Search

Τι λένε τα ζώδια για την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία και τον Ουρανό ανανεωμένος θα είναι ο τρόπος σκέψης, οι ενέργειες θα είναι αυθόρμητες, δυναμικές, απελευθερωμένες. Τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, ζωτικότητα, θα εκδηλωθεί η ανάγκη για άμεσες αλλαγές. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να διαφοροποιηθούν τα αρνητικά δεδομένα είτε αυτά έχουν να κάνουν με την επαγγελματική εξέλιξη, είτε με την προσωπική ή οικογενειακή ζωή. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης καινούργιες ιδέες θα κάνουν την εμφάνισή τους, θα υπάρξουν δημιουργικά ανοίγματα για νέες συνεργασίες που θα οδηγήσουν σε βελτίωση.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα ανοίγματα θα φέρει για συζητήσεις, επικοινωνία, συναναστροφές, ευκολία θα υπάρξει στην εκδήλωση των συναισθημάτων. Έντονη θα είναι η διαίσθηση, το ένστικτο θα είναι σωστός οδηγός στις περιπτώσεις που πρέπει να παρθούν αποφάσεις ή να γίνουν άμεσες ενέργειες.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη, ενδεχομένως να υπάρξουν εξάρσεις, οι παρορμητικοί χαρακτήρες θα πρέπει να καταφέρουν να ελέγξουν τις έμφυτες τους τάσεις. Απαραίτητο θα είναι να αποφευχθούν οι αντιπαραθέσεις, η εσωτερική ένταση ίσως να δημιουργήσει την ανάγκη για εναντίωση.

Καλό θα είναι να προστατευτούν οι σχέσεις προσωπικές και επαγγελματικές, οι καυγάδες θα δημιουργήσουν προβλήματα που στην πορεία θα είναι δύσκολο να διορθωθούν. Οι οξύθυμοι χαρακτήρες προσοχή στις αντιδράσεις τους, θα χρειαστεί αυτοέλεγχος και αυτοσυγκράτηση. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Πλούτωνα ενδεχομένως να δημιουργήσει ανταγωνιστικές διαθέσεις, ίσως κάποιοι προσπαθήσουν να επιβληθούν με τρόπο απότομο ή εριστικό.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, οι φιλικές παρέες πρωταγωνιστούν και σήμερα δίνοντάς σου την ευκαιρία να ξεφύγεις από τις όποιες εντάσεις και να απολαύσεις στιγμές χαλαρότητας και ξεγνοιασιάς. Προσοχή το απόγευμα καθώς παρεξηγήσεις μπορεί να προκύψουν από την κακή διάθεση σου χωρίς επί της ουσίας λόγο.

Οι ανασφάλειές έρχονται στην επιφάνεια και μπορεί να επηρεάσουν την πορεία σου σε σχέση με φιλοδοξίες που έχεις θέση. Αξιοποίησε τη συγκυρία για να κλείσεις εμπορικές συμφωνίες που μπορεί να εκκρεμούν εδώ και καιρό. Η μέρα είναι ιδανική και θα αποδώσει σημαντικά οφέλη και σε οικονομικό επίπεδο.

Οι ευχάριστες αναμνήσεις με το ταίρι σου δημιουργούν ένα όμορφο σκηνικό όπου απολαμβάνετε στον απόλυτο βαθμό. Φρόντισε να μην ανατρέψεις τα πράγματα το απόγευμα. Αν είσαι αδέσμευτος/η η επικοινωνία με πρόσωπο από το παρελθόν κυριαρχεί, όμως μπορεί να προκαλέσει εσωτερικές συγκρούσεις που θα σε ταλαιπωρήσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να εκφράσεις τις προσωπικές σου ανάγκες. Γεγονός είναι ότι τα πρόσωπα που βρίσκονται δίπλα σου έχουν κατανόηση και διάθεση να σε καλύψουν για αυτό αξιοποίησε τη συγκεκριμένη ευκαιρία.

Οι συζητήσεις στον επαγγελματικό χώρο μπορεί να είναι άκρως ευνοϊκές για εσένα. Δείχνεις την υπευθυνότητα και την εργατικότητα που απαιτείται και αυτό μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά για πιθανές οικονομικές διεκδικήσεις που μπορεί να έχεις. Δεν αποκλείεται να ικανοποιηθούν τα αιτήματά σου.

Εκδηλώνεις με αμεσότητα ανασφάλειες και συναισθήματα στο ταίρι σου. Να είσαι βέβαιος ότι θα σε καταλάβει και θα προσπαθήσει να δημιουργήσει σταθερό πλαίσιο στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η από τον επαγγελματικό περίγυρο μπορεί να προκύψει νέο πρόσωπο που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, νιώθεις έντονα την καχυποψία να κυριαρχεί και αυτό μπορεί να επηρεάσει τη συμπεριφορά σου και τις σχέσεις με πρόσωπα σημαντικά στο περιβάλλον σου. Φρόντισε να μην εκδηλώσεις με ορμή απωθημένα που θα αιφνιδιάσουν και θα απογοητεύσουν τους γύρω σου.

Οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους σε απασχολούν σήμερα και δεν αποκλείεται να νιώσεις ότι προσπαθούν να σου επιβληθούν ή να κερδοσκοπήσουν εις βάρος σου. Καλά θα κάνεις να συγκρατήσεις τη νευρικότητα και την επιθετική σου διάθεση και να εμπιστευτείς το ένστικτό σου που θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από τις όποιες δυσκολίες.

Προσπάθησε να εκφράσεις ότι σε προβληματίζει στο ταίρι σου χωρίς να εκδηλώσεις με επιθετικότητα όποιες ανασφάλειες μπορεί να σου δημιουργούν ανησυχία. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει στη ζωή σου ώστε να σε βοηθήσει να ξεπεράσεις όλα αυτά που φοβάσαι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, οι κόντρες που μπορεί να προκύψουν στο οικογενειακό περιβάλλον λόγω της συμπεριφοράς σου θα δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα και θα σε οδηγήσουν σε οριακές καταστάσεις. Φρόντισε να αποφύγεις τις υπερβολές που μπορεί να σε εκθέσουν ανεπανόρθωτα.

Η ένταση που επικρατεί στον επαγγελματικό χώρο μπορεί να δονήσει για τα καλά τις σχέσεις με τους ανωτέρους σου για αυτό θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στον τρόπο που χειρίζεσαι τις οποίες καταστάσεις έχουν προκύψει. Είναι σημαντικό να κυριαρχήσεις έναντι των φόβων σου και να δεις με ψύχραιμη μάτια ποια είναι η αντικειμενική πραγματικότητα.

Αποστασιοποιείσαι από το ταίρι σου λόγο έντονων προβληματισμών που έχεις όμως αυτό δεν είναι ηλίθιοι για μία ισορροπημένη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν είναι εύκολο να αφεθείς σε νέα γνωριμία και στα συναισθήματά σου καθώς η απογοήτευση κυριαρχεί σε όλα τα επίπεδα.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η καλή παρέα που σου προσφέρουν τα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος σε βοηθά να ξεφύγεις από τις οποίες δύσκολες καταστάσεις αντιμετωπίζεις και να νιώσεις ευχάριστα και αισιοδοξία μαζί τους. Πρωταγωνιστικό ρόλο μπορούν να παίξουν και φίλοι που σε γεμίζουν χαρά με την παρουσία τους στη ζωή σου.

Αξιοποίησε τις όποιες ευκαιρίες σου δίνονται σε εμπορικό επίπεδο καθώς μπορείς να πρωταγωνιστείς σε συναλλαγές που σε ενδιαφέρουν. Είναι σημαντικό για εσένα να έχεις και τα κατάλληλα οικονομικά οφέλη και αυτό μπορείς να το πετύχεις καθώς δείχνεις με την ευφυΐα και την προσαρμοστικότητα σου ότι μπορείς να ανταπεξέλθεις ακόμα και στις δυσκολότερες καταστάσεις.

Προχωράτε μαζί με το σύντροφό σου και αυτό το κοινό πλαίσιο που έχετε θέσει στη σχέση σας βοηθά να έρθετε πιο κοντά από ποτέ και να απολαύσετε υπέροχες στιγμές ο ένας με τον άλλον. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία ή πρόσωπο από το φιλικό περιβάλλον που επιστρέφει και πάλι για να σου τονίσει ότι ενδιαφέρεται για εσένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, οι υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες βρίσκονται στο προσκήνιο και μπορεί να σε προβληματίζουν έντονα. Βρίσκεις την δύναμη να ξεπεράσεις τους όποιους φόβους σου και να αναγνωρίσεις στον εαυτό σου την πραγματική σου άξια. Σε αυτό μπορούν να σε βοηθήσουν και πρόσωπα του ευρύτερου κοινωνικού του περίγυρου που δείχνουν την εκτίμησή τους στο πρόσωπό σου.

Η επαγγελματική σου ζωή βρίσκεται στο απόγειο της καθώς δείχνεις με τον τρόπο σου τι μπορείς να καταφέρεις και ποιες είναι οι προοπτικές σου. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές οικονομικές συζητήσεις που θα σε ικανοποιήσουν με την εξέλιξή τους καθώς αναγνωρίζεται στο πρόσωπό σου η προσπάθεια και η εργατικότητα που δείχνει.

Μπορείς να απολαύσεις όμορφες στιγμές σε κοινωνικές εκδηλώσεις με το ταίρι σου που θα σας γεμίσουν έντονα συναισθήματα και θα σας φέρουν πιο κοντά από ποτέ. Αν είσαι αδέσμευτος/η η κατανόηση και η αισιοδοξία δημιουργεί μοναδικές προϋποθέσεις ένωσης για νέο πρόσωπο που θέλει να σε κατακτήσει.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η μέρα ενισχύει τις ανασφάλειες και τους φόβους σου. Οι εμμονές κυριαρχούν και δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν σε πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος. Προσοχή σε υπερβολές που θα σε εκθέσουν.

Η καθημερινότητα είναι φορτική καθώς οι υποχρεώσεις είναι πολλές και πρέπει να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Παράλληλα όμως τα λάθη είναι πιθανά αφού δεν έχεις αντικειμενικό κριτήριο στα πράγματα. Εξιδανικεύοντας πρόσωπα και καταστάσεις μπορείς να δημιουργήσεις σημαντικά προβλήματα στο εργασιακό περιβάλλον.

Αξιοποίησε τη σημερινή ημέρα για να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου αφήνοντας στην άκρη αυταπάτες και προβληματισμούς που μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει ανεβάζοντας κατακόρυφα την διάθεσή σου, προσοχή γιατί τα λάθη είναι πιθανά και θα πληγωθείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η μέρα απογειώνει την ψυχολογία σου και δημιουργεί προϋποθέσεις για να επικοινωνήσεις έντονα με πρόσωπο του περιβάλλοντός σου. Η διασκέδαση πρωταγωνιστεί και οι συζητήσεις παίρνουν φωτιά, ιδιαίτερα σε ότι αφορά πνευματικά ζητήματα.

Πάρε τις απαραίτητες πρωτοβουλίες που χρειάζεται στα επαγγελματικά σου καθώς έχει στην αυτοπεποίθηση και τον απαραίτητο δυναμισμό. Μπορείς να επικοινωνήσεις σκέψεις και ιδέες για να καταπλήξεις τους πάντες. Δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου να δείξει τι μπορεί να καταφέρει εκφράζοντας αυτά που σκέφτεσαι και επιδιώκεις.

Οι συζητήσεις με το ταίρι σου λειτουργούν ανανεωτικά στη σχέση καθώς δημιουργείται την ιδανική ατμόσφαιρα μεταξύ σας. Ο ενθουσιασμός εναρμονίζεται μοναδικά με την σταθερότητα και αυτό σε ικανοποιεί. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέο πρόσωπο που έρχεται στη ζωή σου και μπορεί να σου προσφέρει πολλά σε πνευματικό επίπεδο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η μέρα σε βοηθά να εκδηλωθείς επικοινωνιακά με μεγαλύτερη ευκολία. Είσαι το κεντρικό πρόσωπο στις παρέες καθώς λειτουργείς ρεαλιστικά και δυναμικά εντυπωσιάζοντας τους πάντες. Η διασκέδαση παίζει κυρίαρχο ρόλο μέσα στην ημέρα.

Εμπορικά ζητήματα μπορεί να σε προβληματίσουν μέσα στην ημέρα, όμως έχεις τη δυνατότητα να ξεπεράσεις τις όποιες δυσκολίες. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν πολύ συμφέρουσες προτάσεις για συνεργασίες που πρέπει να αξιολογήσεις θετικά καθώς έχουν πολλά να σου δώσουν.

Μπορείς να εκδηλώσεις όλα αυτά που σκέφτεσαι στο ταίρι σου αφού είναι βέβαιο ότι θα βρεις την κατανόηση και την τρυφερότητα που αποζητάς. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το κοντινό περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέο πρόσωπο που θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον με το σκέρτσο και την προσωπικότητά του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η μέρα σου δίνει την δυνατότητα να περάσεις όμορφα με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Η διάθεση να εξομαλύνεις καταστάσεις μπορεί να βοηθήσει να λυθούν ζητήματα καθώς οι συμβουλές σου είναι πολύτιμες και αξιοποιούνται από τους γύρω σου.

Οι συζητήσεις με τους συνεργάτες σου μπορεί να είναι ιδιαίτερα εποικοδομητικές καθώς φαίνεται να προχωράτε με γοργά βήματα στην επίτευξη των στόχων σας. Οι ιδέες και τα επιχειρήματά σου πρωταγωνιστούν και δημιουργούν θετικές προϋποθέσεις για την επαγγελματική σου πορεία.

Έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις όλα αυτά που σε προβληματίζουν και να ξεπεράσεις τις όποιες εντάσεις έχουν δημιουργήσει ένταση στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να προκύψει μέσα από τον κοντινό περίγυρο που θα σε ενθουσιάσει λόγω της καλής συνεννόησης και κατανόησης που υπάρχει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, δίνεις την εικόνα ενός ανθρώπου που είναι ευτυχισμένος και αισιόδοξος και αυτό καταφέρνεις να δημιουργήσεις και στο περιβάλλον που κινείσαι. Τα πνευματικά σου ενδιαφέροντα σε απασχολούν έντονα και μπορείς να συζητάς ώρες με επίκεντρο τις φιλοσοφικές του αναζητήσεις και που μπορούν να σε ταξιδέψουν.

Οι επαγγελματικές του κινήσεις μπορεί να επικεντρώνονται σε πρόσωπα από το εξωτερικό που έχουν σημαντικές προτάσεις για εσένα. Σκέψου καλά πριν πάρεις αποφάσεις και δες την αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων γιατί είναι αυτή που τελικά μπορεί να σε καθοδηγήσει με άκρως θετικό τρόπο.

Απόλαυσε στιγμές χαράς και πάθους με το ταίρι σου που θα εκτοξεύσουν τη σχέση στα ύψη και θα ανανεώσουν την ατμόσφαιρα με καθοριστικό τρόπο. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία από την δουλειά που θα ανοίξει νέους ορίζοντες μπροστά σου αλλάζοντας την κοσμοθεωρία σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, από σήμερα έρχεσαι πιο κοντά από ποτέ με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Το απόγευμα μπορεί να φέρει ξαφνικές εκπλήξεις που καλά θα κάνεις να αξιοποιήσεις για να περάσεις πολύ όμορφα.

Ξαφνικές ευκαιρίες για εμπορικές συναλλαγές και συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο που καλείσαι να αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθώς μπορούν να σου αποφέρουν πολλά. Δώσε τον καλύτερό σου εαυτό καθώς η επικοινωνιακή σας δεινότητα θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις.

Μία κοντινή βόλτα θα είναι ιδανική για να ξεφύγεις εσύ και το ταίρι σου από τη ρουτίνα και να ανανεώσετε τη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία έρχεται αιφνιδιαστικά για να δημιουργήσει νέα δεδομένα στη ζωή σου, η επικοινωνία θα παίξει καθοριστικό ρόλο.

Μοιραστείτε το