αργά ή γρήγορα θα σε οδηγήσει σε μετωπική σύγκρουση. Αξιοποίησε την διαίσθηση σου για να δεις πως θα κινηθείς.

Η ανάγκη για ανεξαρτησία στην προσωπική ζωή μπορεί να οδηγήσει σε αμφιβολία στο ταίρι σου. Η προσπάθειά του να σε περιορίσει θα προκαλέσει την έντονη αντίδραση σου. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που θα σε γεμίσουν χαρά και αισιοδοξία αλλάζοντας την ατμόσφαιρα στη ζωή σου.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, βρίσκεις άνθρωπο να οριοθετήσεις το άγχος και να μην αφήσεις αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα να κυριαρχήσουν στο μυαλό σου. Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά και δείχνεις να μπορείς να αντιληφθείς είναι αυτό που πρέπει να αλλάξεις σε καταστάσεις για να βελτιωθούν άμεσα.

Ήρθε η ώρα να διεκδικήσεις καλύτερες οικονομικές συνθήκες και αυτό μπορείς να το κάνεις με μεγάλη ευκολία και χωρίς συγκρούσεις. Φρόντισε να κινηθείς με βάση το ένστικτό σου γιατί είναι αυτό που θα σου δώσει την κατάλληλη ώθηση την στιγμή που πρέπει για τις κινήσεις που θέλεις να κάνεις. Το θετικό αποτέλεσμα είναι πολύ πιθανό.

Εξέφρασε ότι μπορεί να σε ενοχλεί στη σχέση σου καθώς φαίνεται τώρα να μπορείς να δώσεις λύσεις και να παραμελήσεις τα μικρά για να νιώσεις το απόλυτο πάθος. Ο αδέσμευτος πάθος και λογική εμπλέκονται και δίνουν μοναδικά αποτελέσματα σε πιθανές επικοινωνίες με νέα πρόσωπα που θέλουν να μπουν στη ζωή σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, οι προσωπικές σου ανασφάλειες μπορεί να σε ταλαιπωρούν, σήμερα όμως σου δίνεται η ευκαιρία να βάλεις φρένο και να νιώσεις περισσότερη σταθερότητα για τους γύρω σου. Τα ταλέντα σου μπορούν να απογειωθούν καθώς η μέρα είναι για σένα άκρως δημιουργική, κάτι που σε ευχαριστεί ιδιαίτερα.

Σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις οικονομικές κινήσεις που θα δημιουργήσουν ένα σταθερό πλαίσιο και θα σε φέρουν πιο κοντά στο να δώσεις λύσεις στα ζητήματα που σε απασχολούν. Δείξε προσοχή σε αντιπαραθέσεις στο επαγγελματικό περιβάλλον που θα οδηγήσουν στο να πάρεις αποστάσεις από σημαντικά πρόσωπα.

Οι φόβοι σου πια δείχνουν να ξεπερνιούνται καθώς νιώθεις σιγουριά με το πρόσωπο που έχεις πλάι σου και αυτό σε καθησυχάζει. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο που δείχνει το ενδιαφέρον του για εσένα. Να θυμάσαι ότι οι πολλές υποσχέσεις δεν απεικονίζουν την πραγματικότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η σημερινή μέρα σε καλεί να αλλάξεις ριζικά προτεραιότητες και να αντιληφθείς πραγματικά την αξία σου. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικές ανακατατάξεις σε ότι αφορά τις ηθικές του αξίες και το πώς αντιλαμβάνεσαι τις σχέσεις με τους άλλους.

Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να αναδιοργανωθεί σε ότι αφορά τα οικονομικά. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε συμφέρουσες συμφωνίες με σημαντικά κέρδη, όπως και σε άκρως θετικές εξελίξεις στην επαγγελματική σου ζωή καθώς φαίνεται να αναγνωρίζεται η πραγματική σου άξια σε όλα τα επίπεδα.

Οι πολλές υποχρεώσεις μπορεί να μην επιτρέψουν να έχεις χρόνο για το ταίρι σου, φρόντισε να μας βρεις ένα διάστημα στη μέρα σου όπου θα αφιερώσεις όλη σου την προσοχή στο πρόσωπο που σου φτιάχνει το κέφι. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να έρθει αιφνιδιαστικά νέα γνωριμία μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η σημερινή μέρα σε γεμίζει δυναμισμό και την διάθεση να αναγεννηθείς αποβάλλοντας χαρακτηριστικά του εαυτού σου που δεν σε βοηθούν να εξελιχθείς στη ζωή σου. Προσοχή σε έντονη διάθεση εξουσίας και επιβολής που θα ενοχλήσει το περιβάλλον που κινείσαι.

Σε χαρακτηρίζει δυναμισμό και αποφασιστικότητα στις κινήσεις σου και αυτό μπορεί να λειτουργήσει άκρως ευεργετικά καθώς δεν θα διστάσεις να μπεις σε διαδικασία συνεργασιών που έχουν να αποδώσουν σημαντικά κέρδη. Να θυμάσαι μόνο ότι τα παιχνίδια εξουσίας δεν θα έχουν τα ανάλογα αποτελέσματα.

Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το ταίρι σου δημιουργώντας ένα μοναδικό περιβάλλον που θα το αιφνιδιάσει ευχάριστα. Τα συναισθήματα ρέουν με ευκολία. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να έρθεις σε επαφή με νέα πρόσωπα που έρχονται ξαφνικά στη ζωή σου απογειώνοντας την διάθεσή σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, είναι επιτακτική ανάγκη να αφήσεις πίσω σου ανασφάλειες και φοβίες που μπορεί να επηρεάζουν τις σχέσεις με τους γύρω σου. Το να γίνεις καχύποπτος δεν θα σε βοηθήσει να δεις πραγματικά τι θέλουν από εσένα, φρόντισε να ακούσεις το ένστικτό σου που δίνει με δυναμισμό το δικό του σύνθημα.

Αξιοποίησε τη συγκεκριμένη συγκυρία για να πάρεις πρωτοβουλίες που μπορεί να δώσουν λύσεις σε οικονομικά θέματα που σε απασχολούν. Να θυμάσαι ότι οι συγκρούσεις δεν θα σε βοηθήσουν να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα για αυτό φρόντισε να βρεις τη χρυσή τομή στα πράγματα.

Το να συγχωνευτείς σε απόλυτο βαθμό με το ταίρι σου είναι αυτό που θα σου δημιουργήσει μεγάλη ασφάλεια, όμως δεν αποκλείεται να λειτουργήσει αντίθετα για το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου. Ο αδέσμευτος πιθανό είναι να μην έχεις όρεξη να επικοινωνήσεις με νέα πρόσωπα καθώς η εσωστρέφεια έντονη.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύες, η διάθεση να επικοινωνήσεις με τον κοντινό περίγυρό γίνεται πολύ έντονη από το απόγευμα και μετά καθώς φαίνεται να επιδιώκεις να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που εκτιμάς την γνώμη τους. Η χαρά που σου δίνουν ανεβάζει κατακόρυφα τη διάθεσή σου και σε βοηθά να ξεφύγεις από πιθανές ανασφάλειες.

Δεν αποκλείεται να επιδιώξεις να τακτοποιήσεις οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν, όμως θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για εμπόδια και καθυστερήσεις που θα αυξήσουν την ένταση. Σκέψου πως θέλεις να δράσεις σε ότι αφορά το εμπόριο και την επικοινωνία καθώς οι συγκεκριμένοι τομείς φαίνεται να σου ταιριάζουν πολύ.

Η επικοινωνία θα παίξει σημαντικό ρόλο στην σχέση σου αρκεί να φροντίσεις να μην γίνεις σκληρός αναλογιζόμενος καταστάσεις του παρελθόντος που μπορεί να σε έχουν στιγματίσει. Ο αδέσμευτος το να έρθεις σε επαφή με νέα πρόσωπα είναι κάτι που σε ευχαριστεί, προσοχή στη συμπεριφορά σου γιατί θα παίξει σημαντικό ρόλο.

Μοιραστείτε το