Search

Τι λένε τα ζώδια για την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου

Ο Ερμής κάνει την είσοδο του στον Τοξότη, σε ένα αρχικό στάδιο θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι 1 Δεκεμβρίου, θα υπάρξει διάθεση για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών, το κλειδί της επιτυχίας θα είναι η συγκέντρωση στους στόχους. Προσοχή στην ανυπομονησία και στην αστάθεια, οι ενέργειες θα πρέπει να είναι μεθοδικές και οι βλέψεις συγκεκριμένες.

Για κάποιους χαρακτήρες θα είναι δύσκολο να σταθεροποιηθούν στους στόχους και στις απόψεις τους, ενδεχομένως να νιώσουν την ανάγκη να αλλάξουν κατεύθυνση είτε σε θέματα επαγγελματικής φύσης, είτε σε ζητήματα αισθηματικά. Θα υπάρξουν άμεσα επικοινωνιακά ανοίγματα, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για συζητήσεις και γνωριμίες, οι συναναστροφές θα είναι ανανεωτικές. Ίσως να υπάρξει δυσκολία στο θέμα της δέσμευσης, θα εκδηλωθεί προτίμηση προς τις φιλικές ή χαλαρές επαφές.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο, δεν αποκλείεται οι σκέψεις και οι επιθυμίες να είναι μπερδεμένες. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης ενδεχομένως να εμφανιστούν εμπόδια, ωστόσο αν οι ενέργειες είναι μεθοδικές, τότε οι δυσκολίες θα είναι προσπελάσιμες.

Σε συναισθηματικό και ψυχολογικό επίπεδο θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα και εναλλαγές, απαραίτητο θα είναι να διατηρηθεί αισιόδοξος ο τρόπος σκέψης, η προσκόλληση στις αρνητικές εκδοχές θα οδηγήσει σε αδράνεια και αναποφασιστικότητα. Στον αισθηματικό τομέα η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για αποφάσεις και ξεκαθαρίσματα, τα συναισθήματα ενδεχομένως να είναι μπερδεμένα.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η σημερινή μέρα σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον που σε προβληματίζουν. Μετά το μεσημέρι στρέφεις την προσοχή σου σε επαγγελματικές υποχρεώσεις που απαιτούν το χρόνο και την προσπάθειά σου.

Νιώθεις ότι μπορείς να ανταποκριθείς σε ότι αναλάβεις την επαγγελματική σου ζωή, όμως είναι σημαντικό αυτό να γίνει με ηρεμία και χωρίς την ένταση και το άγχος να κυριαρχούν. Προσοχή σε κόντρες με πρόσωπα μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον που θα έχουν κόστος στην εξέλιξή σου.

Το άγχος των επαγγελματικών υποχρεώσεων μπορεί να επηρεάσει την προσωπική σου ζωή δυσάρεστα, φρόντισε να απολαύσεις το χρόνο με το ταίρι σου που θα σε χαλαρώσει. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να προκύψουν πρόσωπα που έρχονται για να τονίσουν την ανάγκη σου για μία σχέση.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η μέρα ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο σε ότι αφορά την οικογένεια καθώς δεν αποκλείεται να αναλάβεις συγκεκριμένες ευθύνες που θα αναθεωρήσουν σχέδια που είχες σε μελλοντικό επίπεδο. Προσοχή καθώς η κυκλοθυμία και το έλλειμμα αντικειμενικότητας δεν βοηθά να έχεις ξεκάθαρη σκέψη.

Σημαντικές ευκαιρίες μπορεί να υπάρχουν σε επαγγελματικό επίπεδο που θα βάλουν βάσεις για μία προσωπική ανάπτυξη μέσα από ώριμη και ρεαλιστική προσέγγιση. Είναι θετικό ότι μπορείς να κατανοήσεις τους άλλους, όμως η τάση του να επικεντρώνεσαι σε ότι καλύπτει εσένα μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα.

Δεν αποκλείεται να πάρεις αποστάσεις από το ταίρι σου θέλοντας να δεις αν καλύπτει την ανάγκη που έχεις για σταθερότητα και τρυφερότητα στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει στη ζωή σου που θα σε οδηγήσει να αναθεωρήσεις βασικές νοοτροπίες και προκαταλήψεις που μπορεί να είχε.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η μέρα δεν αφήνει περιθώριο για ξεκάθαρη σκέψη και δεν αποκλείεται να αντιδράσεις σπασμωδικά και πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα γιατί το πιθανότερο είναι να είναι εσφαλμένα.

Η μέρα ανοίγει μπροστά σου μία περίοδος που θα εκμεταλλευτείς πιθανές επαφές στο εξωτερικό, ανοίγοντας έτσι νέους επαγγελματικούς δρόμους. Δείξε προσοχή στις συνεργασίες σου καθώς δεν μπορείς να δεις ρεαλιστικά πώς πρέπει να κινηθείς είναι εύκολο να εξαπατηθείς.

Ο υποκειμενισμός και η αρχή και μπορεί να σε οδηγήσει στο να συγκρουστείς με το ταίρι σου, ενώ δεν μπορείς να δεις αντικειμενικά την κατάσταση στη σχέση σου. Ο αδέσμευτος προσοχή σε επαφές με πρόσωπα που καλύπτουν τον εγωισμό σου καθώς πιθανό είναι να μην έχουν τις καλύτερες προθέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, επικεντρώνεσαι στο να νιώσεις ασφάλεια και αυτό ευελπιστείς να σου το δώσουν οι γύρω σου. Είναι γεγονός ότι έχεις την διάθεση να βοηθήσεις όποιον ζητήσει την βοήθειά σου, πρόσεξε μόνο γιατί μπορεί να εξαπατηθείς με ευκολία και να πέσεις θύμα εκμετάλλευσης. Άκουσε το ένστικτό σου για να προστατευθείς.

Μπορείς να επωφεληθείς σε οικονομικό επίπεδο διεκδικώντας αυτά που θεωρείς ότι σου αξίζουν και σου δίνεται η ευκαιρία να δεις την εκτίμηση και των ανωτέρων σου. Καλά θα κάνεις βέβαια να προσέξεις την αμετροέπεια γιατί αυτή είναι που μπορεί να ενοχλήσει τους ανωτέρους σου.

Θέλεις να δείξεις στο ταίρι σου ότι αποτελεί για εσένα φάρο στη ζωή σου και κάνεις το καλύτερο δυνατό για να απολαύσεις στιγμές μαζί του μαγικές στιγμές με τον ρομαντισμό και την τρυφερότητα να εκτοξεύεται. Ο αδέσμευτος πιθανό είναι να ασχοληθείς με πρόσωπα από το παρελθόν που δεν φεύγουν από το μυαλό σου.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, το παρελθόν φαίνεται να σε ταλαιπωρεί και να μην αφήνει περιθώρια να λειτουργήσεις στην καθημερινότητα απελευθερωμένα. Από το βράδυ και μετά ανεβάζεις ρυθμούς και ταχύτητα, όμως δεν καταφέρνεις να αποτινάξεις από πάνω σου όλα αυτά που σε προβληματίζουν.

Η καθημερινότητα και οι αγγαρείες στη δουλειά λειτουργούν πιεστικά στην ψυχολογία σου και δεν αποκλείεται να οδηγηθείς σε συγκρούσεις που θα σε ταλαιπωρήσουν. Η σκέψη για ξεκαθαρίσματα στις συνεργασίες είναι έντονη, φρόντισε να μην γίνεις αυστηρός με τους συνεργάτες σου γιατί αυτό θα έχει επιπτώσεις.

Οι αποστάσεις που μπορεί να πάρεις από το ταίρι σου σε πληγώνουν καθώς νιώθεις ότι είναι ψυχρός απέναντί σου. Επεδίωξε να λύσεις ζητήματα που μπορεί να ταλαιπωρούν τη σχέση σου. Ο αδέσμευτος διακρίνεσαι από έλλειμμα αυτοπεποίθησης και αυτό επηρεάζει τις επαφές με νέα πρόσωπα στη ζωή σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, αυτό που θέλεις για εσένα είναι να απολαύσεις στιγμές χαράς και ξενοιασιάς με αγαπημένα πρόσωπα. Το απόγευμα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για κεραυνοβόλες καταστάσεις που ανεβάζουν κατακόρυφα την προσωπική σου ζωή.

Δεν θα διστάζεις να πάρεις πρωτοβουλίες που θα σε βοηθήσουν να δείξεις την προσωπικότητα που έχεις στον επαγγελματικό χώρο που κινείσαι. Οι πρωτότυπες ιδέες σου και η δημιουργικότητα θα δημιουργήσουν το κατάλληλο πλαίσιο για νέες σημαντικές εξελίξεις στην προσωπική του πορεία.

Στιγμές χαράς και απίστευτο πάθος μπορεί να υπάρξουν στην προσωπική σου ζωή καθώς οι εκπλήξεις που θα προκύψουν θα λειτουργήσουν ευεργετικά για τη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέες γνωριμίες έρχονται κεραυνοβόλα στη ζωή σου για να τονίσουν την αλλαγή που χρειάζεσαι σε ότι αφορά την αγάπη.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η σημερινή μέρα σε καλεί να δεις κατάματα ποιες ευκαιρίες μπορείς να εκμεταλλευτείς και τι πρέπει να αλλάξεις ριζικά σε οικογενειακό επίπεδο. Είναι βέβαιο ότι δεν είναι μία εύκολη διαδικασία όμως έχει να σου προσφέρει πολλά να αξιοποιήσεις θετικά τη συγκυρία.

Οι ευκαιρίες που μπορεί να σου δοθούν σε επαγγελματικό επίπεδο είναι πολλές, είναι επιτακτική ανάγκη όμως να μπορέσεις να τις διαχειριστείς με ψυχραιμία και να μην προσπαθήσεις να επιβάλεις με εξουσιαστικό τρόπο τους δικούς του ρυθμούς. Να θυμάσαι ότι το παρασκήνιο δεν θα σε ευνοήσει για αυτό εμπιστεύσου την διαίσθηση σου για να κινηθείς σωστά.

Ο συναισθηματισμός εναρμονίζεται με τον αισθησιασμό και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για μαγικές στιγμές πάθους με το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο από το παρελθόν που επιστρέφει αιφνιδιαστικά και ανάβει κυριολεκτικά φωτιά στη ζωή σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η αισιοδοξία απογειώνει τη διάθεσή σου και νιώθεις ότι μπορείς να ξεπεράσεις τα πάντα με μεγάλη ευκολία. Οι δυσκολίες της περιόδου δεν σε εμποδίζουν να κάνεις όνειρα και να επιδιώξεις να επικοινωνήσεις με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον που σου γεμίζουν χαρά και κέφι.

Η ένταση και οι συγκρούσεις σε επαγγελματικό επίπεδο δεν φαίνεται να σε πτοούν, πρέπει όμως να σε προβληματίζουν. Δεν αποκλείεται να βρεις εμπόδια στις επιδιώξεις σου και να υπάρξουν πρόσωπα που θα δράσουν υπόγεια εις βάρος σου, κάτι που θα επηρεάσει σημαντικά σε ψυχολογικό επίπεδο.

Η ζωντάνια και η θετική σου σκέψη λειτουργούν ανακουφιστικά στην προσωπική σου ζωή και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για όμορφες στιγμές με το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα από το εξωτερικό που θέλουν να δηλώσουν παρών στην προσωπική σου ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η μέρα αλλάζει τα δεδομένα σε ότι αφορά τις κοντινές σχέσεις καθώς έρχονται στην επιφάνεια ζητήματα που καλείται να αντιμετωπίσεις. Είναι σημαντικό να προσπαθήσεις να διατηρήσεις ψύχραιμη στάση για να μην υπάρξουν εντάσεις.

Προσπάθησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους σε συνεργασίες και εμπορικές συμφωνίες που σε ενδιαφέρουν καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανατροπές που θα δημιουργήσουν ένταση. Είναι σημαντικό να ξεφύγεις από απότομες αντιδράσεις και σπασμωδικές συμπεριφορές που θα σε εκθέσουν.

Η επικοινωνία θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη σχέση, φρόντισε να μην είσαι νευρικός και απότομος με το ταίρι σου δημιουργώντας προβλήματα. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει μέσα από το κοντινό περιβάλλον ξαφνικά στη ζωή σου για να ανατρέψει τον τρόπο που σκέφτεσαι και συμπεριφέρεσαι στις σχέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, οι αντιπαραθέσεις με τους γύρω σου μπορεί να προκύψουν λόγω της περίεργης διάθεσης που σε διακατέχει. Δεν θα είναι εύκολο να συγκρατήσεις την ένταση που νιώθεις μέσα σου, όμως οφείλεις να εντοπίσεις το ότι δεν μπορείς να κατασταλάξεις στο τι θέλεις και αυτό επηρεάζει η ζωή σου εν γένει.

Οι συνεργασίες σου μπορεί να βιώσουν δύσκολες στιγμές σήμερα καθώς νιώθεις ότι δεν είσαι βέβαιος για το πώς θέλεις να χειριστείς την όποια κατάσταση σε απασχολεί. Αυτό θα δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα καθώς είναι πιθανό να αντιδράσεις έντονα δυσαρεστώντας τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στην επαγγελματική σου ζωή.

Είναι σημαντικό να δώσεις στο ταίρι σου αυτό που πραγματικά θα ισορροπήσει τη σχέση σας και να μην αφήσεις την εσωτερική σύγκρουση που βιώνεις να επηρεάσει αρνητικά. Ο αδέσμευτος δεν φαίνεται να είσαι διατεθειμένος να αφήσεις στην άκρη ότι σε προβληματίζει δείχνοντας διάθεση να επικοινωνήσεις με νέο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, σήμερα βγαίνεις με δυναμισμό στο προσκήνιο και διεκδικείς αυτό που θεωρείς ότι σου αξίζει. Προσοχή γιατί μπορεί να γίνεις ιδιαίτερα επιθετικός και εριστικός με τους γύρω σου, κάτι που αργά ή γρήγορα θα προκαλέσει την έντονη αντίδραση τους.

Οι πρωτοβουλίες που μπορείς να πάρεις σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου είναι σημαντικές, φρόντισε βέβαια να περιορίσεις την ανάγκη να επιβληθείς γιατί είναι αυτή που θα προκαλέσει ενστάσεις. Μην εγκλωβίζεσαι στον εγωκεντρισμό και στον υποκειμενισμό γιατί δεν θα επιτρέψουν να δεις αντικειμενικά πώς πρέπει να κινηθείς για να πετύχεις.

Τα έντονα συναισθήματα που έχεις για το ταίρι σου μπορεί να εκφραστούν με λανθασμένο τρόπο και οι ευαισθησίες σου να μην επιτρέπουν να δεις αντικειμενικά το τι σου προσφέρει. Ο αδέσμευτος φρόντισε να είσαι προσεκτικός σε επαφές με νέα πρόσωπα μπορεί να μην είναι ειλικρινής μαζί σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, η μέρα φέρνει στην επιφάνεια ξαφνικά ζητήματα του παρελθόντος που καλείσαι να αντιμετωπίσεις άμεσα για να τα ξεπεράσεις. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις τον τρόπο που εκφράζεσαι καθώς μπορεί να είσαι ιδιαίτερα νευρικός και συγκρουσιακός.

Προσπάθησε να διαχειριστείς με ψυχραιμία ανατροπές στο καθημερινό πρόγραμμα ή επιπλέον υποχρεώσεις που έρχονται ξαφνικά στο προσκήνιο και πρέπει να τις διεκπεραιώσεις. Η συναισθηματική φόρτιση που έχεις μπορεί να επηρεάσει τις σχέσεις με συναδέλφους με αρνητικό τρόπο, προσπάθησε να το αποφύγεις.

Είναι σημαντικό να ξεπεράσεις τα συναισθηματικά ξεσπάσματα και την κυκλοθυμία που σε διακατέχουν καθώς θα οδηγήσουν σε έντονες αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από τα παλιά έρχονται στη ζωή σου για να τονίσουν την ανάγκη να κλείσεις υποθέσεις που ακόμα εκκρεμούν και σε επηρεάζουν.

Μοιραστείτε το