Search

Τι λένε τα ζώδια για την Κυριακή 21 Ιανουαρίου

Ο Πλούτωνας κάνει την εμφάνιση του στον Υδροχόο και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 19 Ιανουαρίου του 2044, απρόοπτα συμβάντα θα καταφέρουν να διαφοροποιήσουν τα δεδομένα. Επαναστατικός θα είναι ο τρόπος σκέψης, θα εκδηλωθεί ανάγκη για αλλαγές, διαφοροποιήσεις και μεταρρυθμίσεις. Δεν θα λείψουν οι εναντιώσεις, ενδεχομένως να υπάρξουν συγκρούσεις όχι μόνο σε προσωπικό επίπεδο, αλλά και σε κοινωνικό.

Τα χαρακτηριστικά θα είναι δυναμικότητα, αυτοπεποίθηση, θα υπάρχει διάθεση για ανάληψη πρωτοβουλιών, ωστόσο απαραίτητο θα είναι οι επιδιώξεις να πατούν πάνω σε μία ρεαλιστική βάση. Θα υπάρχει δυνατότητα για βελτίωση και πρόοδο, το θετικό αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από το κατά πόσο μεθοδικές θα είναι οι προσεγγίσεις. Κάποιοι θα πάρουν την απόφαση να τερματίσουν τις τοξικές σχέσεις και να βγάλουν από τη ζωή τους πρόσωπα που ασκούν αρνητική επιρροή. Σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης θα ακουστούν νέες ιδέες, πρωτοποριακός και καινοτόμος θα είναι ο τρόπος σκέψης.

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Κρόνο απαραίτητη θα είναι η συγκέντρωση στις ευθύνες και στις υποχρεώσεις. Σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης ίσως να υπάρξουν δυσκολίες και εμπόδια, θα χρειαστεί αυτοσυγκράτηση και προσαρμογή. Σε θέματα οικονομικής φύσης τα ρίσκα θα πρέπει να είναι σκεπτόμενα, προσοχή στις παρορμητικές αποφάσεις, καλό θα είναι να αποφευχθούν τα νέα εγχειρήματα.

Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για ουσιαστικές αποφάσεις και για ενέργειες που θα έχουν αντίκτυπο στο μέλλον. Προσοχή στις φοβίες και στις ανασφάλειες, δεν θα πρέπει να δοθεί έκταση σε ζητήματα που δημιουργούν άγχος. Οι παρορμητικοί χαρακτήρες ίσως να μην καταφέρουν να λειτουργήσουν σκεπτόμενα, προσοχή στις επιπολαιότητες.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, δεν θα διστάσεις να γίνεις επιθετικός και καυστικός με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Η μέρα σε ωθεί στο να πεις σκληρές αλήθειες που μπορεί να πονέσουν.

Σημαντικά ζητήματα μπορεί να προκύψουν στις συνεργασίες σου καθώς δεν θα διστάσεις να αντιπαρατεθείς επιδιώκοντας να επιβάλεις τις απόψεις σου. Προσοχή γιατί μπορεί να γίνεις αδιάλλακτος και σκληρός σε αυτά που εκφράζεις οδηγώντας σε κόντρες που τελικά μπορεί να κοστίσουν.

Είμαι σημαντικό να μπορέσεις να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό καθώς είναι βέβαιο ότι θα δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση και μπορεί να προκαλέσει αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος εκδηλώνεις ιδιαίτερη καχυποψία και αυτό δεν σου επιτρέπει να αφεθείς στην επικοινωνία με νέο πρόσωπο.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, δείξε την αποφασιστικότητα και τον δυναμισμό που νιώθεις προχωρώντας σε μελλοντικά σχέδια που παίζουν καθοριστικό ρόλο για εσένα. Η μέρα είναι ιδανική για να περάσεις όμορφα σε όποια παρέα κι αν βρεθείς καθώς μπορείς να δώσεις τα φώτα σου σε πνευματικά ζητήματα εντυπωσιάζοντας τους πάντες.

Η πρωτοτυπία μπορεί να κυριαρχήσει στο επαγγελματικό πεδίο καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να προχωρήσεις σε επιλογές που είναι διαφορετικές και μπορούν να αποδώσουν. Το απόγευμα προσοχή στην επικοινωνία υπάρχει εκνευρισμός και μπορεί να σε εκθέσει εκτονώνοντας τον με απότομο τρόπο.

Η αισιοδοξία και το πάθος απογειώνουν τη σχέση σου και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για να πραγματοποιήσεις τα σχέδιά σου ευνοώντας τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η εντυπωσιάζεις με το μαγνητισμό και το πάθος που σε διακατέχει και αυτό θα είναι αρκετό για να κεντρίσεις νέα πρόσωπα στη ζωή σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, αξιοποίησε σήμερα την ανάγκη για επικοινωνία με φιλικά πρόσωπα καθώς αυτό θα λειτουργήσει ευεργετικά στην ψυχολογία σου. Έχεις την ευκαιρία με αυτό τον τρόπο να δεις αντικειμενικά τι είναι αυτό που ικανοποιεί τους φίλους σου και μπορεί να σας συνδέσει στον απόλυτο βαθμό.

Η καλή διάθεση για επικοινωνία θα παίξει σημαντικό ρόλο στο να έρθεις πιο κοντά από ποτέ σε επαγγελματικούς στόχους. Εκφράζοντας τις βλέψεις σου δεν αποκλείεται να προσεγγίσεις δίπλα σου πρόσωπα που είναι διατεθειμένα να σε στηρίξουν ώστε να πετύχεις τα όνειρά σου.

Πρωτοποριακές ιδέες και σκέψεις μπορεί να γίνουν στόχοι για σένα και το ταίρι σου, κάτι που λειτουργεί ανανεωτικά για τη σχέση σας. Ο αδέσμευτος μπορείς να πρωταγωνιστήσεις επικοινωνώντας με πρόσωπο από το φιλικό περίγυρό που δείχνει έντονα το ενδιαφέρον του για εσένα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η αίσθηση ότι καταπιέζεσαι από τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου είναι έντονη και αυτό σε πληγώνει βαθιά. Το βέβαιο είναι ότι δεν θα μείνεις άπραγος καθώς οι αντιδράσεις σου θα είναι σφοδρές και μπορεί να οδηγήσουν σε καυγάδες. Το βράδυ η διάθεσή σου αλλάζει και αντιμετωπίζεις τους γύρω σου με θετικότητα.

Καχυποψία και παιχνίδια ελέγχου επηρεάζουν σημαντικά τις συνεργασίες και δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε κόντρες. Οι κινήσεις των συνεργατών σου σε εκνευρίζουν καθώς πιθανά να προσπαθήσουν να σου επιβληθούν. Κινήσου διαισθητικά και μην επιδιώξεις να πάρεις αποφάσεις ενώ βρίσκεσαι σε ένταση αφού αυτό θα οδηγήσει σε λάθη.

Παρ’ όλη την ένταση που μπορεί να υπάρξει με το ταίρι σου, βρίσκεις την δύναμη να αντικρούσεις πιθανές επιθέσεις και να επέλθει η αρμονία που ευνοεί την προσωπική σου ζωή. Ο αδέσμευτος δεν μπορείς με ευκολία να δείξεις εμπιστοσύνη σε νέο πρόσωπο που προσπαθεί να επιβληθεί με την στάση του.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, επικοινωνώντας με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος ανανεώνεσαι και δημιουργείς καινούργια πλάνα για το μέλλον. Είναι σημαντικό να εκφράσεις σκέψεις και βλέψεις καθώς τα πρόσωπα που συνομιλείς ανταποκρίνονται θετικά σε ότι σκέφτεσαι.

H μέρα επικεντρώνει στην σκέψη σου σε επαγγελματικά πλάνα που θέλεις να πετύχεις. Είναι σημαντικό για εσένα να καταφέρεις να καταξιωθείς. Μπορείς να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό σε επαγγελματικές συζητήσεις καθώς εντυπωσιάζεις με την μεθοδικότητα και την υπευθυνότητα που σε διακρίνει.

Η εξαιρετική επικοινωνία θα παίξει σημαντικό ρόλο στο να υπάρξει αισιοδοξία και έντονος αισθησιασμός στην προσωπική σου ζωή, απολαμβάνοντας κάθε στιγμή με το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να επικοινωνήσεις με πρόσωπο που σου δίνει το έναυσμα να σχεδιάσεις μοναδικά πράγματα για την προσωπική σου εξέλιξη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η επικοινωνιακή σου διάθεση θέση αλλάζει καθώς επικεντρώνεσαι πια στο να συζητάς με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος. Η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις σχέδια για το μέλλον που σε γεμίζουν χαρά και αισιοδοξία.

Είναι σημαντικό για εσένα να τακτοποιήσεις ζητήματα επαγγελματικής φύσεως που μπορεί να εκκρεμούν και να σου δημιουργούν άγχος. Φρόντισε να αφήσεις στην άκρη τις ανασφάλειες και την καχυποψία που μπορεί να επηρεάσουν την πορεία των συζητήσεων και εμπιστεύσου το ένστικτό σου που σου δείχνει πως πρέπει να κινηθείς.

Το κέφι σε χαρακτηρίζει και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μοναδικές συζητήσεις με το ταίρι σου που λειτουργούν άκρως ανανεωτικά για τη σχέση σου. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις με πρόσωπο που ανοίγει νέους πνευματικούς ορίζοντες μπροστά σου και σε εντυπωσιάζει με τις γνώσεις του.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η επικοινωνιακή σου διάθεση εντυπωσιάζει όμως δεν αποκλείεται να οδηγηθείς σε λανθασμένα συμπεράσματα που να αφορούν κοντινά σου πρόσωπα. Προσπάθησε να καταλάβεις γρήγορα και με ρεαλιστικούς όρους ποια είναι η στείρα πραγματικότητα καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να ισορροπήσεις και να διατηρήσεις αρμονικές σχέσεις.

Επικεντρώνεσαι το να τακτοποιήσεις οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους ή να προωθήσεις αντίστοιχες επιχειρηματικές δράσεις που σε ενδιαφέρουν. Το ένστικτό σου είναι αδιαφιλονίκητο και σου δίνει την ευκαιρία να κινηθείς ευέλικτα. Έχεις την πειθώ και την διεισδυτικότητα που απαιτούνται για να αντιληφθείς ποια πρέπει να είναι τα επόμενα βήματά σου.

Η ανάγκη να εξιδανικεύσεις το ταίρι σου μπορεί να οδηγήσει σε λάθος μονοπάτια. Η πορεία της σχέσης θα σου δείξει ότι μπορείς να ικανοποιήσεις τις ανάγκες και των δύο με γνώμονα την επικοινωνία και το συναίσθημα. Αν είσαι αδέσμευτος/η σου δίνεται η ευκαιρία να επικοινωνήσεις με νέο πρόσωπο που κεντρίζει την προσοχή σου, καλά θα κάνεις να μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα και να αφήσεις το χρόνο να δείξει πώς μπορεί να κυλήσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, σου δίνεται η ευκαιρία να δείξεις συναισθήματα στα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου, όμως εσύ δεν αποκλείεται να γίνεις σκληρός και απόλυτος στη σκέψη σου και αυτό να δημιουργήσει πληγές. Ο τρόπος που εκφράζεσαι θα είναι καθοριστικός για την πορεία σημαντικών σχέσεων της ζωής σου.

Οι συνεργασίες σου είναι πιθανό να κλονιστούν καθώς γίνεσαι άκαμπτος λόγω της ανάγκης να εξασφαλίσεις αυτά που θεωρείς ότι σου ανήκουν και σου αξίζουν. Αυτό δεν θα βοηθήσει να επικρατήσει η αρμονία και θα οδηγήσει σε εντάσεις που θα προβληματίσουν τους συνεργάτες για την πορεία σας από δω και στο εξής.

Έχεις την ευκαιρία να δείξεις με ευκολία συναισθήματα στο ταίρι σου, μην εγκλωβιστείς σε φόβους και ανασφάλειες που θα σε οδηγήσουν στην απολυτότητα. Ο αδέσμευτος μπορείς να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και σε γεμίζει χαρά, περιόρισε πιθανή απαισιοδοξία που θα χαλάσει την όμορφη ατμόσφαιρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, είπε η στιγμή να αφοσιωθείς σε ζητήματα γνώσεων που σε ενδιαφέρουν για αυτό και δεν αποκλείεται να κάνεις κινήσεις προς αυτή την κατεύθυνση. Σε αυτό πιθανόν να σε βοηθήσουν και πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντος που συμμερίζονται την επιθυμία σου και σε ωθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η εμπορική δράση σου ταιριάζει και δεν αποκλείεται να βάλει πλώρη για συνεργασίες που μπορεί να αποδώσουν σημαντικά οφέλη για εσένα. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στην τάση να εμπλέκεσαι σε πολλές καταστάσεις ταυτόχρονα γιατί αυτό μπορεί τελικά να σε κουράσει και να μην έχει τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Η χαρά είναι έντονη και η διάθεση για καλή επικοινωνία δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να περάσεις όμορφα με το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να προσπαθήσεις να επικοινωνήσεις με νέο πρόσωπο που μοιράζεστε κοινά γνωστικά ενδιαφέροντα και σου κεντρίζει το μυαλό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, έχεις την ευκαιρία να αναθεωρήσεις ζητήματα που αφορούν τη σωματική σου υγεία και την ενέργειά σου. Οφείλεις να σκεφτείς αν προσέχεις τον εαυτό σου όμως να μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε λάθος επιλογές καθώς δεν θα είναι εύκολο να τις τηρήσεις.

Αναποδιές και εμπόδια σε οδηγούν σε αναθεωρήσεις στην εργασιακή καθημερινότητα που μπορεί να είναι λανθασμένες. Μην επιτρέψεις στο άγχος και στην γκρίνια να κυριαρχήσουν καθώς θα δυναμιτίσουν την αδελφικές σχέσεις και δεν θα σου επιτρέψουν να δεις με αντικειμενικότητα πως πρέπει να κινηθείς.

Φρόντισε να απολαύσεις κάθε στιγμή με το ταίρι σου μακριά από γκρίνια και μιζέρια που μπορεί να διαλύσουν το όμορφο κλίμα που επικρατεί στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία από την δουλειά που μπορεί να σου κεντρίσει την προσοχή και να γεννήσει μοναδικά συναισθήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, προσοχή στις σχέσεις με το κοντινό περιβάλλον καθώς είναι πιθανόν να επικεντρωθείς σε ζητήματα χωρίς να υπάρχει λόγος και αυτό θα είναι αρκετό να προκληθούν αντιπαραθέσεις που θα είναι σφοδρές. Άφησε την καχυποψία στην άκρη και δώσε χώρο στους άλλους να εξηγήσουν πραγματικά τα συναισθήματά τους.

Είναι σημαντικό να είσαι προσεκτικός σε εμπορικές υποθέσεις που πιθανά σε ενδιαφέρουν καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να σε καθοδηγήσουν λανθασμένα δημιουργώντας παρασκήνιο εις βάρος σου. Άφησε το ένστικτό σου να σου υποδείξει πώς πρέπει να κατευθύνεις.

Είναι σημαντικό να μην γίνεις σκληρός στην επικοινωνία με το ταίρι σου καθώς μπορεί να ειπωθούν πράγματα που θα τον πληγώσουν και θα καταστρέψουν την όμορφη ατμόσφαιρα στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφεθεί σε νέα γνωριμία καθώς οι αμφιβολίες κυριαρχούν και δεν σου επιτρέπουν να δεις και καθαρά ποιο πρόσωπο έχεις απέναντί σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, η ένταση πού υπάρχει μπορεί να ξεπεραστεί καθώς βρίσκεις τα πατήματά σου και έρχεσαι σε επαφή με το κέντρο του εαυτού σου κάτι που σε ισορροπεί. Πατάς γερά στα πόδια σου και δεν αφήνεις τίποτα να επηρεάσει την ψυχολογία σου και να δημιουργήσει αρνητικά συναισθήματα και καχυποψία για τους γύρω σου.

Σου δίνεται η δυνατότητα να κάνεις τις καλύτερες δυνατές κινήσεις για εσένα ώστε να λειτουργήσουν ευνοϊκά σε οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους ή επιχειρηματικές δράσεις που σε ενδιαφέρουν. Το ένστικτο και η γρήγορη αντίληψη των πραγμάτων θα σε οδηγήσουν σε ιδανικές επιλογές και εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Το πάθος απογειώνει την προσωπική σου ζωή καθώς αφήνεις πίσω τις όποιες αμφιβολίες υπήρχαν και δημιουργούσαν προβλήματα στην επικοινωνία με το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος είναι πιθανόν να υπάρξει νέα γνωριμία που θα δημιουργήσει έντονο καρδιοχτύπι και θα σε φορτίσει συναισθηματικά στον απόλυτο βαθμό.

Μοιραστείτε το