Search

Τι λένε τα ζώδια για την Κυριακή 5 Νοεμβρίου

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα, τα χαρακτηριστικά θα είναι δυναμικότητα, αυτοπεποίθηση, ανάγκη για κυριαρχία και αυτοπροβολή. Σε θέματα οικονομικής φύσης θα πρέπει να δοθεί έμφαση στην τακτοποίηση, θα υπάρχει δυνατότητα να κλείσουν οι εκκρεμότητες, απαραίτητο θα είναι να αποφευχθεί η αναβολή.

Στον επαγγελματικό τομέα οι μεθοδικές και οργανωμένες επιδιώξεις θα έχουν θετικό αποτέλεσμα, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για βελτίωση. Σε θέματα αισθηματικής φύσης ανοίγματα θα υπάρξουν για καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι ελκυστικές, ενδιαφέρουσες συναναστροφές θα προκύψουν. Τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν ευχάριστα και ανανεωτικά, οι επαφές θα είναι τονωτικές.

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο τον Άρη και τον Δία, δεν αποκλείεται να υπάρξουν δυσκολίες και μικρό εμπόδια, ενδεχομένως τα συμβάντα να μην είναι υποστηρικτικά. Προσοχή στις εξάρσεις, στα ξεσπάσματα και στις υπερβολές, αν τα συναισθήματα είναι μπερδεμένα και οι επιθυμίες δεν είναι ξεκάθαρες θα υπάρξει δυσκολία στη συνεννόηση και στην αποδοχή.

Οι παρορμητικοί χαρακτήρες απαραίτητο θα είναι να καταφέρουν να ελέγξουν τις έμφυτες τους τάσεις, οι ενέργειες θα πρέπει να είναι συντονισμένες και όχι σπασμωδικές, προσοχή στην ανυπομονησία και στην αντιδραστικότητα. Τόσο σε θέματα εργασιακά, όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις προσωπικές υποθέσεις, θα χρειαστεί αυτοσυγκράτηση και συναισθηματικός έλεγχος.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα μπορεί να δημιουργήσει εσωτερική σύγκρουση που θα φέρει στην επιφάνεια ανασφάλειες. Παράλληλα όμως το απόγευμα δημιουργεί τις κατάλληλες διεξόδους για αισιοδοξία που θα βοηθήσουν να ξεπεραστούν πιθανές εντάσεις.

Είναι πιθανό να υπάρξουν διαφωνίες σε οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σου δημιουργήσουν έντονη αναστάτωση και εκνευρισμό. Φρόντισε να αποφύγεις πιθανές συγκρούσεις και επικεντρώσου στα θετικά που μπορεί να υπάρχουν. Είναι πιθανό να είσαι έντονα εκνευρισμένος και δεν μπορείς να τα εντοπίσεις.

Δεν αποκλείεται να νιώσεις ότι το ταίρι σου δεν σε καταλαβαίνει, προσπάθησε να δεις τη θετική πλευρά της ζωής με ρεαλιστικούς όρους καθώς μπορεί εσύ να μην έχεις καταλήξει τι πραγματικά θέλεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να προκύψει νέο πρόσωπο που θα δείξει ενδιαφέρον για εσένα, είναι σημαντικό να μην απογοητευτείς νιώθοντας ότι δεν είναι αυτό που σου ταιριάζει.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, σου δίνεται η ευκαιρία να έρθει πιο κοντά με πρόσωπα από το στενό σου περιβάλλον επιδιώκοντας να συζητήσεις μαζί τους. Το απόγευμα φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα του παρελθόντος που σε ταλαιπωρούν σου και χαλάνε τη διάθεση.

Οι αντιπαραθέσεις με πρόσωπα που εμπλέκεσαι σε εμπορικό επίπεδο μπορεί να οδηγήσουν σε προστριβές που καλό είναι να αποφύγεις. Η επικοινωνία με πρόσωπα της επαγγελματικής σου ζωής να σε προβληματίσει, προσπάθησε να καταπιέσεις απωθημένα που έρχονται στην επιφάνεια και δημιουργούν προβλήματα.

Η αυξημένη νευρικότητα μπορεί να οδηγήσει σε συζητήσεις που δεν θα εξελιχθούν όπως θα ήθελες στην προσωπική σου ζωή. Προσπάθησε να αποφύγεις την ένταση με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανή νέα γνωριμία μέσα από το κοντινό σου περιβάλλον, είναι απαραίτητο να χαλιναγωγήσεις την ένταση που θα δημιουργήσει προβλήματα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, μέχρι το μεσημέρι έχεις την δυνατότητα να τακτοποιήσεις ζητήματα που αφορούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Το απόγευμα αυξάνει το άγχος και την υπερένταση, θέματα οικονομικής φύσεως έρχονται στο τραπέζι και σε απασχολούν.

Η καχυποψία μπορεί να πρωταγωνιστήσει στις οικονομικές υποθέσεις καθώς νιώθεις ότι δεν μπορείς να εμπιστευτείς τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι. Είναι σημαντικό να ακουμπήσεις το έντονα αισθητήριο που έχεις καθώς είναι γεγονός ότι η διαίσθησή σου δεν θα σε αφήσει να κάνεις λάθος επιλογές.

Οι προσωπικές ανασφάλειες δεν πρέπει να μπουν εμπόδιο στη σχέση σου καθώς θα κυριαρχήσει ένταση και η συγκρουσιακή κατάσταση με το περισσού. Αν είσαι αδέσμευτος/η η αναστάτωση που νιώθεις δεν σου επιτρέπει να αφεθείς σε νέο πρόσωπο που έρχεται στη ζωή σου και δημιουργεί αναταράξεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να κλείσεις υποθέσεις στην καθημερινότητα καθώς πολλές είναι οι υποχρεώσεις που σε απασχολούν. Το απόγευμα σε γεμίζει δύναμη και αυτοπεποίθηση και αυτό γίνεται εμφανές στο επαγγελματικό περιβάλλον που κινείσαι.

Μπορείς να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό για να κλείσεις υποθέσεις και να διεκπεραιώσεις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει στον εργασιακό χώρο. Γεγονός είναι ότι θα εντυπωσιάσεις με τον δυναμισμό και την αποφασιστικότητά σου και αυτό μπορεί να έχει θετικό αντίκτυπο στις σχέσεις με τους ανωτέρους σου.

Μπορείς παίρνοντας δυναμικές πρωτοβουλίες να κλείσεις καθημερινά ζητήματα που απασχολούν τη σχέση σου και δημιουργούν ένταση με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το εργασιακό περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέο πρόσωπο που θα ενεργοποιήσει όλες τις αισθήσεις σου.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, το επόμενο χρονικό διάστημα μπορεί να επιβαρυνθείς σε επιπλέον ευθύνες σε καθημερινό επίπεδο. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ξεκαθαρίσματα στον εργασιακό τομέα που μπορεί να σε επηρεάσουν σημαντικά, προσπάθησε να ξεφύγεις από επικριτική διάθεση και άγχος και να επικεντρωθείς σε αυτά που πρέπει να πετύχεις.

Ο δυναμισμός που σε διακατέχει δεν αφήνει περιθώρια στους γύρω σου να αμφισβητήσουν πιθανές προθέσεις ή κινήσεις που θέλεις να πραγματοποιήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο. Με γνώμονα το μέλλον θα πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες ώστε να έρθεις πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων σου.

Το απόγευμα απογειώνει το πάθος στην προσωπική σου ζωή και δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι βέβαιο ότι σε όποια παρέα και αν βρεθείς θα κεντρίσεις το ενδιαφέρον νέων προσώπων που θέλουν να μπουν στη ζωή σου λόγω της γοητείας και της αισιοδοξίας σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η μέρα δεν αποκλείεται να προκαλέσει νευρικότητα σε παρέες με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον σου. Παράλληλα όμως το απόγευμα σε βοηθά να τις αφήσεις πίσω σου και να περάσεις όμορφα στην παρέα που θα βρεθείς.

Δεν αποκλείεται να έρθει στην επιφάνεια παρασκήνιο που μπορεί αρχικά να σε απογοητεύσει από πρόσωπα στο εργασιακό περιβάλλον. Είναι γεγονός όμως ότι μπορείς να πατήσεις γερά στα πόδια σου και να βρεις την αποφασιστικότητα και την αισιοδοξία που θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις τα πάντα.

Οι ανασφάλειες και οι αμφιβολίες μπορεί να επηρεάσουν την σχέση σου, μην επιτρέψεις σε παλαιότερες παραστάσεις να παίξουν ρόλο στο σήμερα. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον μπορεί να υπάρξει νέο πρόσωπο που θα γεννήσει ανάμεικτα συναισθήματα, μείνε στη θετική πλευρά των πραγμάτων και δεν θα χάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η μέρα δημιουργεί έντονη ατμόσφαιρα στο επαγγελματικό περιβάλλον που μπορεί να οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις με ανώτερους. Το απόγευμα σε ωθεί να αποζητήσεις την οικογενειακή γαλήνη και την τρυφερότητα των δικών σου προσώπων.

Είναι σημαντικό να κρατήσεις χαμηλούς τόνους σε συζητήσεις και συνεννοήσεις που μπορεί να υπάρχουν στην επαγγελματική σου στέγη. Προσπάθησε να αποφύγεις την σκληρότητα και την απολυτότητα που θα οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια σε κόντρες. Η διαλλακτικότητα θα δώσει λύσεις που θα σε ανακουφίσουν.

Προσπάθησε να αποφύγεις την αυστηρότητα στην προσωπική σου ζωή καθώς αυτό θα έχει κόστος στο ταίρι σου και θα αντιδράσει έντονα απέναντί σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα μπορεί να έρθουν μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον, η προσωπική σου διαχείριση θα δώσει το στοίχημα για την επόμενη μέρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, επικεντρώνεσαι σε ότι αφορά την καθημερινότητα καθώς το πρόγραμμά σου είναι επιφορτισμένο με πολλές υποχρεώσεις και αγγαρείες. Προσοχή γιατί το άγχος μπορεί να οδηγήσει σε γκρίνια και αναστάτωση που θα επηρεάσει τις σχέσεις με τους συναδέλφους σου.

Υπάρχει ως προς το πρόσωπό σου από το συναδελφικό περίγυρο και αυτό είναι κάτι που μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά στον εργασιακό χώρο για να σε βοηθήσει να ξεπεράσεις την οποία ένταση νιώθεις. Προσπάθησε να επικεντρωθείς σε όλα αυτά που έχεις να διεκπεραιώσεις και μη χάνεις το χρόνο σε καυγάδες που δεν έχουν τίποτα να σου προσφέρουν.

Η ένταση που νιώθεις λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων μπορεί να επηρεάσει δυσάρεστα τη σχέση σου φρόντισε να μην επηρεάσει την συμπεριφορά σου απέναντι στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από τον εργασιακό χώρο, είναι απαραίτητο να δείξεις ηρεμία καθώς η νευρικότητα δεν θα έχει τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, το κέφι και η αισιοδοξία που σε διακατέχουν παίζουν καταλυτικό ρόλο σε προσωπικό επίπεδο καθώς έχεις την ευκαιρία να ξεπεράσεις με μεγαλύτερη ευκολία προβλήματα που μπορεί να παρουσιαστούν. Η αυτοπεποίθησή σου παίζει σημαντικό ρόλο στην οποία διαχείριση επιλέξεις.

Η έντονη δημιουργικότητα παίζει σημαντικό ρόλο σε επαγγελματικό επίπεδο και παρ’ όλες τις δυσκολίες βρίσκεις τις απαιτούμενες διεξόδους για να λειτουργήσεις. Επικεντρώσου στο εμπόριο και στο διαδίκτυο που μπορεί να αποτελέσουν πηγή για να εξελιχθείς σημαντικά σε επαγγελματικό επίπεδο και να βρεις νέα μονοπάτια δράσεις.

Νιώθεις την ανάγκη να εκφράσεις στο ταίρι σου πρωτόγνωρα συναισθήματα, κάτι που θα λειτουργήσει ευεργετικά στις συνθήκες των ημερών και θα δώσει νέα ώθηση στη σχέση σου. Ο αδέσμευτος επικεντρώσου στο τι πραγματικά θέλεις στην προσωπική σου ζωή καθώς φαίνεται πολλές φορές να εγκλωβίζεσαι στο εγώ σου και να μην βλέπεις τι πραγματικά μπορεί να σου προσφέρει το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η μέρα μπορεί να φέρει στο προσκήνιο πρόσωπα από το παρελθόν που σε έχουν απασχολήσει έντονα στη ζωή σου. Το βράδυ, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ξαφνικές προσκλήσεις από φιλικά πρόσωπα που ανεβάζουν το κέφι σου.

Μην εγκλωβίζεσαι αυτά που θέλεις αποκλειστικά και μόνο εσύ στις συνεργασίες και στην επαγγελματική σου ζωή καθώς το πιθανότερο είναι να δημιουργηθούν εντάσεις και πιθανές ρίξεις. Αξιοποίησε τη διπλωματία που σε διακρίνει αυτές τις μέρες για να ισορροπήσεις τις όποιες δυσκολίες και να ξεπεράσεις τα εμπόδια που έρχονται στον επαγγελματικό σου δρόμο.

Είναι σημαντικό να αποφύγεις πιθανές εντάσεις με το ταίρι σου λόγω του έντονου υποκειμενισμού που μπορεί να δείξεις, μία έξοδος θα άλλαξε τα δεδομένα και θα ανεβάσει κατακόρυφα τη διάθεσή σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το φιλικό περιβάλλον μπορεί να επιστρέψει πρόσωπο που ζητά και πάλι να μπει στη ζωή σου αιφνιδιάζοντας σε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η σημερινή μέρα σου φέρνει και πάλι στο προσκήνιο ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να παίζουν δυσάρεστο ρόλο στην ψυχολογία σου. Προσπάθησε να βρεις λύσεις για ότι λειτουργεί πιεστικά και δεν σου επιτρέπει να ξεφύγεις από εμμονές και απωθημένα που σε πληγώνουν.

Είναι σημαντικό να αξιοποιήσεις τις οποίες δυνατότητες σου δοθούν για να έρθεις πιο κοντά από ποτέ στα όνειρά σου. Ο δυναμισμός που σε διακατέχει θα εντυπωσιάσει τους συνεργάτες σου και θα σε οδηγήσει στο να πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες ώστε να πετύχεις συμφωνίες που σε ενδιαφέρουν κυρίως σε εμπορικό επίπεδο.

Το απόγευμα μπορεί να δώσει σημαντικές ευκαιρίες για εσένα και το ταίρι σου ώστε να περάσετε όμορφα με την παρέα σας και να απολαύσετε την επικοινωνία μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το φιλικό περιβάλλον είναι πιθανόν να προκύψει νέο πρόσωπο που θα σου κεντρίσει την προσοχή με τις απόψεις και τα πιστεύω του.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον κάνουν την εμφάνισή τους και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για να περάσεις ευχάριστα. Βασική προϋπόθεση είναι να αφεθείς και να μην επιτρέψεις σε παρελθούσες καταστάσεις να σε οδηγήσουν στην κατήφεια και την απαισιοδοξία.

Σου δίνεται η ευκαιρία να προωθήσεις ζητήματα νομικά και επικοινωνιακά που πιθανά σε ενδιαφέρουν. Ξαφνικές αλλαγές μπορεί να σε ωθήσουν στο να αναπροσαρμόσεις την συμπεριφορά σου και να αξιολογήσεις συμπεριφορές πιθανών συνεργατών. Η ένταση δεν θα λείψει, όμως δεν θα σου προσφέρει τίποτα παρά μόνο σκληρές κουβέντες που θα δημιουργήσουν αποστάσεις.

Το θερμό κλίμα που υπάρχει στη σχέση μπορεί να ανατραπεί αν επιτρέψεις σε μνήμες και τραύματα να επηρεάσουν την ψυχολογία σου, ανατρέποντας τις σταθερές στη σχέση σου. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να γνωρίσεις αιφνιδιαστικά νέα πρόσωπο που θα σου δημιουργήσει πρωτόγνωρα συναισθήματα, προσοχή καθώς η απαισιοδοξία παραμονεύει.

Μοιραστείτε το