Search

Τι λένε τα ζώδια για την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου

Συνεχίζεται η επίδραση της Σελήνης που βρίσκεται στον Κριό, τα χαρακτηριστικά θα είναι αυθορμητισμός, παρόρμηση, θα υπάρχει διάθεση για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για μία νέα αρχή, σε θέματα επαγγελματικής φύσης όσοι αναζητούν εργασία θα πρέπει να εντείνουν τις προσπάθειες τους, θα υπάρξει το άνοιγμα για να βρουν κάτι δημιουργικό και αξιόλογο. Καινούργιες ιδέες και νέες προτάσεις θα ακουστούν, η επιχειρηματολογία θα είναι εύστοχη, θα έχει τη δυνατότητα να πείσει και να επηρεάσει.

Οι δυναμικές προσεγγίσεις και οι μεθοδικές επιδιώξεις θα έχουν θετικό αποτέλεσμα, θα οδηγήσουν σε βελτίωση. Έμφαση θα πρέπει να δοθεί στην σταθεροποίηση και στην κατοχύρωση, απαραίτητο θα είναι να προστατευτούν τα ήδη κεκτημένα, τα συμβάντα θα απαιτούν σκεπτόμενες ενέργειες και εφικτές προσδοκίες.

Στον αισθηματικό τομέα ανοίγματα θα προκύψουν για καινούργιες γνωριμίες, έμφαση θα δοθεί στο φλερτ, στη διασκέδαση, οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες, αναζωογονητικές και απελευθερωμένες. Όσοι αναζητούν καινούργια σχέση θα έχουν τη δυνατότητα να συναναστραφούν, να γνωριστούν με καινούργια πρόσωπα και να δώσουν μία ζωτική όψη στην προσωπική τους ζωή.

Ζευγάρια που διατηρούν μακροχρόνιο δεσμό προσοχή στις εκρήξεις και στην ανάγκη για αλλαγές ή για αποδεσμεύσεις, οριοθετημένη θα πρέπει να είναι η παρόρμηση. Για κάποιους χαρακτήρες θα είναι δύσκολο να αντιμετωπίζουν καταστάσεις ρουτίνας, θα υπάρχει διάθεση για νέες περιπέτειες και νέες εμπειρίες. Σε κοινωνικό επίπεδο ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για δικτύωση, οι συναναστροφές θα είναι ανανεωτικές θα καταφέρουν να τονώσουν την ψυχολογία.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα επικεντρώνει την προσοχή σου στην καθημερινότητα και στο δύσκολο πρόγραμμα που έχεις. Το απόγευμα σε ενισχύει με ψυχικό σθένος και αισιοδοξία ώστε να καταφέρεις να διεκπεραιώσεις όλες σου τις υποχρεώσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Έχεις την ευκαιρία να δρομολογήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο υποχρεώσεις και αγγαρείες που έχεις αναλάβει. Αυτό θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην επαγγελματική σου εξέλιξη καθώς οι ανώτεροι και οι συνάδελφοί σου αναγνωρίζουν την προσφορά, την μεθοδικότητα και την εργατικότητα που σε διέπει. Πιθανό είναι να υπάρξουν θετικές οικονομικές συζητήσεις.

Η καθημερινότητα δεν μπαίνει εμπόδιο στην προσωπική σου ζωή καθώς μπορείς να αφήσεις στην άκρη την ένταση και το άγχος που σου δημιουργεί. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από τον εργασιακό περίγυρο κάνουν την εμφάνισή τους και διεκδικούν μία θέση στη ζωή τους, απόλαυσε την προσοχή που σου δείχνουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η σημερινή μέρα σε βοηθά να δρομολογήσεις τα σχέδιά σου σε επαγγελματικό επίπεδο δείχνοντας μεθοδικότητα και υπευθυνότητα που θα εντυπωσιάσει. Το πρωί έχεις την ευκαιρία να βρεθείς με φιλικά πρόσωπα που λειτουργούν ανά την ψυχολογία σου.

Λειτουργείς ιδανικά με ομαδικό πνεύμα και αυτό σε βοηθά να έρθεις πιο κοντά από ποτέ σε σχέδια και όνειρα που θέλεις να πετύχεις. Προσοχή καθώς η αλαζονεία και η εριστική σου διάθεση μπορεί να γίνουν αφορμές για να υπάρχουν ένταση με πρόσωπα που διαφωνούν με τις απόψεις σου.

Είναι απαραίτητο να δώσεις στο ταίρι σου το χρόνο και τον χώρο να εκφράσει στόχους που θέλει να πετύχει καθώς μπορεί να σε αφορούν άμεσα. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι μέσα από το φιλικό περιβάλλον να υπάρξει νέα γνωριμία που θα παίξει σημαντικό ρόλο από δω και στο εξής αλλάζοντας τα δεδομένα στις φιλοδοξίες σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η σημερινή μέρα είναι πιθανό να φέρει ξαφνικές ευκαιρίες από το παρελθόν που καλείσαι να διαχειριστείς καθώς θα σε βοηθήσουν να ισορροπήσεις σε υλικό και συναισθηματικό επίπεδο. Ξαφνικές προσκλήσεις από πρόσωπο που έχεις να δεις καιρό σε ευχαριστούμε ιδιαίτερα.

Η φαντασία, η διαίσθηση και ο δυναμισμός σου ξεχωρίζουν στο εργασιακό περιβάλλον και σου δίνουν την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσεις διεκπεραιώνοντας ότι έχεις αναλάβει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σημαντικές μπορεί να είναι οι εξελίξεις και σε οικονομικό επίπεδο που θα σε ευνοήσουν.

Μην επιτρέψεις στην καθημερινότητα να επηρεάσει τη σχέση σου, φρόντισε να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό καθώς ο ρομαντισμός θα κατατροπώσει τη ρουτίνα. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το εργασιακό περιβάλλον δεν αποκλείεται να προκύψουν νέα πρόσωπα που θα δείξουν ενδιαφέρον για εσένα και θα εντείνουν το καρδιοχτύπι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η μέρα δεν αποκλείεται να φέρει στο προσκήνιο αιφνιδιαστικές επαφές και συναντήσεις με πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον που θα σε γεμίσουν χαρά. Γοητεύεις με τη λάμψη και την αποφασιστικότητά σου και δεν αποκλείεται να πάρεις πρωτοβουλίες που θα λειτουργήσουν ευνοϊκά σε κοινούς στόχους που έχεις με φίλους σου.

Πιθανές ευκαιρίες που έρχονται ξαφνικά στην επαγγελματική σου ζωή σου δίνουν τη δυνατότητα να εξελιχθείς και να κάνεις πραγματικότητα στόχους και όνειρα που έχεις. Αξιοποίησε τη φαντασία και τη δημιουργικότητα σου που θα βοηθήσουν να εξελίξεις σημαντικά τις συνεργασίες σου οδηγώντας τες σε ένα θετικό μονοπάτι.

Το πάθος και η τρυφερότητα εναρμονίζονται και δημιουργούν το καλύτερο σκηνικό για εσένα και το ταίρι σου, αξιοποίησε κάθε στιγμή που σου δίνεται για να περάσεις όμορφα. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να έρθει στη ζωή σου που θα σου κεντρίσει την προσοχή και θα απογειώσει την ψυχολογία σου λόγω της τρυφερότητας και του αισθησιασμού που εκδηλώνει.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η σημερινή μέρα ενισχύει τις ανησυχίες και μπορεί να δημιουργήσει έντονα την ανάγκη να απομονωθείς από τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Το απόγευμα επηρεάζει το οικογενειακό περιβάλλον και φέρνοντας στο προσκήνιο ζητήματα που σε ξαφνιάζουν και σε εκνευρίζουν.

Θέματα ακίνητης περιουσίας μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο που θα σε ξαφνιάσουν και θα προκαλέσουν έντονο εκνευρισμό. Προσπάθησε να ακούσεις την διαίσθηση σου και να μην εγκλωβιστείς συναισθηματικά σε αποφάσεις που μπορεί στην πορεία να ανακαλύψεις ότι ήταν εις βάρος σου.

Ξαφνικά γεγονότα μπορεί να δημιουργήσουν ένταση στη σχέση σου, φρόντισε με κατανόηση και ευαισθησία να τα ξεπεράσεις χωρίς το βγαλες. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο που έρχεται στη ζωή σου φροντίζει να σου δώσει τρυφερότητα και ζεστασιά, μην απομακρύνεσαι γιατί θα οδηγήσεις σε λάθος δρόμο της εξέλιξης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η μέρα στρέφει την προσοχή σου στις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Το απόγευμα ενισχύει τον εγωισμό και το πείσμα και μπορεί να γίνεις υπερβολικά επιβλητικός με πρόσωπα που βρίσκονται κοντά σου.

Τα οικονομικά σου βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος καθώς σε απασχολούν έντονα. Είναι πιθανό να υπάρξουν ζητήματα με πρόσωπα που έχεις συναλλαγές, όμως θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στους χειρισμούς σου γιατί οι υπερβολές και οι φόβοι σου οδηγούν σε συμπεριφορές που δεν θα γίνουν ανεκτές.

Φρόντισε να βρεις την αυτοκυριαρχία και την αυτοεκτίμησή σου και μείνε μακριά από διαλεχτές και σκληρές συμπεριφορές που θα επηρεάσουν τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφεθείς σε νέο πρόσωπο καθώς οι φόβοι και το έλλειμμα αυτοπεποίθησης δεν σου επιτρέπουν να δεις ξεκάθαρα τι μπορεί να σου προσφέρει.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, το επόμενο χρονικό διάστημα δημιουργεί επιπλέον υποχρεώσεις και ευθύνες στο οικογενειακό περιβάλλον. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ξεκαθαρίσματα με πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντός που θα οδηγήσουν σε σημαντικές νέες αρχές.

Το εμπόριο έρχεται στο προσκήνιο και σε ενδιαφέρει έντονα για αυτό και δεν αποκλείεται να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις που θα σε φέρουν πιο κοντά από ποτέ σε προσοδοφόρες συμφωνίες. Πάρε πρωτοβουλίες για να λύσεις πιθανές παρεξηγήσεις με τους συνεργάτες σου που μπορούν τώρα να μείνουν πια στο παρελθόν.

Το απόγευμα απογειώνει την επικοινωνία και το κέφι στη σχέση και δημιουργεί τις συνθήκες για να ξεπεράσεις πιθανές εντάσεις με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να προκύψει μέσα από το κοντινό περιβάλλον που θα παίξει από δω και στο εξής κυρίαρχο ρόλο στην προσωπική σου ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις στους δικούς σου ανθρώπους ανασφάλειες και φόβους που μπορεί να κρύβεις μέσα σου και να σε ταλαιπωρούν. Δείξε εμπιστοσύνη καθώς οι αμφιβολίες που γεννιούνται μέσα σου μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα.

Αξιοποίησε την συγκεκριμένη μέρα για να προχωρήσεις σε υποθέσεις οικονομικής φύσεως. Σου δίνεται η δυνατότητα να διεκδικήσει σε αυτά που αξίζεις από το επαγγελματικό περιβάλλον, καθώς υπάρχει η αναγνώριση ως προς το πρόσωπό σου λόγω της υπευθυνότητας και της εργατικότητας που δείχνεις.

Το πάθος και ο έντονος αισθησιασμός που διακατέχει στη σχέση θα βοηθήσουν να ξεπεράσεις την όποια ένταση αποφεύγοντας να δυναμιτίσει στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία έρχεται και σε αναστατώνει καθώς προκαλεί έντονα συναισθήματα και ανασύρει παλιότερους φόβους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, το πρωί σε βοηθά να ξεφύγεις από ανασφάλειες και άγχος αφήνοντας στην άκρη ότι σε ανησυχεί και σε προβληματίζει. Το απόγευμα και μετά αυξάνει κατακόρυφα την ανάγκη για διασκέδαση, πνευματικές συζητήσεις και μοναδικές παρέες.

Μην διστάσεις να κλείσεις οικονομικές υποθέσεις το πρωί που σε αναστατώνουν καθώς δείχνεις δυναμισμό και αποφασιστικότητα για να δώσεις λύσεις. Η διαίσθησή σου θα παίξει καθοριστικό ρόλο αρκεί να την ακούσεις και να την εμπιστευτείς στην κατεύθυνση που σου υποδεικνύει.

Αξιοποίησε πιθανές προσκλήσεις για να βγεις με το ταίρι σου και να περάσετε μοναδικά διασκεδάζοντας και απολαμβάνοντας κάθε στιγμή ο ένας δίπλα στον άλλον. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο έρχεται στη ζωή σου μέσα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον που ανοίγει νέα μονοπάτια αισιοδοξίας και χαράς σε προσωπικό επίπεδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η μέρα στρέφει την δράση και τις επιθυμίες σου σε ότι αφορά το οικογενειακό περιβάλλον. Το επόμενο χρονικό διάστημα δεν αποκλείετε να έρθουν στο προσκήνιο καταπιεσμένη οργή και θυμός από ζητήματα του παρελθόντος που ακόμα σε ταλαιπωρούν και είναι πιθανό να προκαλέσουν έντονα προβλήματα με οικεία πρόσωπα.

Η ένταση μπορεί να κυριαρχήσει στο επαγγελματικό περιβάλλον καθώς το απόγευμα δυσκολεύει την επικοινωνία και μπορεί να προκαλέσει εμπόδια στις επαγγελματικές επιδιώξεις. Δεν είναι η κατάλληλη μέρα για συζητήσεις και αποφάσεις που θα είναι καθοριστικές για αυτό απέφυγε το.

Οι υποχρεώσεις είναι πολλές και σου δημιουργούν έντονο εκνευρισμό που είναι πιθανό να εκδηλώσεις και στο ταίρι σου. Απέφυγε τις σημαντικές συζητήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε συγκρούσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν είναι εύκολο να αφεθείς σε νέα γνωριμία καθώς η εσωτερική αναστάτωση που σε διακατέχει δεν σου επιτρέπει να είσαι ήρεμος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η σημερινή μέρα φέρνει ζητήματα οικογενειακής φύσεως στο προσκήνιο που σε αναστατώνουν. Αργότερα το απόγευμα σε βοηθάει να τα αντιμετωπίσεις με πρακτική σκέψη και λογική διάθεση.

Οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές κινήσεις βρίσκουν λύσεις λόγω των πρωτότυπων απόψεων και ειδών που μπορεί να έχεις. Οι συζητήσεις για εργασιακά θέματα εξελίσσονται θετικά καθώς το ένστικτό σου πρωταγωνιστεί και σε κατευθύνει εξαιρετικά.

Το πάθος δεν λείπει από τη σχέση σου και είναι αυτό που θα δημιουργήσει την ανάγκη να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με το ταίρι σου σε ένα έντονα ρομαντικό σκηνικό για δύο. Αν είσαι αδέσμευτος/η αιφνιδιαστική νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που θα προκαλέσει έντονο καρδιοχτύπι και ανατριχίλα.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, η μέρα εντείνει την ανάγκη να αναθεωρήσεις πολλά πράγματα σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή, την διασκέδαση, την δημιουργικότητά σου. Προσοχή σε υπερβολές και πομπώδεις εκφράσεις που θα ενοχλήσουν σημαντικά το περιβάλλον σου.

Εμπορικά ζητήματα, δημόσιες σχέσεις και διαδίκτυο πρωταγωνιστούν αυτές τις ημέρες στο επαγγελματικό πεδίο και μπορούν να σου δώσουν σημαντικές ευκαιρίες. Καλά θα κάνεις να τις αξιοποιήσεις καθώς είναι ευνοϊκές για εσένα και μπορούν να σε βοηθήσουν να έρθεις πιο κοντά από ποτέ σε στόχους και φιλοδοξίες που έχεις.

Αξιοποίησε τη μέρα για να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου και προσπάθησε να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις που δεν θα λειτουργήσουν ευνοϊκά για τη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν επανεμφανίζεται και σε προβληματίζει έντονα με τις διαθέσεις που έχει. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου για να είσαι βέβαιος για τις επιλογές σου.

Μοιραστείτε το