Search

Τι λένε τα ζώδια για την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου

Ο Ερμής σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία, σοβαρός ώριμος και δημιουργικός θα είναι ο τρόπος σκέψης, στις συζητήσεις θα υπάρχει δυνατότητα να βρεθούν λύσεις. Βελτιώνονται οι σχέσεις προσωπικές και επαγγελματικές, θα γίνουν ξεκαθαρίσματα, θα ακουστούν ειλικρινά λόγια που θα δώσουν δημιουργική ώθηση στις επαφές.

Στον επαγγελματικό τομέα ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για νέες συνεργασίες, δεν αποκλείεται να ακουστούν καινούργιες προτάσεις, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για υλοποίηση. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να τακτοποιηθούν οι εκκρεμότητες και οι ανοιχτοί λογαριασμοί, καλό θα είναι να αποφευχθεί η αναβολή. Σε κοινωνικό επίπεδο ανοίγματα θα υπάρξουν για δικτύωση και νέες γνωριμίες, δεν θα λείψουν οι ενδιαφέρουσες συναναστροφές.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, ελλοχεύει κίνδυνος για εξιδανικεύσεις και ωραιοποιήσεις. Στον αισθηματικό τομέα στην περίπτωση που γίνουν καινούργιες γνωριμίες καλό θα είναι να αποφευχθούν τα βιαστικά συμπεράσματα, απαραίτητο θα είναι να δοθεί χρόνος στα γεγονότα. Η κρίση ενδεχομένως να είναι θολή, παραπλανητική θα είναι η διαίσθηση, αναγκαίο θα είναι να εξισορροπηθεί το συναίσθημα με τη λογική.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη θα βοηθήσει στην τόνωση της αυτοπεποίθησης, οι προσεγγίσεις θα είναι άμεσες και αποφασιστικές. Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Ουρανό δε θα λείψουν τα απρόοπτα συμβάντα, θα υπάρξουν αναστατώσεις και εκπλήξεις. Ανάγκη θα εκδηλωθεί για απελευθερωμένες και αυτόβουλες ενέργειες, θα υπάρχει δυνατότητα να διαφοροποιηθούν τα αρνητικά δεδομένα.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η πρωινή ένταση μπορεί να οδηγήσει σε συγκρούσεις με το κοντινό περιβάλλον που καλό είναι να αποφύγεις. Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα βρεις το κέφι σου και θα μπορέσεις να ανταλλάξεις απόψεις με πρόσωπα που νιώθεις ότι μπορείς να εμπιστευτείς και να σου πω ειλικρινά τη γνώμη τους.

Καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός το πρωί σε πιθανές αντιπαραθέσεις λόγω ανασφαλειών που έρχονται στην επιφάνεια και μπορεί να σε προβληματίζουν σε εμπορικό επίπεδο. Φρόντισε να περιορίσεις τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που θα δημιουργήσουν εμπόδια στην εξέλιξη των συναλλαγών σου.

Έχεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφα με πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντος και το ταίρι σου, αυτό θα είναι αρκετό για να ανανεώσει τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει μία γνωριμία μέσα από το κοντινό περίγυρο που θα σε γεμίσει χαρά καθώς στο παιχνίδι επικεντρώνεται στο μυαλό και αυτό σε απογειώνει.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η μέρα επηρεάζει αρνητικά την διάθεσή σου καθώς νιώθεις ότι επιφορτίζεται σε περισσότερες ευθύνες. Αυτό δεν σε βοηθά να λειτουργήσεις απελευθερωμένα και μπλοκάρει πιθανές πρωτοβουλίες που θέλεις να πάρεις σε όλα τα επίπεδα.

Η επαγγελματική σου ζωή λειτουργεί πιεστικά για την ψυχολογία σου καθώς καλείσαι να αναλάβεις περισσότερες υποχρεώσεις. Κλίμα κατήφειας και απαισιοδοξίας μπορεί να κάνει την εμφάνισή του, θα πρέπει όμως να αξιοποιήσεις τις παρούσες καταστάσεις καθώς μέσα από τις δυσκολίες θα εξελιχθείς σημαντικά.

Ο συναισθηματισμός είναι έντονος και σε βοηθά να εκφραστείς στο ταίρι σου καθώς νιώθεις ότι έχεις δίπλα σου ένα πρόσωπο που μπορεί να σε καταλάβει απόλυτα. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να επικοινωνήσεις με πρόσωπο του παρελθόντος που σε βοηθά να βρεις την αυτοεκτίμησή σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, στροφή στις διαπροσωπικές σχέσεις και στην ανάγκη για αρμονία που υπάρχει στη ζωή σου. Τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου παίζουν καταλυτικό ρόλο και μπορείς να περάσεις ευχάριστα μαζί τους. Σου δίνουν όλα τα εχέγγυα για να νιώσεις σταθερότητα και αισιοδοξία.

Οι συνεργασίες σου εξελίσσονται αισιόδοξα καθώς βλέπεις τα σχέδιά σου να παίρνουν σάρκα και οστά. Η σταθερότητα στον βηματισμό σου θα σε φέρει πιο κοντά από ποτέ σε μελλοντικές επιδιώξεις που μπορούν να στεφθούν με επιτυχία, αρκεί να καταβάλλεις την προσπάθεια που απαιτείται.

Η έντονη ανάγκη για συντροφικότητα καλύπτεται με ευκολία από το ταίρι σου καθώς βρίσκεται δίπλα σου για να σε γεμίζει χαρά. Αν είσαι αδέσμευτός/η έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις νέο πρόσωπο που θα λειτουργήσει καθοριστικά στην προσωπική σου εξέλιξη και κοσμοθεωρία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις με δυναμισμό και αποφασιστικότητα σχέδια και ιδέες που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Ο παρορμητισμός σου όμως μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθη που θα ενοχλήσουν γι’ αυτό είναι επιτακτική ανάγκη να φιλτράρει τις πολύ καλά τι θέλεις να πεις πριν εκφραστής.

Πάρε πρωτοβουλίες σε επίπεδο συνεργασιών καθώς είναι βέβαιο ότι μπορείς να αντιληφθείς με μεγάλη ευκολία τι είναι αυτό που σε συμφέρει και τι όχι. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις λόγω της οριστικής σου διάθεσης καθώς αυτό μπορεί να ενοχλήσει τους συνεργάτες σου και να οδηγήσει σε κόντρες που μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν.

Έχεις την ευκαιρία να περάσεις υπέροχες στιγμές πάθους και τρυφερότητας με το ταίρι σου που θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε όποια θέματα μπορεί να σας ταλαιπωρούσαν το τελευταίο διάστημα. Αν είσαι αδέσμευτος/η μπορεί να επικοινωνήσεις με πρόσωπο από το παρελθόν που δημιουργεί ένα ιδανικό πλαίσιο στην προσωπική σου ζωή με την επιστροφή του.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η αυτοπεποίθησή σου απογειώνεται καθώς έχεις την ευκαιρία να δείξεις στο περιβάλλον σου τι μπορείς να καταφέρεις σε όλα τα επίπεδα. Αυτό βοηθά να σου δείξουν εμπιστοσύνη και να υπάρχει ιδανική ατμόσφαιρα στις σχέσεις σου που σου προσφέρει χαρά.

Οι συνεργασίες σου εξελίσσονται εξαιρετικά καθώς υπάρχει καλή συνεννόηση και προσπάθεια για την επιτυχία τους. Θετικό κλίμα δημιουργεί και η γενναιοδωρία σου καθώς αυτό αρέσει και λειτουργεί ευεργετικά σε πιθανά ζητήματα που μπορεί να προκύπτουν. Νέες προτάσεις μπορεί να εξελιχθούν άκρως αξιόλογα.

Υπέροχη η ατμόσφαιρα σήμερα στη σχέση σου. Απόλαυσε κάθε στιγμή με το πρόσωπο που αγαπάς καθώς αυτό θα σας φέρει πιο κοντά από ποτέ και θα δημιουργήσει συνθήκες σταθερότητας. Αν είσαι αδέσμευτός/η είναι πιθανό να υπάρξει νέα γνωριμία που ήρθε για να μείνει στην ζωή σου και να σε γεμίσει χαρά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η ατμόσφαιρα είναι εξαιρετικά αισιόδοξη καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να ανταλλάξεις απόψεις με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος. Η διεισδυτικότητα που έχεις σε βοηθά να αντιληφθείς σκέψεις και φόβους που μπορεί να ακινητοποιούν τους άλλους.

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε οικονομικές συμφωνίες σε σχέση με ακίνητα καθώς έχεις την διάθεση να δείξεις κατανόηση σε πρόσωπα που πιθανά δεν έχουν ξεκάθαρα κίνητρα απέναντί σου. Ο χρόνος λειτουργεί υπέρ σου καθώς όσο περνάει μπορείς να διακρίνεις ξεκάθαρα ποια είναι τα απαραίτητα βήματα για να υπάρξουν εξαιρετικές συμφωνίες.

Η εξαιρετική διάθεση που έχεις εκδηλώνεται και σε επικοινωνιακό επίπεδο καθώς αντιλαμβάνεσαι άμεσα τι κάνει χαρούμενο το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία με πρόσωπο που θα γεννήσει νέες ιδέες για το μέλλον και την προσωπική σου πορεία.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, έχεις την δυνατότητα να επικεντρωθείς σε σχέδια και συζητήσεις στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον καθώς είναι σημαντικό για εσένα να εξελιχθείς και να πετύχεις. Φρόντισε όμως να μην είσαι σκληρός και απόλυτος στις ιδέες σου καθώς αυτό θα ενοχλήσει έντονα.

Η επαγγελματική σου ζωή μπορεί να διανύσει ένα σημαντικό διάστημα θετικών εξελίξεων καθώς τα σχέδιά σου έχουν τη δυνατότητα εξέλιξης. Αξιοποίησε την ωριμότητα και την μεθοδικότητα που σε διακρίνει για να δείξει στους ανωτέρους σου τις πραγματικές σου προθέσεις και ικανότητες.

Η διασκέδαση και η αισιοδοξία κατακλύζουν τη σχέση και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για μοναδικά σχέδια πού μπορείς να δρομολογήσεις με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον μπορεί να υπάρξει επιστροφή προσώπου που θα σε γεμίσει χαρά με το ενδιαφέρον του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η περιέργεια και η αναστάτωση που νιώθεις οδηγούν στο να κλειστείς στον εαυτό σου και να παρατηρείς τους γύρω σου. Απέφυγε σημαντικές συζητήσεις με πρόσωπα της καθημερινότητας καθώς το πιθανότερο είναι να οδηγηθούν σε ακραίες αντιδικίες και σε λόγια που θα πληγώσουν.

Η ένταση με πρόσωπα στο εργασιακό περιβάλλον δεν θα σε ωφελήσει καθώς οι κόντρες μπορεί να οδηγήσουν σε ακραίες καταστάσεις. Καλό είναι να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις και να προσπαθήσεις διαισθητικά να αντιληφθείς πως πρέπει να κινηθείς σε ζητήματα που σε απασχολούν.

Είναι σημαντικό να προσπαθήσεις να ισορροπήσεις στην διάθεσή σου καθώς εμμονές και φόβοι μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά την πορεία της σχέσης σου. Ο αδέσμευτος νιώθεις ότι τη στιγμή να αναλογιστείς τι είναι αυτό που σε ικανοποιεί σε μία σχέση και μπορεί να σε βγάλει από την απαισιοδοξία και τις ανασφάλειες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, έχεις την ευκαιρία να κοινωνικοποιηθείς και να έρθεις σε επαφή περισσότερο με πρόσωπα που μπορεί να σε βοηθήσουν σε ότι αφορά την κοινωνική καταξίωση. Από το απόγευμα και μετά επιδιώκεις να μιλήσεις με φιλικά πρόσωπα και να περάσεις μοναδικά μαζί τους χτίζοντας γερά θεμέλια στις σχέσεις σας.

Οι επαγγελματικές σου επιλογές λειτουργούν ευεργετικά στην καριέρα σου καθώς έχεις την ευκαιρία να αναγνωριστείς για την εργατικότητα και την υπευθυνότητα σου. Αυτό θα παίξει σημαντικό ρόλο και σε οικονομικό επίπεδο καθώς μπορεί να ικανοποιηθούν οι όποιες απαιτήσεις έχεις από τους ανωτέρους σου.

Η κοινή πορεία που υπάρχει στην προσωπική σου ζωή με το ταίρι σου βοηθά να έρθετε πιο κοντά από ποτέ και να απολαύσετε την επικοινωνία μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το φιλικό περιβάλλον δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία που θα σε εντυπωσιάσει με τη λογική και την ωριμότητα που δείχνει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, είναι σημαντικό να μην γίνει έντονα επιθετικός και συγκρουσιακός με πρόσωπα της οικογένειάς σου επιδιώκοντας να επιβάλεις τις απόψεις σου. Αυτό είναι που θα γίνει έντονες αντιδράσεις και θα δημιουργήσει προβλήματα καθώς δεν θα δείξουν τη διάθεση που περιμένεις και θα υπάρξουν συμπεριφορές ανάλογες με τις δικές σου.

Διεκδικείς τον πρωταγωνιστικό ρόλο στις συνεργασίες σου καθώς νιώθεις ότι ξέρεις πως πρέπει να κινηθείς από δω και στο εξής. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ακραίες καταστάσεις καθώς δεν θα διστάσεις να επιβάλλεις τους δικούς σου όρους με απότομο τρόπο. Μην δυναμιτίζεις το κλίμα στο επαγγελματικό περιβάλλον γιατί αυτό μπορεί να σου στοιχίσει.

Ο υπερβολικός παρορμητισμός και η διάθεση να χειραγωγήσεις το ταίρι σου δεν βοηθούν να επικρατήσει ηρεμία στη σχέση, αντίθετα θα οδηγήσουν σε έντονες καταστάσεις. Ο αδέσμευτος δεν είναι πιθανό να αφήσεις περιθώριο σε νέο πρόσωπο να έχει χώρο στη ζωή σου κρατώντας τις ισορροπίες, φρόντισε να συμβιβαστείς και με τις ανάγκες του άλλου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η ανάγκη να στραφείς στην οικογένεια είναι διάχυτη όμως δεν αποκλείεται τις πρωινές ώρες να δείξεις έντονο εκνευρισμό και να μπεις αντιπαραθέσεις. Καλά θα κάνεις να τις αποφύγεις καθώς μετά το μεσημέρι ισορροπίες ψυχολογικά και μπορείς να δεις την οποία κατάσταση από τη θετική της σκοπιά.

Η κυκλοθυμία και ο εκνευρισμός δεν θα βοηθήσουν για να αντιμετωπίσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο πιθανές διαφωνίες που μπορεί να υπάρχουν με τους συνεργάτες σου. Καλά θα κάνεις να αποφύγεις τις σημαντικές συζητήσεις καθώς δεν δείχνεις να είσαι συνεργάσιμος, παρά θέλεις να επιβάλλεις τις απόψεις σου.

Μπορείς να δημιουργήσεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα για εσένα και το ταίρι σου και να περάσεις έντονες στιγμές πάθος και ρομαντισμού στον προσωπικό σου χώρο. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να επικοινωνήσεις με πρόσωπο που σε γεμίζει ασφάλεια και σου δίνει έντονα την αίσθηση του γνώριμου και του οικείου.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, το κοντινό σου περιβάλλον πρωταγωνιστεί και σε βοηθά να ξεφύγεις από πιθανές ανασφάλειες που νιώθεις καθώς επιδιώκουν να επικοινωνήσουν μαζί σου και να σε εκπλήξουν ευχάριστα. Μην επιτρέψεις στην επικριτικότητα να επηρεάσει τη σχέση σου καθώς θα χαλάσει την όμορφη ατμόσφαιρα και θα οδηγήσει σε προστριβές.

Μπορείς να εμπλουτίσεις με νέες επαγγελματικές ιδέες την σταδιοδρομία σου καθώς αυτές θα σε βοηθήσουν να δραστηριοποιηθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στα αντικείμενα που σε ενδιαφέρουν. Αξιοποίησε όσο είναι δυνατόν πιθανές προτάσεις που έρχονται ξαφνικά και μπορεί να ανοίγουν νέους επαγγελματικούς δρόμους μπροστά σου.

Οι εμμονές μπορεί να ενοχλήσουν το ταίρι σου, φρόντισε να εκφράσεις με αμεσότητα αυτά που νιώθεις αποφεύγοντας με αυτό τον τρόπο πιθανές εντάσεις λόγω εκνευρισμού. Ο αδέσμευτος έχεις την τάση να απομονωθείς από όλους καθώς η κυκλοθυμία αυξάνεται κατακόρυφα και δεν αφήνει περιθώρια για φλερτ.

Μοιραστείτε το